top of page

Japans sushi kinderfeestje

Snoepsushi en foto opdracht speurtocht op Japans sushi kinderfeestje

Geef een feestje in Japanse sfeer. Japanse thee, ninja’s en natuurlijk sushi! Een land waar ze gek zijn op karaoke, peace foto's en emoji's. Een bijzonder land, dus dat wordt echt een speciaal feestje!

Op je feestje maken jullie samen gelukspoppetjes of ninja hoofdbanden, gaan jullie met stokjes eten en quizzen doen. En natuurlijk zelf sushi maken, van snoep! Wat je nog meer gaat doen hou ik nog geheim. Daar komen jullie vanzelf achter met de foto opdrachten.

Japan sushi kinderfeestje thuis snoepsushi speurtocht foto opdrachten

Japans sushifeest draaiboek

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en foto opdrachten speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Sushithema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren! 

Draaiboek sushifeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Japan sushi kinderfeestje thuis snoepsushi speurtocht draaiboek

Kosten Sushifeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feestje duurt ongeveer 4,5 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. 

 

Voor dit kinderfeestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt de printables en quizzen uit het draaiboek zijn. De overige dingen heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis of zijn makkelijk verkrijgbaar.

Review sushi kinderfeestje thuis

"Een superleuk Japans feest gehad! Het houden van een Japans feestje op zich vond ik al een dikke tip, waren we zelf niet op gekomen 👌Ik heb de printables gebruikt dus de versiering was top! Heb niet het hele draaiboek gebruikt, maar er wel heel wat ideetjes uit gehaald! De kinderen vonden het heel leuk! Bedankt!"

 

"Eindelijk was het dan zo ver, de Japanse meidenmiddag. De meiden hebben op z'n Japans (ijs)thee gedronken, vragen over Japan beantwoord, gelukspoppetjes gemaakt en snoepsushi 🍣 gemaakt. Ze hebben een topmiddag gehad!!! Dank je wel!!". 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.

bottom of page