top of page

CupCake kinderfeestje

Versier cupcakes, verf met choco en doe een speurtocht op het bakfeestje

Cupcakes, wie is daar nou niet gek op? Een heel feest 'net als bij Heel Holland Bakt Kids en Zapp Cupcakecup'. Allereerst aan de slag voor een vrolijke bakkersmuts. Dan ben je klaar voor de cupcakequiz, speurtocht, cupcakespelletjes en cupcakedans. Ook maak je zelf een choco tattoo en chocotekening. Erg lekker! 

Een cupcakefeest is niet compleet zonder decoratie wedstrijd. Wie maakt de mooiste 3D-creatie van marsepein en fondant? Al een idee wat je wilt maken? Trek je kookschort dan maar aan en maak je eigen Cupcakecup aflevering!

Cupcake kinderfeestje thuis bakfeestje met speurtocht bakkersmuts

Cupcakefeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feestje duurt volgens planning ongeveer 4 uur en is geschikt vanaf 6 jaar.

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu een deel van wat je nodig hebt je waarschijnlijk al in huis hebt, zoals bakvorm en stiften. De bakproducten zoals fondant en chocolade zijn makkelijk verkrijgbaar bij de supermarkt. Quiz, speurtochtkaartjes, juryformulieren en meer zijn printables uit het draaiboek.

Bakkermutsen kan je bij mij bestellen voor € 1,25 per stuk. Wil je deze bestellen? Geef dan in het veld opmerkingen in het bestelformulier aan dat je de mutsen wilt en hoeveel. Je bakkersmuts bestelling kan je bij mij in Tilburg afhalen of laten verzenden. Bij verzenden komen er nog verzendkosten bij.  

Cupcake kinderfeestje thuis organiseer een bakfeestje met speurtocht draaiboek
Draaiboek cupcakecupfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl

Review cupcake kinderfeestje

"Het cup-cake-cup feestje was een mega succes! De opdrachten waren ontzettend leuk en ik heb heel veel gehad aan het draaiboek. De ideetjes van de chocoladetekening vonden we ook geweldig leuk! Kortom, ontzettend bedankt voor de inspiratie en voorbeelden!" 

"Het cupcakefeest was te gek! Helaas liet het weer zaterdag niet toe iets buiten de deur te doen, maar binnen werd het des te gezelliger. Het kadospel met ballonnen viel heel goed bij de 7-jarige dames in de smaak. Het muts versieren duurde lang, de cupcakecup daar namen ze ook alle tijd voor. Chocolade verven en chocolade tattoos, daar zijn we niet meer aan toegekomen, maar dat was niet erg. De meiden hebben een top middag gehad! Voor ons was het weer ideaal; weinig eigen voorbereidingstijd :) Dankjewel en tot een volgende keer weer!"

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.

Blog met tips cupcake kinderfeestje thuis

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn cupcakefeestblog.

bottom of page