Wat vinden ouders en jarigen van mijn thuisfeestjes?

Wil je weten wat andere ouders en, vooral niet te vergeten, de jarige met vriendjes en vriendinnetjes van mijn kinderfeestjes vinden? Benieuwd naar hoe zij het organiseren van het feestje en het vieren van het thuisfeestje ervaren hebben? Dat lees je hier!

 

Ben je ook nog benieuwd naar foto's van klanten? Kijk dan op mijn Facebookpagina waar sommige ouders, naast een review, ook foto's van het feestje hebben geplaatst. 

Reviews

"De communicatie met Van Kaat was snel en heel prettig" Ingrid 12-10-2020

Wij hebben met 8 meiden een parfumfeest gehad en het was een groot succes! De communicatie met Van Kaat was snel en heel prettig en het feestpakket zeer compleet! Een aanrader!

 

"Die speurtocht was het allerleukst!" Carlien 8-10=2020

Gisteren vierden wij het safarifeest, was echt heel erg leuk! Het huis aangekleed als jungle, dat vonden de meiden leuk. Het pakket was zeer verzorgd en dan dat cadeauspel en die speurtocht, dat vonden ze het allerleukst! Handige tips ook voor lunch. Het liep goed gesmeerd."

 

"Een stuk relaxter!" Tineke 8-10-2020

"Wat een supergeslaagd feest was dit. Alleen al het aantrekken van de pakken en de mutsjes stond garant voor veel plezier. Zowel de jongens als de meiden hebben het onwijs leuk gehad. De ene proef was nog leuker dan de ander! En na het finalestuk kon het helemaal niet meer stuk. Er werd op het einde gefluisterd door de kinderen naar elkaar; ‘dit was echt een leuk feestje’.
Kortom een geslaagde dag waar de volgende dag vast nog over nagepraat gaat worden. En ook heel erg fijn dat je als ouders het pakket erbij kunt bestellen. Zo hoef je niet teveel te stressen van te voren. Want eerlijk is eerlijk, een kinderfeestje is ook voor de ouders best vermoeiend. En nu werd dat een stuk relaxter. Maar chapeau. Goed bedacht en in elkaar gezet."

 

"Leuke opbouw" Loes 5-10-2020

Hartstikke compleet en leuk professorfeestje! Veel proefjes (we hebben er een paar overgeslagen), leuke opbouw, alle materialen waren compleet. De kids vonden het geweldig!

"Een super feestje" Nelleke 5-10-2020

Alex heeft een super feestje gehad. Helaas moesten we binnen blijven vanwege het weer, maar doordat er vervangende spelletjes bij zaten kwam het helemaal goed.

 

"Meiden waren heel enthousiast!" Jorien 3-10-2020

"Het was een geslaagd feestje! Meiden waren heel enthousiast! Vooral het klei en smurfensnot maken, hard of zacht, chemische reactie en bubbels waren favoriet;) Heel erg bedankt voor dit super pakket!! We hebben genoten!"

 

"Een hartstikke leuk pakket wat goed in elkaar zit :-)" Joost 23-09-2020

"Afgelopen zaterdag hadden we het kinderfeestje van Jesper. We hadden het professor feestje georganiseerd. We hebben een super leuk feestje gehad. De kids (tussen de 7 en 9 jaar) vonden de proefjes allemaal superleuk :-) Ook van de ouders kregen we achteraf positieve reacties! Het is een hartstikke leuk pakket wat goed in elkaar zit :-) Veel dank!"

"Ik heb je gegevens aan de andere moeders gegeven 😉"

Henrieke 21-09-2020

"Wat heeft Rose genoten! We hebben gisteren een top unicornfeestje gehad. De meiden hebben maskers gemaakt, staartjes gehapt, de schat gezocht, kastelen gebouwd en natuurlijk de klapper regenbogen maken! Nogmaals dank voor het prachtige feestpakket! Ik heb je gegevens aan de andere moeders gegeven 😉."


