top of page

Pokemon kinderfeestje

Speurtocht met eigen Pokedex op het Pokemon kinderfeestje

Is de jarige fan van Pokemon? Niets liever dan de kaarten sparen, Pokemon Go spelen of de films en series kijken? Geef dan dit Pokemon kinderfeestje! Op dit feestje maak je je eigen Pokedex en pokesnoep. Maar ook ga je zoeken naar Pokemon, een quiz doen, een speurtocht en meer! Een hele middag lekker actief en creatief in het Pokemonthema dus.

Pokedex maken op pokemonfeest

Pokemonfeest draaiboek

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Pokemonthema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren! 

Draaiboek elfenfeest & feeenfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Pokemon kinderfeestje thuis speurtocht draaiboek

Kosten Pokemon kinderfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Dit feestje duurt volgens planning ongeveer 4 uur en is geschikt voor kids tot ongeveer 10 jaar die fan zijn van Pokemon. 

 

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt je waarschijnlijk al in huis hebt, eten is en de printables uit het draaiboek.

Review Pokemonfeestje

"Een heel geslaagd Pokemon feest gehad! De jongens en meiden vonden het allemaal hele leuke activiteiten. De pokemonmummie wilde iedereen zijn! Heel leuk ook dat ze het pokemonboekje maken en daarmee moeten zoeken. Hebben ze meteen iets om mee naar huis te nemen. Die snoep die ze hadden gemaakt was wel al op;)"

"Het feestje was superleuk! Gelukkig zat het weer, ondanks slechte voorspellingen, mee en konden we de hele middag naar buiten. We hadden de de Pokemons geplastificeerd en in het park opgehangen. Groot succes! Ze hielden niet op totdat alle Pokemon afgekruisd waren in de zelfgeknutselde Pokedex. Er was genoeg afwisseling bij de spelletjes en ze hebben zich geen seconde verveeld. We waren erg blij met jouw hulp door het Pokemon-draaiboek en hebben veel complimentjes ontvangen van alle ouders omdat hun kinderen er thuis maar over bleven praten en het zo leuk hadden gehad."

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het challengefeestje.

Blog met tips Pokemon kinderfeestje thuis

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn Pokemonfeest blog.

bottom of page