top of page

Harry Potter kinderfeestje

Harry Potter kinderfeestje thuis met speurtocht en toverdrankles

Ben jij gek op de films en boeken van Harry Potter? Dan is dit HP Toverschool feest echt iets voor jou! Samen ga je met je vrienden of vriendinnen een middag naar de beroemde Toverschool om zelf als leerlingen de magische en spannende wereld te ontdekken.   

 

Jullie krijgen allerlei lessen, zoals toverdrankles, toverspreukles en kruidenles. Natuurlijk is er ook een speurtocht, probeer je de huiself te bevrijden en moet je door een mega spinnenweb. Dan zijn er ook nog dilemma's en een quiz, fabeldieren en meer! Welke magische dingen je nog meer gaat doen, ontdek je op dit superleuke Toverschoolfeest. Een feest vol magie en spanning!  

Harry Potter kinderfeestje thuis draaiboek gouden snaai maken

Harry Toverschoolfeest draaiboek

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Harry Potter toverthema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren!

Draaiboek elfenfeest & feeenfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Harry Potter kinderfeestje thuis draaiboek toverstok maken speurtocht

Kosten Harry Potter toverschoolfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feest is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt volgens planning ongeveer 4 uur. 

 

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt je waarschijnlijk al in huis hebt, eten is en de printables uit het draaiboek.

Review toverfeest

"Echt een compleet draaiboek met leuke dingen doen! De kinderen vonden het kinderfeestje echt een groot feest. De toverdrankles, zwerkbal en het spinnenweb waren echt het grootste succes! Wij als ouders vonden het draaiboek fijn, want alles staat duidelijk uitgelegd, met handig boodschappenlijstje. Ook leuk dat er een boekje bij zit wat je kan printen met toverspreuken voor de toverles. Meteen een leuk cadeautje om mee naar huis te geven!"  

"Het Harry Potterfeestje was in 1 woord GEWELDIG! Van Cadeau spel met Uilenballonnen, tot aan toverstaf maken/verven, toverdrank borrelen, dilemma vragen, speurtocht en en en en… SUPER!"

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het challengefeestje.

Blog met tips Harry Potter kinderfeestje

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor de Harry Potter blog.

bottom of page