"De vele proefjes zijn de sleutel tot succes geweest voor het kinderfeestje" Tiny 20-09-2020

"Het mooie weer en de vele proefjes zijn de sleutel tot succes geweest voor het kinderfeestje van Daphne. De meiden vonden het interessant en helemaal geweldig. We hebben met zijn allen enorm genoten!"

"Was een superfeestje!" Margriet 19-09-2020

"Vandaag het professorfeestje gehad met een groep 8 jarigen. Was een superfeestje!!!"

 

"Leuke afwisselende activiteiten" Marleen 19-09-2020

"We waren Erg tevreden! Onze dochter werd 5 en we hadden het Unicornfeest besteld bij Kaat. De meiden vonden het erg leuk! Leuke afwisselende activiteiten. En ruim voldoende activiteiten voor het feest. Erg handig om meteen alle spullen bij de hand te hebben en zelf niet alles los te hoeven kopen. Een aanrader!"

 

"Wat hebben de meiden genoten" Bonny 15-09-2020

"Wat hebben de meiden genoten. We hebben ons geen moment verveeld en hadden genoeg ideeën om er een geslaagd parfumfeestje van te maken. Het pakket was een mooie aanvulling zodat ik niet zelf alle winkels af hoefde☺️. Dank je wel."

"Super bedankt voor het ontzorgen van ons over het partijtje:)" Josine 14-09-2020

Ze hebben een geweldig partijtje gehad! De ouders vertelden ook dat de meiden de hele avond nog hebben verteld over hoe leuk het was en de juf wilde ook graag weten hoe je elfenstof maakt. Dat hebben we natuurlijk mooi geheim gehouden;) We hebben bijna alle spellen gedaan en uitgevoerd zoals de bedoeling was. Het was heel fijn dat we niet meer zelf hoefden te bedenken hoe of wat. Zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt voor het ontzorgen van ons over het partijtje:)

"

Super goed in elkaar gezet pakket!" Ana 06-09-2020

"Super geslaagd Superheldenfeestje met het goed in elkaar gezet pakket van van Kaat. Bedankt!"

"Scheelde me een hoop tijd in deze drukke periode. ik ben heel enthousiast!" Martine 08-07-2020

"Het was heel erg leuk! De proefjes waren zeer geslaagd en we zijn niet aan alle toegekomen. Mooi compleet draaiboek voor een professorfeestje. Ook heerlijk dat je met het pakket bijna niets meer zelf hoeft aan te schaffen. Scheelde me een hoop tijd in deze drukke periode.😅 Ik heb je site gedeeld met anderen, ik was heel enthousiast!"

 

"De beste dag ooit volgens mijn dochter!" Merel 29-06-2020

"Afgelopen zaterdag hebben wij met 7 meiden het elfenfeestje gevierd, ze vonden het fantastisch!!
Het kadospel met de confetti ballonen, elfen toverstof en toverstok maken, spekhappen en de elfen disco waren favoriet. Dankzij het draaiboek en het feestpakket verliepen de voorbereidingen en de dag heel relaxt voor papa en mama. Dankjewel voor “de beste dag ooit” volgens mijn dochter!"

"Een aanrader als je een tof feestje thuis wil" Joyce 30-08-2020

Wat een leuk kinderfeestje heeft Mijntje gehad! Het thema was: CHALLENGES! Een compleet draaiboek inclusief voorbereidingen, activiteiten, planning, boodschappenlijst, versier en eettips! Een aanrader als je een tof feestje thuis wil, maar je geen zin en/of tijd hebt om zelf van alles te bedenken. Geschikt voor verschillende leeftijden en keuze uit meerdere thema’s.

 

"De meiden hebben een echte zeemeerminnenmiddag gehad!" Rixte 19-08-2020

Zo aan het eind van het schooljaar wilde mijn dochter (8 jaar) graag haar kinderfeestje thuis vieren. En... ik wilde dat graag voor haar organiseren maar was op zoek naar een kant en klaar pakket om het feestje te vieren. En dat is bij Kaat zeker het geval! Het draaiboek is heel duidelijk en uitgebreid. Ik had ook nog gekozen om benodigdheden bij Kaat te bestellen en dat was ook helemaal compleet. De meiden hebben een echte zeemeerminnenmiddag gehad en vonden werkelijk alles leuk. Zelfs iets simpels als bellenblazen hielden ze veel langer vol dan gepland ! Vol trots gingen de meiden aan het eind van de middag met prachtig zeezout en zeemeerminstaart naar huis. 

