top of page

Elfen en feeën feestje

Maak elfenstof en vlieg met je vleugels een speurtocht op het elfenfeestje

Met mijn betoverende elfenverhaal neem je de meiden mee in de wereld van elfjes en feeën. Als een elfje of fee de dag door. Dat is wat meiden tot een jaar of 7 willen!

Samen elfenstof en elfenvleugels maken, toveren, een elfenquiz doen en naar de elfendisco. Wat ik ook al wil verklappen, is dat de meiden vliegles krijgen. Alle elfjes kunnen vliegen, dus dat mag op het feest echt niet ontbreken. 

Waar wacht je nog op? Sprenkel wat zelfgemaakte elfenstof om je heen en vlieg mee op feestavontuur!

Elfenfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feestje duurt volgens planning ongeveer 3,5 uur en is geschikt voor kids in de groepen 1, 2 en 3. 

Elfenfeest feestpakket

Maak het jezelf makkelijk en bestel ook het feestpakket met alle benodigde spullen voor dit kinderfeestje. Het elfen- en feeënfeest feestpakket is voor 8 kinderen en bevat het volgende:

 

  • het uitgebreide elfen- en feeënfeest draaiboek;

  • (printbare) uitnodigingen en decoraties in het elfenthema;

  • alle benodigdheden voor het cadeauspel;

  • vragenlijst voor de quiz;

  • alle benodigdheden voor de knutselactiviteiten;

  • alle benodigdheden voor de spelactiviteiten;

  • voorbereide materialen voor knutselactiviteiten;

  • voorbereide materialen voor spellen;

  • geprinte en gelamineerde prints welke nodig zijn bij spellen;

  • een link naar de bijbehorende playlist op Spotify.

Draaiboek elfenfeest & feeenfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
elfenfeest elf kinderfeestje thuis organiseren speurtocht draaiboek
elfenfeest elf kinderfeestje thuis organiseren speurtocht feetpakket

Kosten elfenfeest feestpakket

De prijs van dit complete Elfenfeest is € 76,50. Meer dan 8 kids op het feestje? Dan komt er per kind € 6,50 bij. Het pakket kan je ophalen in Tilburg of voor € 6,25 laten verzenden. 

Review elfenfeest

"Voor de vijfde verjaardag van onze dochter hebben we het elfenfeestje gegeven. De kinderen vonden het helemaal geweldig. Een vriendinnetje zei: “dit was het leukste kinderfeestje ooit.” De kinderen gingen op in de activiteiten en spelletjes en de tijd vloog voorbij. Elke activiteit maakte dat de kinderen weer wat meer een elfje werden. Ze waren dan steeds erg nieuwsgierig wat het volgende zou zijn. Het hoogtepunt vonden ze toch wel de elfenstof. Er werd ook heel wat rondgestrooid. Maar ook van de vliegles en het toveren hebben ze genoten. Dagen na het feestje kwamen ouders nog terug op het feestje met de opmerking dat de kinderen het erg leuk hadden gehad en met de vraag hoe we die elfenstof gemaakt hadden".

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.

Blog met tips elfen kinderfeestje thuis

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn elfenfeest blog. 

bottom of page