top of page

Kerst spel

Supergezellig om met kerst spelletjes te spelen met je kinderen en familie! Daarom maakte ik na het succes van het Pakjesavondspel op verzoek van veel ouders het Kerstspel. Een nieuw spel met grappige opdrachten die je samen uitvoert. De hele familie, jong en oud, kan meedoen met het kerstspel. Vandaag bestelt, vandaag nog in je mailbox! 

Kerstspel uitleg

Het spel bestaat uit 11 verschillende opdrachten / spelletjes in kerst thema. Van kerstliedjes zingen en bingo tot sneeuwpop maken en kerstquiz. Dus een leuke mix van actief, creatief, kennis, maar vooral gezelligheid samen!

 

De opdrachten kan je in willekeurige volgorde doen. Print de opdrachtbriefjes, stop ze in een envelop en trek om de beurt een opdracht. Voer de opdracht samen, in teams of tegen elkaar uit! 

 

De opdrachten zijn leuk om met kinderen en volwassenen samen te doen! Je kan het spel bijvoorbeeld tussen de gangen door bij het kerstdiner spelen of als de hele familie er is. Maar ook kan je elke dag van de kerstvakantie een opdracht kiezen als kerst activiteit van de dag. Geef je cadeautjes met kerst? Dan mag je na elke gedane opdracht een kerstcadeau uitpakken. 

Naast de 11 opdrachten uit planning van het draaiboek, staan er ook nog extra activiteiten, tips voor kersthapjes (school lunch en diner) en gourmetten met kinderen in. In de bijlagen zitten printables voor een aantal activiteiten, zoals 12 bingokaarten. 

kerstspel draaiboekmet leuke spelletjes en opdrachten in kerstsfeer bingo
kerst cadeautje spel bingo draaiboek opdrachten
kerstspel draaiboekmet leuke spelletjes en opdrachten in kerstsfeer bingo

Digitaal kerstspel

Het spel kost € 7,50. Je ontvangt het spel digitaal. Het enige wat je hoeft te doen is de opdrachten printen en wat spullen (die je waarschijnlijk al in huis hebt) te verzamelen. En dan ben je al klaar voor een gezellige kerst! Omdat ik je het spel per mail toestuur, kan je het vandaag dus nog in huis hebben. 

Wil je meer over dit spel weten? Lees dan mijn kerstspel blogGeef je cadeautjes met Sinterklaas? Kijk dan bij mijn pakjesavondspel

Reacties van klanten

"Hilarisch sneeuwpopspel" Jolanda

"Het kerstspel gevierd met onze 4 kleinkinderen. Het was hilarisch, vooral het sneeuwpopspel! Een geweldige aanvulling op onze kerstavond!"

"Onwijs leuk" Mommie

"Wat onwijs leuk het kerstspel! Ik vond vorig jaar het pakjesavondspel ook erg leuk om te doen!

"Ontzettend leuk: Angelique

"Ik had het spel voor pakjesavond en kerst besteld bij je. Dat was zo ontzettend leuk. We hebben erg veel plezier gehad!" Het was een succes!

"Een aanrader!" Anouk

"Net als het pakjesavondspel (dat de jongens heel erg leuk vonden) is het kerstspel een hele leuke om te doen met kerst of in de kerstvakantie. Wij hebben zelf het kerstspel opgeknipt door de kerstvakantie heen. Omdat je het spel ook zonder cadeautjes uitpakken kan spelen, vind ik het een aanrader. De complimenten voor het draaiboek en alles wat daarbij hoort. Heel compleet en duidelijk! En dat het flexibel te spelen/ in te delen is, is ook weer erg fijn."

 

"Superleuk!" Eva 

"Het kerstspel was superleuk. Veel plezier met het sneeuwpop maken en sneeuwballen gooien!"

Kerstspel met grappige opdrachten voor de hele familie cadeau uitpakken sneeuwpop
Kerstspel met grappige opdrachten voor de hele familie cadeau uitpakken sneeuwpop
Kerstspel met grappige opdrachten voor de hele familie cadeau uitpakken sneeuwpop
Kerstspel met grappige opdrachten voor de hele familie cadeau uitpakken sneeuwpop spel
Kerstspel met grappige opdrachten voor de hele familie cadeau uitpakken bingo
Kerstspel met grappige opdrachten voor de hele familie cadeau uitpakken
Kerstspel met grappige opdrachten voor de hele familie cadeau uitpakken quiz
bottom of page