"Kreeg na afloop van de ouders super leuke reacties!" Marieke 13-07-2020

Het professorfeestje vond iedereen geweldig. Alle kinderen waren super enthousiast! Kreeg ook van de ouders super leuke reacties! Echt een top feest: Super leuk en origineel feestje! Had zelf nog diploma’s gemaakt voor na afloop. Kreeg erna veel leuke reacties! Super fijn draaiboek en compleet pakket! We hebben genoten!


"Zo gaaf dat ze hun eigen parfum maken" Marian 19-07-2020

"Het was een geweldig parfumfeestje, kids hebben genoten! En vonden het zo gaaf dat ze hun eigen parfum konden maken. Nogmaals bedankt voor het leuke feestpakket!"

 

"Een zeer geslaagd feestje!" Grietje  12-07-2020

Het zeemeerminfeest was erg leuk. Ze hebben erg veel plezier gehad met het zout kleuren.  Verder hebben we met de attributen uit de doos zelf een speurtocht verzonnen en ook nog heerlijk gezwommen. Tijd te kort om alles te doen. Het was een zeer geslaagd feestje!

"Bedankt voor de goede zorgen!" Wendy 29-06-2020

"Het parfum kinderfeestje wat een groot succes!! Ze hebben erg genoten en Loïs vond het erg leuk. Door het mooie weer hebben we maar een paar opdrachten gedaan 🤗 de rest van de tijd lagen ze in het zwembad  Hartelijk bedankt voor de goede zorgen! Wie weet tot een volgende keer!"

 

"Het was een heus magisch eenhoorn feest" Rianne 20-06-2020

"Afgelopen woensdag heeft onze zesjarige Lotte haar magisch eenhoorn kinderfeestje gevierd 🦄 top ideeën gebruikt uit het draaiboek van Van Kaat. Van eenhoornmaskers maken, de speurtocht met eenhoorn opdrachten en het toppunt de regenboogkleuren potje maken! Alle kindjes gingen blij naar huis en waren het met Lotte eens: het was een heus magisch eenhoorn feest🦄 ik raad iedereen aan als je voor de eerste keer een kinderfeestje thuis wil organiseren zijn het draaiboek en spullen van Van Kaat echt enorm helpt zodat je zelf ook kunt meegenieten van het feestje."

 

"Was makkelijk voor te bereiden" Annemieke  17-06-2020

"We hebben een heel leuk professorfeestje gehad van Ilse! Het pakket was ruim op tijd binnen wat fijn was bij de voorbereidingen. En ook leuk dat er een cadeautje in zat voor de jarige. Omschrijving in het draaiboek was duidelijk en compleet! En samen met het pakket met zo ongeveer alle benodigdheden erin was het makkelijk voorbereiden. De meiden vonden alle proefjes heel leuk en waren elk proefje weer even enthousiast. De jarige vond het het leukste kinderfeestje dat ze gehad heeft!

 

"Ik ben fan, op naar het volgende Van Kaat feestje!" Olga 12-06-2020

"Wat een ontzettend leuk safarifeestje heeft Sebas gehad, het was beestachtig goed🦧🐅🦓🐘 Dankzij jouw draaiboek met een "rode draad verhaal" en leerzame en grappige spelletjes was het voor ons als ouders een super relaxed feestje. De kinderen hebben genoten en ik begreep dat de papa's ook nog met de pijltjes-buis hebben gespeeld na het feestje🤣 Ik ben fan, op naar het volgende Van Kaat feestje!"

 

"Het allerleukste feestje ooit!" Karin 10-06-2020

"Het elfenfeestje was heel erg leuk! De kinderen riepen enthousiast dat dit het allerleukste feestje ooit was. Het pakket met spullen was compleet, leuk en van goed materiaal. Een aanrader dit!"

