top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Winnaar Heel Holland Bakt traktatie-challenge


Wij zijn gek op bakken, dus kijken elke keer naar HHB, zowel de volwassen als kids versie. Mijn dochtertje keek op de website voor een recept wat ze tijdens de uitzending aan het maken waren en zag de traktatie challenge. Ze liet het meteen aan mij zien en zei “doe ook mee”. Lang verhaal kort: die HHB traktatie-challenge heb ik gewonnen! Superblij mee!

Heel Holland Bakt schort winnaar traktatie challenge likkoekjes mini taartje trakteren

Traktatie Challenge

Robert en Janny deden een oproep om foto’s van je leukste traktatie op te sturen. De traktaties die zij het leukst vinden hebben ze in de traktatie etalage op de website van HHB gezet. Uit die selectie werden de winnaars gekozen. Ik mailde mijn vrolijke mini taartjes traktatie. Die vind ik er zo vrolijk en feestelijk uitzien en is ook nog ’s simpel te maken! Hoe je deze makkelijk maakt, lees je in mijn likkoekjesblog.

Heel Holland Bakt  traktatie challenge

Een paar dagen later stond mijn mini likkoekjes taartje ineens in de traktatie-etalage. Daar was ik superblij mee! Tja, je krijgt niet elke dag te horen toch dat HHB je creatie leuk vindt! Dat deelde ik dan ook al met jullie via mijn stories op Instagram.

Heel Holland Bakt schort winnaar traktatie challenge likkoekjes mini taartje

Winnaar HHB

Maar daar stopt het verhaal dus niet. Vorige week kreeg ik namelijk ineens een mail dat mijn mini taartjes traktatie het leukst is. “We willen je graag feliciteren met het winnen van de traktatiechallenge! Jouw traktatie was een feestje om naar te kijken (…). Jouw traktatie krijgt dan ook een plekje op onze website” Ik ben dus gewoon winnaar, echt super! En nu staat mijn traktatie op de website van Heel Holland Bakt bij de traktatietips. Natuurlijk ben ik supertrots, dat begrijp je wel!

Heel Holland Bakt schort winnaar traktatie challenge

Heel Holland Bakt traktatie tips

Op de website geeft HHB vijf tips voor het maken van traktaties. De eerste tip is ‘hou het simpel’. Dat is nou precies wat bij mij vooropstaat bij het maken van een nieuwe traktatie. Na één keer een traktatie met veel werk gemaakt te hebben, besloot ik het voortaan simpel te houden. Want wat was het een werk zeg om 30 traktaties te knutselen. Vandaar dat (bijna) al mijn traktaties makkelijk en snel te maken zijn. Deze frietjes bijvoorbeeld, frietbakjes kopen, vullen met chipjes, een choco reep en een marshmallow. Vorkje erin prikken en klaar, ideaal toch!

Heel Holland Bakt winnaar traktatie challenge frietjes

Net iets meer werk, maar ook snel klaar zijn deze ontbijtkoekijsjes. Maak roze glazuur (kan je kant en klaar kopen van dr. Oetker). Smeer met een lepel ongeveer de helft van de ontbijtkoek in met de glazuur. Door de lepel krijgt het meteen een handig ‘drip’ effect bij het uitsmeren. Strooi er discodip overheen. IJssttokjes er in steken en klaar ben je al.

Heel Holland Bakt winnaar traktatie challenge ontbijtkoek ijsjes

Heel Holland Bakt feestpakket

Wat ik heb gewonnen? Eeuwige roem met mijn traktatie op de website! Per post kreeg ik een feestpakket thuisgestuurd met daarin onder meer de enige echte Heel Holland Bakt schort. Superleuk, die doe ik dus voortaan aan in de keuken! Nu kan ik thuis een poging gaan doen om meesterbakker te worden. Dat wordt veel bakken dus!

Heel Holland Bakt schort winnaar traktatie challenge

Kinderfeestjes

Op mijn blog lees je niet alleen tips voor traktaties, maar ook voor kinderfeestjes. Grg help ik je om makkelijk zelf een thuisfeestje te regelen. Dat kan je met mijn kinderfeest draaiboeken of complete feestpakketten. Met feestjes in de leukste thema's. Wat dacht je van een professorfeest, Harry Potterfeest, Pokemonfeest of zeemeerminfeest? En er zijn er nog meer, dus neem een kijkje!

header.all-comments


bottom of page