Je herkent het vast wel: op pakjesavond scheuren de kids in ‘no time’ alle pakjes open. Niet gek, de kids zitten immers al weken in Sinterklaas spanning. Veel ouders willen dan ook weten hoe je dit tegen kan gaan. De oplossing is een gezellige spelletjesavond.

 

Maak van pakjesavond een echt leuk, gezellig avondje samen. Speel met je gezin, familie of vrienden met kids het pakjesavondspel. Een nieuw Sinterklaasspel met leuke, gekke opdrachten die je samen uitvoert. Iedereen, jong en oud, kan meedoen met de spelletjes.

 

Het spel begint met een brief van Sint. Daarin staat dat pakjesvond dit jaar anders is dan anders. Zo is voor iedereen, maar vooral voor de kids, meteen de ‘pakjesavond nieuwe stijl’ duidelijk: met z’n allen sintspelletjes doen en cadeautjes uitpakken.

Pakjesavond spel

Er zijn 10 verschillende spelopdrachten. Proeven, creatief aan de slag, actief en meer. Zelfs een cadeautje uitpakken is een opdracht! Maar dan wel op een speciale manier natuurlijk.  Opdracht goed uitgevoerd? Dan mag je een cadeautje uitpakken. Lukt het jullie om alle 10 de opdrachten uit te voeren?

Het spel kost € 9,95. Je ontvangt het spel digitaal. Het enige wat je hoeft te doen is de brief en opdrachten printen. Meteen klaar voor een echt gezellige pakjesavond.  

Vorig jaar al het pakjesavondspel gespeeld? Dan bestel je deel 2 van het spel met allemaal nieuwe Sint vragen en opdrachten! Ook deel 3 en 4 is verkrijgbaar.               

Aftelkalender 2020.png

Download gratis de aftelkalender door op de kalender te klikken

Reacties van klanten

10-12-2018

"Het hele gezin heeft genoten, bedankt!"

Femke

"We hebben echt genoten hebben van het pakjesavondspel! Heel goed in elkaar gezet, erg leuk, vanalles wat. Het hele gezin heeft genoten, bedankt! Wat een leuke ideeën, met leuke gedichtjes, een brief, boodschappenlijst, alles compleet, heel fijn. Ziet er ook professioneel en zorgvuldig uit, daar hou ik van! Kortom, ga zo door en we kijken uit naar deel 2 voor volgend jaar."

10-12-2018

"Hele leuke ideeën opgedaan"

Judith

"We hebben een hele leuke avond gehad. We hebben het spel niet gespeeld volgens het draaiboek. Wel losse onderdelen gedaan, oa het zingen, de quiz en uitpakken met de wanten. Hele leuke ideeën opgedaan en er een eigen draai aan gegeven."
 

10-12-2018

"Zeker de moeite waard."

Astrid

"Het pakjesavond spel was hier thuis een groot succes. De kinderen hebben er de perfecte leeftijd voor, de oudste is 10 en de jongste 4 jaar. Het vraagt even wat voorbereiding, maar zeker de moeite waard."

09-12-2018

"Originele spelletjes"

Ellen

"Wij hebben dit jaar deel 2 van het pakjesspel gedaan. Het was weer erg leuk! Alles goed uitgelegd in het draaiboek. En originele spelletjes/opdrachten. Onze dochter van 8 heeft er van genoten."

09-12-2018

"Fantastisch!"

Joelle

"Dit jaar hebben we voor de 3e keer het pakjesavondspel met ons gezin gespeeld! Het blijft fantastisch om dit zo te doen. Het draait bij ons dan ook om echt een avondje gezelligheid door samen te spelen. Het graaien naar de cadeaus wordt daardoor ondergeschikt. Er is tijd en rust voor elk cadeautje. En wat hebben we lol en plezier om deze spellen met elkaar te doen! Het was weer top!!"

1 / 5

Please reload