 
"Het aanbod qua verschillende activiteiten was heel ruim!" Anneke 06-06-2020

"Het was een super geslaagd feestje. De mix van meiden en jongens was prima te doen ondanks het meidenonderwerp unicorn. Het aanbod qua verschillende activiteiten was heel ruim, we zijn nog niet eens aan de helft toegekomen. Maar dat is alleen maar een goed teken geweest. De complete box zo thuisgestuurd krijgen werkte voor ons zeer prettig: slechts twee avonden alles voorbereiden en het stond klaar!.Het was allemaal top! Nogmaals bedankt."

 
"Ik zou het feestje en uw concept aanbevelen aan andere ouders!" Marcel 04-03-2020

Bart heeft een superleuk kinderfeestje gehad en hij is goed verwend! Alles is heel goed gegaan, alleen jammer van het weer. Hierdoor hadden we de speurtocht niet kunnen doen. Maar hier hadden wij al rekening mee gehouden en in die tijd hebben de kinderen een verrekijker gemaakt en extra met de pijltjes geschoten. Misschien kun je de verrekijker als extra activiteit / alternatief bij slecht weer toevoegen aan het feestje. Ik zou het feestje en uw concept van harte aanbevelen aan andere ouders en kinderen!

"Zoveel bij het feestpakket om te doen dat je tijd te kort hebt" Natasja 02-03-2020

"Het was een leuk en geslaagd parfumfeest, de meiden en mijn zoon hebben een leuk feestje gehad. Er zit alleen zo veel bij het feestpakket om te doen dat je tijd te kort heb, en dat vind ik wel jammer dat je niet alles kan doen . Bedankt voor de goede verzorging van het pakket. Ook vond mijn dochter heel leuk dat er een cadeautje voor haar in het pakket zat".

 

"Zeker een aanrader!" Susanne 25-02-2020

"Zeemeerminnen feestje gehad. Leuke activiteiten. Wij hadden 4uur voor het feest. Een paar activiteiten niet gedaan, maar dat was prima, want zo konden we de activiteiten doen die onze dochter het leukste vond. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Kinderen waren allemaal enthousiast. Zeker een aanrader!"

 

"Voor ons de meest 'relaxte' verjaardag tot nu toe!" Leonie 19-02-2020

"Het cupcakefeest was erg geslaagd! Ze hebben allemaal genoten en omdat ze zo druk waren met hun muts en Cup Cake was het voor ons de meest 'relaxte' verjaardag tot nu toe en ik heb er al een paar gehad"

"Honderdduizend dikke duimen omhoog namens de jarige!" Silvie 17-02-2020

"Het eenhoornfeestje was geweldig leuk, alle meiden hebben genoten en zijn lekker creatief bezig geweest. Honderdduizend dikke duimen omhoog namens de jarige job! Je pakket is compleet en netjes verzorgd. Ruim voldoende activiteiten en gevarieerd."

"Alles duidelijk" Diny 14-02-2020

"Het professorfeest was erg leuk!  Alles was duidelijk en geslaagd. Ik had zelf nog vragenlijsten gemaakt, wat denk je dat er gebeurd? Hoe kan dat?"

 

"Leuke activiteiten!" Marianne 12-02-2020

Het was een geslaagd unicornfeestje! Leuke activiteiten gedaan en uiteindelijk hebben ze de unicorn poep gevonden in een piñata 🦄

