top of page

Legofeestje

Lego kinderfeestje thuis

Zijn jij en je vrienden of vriendinnen helemaal gek van Lego? Kijken jullie elke week Legomaster? Dan is dit Lego feest echt iets voor jou!

 

Jullie gaan niet alleen bouwen, maar ook spellen en wedstrijdjes doen met Lego. Wat dacht je van een Lego doolhof, Lego springen of je eigen Lego poppetje ontwerpen? Een feest vol activiteiten met Lego voor kids. Wat je nog meer kan doen met Lego, ontdek je op dit superleuke Legofeest!

Draaiboek Legofeest voor een kinderfeestje thuis met Legofeest uitnodigingen! www.vankaat.nl
Legofeest Lego kinderfeestje thuis organiseren draaiboek

Legofeest draaiboek 

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Legothema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren! 

 

Kosten Legofeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feestje duurt volgens planning ongeveer 4 uur en is geschikt voor kinderen tot 9 jaar. 

 

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt Lego is en de printables uit het draaiboek. De paar overige dingen heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis. 

Review Lego kinderfeestje

"De verjaardag verliep erg goed. We zijn aan lang niet alles toegekomen, maar dat komt omdat ze zich goed vermaakten met de spelletjes die we deden.  De jongens vonden het prikken van de ballon heel spannend en heel leuk en het grabbelen naar lego en daarna iets maken vonden ze helemaal geweldig. Omdat het zo mooi weer was, hebben we het zoeken naar legohoofden in de speeltuin gedaan. Bedankt voor je draaiboek, het was voor ons een erg goede ervaring!".

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn FacebookNeem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het safarifeestje.

 

bottom of page