top of page

Retourneren & herroepingsrecht

Bedenktijd / retourneren / herroepingsrecht

Het kan zijn dat u een feestpakket retour wilt sturen. Wellicht omdat u het feest toch niet meer kan geven of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen (in Nederland) circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Van Kaat geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via vankaat@ home.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht de inhoud van het feestpakket beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om de bestelling te bekijken, dan kan ik deze waardevermindering van de inhoud van het feestpakket aan u doorberekenen. Behandel het feestpakket dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


​Maatwerk uitgezonderd

Draaiboeken en feestpakketten die speciaal voor  u gemaakt worden (feestje op maat), en via deze webwinkel gekocht, worden op maat volgens de door u gewenste specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit geldt voor alle feestje op maat draaiboeken en feestpakketten. 

Digitaal draaiboek uitgezonderd

Digitale inhoud, dus de via internet te ontvangen draaiboeken, valt buiten het bereik van het herroepingsrecht wanneer u heeft toegestemd dat ik u het draaiboek mag leveren tijdens de herroepingstermijn en u heeft verklaard daarmee afstand te doen van uw recht op herroeping. Een download van een draaiboek is niet meer te herroepen op het moment dat de download is gestart.

bottom of page