Spionnen feestje

Lijkt je het wel wat om spion te zijn? Volg dan een spionnentraining met je vrienden op je kinderfeest! Na wachtwoordcontrole en vingerscan kan de training beginnen. Maar niet voordat iedereen zijn spionnennaam heeft ontdekt. Bij elke spionnen missie leer je een andere spionnenvaardigheid.

 

Bommen laten knallen, vermommen, geheimschrift leren, schietschijf raken, ondervragingstechnieken testen, geheime codes ontcijferen. En dat is nog lang niet alles wat je leert tijdens je spionnenfeest. Lukt het  om alle missies goed uit te voeren? Durven jij en je vrienden deze uitdaging aan te gaan?

 

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt  de printables uit het draaiboek zijn. De overige dingen heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis. 

"Was een superleuk feestje van Van Kaat! Met vaart, afwisseling en rustpunten. Zeer geslaagd". Kijk voor meer reviews op de homepagina of op mijn  Facebook.  Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het safarifeestje.