top of page

Zeemeermin kinderfeestje

Maak een zeemeerminstaart op je zeemeerminfeestje

Ga op je kinderfeestje op avontuur in de wonderlijke onderwaterwereld: geef een zeemeerminfeestje! Samen met je vrienden en vriendinnen feesten als een haai en / of zeemeermin, hoe leuk is dat!

Op je zeemeerminfeestje ga je een zeemeerminstaart of haaienstaart knutselen, glimmende parels zoeken en dansen. Maar ook is er een speurtocht en een slingerweb. De rest blijft nog een verrassing!

Zeemeermin onderwater feest kinderfeestje thuis zeemeerminstaart speurtocht organiseren feestpakket

Zeemeerminfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen (printables voor activiteiten, uitnodigingen, slinger, cupcaketoppers, zeemeerminstaarten, quiz)  kost € 17,50. Het feestje duurt volgens planning ongeveer 4,5 uur en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar.

Zeemeerminfeest feestpakket

Maak het jezelf makkelijk en bestel ook het feestpakket met alle benodigde spullen voor dit kinderfeestje. Het zeemeerminfeest feestpakket  is voor 8 kinderen en bevat het volgende:

 

 • het uitgebreide zeemeerminfeest draaiboek;

 • (printbare) uitnodigingen en decoraties in het zeemeerminthema;

 • alle benodigdheden voor het cadeauspel;

 • vragenlijst voor de quizzen;

 • alle benodigdheden voor de knutselactiviteiten;

 • alle benodigdheden voor de spelactiviteiten;

 • voorbereide materialen voor knutselactiviteiten;

 • voorbereide materialen voor spellen;

 • prints welke nodig zijn bij spellen en speurtocht;

 • een link naar het bijbehorende dansje.

Draaiboek zeemeerminfeest onderwater feest voor een kinderfeest thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Zeemeermin onderwater feest kinderfeestje thuis zeemeerminstaart speurtocht organiseren
Zeemeermin onderwater feest kinderfeestje thuis zeemeerminstaart speurtocht organiseren feestpakket

Kosten zeemeerminfeest

De prijs van dit complete zeemeerminfeest is € 77,50. Meer dan 8 kids op het feestje? Dan komt er per kind € 6,50 bij. Het pakket kan je ophalen in Tilburg of voor € 6,65 laten verzenden. Het feestpakket verstuur ik binnen twee werkdagen, je hebt het dus snel in huis! 

Review zeemeerminfeest

"Fantastisch zeemeerminnenfeest gevierd ter gelegenheid van mijn dochtertjes 8e verjaardag! Heel veel dank van Kaat! Wat een geweldig uitgebreid draaiboek èn feestpakket! We hadden nog wel een dag door kunnen feesten...! 🧜🏻‍♀️👍 De kinderen waren heel enthousiast en de jarige heeft ook echt genoten.".

"Het zeemeerminfeestje was een groot succes! Onze jarige job had een hele leuke dag, evenals haar vriendinnetjes. Het draaiboek was top, handige tips en nieuwe ideeën. Veel mogelijkheden in activiteiten, de bellenblaas en snoepschelp hebben we uiteindelijk mee naar huis gegeven. Het cadeauspel met confetti-ballonnen ga ik onthouden!. Geen tips, alleen maar top!"

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het unicornfeestje.

Blog met tips zeemeermin kinderfeestje

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn zeemeerminfeest blog. 

bottom of page