top of page

Superheld kinderfeestje

Supersnel, supersterk, superslim? Test het op het superheldenfeestje

Welke superheld zou jij willen zijn? Een supersterke, superslimme, superlenige of iets anders?  Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en ontdek welke superhelden jullie zijn! 

 

Hoe je dat ontdekt? Door allemaal superhelden activiteiten samen te doen. Wat dacht je van een plank door midden slaan, door een spinnenweb kruipen of hamers happen? En er zijn nog veel meer superheld opdrachten! Natuurlijk maak je een masker, maar ook een speciaal feestwapen!

Superhelden feestje organiseren kinderfeestje thuis superheld feestpakket

Superheldenfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feestje duurt volgens de draaiboek planning ongeveer 4 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Superhelden kinderfeest feestpakket

Maak het jezelf makkelijk en bestel ook het feestpakket met alle benodigde spullen voor dit kinderfeestje. Het superheldenfeest feestpakket  is voor 8 kinderen en bevat het volgende:

 

 • het uitgebreide superheldenfeest draaiboek;

 • printbare uitnodigingen en decoraties in het superheldenthema;

 • alle benodigdheden voor het cadeauspel:

 • vragenlijst voor de quiz;

 • alle benodigdheden voor de knutselactiviteiten;

 • alle benodigdheden voor de spelactiviteiten;

 • voorbereide materialen voor knutselactiviteiten;

 • voorbereide materialen voor spellen;

 • prints welke nodig zijn bij spellen;

 • een link naar de bijbehorende playlist op Spotify.

Draaiboek elfenfeest & feeenfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Superhelden feestje organiseren kinderfeestje thuis superheld draaiboek
Superhelden feestje organiseren kinderfeestje thuis superheld feestpakket

Kosten Superheldenfeest feestpakket

De prijs van dit complete superheldenfeest is € 77,50. Meer dan 8 kids op het feestje? Dan komt er per kind € 6,50 bij. Het pakket kan je ophalen in Tilburg of voor € 6,65 laten verzenden. Het feestpakket verstuur ik binnen twee werkdagen, je hebt het dus snel in huis! 

Review superheld kinderfeestje

"Was een superleuk feestje van Van Kaat! Met vaart, afwisseling en rustpunten. Zeer geslaagd".

"Het superhelden feestje was geweldig! De jongens hebben genoten en wij kwamen er met alle spelletjes en de doos weer makkelijk vanaf 😊! Super dank! We hebben maar een stuk of 6 dingen gedaan en dus nog super veel alternatieven. Maar als zo’n middag loopt, dan loopt ie. Echt leuk!"

 

"Het was fantastisch het superheldenfeest; de kids hebben enorm genoten en het was fijn dat we volop te doen hadden. Afwisseling tussen binnen/ buiten en actief en wat rustigere activiteiten, was ideaal. Ik zag niet per se op tegen een kinderfeest met 8 mannelijke kleuters, maar was wel nieuwsgierig naar de intensiteit ervan aangezien ik tot op heden vooral meisjesfeestjes gewend was. Nou, dat viel me alles mee en daar heeft het ideale kant en klare draaiboek en superhandige doos met alle benodigde materialen zeker aan bijgedragen. Dank je wel weer en wellicht tot een volgend feestje!"

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het safarifeestje.

Blog met tips Superhelden kinderfeestje thuis

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn superheldenblog. 

bottom of page