top of page

Professor kinderfeestje

Proefjes doen in labjas op je kinderfeestje

Een feest vol proefjes in je eigen labjas! Als een professor gaan jullie van alles onderzoeken, ontdekken en experimenteren. Gezichtsbedrog, water op zijn kop, klei maken, bubbelend brouwsel en een spetterende colafontein. 

Nieuwsgierig naar de andere proefjes? Trek snel je labjas aan en ontdek welke experimenten er nog meer zijn. 

 

Dit populairste kinderfeestje mocht ik laten zien bij RTL Eigen Huis & Tuin! Je kan de uitzending van 4 maart 2024 terug zien op Videoland.

professor kinderfeestje proefjes doen op je feestje thuis feestpakket draaiboek

Professorfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen (printables voor proefjes, uitnodigingen, slinger, cupcaketoppers, veiligheidsvoorschriften, waarschuwingsborden) kost € 17,50.

 

Het feestje duurt volgens planning ongeveer 4,5 uur en is geschikt voor kids vanaf 7 jaar (jonger kan ook, maar dan wel met wat hulp).

Draaiboek professorfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Draaiboek professorfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl

Professorfeest feestpakket

Maak het jezelf makkelijk en bestel ook het feestpakket met alle benodigde spullen voor dit kinderfeestje. Het professorfeest feestpakket is voor 8 kinderen en bevat het volgende:

 

  • het uitgebreide professorfeest draaiboek;

  • (printbare) uitnodigingen en decoraties in het professorthema;

  • alle benodigdheden voor het cadeauspel;

  • labjas en haarnetje voor ieder kind;

  • alle benodigdheden voor de 15 proefjes;

  • voorbereide materialen voor proefjes;

  • prints welke nodig zijn voor de proefjes;

  • een link naar de bijbehorende playlist op Spotify.

professorfeest kinderfeestje thuis proefjes feestpakket

Kosten Professorfeest

De prijs van dit complete professorfeest is € 84,50. Meer dan 8 kids op het feestje? Dan komt er per kind € 6,50 bij. Het pakket kan je ophalen in Tilburg of voor € 6,65 laten verzenden. Het feestpakket verstuur ik binnen twee werkdagen, je hebt het dus snel in huis! 

Review Professorfeest

"Het professorfeestje was super! Hoe proefjes zo veel indruk kunnen maken op kinderen ( hoezo wijst die pijl nu de andere kant op?! En.. Eusj, Mn prop papier is nog droog!) Eenmaal Thuis ( met tas met proefjes) hadden veel kinderen al van alles laten zien. Daan mocht de volgende dag op school trakteren en er liepen kinderen met haarnetje en labjas rond😂 De juf had al gehoord hoe gaaf t feestje was geweest! Ga er vanuit dat t dus erg geslaagd was! Maar t belangrijkste was dat t feestvarken zelf een SUPER-feest heeft gehad!

"Het was een geslaagd feestje! Echt superleuk. Die verbazing van de kinderen na de proefjes, echt geweldig. 🤣 Ik krijg nu al berichten van ouders dat thuis ook vanalles nog eens getest wordt. 🤣 Echt een goed gevulde middag gehad, bijna tijd tekort. De kinderen waren allemaal enthousiast!"

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het zeemeerminnenfeestje of het safarifeestje.

Blog met tips professor kinderfeestje

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn professor- en sciencefeestblog

Heb je dit feestje al gevierd? Kijk dan naar het nieuwe sciencefeest. Een feestje met nieuwe proefjes, maar ook een speurtocht en quiz!

bottom of page