top of page

Spionnen kinderfeestje

Vermommen, geheime codes en missies op het spionnenfeest

Lijkt je het wel wat om spion te zijn? Volg dan een spionnentraining met je vrienden op je kinderfeest! Na wachtwoordcontrole en vingerscan kan de training beginnen. Maar niet voordat iedereen zijn spionnennaam heeft ontdekt. Bij elke spionnen missie leer je een andere spionnenvaardigheid.

 

Bommen laten knallen, vermommen, geheimschrift leren, schietschijf raken, ondervragingstechnieken testen, geheime codes ontcijferen. En dat is nog lang niet alles wat je leert tijdens je spionnenfeest. Lukt het  om alle missies goed uit te voeren? Durven jij en je vrienden deze uitdaging aan te gaan.

Spionnenfeest spionnen kinderfeestje thuis organiseren vermonnen race

Spionnen kinderfeest draaiboek

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Spionnenthema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren!

Draaiboek elfenfeest & feeenfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Spionnenfeest spionnen kinderfeestje thuis organiseren draaiboek uitnodigingen

Kosten spionnenfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. het feestje duurt volgens de draaiboek planning ongeveer 4 uur en is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. 

 

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt  de printables uit het draaiboek zijn. De overige dingen heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis of zijn makkelijk verkrijgbaar.  

Review spionnenfeest

"Wat een ontzettend leuk draaiboek van het spionnenfeestje! We kwamen tijd tekort, maar dat vind ik altijd een goed teken. Vooral het laserweb en de codes ontcijferen waren een hit. Bedankt voor de inspiratie! Voor mijn jongste zoon kom ik binnenkort bij je terug".

"Gisteren een supertof spionnenfeest gehad! Ze hebben t heel leuk gehad en kreeg enthousiaste reacties van het thuisfront. De topper was t laser labyrint en met de tune van mission impossible eronder werd het extra spannend! Draaiboek was overcompleet met hele handige tips en makkelijk passend te maken zoals je zelf wilt. De uitnodigingen heb ik ook gebruikt. We zijn niet toegekomen aan alle missies maar we hadden  de leukste uitgekozen op voorhand. Nogmaals bedankt!"

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het safarifeestje.

Blog met tips spionnen kinderfeestje thuis

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn spionnenfeest blog.

bottom of page