"De kinderen kwamen vol enthousiaste verhalen thuis" Linda 12-02-2020

De jarige job vond het professorfeest een fantastische feest. De voorpret alleen was al leuk we hebben de halve woonkamer met plastic volgehangen. Hierdoor leek het een echt laboratorium. We hadden de plaatjes en slinger uitgeprint en deze door de benedenverdieping gehangen. De kinderen hebben echt genoten, sommige dingen wisten ze van tevoren al maar daarmee was het niet minder leuk. We hebben ze zelf de instructies laten voor lezen. De melk kleuren hebben we drie keer gedaan dat was echt een favoriet. We hadden de tijd van ongeveer kwart over 11 tot vier uur. We zijn niet aan alles toegekomen omdat sommige dingen wat meer tijd kosten. Als laatste hebben we de cola fontein gedaan, al ging deze niet helemaal zoals geschreven. We denken achteraf omdat de fles cola misschien te vol zat. De kids vonden hem er niet minder leuk om. Als afsluiter hebben we marshmallows geroosterd in de tuin met een muziekje erbij. Met een tasje vol klei, smurfensnot en beschrijving gingen ze tevreden naar huis. Ik heb later van alle ouders een appje gekregen dat de kinderen vol enthousiaste verhalen thuis kwamen. We hebben er zelf ook enorm van genoten, zo leuk die interactie met de kids en zeker als de proefjes ook lukken zoals beschreven. Het enige kleine puntje wat ik kon bedenken is dat zowel het bordje als het schaaltje dat bij het pakket zat wat aan de kleine kant was en er dus lekker overheen ging. Maar na even stofzuigen en een doekje over de tafel was dat ook opgelost. Maar verder meer dan tevreden en een super leuk feest, in september is onze dochter jarig en dan ga ik zeker weer op je site op zoek naar een passend feest.

 
"Alles wat je nodig hebt zit in de feestdoos" Gosia 29-01-2020

Jhanairo's superhelden feestje is geslaagd! De kids vonden het heel leuk! En het leukste is dat alles in de doos zit wat je nodig hebt voor het feestje. Enigste wat we extra gehaald hadden waren de grote superhelden ballonnen. 👍🎉


"Dit is het beste kinderfeestje ever! Hier kan niemand meer overheen!" Margriet 06-02-2020

Wat een SUPER LEUK kinderfeest (professorfeestje) hebben wij vanmiddag gehad. Bedank, bedankt, bedankt!!! Hier werd door een vriendje gezegd: ‘Dit is het beste kinderfeestje ever! Hier kan niemand meer overheen.’ En de doos was meer dan gevuld, geweldig draaiboek, echt aan alles gedacht. Echt top! Ik heb hier een hele blije 11 jarige op de bank zitten :) :) :)


"Het cupcakefeestje was superleuk!" Beryl 25-01-2020

"Het cupcakefeestje was superleuk geweest! Alles is prima gegaan. Ze hebben genoten. Bedankt voor de goede zorgen!."


"Vooral het laserweb en de codes ontcijferen waren een hit!" Els 13-01-2020

"Wat een ontzettend leuk draaiboek van het spionnenfeestje! We kwamen tijd tekort, maar dat vind ik altijd een goed teken. Vooral het laserweb en de codes ontcijferen waren een hit. Omdat het voor een speurtocht te koud was, maar ik de jongens wel wilde laten bewegen heb ik bij de codes ontcijferen nog iets toegevoegd. Zodra alles ontcijferd was kregen ze een envelop met letters waar ze een woord van konden maken. Dit woord was een locatie in onze woonplaats waar ik een koffertje met chipszakjes had verstopt. Dat werd natuurlijk rennen en zo waren ze meteen hun energie een beetje kwijt. Bedankt voor de inspiratie! Voor mijn jongste zoon kom ik binnenkort bij je terug 😊."

 

"Alles wat je nodig hebt zit erin!" Judy 08-11-2019

"We hadden het pakket voor het zeemeerminnenfeestje. Alles wat je nodig hebt zit erin! Even uit het draaiboek kiezen welke spelletjes je wilt gaan doen en je kunt beginnen!"


"Enthousiaste kinderen verzekerd!" Corine 10-12-2019

"Leuke, complete pakketten voor een kinderfeestje! Hiermee wordt het voorbereiden een peulenschil en enthousiaste kinderen verzekerd!"


"Geen omkijken naar voorbereiding omdat alles in een compleet pakket zit" Hanneke 18-12-2019

"Vandaag hebben we een super gaaf professor feestje gegeven. De kids ( en wij) hebben zo genoten! Geen omkijken naar voorbereiding omdat alles in een compleet pakket zit. Echt super gaaf! Bedankt!"


