Japans feestje

Geef een feestje in Japanse sfeer. Japanse thee, ninja’s en natuurlijk sushi! Een land waar ze gek zijn op karaoke, peace foto's en emoji's. Een bijzonder land, dus dat wordt echt een speciaal feestje!

Op je feestje maken jullie samen gelukspoppetjes of ninja hoofdbanden, gaan jullie met stokjes eten en quizzen doen. En natuurlijk zelf sushi maken, van snoep! Wat je nog meer gaat doen hou ik nog geheim. Daar komen jullie vanzelf achter met de foto opdrachten.

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt de printables en quizzen uit het draaiboek zijn. De overige dingen heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis of zijn makkelijk verkrijgbaar.  

"Op 16 juni was het dan zo ver, de Japanse meidenmiddag. De meiden hebben op z'n Japans (ijs)thee gedronken, vragen over Japan beantwoord, gelukspoppetjes gemaakt en snoepsushi 🍣 gemaakt. Ze hebben een topmiddag gehad!!! Dank je wel!!". 

Kijk voor meer reviews op de homepagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.