top of page

Astronaut ruimte kinderfeestje

Ruimtefeestje thuis met speurtocht en bingo

Gek op de ruimte, astronauten en sterren? Geef dan een kinderfeestje thuis in het thema ruimte en astronauten. Samen met je vrienden en vriendinnen ga je de galaxy wereld ontdekken met rakketten, vallende sterren en astronautentaken. 

 

Je doet samen leuke activiteiten in het ruimte thema, zoals maanstenen zoeken, raketrace en vallende sterren redden. Natuurlijk is er ook een speurtocht, een ruimtequiz en leer je een raket te besturen. Dan maak je ook nog sterrenbeelden en een ufo met alien, lanceer je een raket en meer!  Een superleuk kinderfeest in galaxysfeer!  

ruimtefeest kinderfeestje thuis draaiboek

Ruimtefeest draaiboek

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het ruimtethema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren!

Draaiboek ruimtefeest voor een kinderfeestje thuis.  www.vanKaat.nl
Ruimtefeest draaiboek kinderfeestje thuis organiseren astronait

Kosten ruimtefeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feest is geschikt voor kinderen tot 10 jaar en duurt volgens planning ongeveer 4,5 uur. 

 

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt je waarschijnlijk al in huis hebt, eten is en de printables uit het draaiboek.

Review ruimtefeest

"De raketrace en lancering van de raketten was groot succes bij de kinderen! Pluspunt voor mij dat het niet heel ingewikkeld was om voor te bereiden. Ook de ufo’s knutselen vonden ze heel leuk. De feestversieringen zien er heel mooi uit." 

"We hebben een erg leuk ruimtefeest gehad. Je draaiboek en de planning hebben ons erg geholpen. Sam heeft een super dag gehad!"

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het Pokemonfeest.

Blog met tips ruimte galaxy kinderfeestje

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn ruimtefeestblog.

bottom of page