"Heel blij met het pakket voorzien van alle benodigdheden en dat wij het niet zelf moesten uitzoeken!" Emma 26-11-2019

Het feest zit erop! En wat hebben de meiden en vooral Sophie genoten van het eenhoorn feestje! Ik heb zelf ballonnen bij de Hema met confetti gehaald omdat de hele kleine rondjes toch net iets te veel opruimwerk vond na afloop, maar super leuk vonden de meiden om de ballonnen omstebeurt te prikken. Daarna hebben wij de eenhoorn quiz gedaan en met elk goed antwoord kreeg je een spekje (uiteraard niet meer dan 3 pp om te voorkomen dat ze misselijk zouden worden). V.w.b. de quiz mocht deze eigenlijk wel langer duren van de meiden :-) Daarna zijn wij over gegaan tot het knutselen van de masker. Dit was het hoofd onderdeel van het feestje en achteraf heeft dit misschien iets te lang geduurd omdat mijn man en ik best wel moest helpen met knippen van de onderdelen. Maar ze waren er allemaal heel blij mee. Vervolgens hebben wij eenhoornhappen gedaan en dit was ook een succes! Een aantal kreeg zelfs de slappe lach om dit te doen, geweldig om dit te zien :-)  Vervolgens werd het tijd om even naar buiten te gaan en even te rennen en de energie kwijt te raken. Wij hebben de speurtocht gedaan en iedereen was super enthousiast! Ook even spelen bij de speeltuin vonden ze fijn. Bij terugkomst werd het tijd voor taart. Voor iedereen hadden wij een cupcake die zij zelf mochten versieren naar keuze met drinken (even weer een rust momentje om bij te komen). Als afsluiter hebben wij nog even de stoelen-dans gedaan en eenhoorn prik totdat de meiden weer werden opgehaald. Wij zijn niet eens toegekomen aan de suikerklontjes activiteit of de regenboog maken activiteit. Per groep is het misschien verschillend hoeveel tijd je wil besteden aan een feestje en zou er wat mij betreft tussen het masker knutselen en regenboog maken gekozen kunnen worden, wij hadden geen tijd meer voor het regenboog maken. Al met al heel blij met het pakket voorzien van alle benodigdheden en dat wij niet zelf het helemaal moest uitzoeken!

"Perfecte balans tussen binnen en buiten, actief en rustig" Catriona 18-11-2019

Afgelopen zaterdag een super cupcakefeestje gehad! Met het draaiboek en het feestpakket kom je makkelijk door de namiddag, we hebben zelfs niet alles kunnen doen. Een perfecte balans tussen binnen en buiten(zoektocht), actief (dans) en rustig (creatief bezig zijn) . Bijna even leuk was de voorpret bij het voorbereiden van het feestje 😁

 

"Scheelde erg veel voorbereidingstijd" Eveline 12-11-2019

"Professorfeestje was geslaagd. Kinderen vonden de proefjes erg leuk. Draaiboek was super handig, zeker ook met de tekstjes die gelezen konden worden. Pakket erbij was voor ons ook super handig, scheelde erg veel voorbereidingstijd.

Wat wij wel merkten was dat onze groep misschien toch wat te jong was (allemaal 7 jaar). Aantal hadden echt moeite om de aandacht erbij te houden. Wat ik begreep van ouders van de kinderen hadden ze alle proefjes thuis na verteld. Kregen zelfs foto dat 1 van de jongens thuis nog met zijn lab jas aan op de bank zat omdat die nog niet uit mocht."

"Leuke spelletjes en veel variatie!" Anita 05-11-2019

"Jens heeft een super leuk Lego feestje gehad! het draaiboek was een super fijn handvat met leuke spelletjes en veel variatie! samen met Jens hebben we gekozen welke spelletjes hij wilde doen, de kindjes deden alle spelletjes mee en hadden de grootste lol! super bedankt voor het duidelijke draaiboek met planning!"


