top of page

Over van Kaat

Een paar maanden voor de verjaardagen van mijn meiden Julie en Evie, krijg ik de ‘feestkriebels’. Eindelijk mag ik dan weer kinderfeestjes bedenken!

 

Als werkende moeder een kinderfeestje organiseren

Als werkende moeder heb je helaas niet echt veel vrije tijd over naast je baan en gezin. En zo’n feestje organiseren kost stiekem best wel veel tijd. Maar lekker creatief bezig zijn naast mijn baan als juriste vond ik toch wel heel erg leuk. Dus zat ik  ’s avonds na een dag werken en de meiden in bed lagen ideeën te bedenken en uit te werken voor de verjaardagen. Want ik vond het superleuk om vanalles te bedenken en te organiseren voor hun kinderfeestjes!

Kinderfeestje feestideeën

Dat begint met brainstormen voor feestideeën: wat vinden de meiden nu superleuk? Of weten ze zelf een thema? Dan kan ik op zoek naar inspiratie. Voor uitnodigingen, spellen, speurtocht, knutsel, versiering, eten en drinken. Om daar vervolgens weer mijn eigen draai aan te geven tot een perfecte mix.

 

Superleuke kinderfeestjes thuis

Dit zorgt voor enthousiaste meiden die uitkijken naar hun kinderfeestje. En voor een vrolijke Kaat die creatief helemaal los kan gaan. Maar vooral voor de stralende gezichtjes van alle kids op het feestje! Niet alleen mijn kids zijn trouwens superblij met hun feestjes. Ook hun vrienden, vriendinnen en ouders zijn heel enthousiast. Regelmatig kreeg ik dan ook de vraag om met een kinderfeestje voor de jarige van familie en vrienden te helpen. Steeds vaker kreeg ik de opmerking "Hier moet je echt iets mee doen!". 

 

Eigen bedrijf 

Na veel verzoeken en enthousiaste reacties, besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. In 2016 zegde ik mijn baan als juriste op en startte mijn eigen bedrijf: van Kaat. Spannend, maar zo leuk! Vanaf toen ben ik elke dag bezig met kinderfeestjes!

Kinderfeestje thuis organiseren tips draaiboek feestpakket blog

Draaiboek en feestpakket kinderfeestje

Alle feestjes werkte ik uit tot complete draaiboeken. Daarmee kan jij nu zonder tijd of inspiratie toch een superleuk thuisfeestje geven. En om het je als ouder helemaal makkelijk te maken, maakte ik ook feestpakketten. Dan hoef je helemaal de deur niet meer uit (behalve voor taart en lekkers dan). Alle spullen die nodig zijn voor de activiteiten op het feestje krijg je dan namelijk thuisgestuurd. Zeg nou zelf, lekker makkelijk toch!

 

Blog met tips voor kinderfeestjes, traktaties en cadeautjes

Op mijn blog vind je wekelijks nieuwe feesttips. Van leuke cadeautjes tot (gezonde) traktaties, maar ook praktische spelideeën en partyfood recepten. Mijn meiden en hun vriendinnetjes testen namelijk maar al te graag nieuwe spellen, boeken en lekkere recepten. Wat ze ‘goedkeuren’ dat krijg je als tip te zien. En ze zijn behoorlijk kritisch kan ik je zeggen…

 

Ook kan je blogs van mij lezen over kinderfeestjes, leuke dagjes weg en vakanties vinden op andere websites zoals Reistipsmetkids, Prachtige mama’s, Citymom en Hiepenhoera. Want naast feesten ga ik graag op pad met manlief en mijn meiden!

Over van Kaat en haar kinderfeestjes thuis
Kaatje
bottom of page