"Bedankt voor jou snelle services!" Inge 04-11-2019

"Het cupcake feestje was erg leuk. Echt leuke ideeën op gedaan uit het draaiboek. En die gebruikt bij het feestje. De kinderen hebben genoten! Bedankt ook voor jou snelle services!"
 

"Alle meiden gingen vrolijk en heerlijk ruikend naar huis!" Judith 28-10-2019

"Bedankt voor de verzorging van de materialen voor het parfumfeestje. Het was een zeer geslaagd feestje. Samen met 10 meiden heeft mijn dochter het parfumfeestje gevierd. We zijn niet aan de speurtocht toegekomen, zo druk waren de meiden met de andere spellen en natuurlijk zelf parfum maken. Alle meiden gingen vrolijk en heerlijk ruikend naar huis!"


"Helemaal blij en zat na afloop vol enthousiaste verhalen" Wilma 24-10-2019

"Vorig weekend had mijn zoontje het safarifeestje. Hij was helemaal blij en zat na afloop vol enthousiaste verhalen. En de vriendjes en vriendinnetjes vonden het ook geweldig. Ze speelden de quiz en het geluidenspel erg fanatiek. Het jagen, de dierenloopjes en het olifantenspel waren erg tof. Vorig jaar had ik alles zelf bedacht en aangeschaft voor het politiefeestje. Dankzij het kant en klare pakket kon ik dit jaar meer tijd aan de versiering besteden."

 

"Beide feestjes waren een schot in de roos!" Familie Heijligen 22-10-2019

"Wat hebben ze genoten van de feestjes! Beide feestjes (cupcake en professor) waren een schot in de roos.

De dames hebben genoten van het bakken en versieren en de heren hebben zich laten gaan met de proefjes. Alle proefjes werden vol bewondering uitgevoerd! Dank je wel en tot de volgende keer 😉😀"
 

"Heel relaxt dat ik zelf verder nergens aan hoefde te denken!" Jacobien 15-10-2019

"Zowel het cupcakecupfeestje (voor onze 6-jarige dochter) als het parfumfeestje (voor onze 8-jarige dochter) waren een groot succes! De stemming zat er meteen goed in door het cadeauspel met de ballonnen prikken, wat een enthousiasme riep dat op bij de meiden! Op beide feestjes was de afwisseling tussen de creatieve activiteiten en het actief buiten bezig zijn met de speurtocht heel goed. Bijzonder leuk om te zien hoeveel plezier de meiden hadden in het versieren van de cupcakes en het maken van hun parfum. Voor mijzelf was het superfijn om zo’n goed uitgewerkt draaiboek te hebben, de tijd vloog voorbij en was eigenlijk te kort om alle activiteiten die in het draaiboek beschreven staan te doen. Heel relaxt dat ik zelf verder nergens aan hoefde te denken, veel dank!"


"Wat heeft onze dochter genoten van het kinderfeestje!" Ewoud 14-10-2019

"Afgelopen zaterdag 12 oktober was het eindelijk zo ver! Het kinderfeestje van onze dochter. Wat heeft onze dochter genoten van het kinderfeestje! Ook de gasten hebben genoten van "Reis om de Wereld"! Bij binnenkomst, had iedereen zijn / haar 'vliegticket' bij zich en kreeg een paspoort. De kinderen vulden zelf hun namen in. Een welkomstdrankje en het feest kon beginnen. Leuke opdrachten, quizzen. Enige waar niemand controle over heeft is het weer... Een aantal buitenactiviteiten konden niet worden gedaan, maar drukte de pret niet. Mijn vrouw had al een optie klaar staan. Oma is ook geweest en heeft de kinderen gesminckt en ik heb mij bezig gehouden in de keuken voor het allerlaatste onderdeel van "Reis om de Wereld": Ouderwetse Hollandse Pannenkoeken. Hartelijk dank voor het pretpakket!"


"Een geweldig uitgewerkt feest/ draaiboek" Jeroen 14-10-2019

"Het professorfeestje was een doorslaand succes. De hoeveelheid beschikbare proefjes zo groot en de tijd dan natuurlijk veel te kort. Sarah mocht een selectie maken met de proefjes die ze echt wilde doen. Alle kinderen waren ook enthousiast en ik hoorde van de ouders later dat de kinderen het er thuis volop over hadden. Helemaal top, Bedankt voor weer een geweldig uitgewerkt feest/ draaiboek."

 

"Super handig en uitgebreid draaiboek en materialenpakket" Jolanda 08-10-2019

"Afgelopen vrijdag het professorfeestje gedaan, was super leuk, de kids vonden het geweldig. Super handig en uitgebreid draaiboek en materialenpakket zodat je zelf nog weinig hoeft aan te schaffen."

 

"De kinderen waren super enthousiast" Wendy 03-10-2019

"Gister hebben wij het professor kinderfeestje gehad van mijn dochter. Hoe leuk was dat zeg!!! De kinderen waren super enthousiast en de jarige zelf ook. Echt een geslaagd feestje, Super dank je wel!!!"


"Fijn om niet na te hoeven denken en gewoon jouw ideeën en je draaiboek te volgen" Annelies 01-10-2019

"Mijn dochtertje heeft een super leuk eenhoornfeestje gehad! We hebben niet alles kunnen doen, maar de dingen die we hebben gedaan vonden ze erg leuk! Poffertjes - ballon prikken met de kadootjes - maskers maken - unicornstaart happen - speurtocht - regenboog maken. Fijn om niet na te hoeven denken en gewoon jouw ideeën en je draaiboek te volgen. En alle benodigde spullen erbij! Heel erg bedankt voor t fantastische feestje namens Floor, de meiden en mijzelf!"

"Fijn dat alles voorbereid was: voor mij was het relaxt!" Monique 25-09-2019

"Roos heeft een super leuk feestje gehad en haar vriendinnetjes vonden het ook erg leuk. We hadden een feestje van 10.00 tot 14.00, maar hebben niet alles kunnen doen. Maar dat maakte niet uit. Het maken van de regenboog in de beker was een groot succes. De rest was ook super! Ik vond het ook fijn dat alles voorbereid was en voor mij was het ook relaxt."


"De proeven maakten indruk op de kinderen" Cristel 23-09-2019

"Het professorfeestje was erg geslaagd. Lang niet alle proeven kunnen doen maar de proeven die we gedaan hebben, maakte indruk op de kinderen. Topfeestje!!!! Bedankt"
 

"Wat waren we blij met jou ideeën!" Karlijn 14-09-2019

"Vandaag hebben wij mogen genieten van het zeemeerminfeestje. Wat waren we blij met jou ideeën! We hebben erg veel aan het handboek gehad. Voorbereiding, de juiste spullen, een jarige jet, vriendinnen, mooi weer en liever meer activiteiten dan tijd heeft ons een fantastische dag bezorgt. Het gekeurd zeezout maken en de speurtocht met als beloning een schatkist waren hier favoriet. Hartelijke groeten en wie weet tot een volgend kinderfeestje."

 

"Zeker voor herhaling vatbaar" Paula 13-09-2019

"Eigenlijk hadden mijn man en ik na een vorige ervaring niet meer zoveel zin in een feestje thuis geven, maar toen ik de Vankaat website zag werd ik toch weer enthousiast. Een kant en klaar draaiboek zodat je zelf niet alles hoeft te bedenken vond ik ideaal! Wij hebben niet gekozen voor het totale pakket omdat ik de materialen zelf makkelijk kon aanschaffen. Het reis om de wereld feestje was een groot succes! Wij hadden er zelf voor gekozen om de duur van het feestje iets te verkorten en hebben daarom een selectie van de activiteiten gedaan. Eerst dachten we dat de tijdsplanning wel erg krap zou zijn, maar dit bleek perfect! We bleven exact op schema met de activiteiten. Wel merkten we in de loop van het feestje dat de aandacht bij sommige gasten wat begon te verslappen en hadden sommige kinderen niet zoveel zin meer in spelletjes. We hebben toen de leukste dingen nog gedaan en zijn uiteindelijk naar de speeltuin gegaan: ook prima. Een hartstikke leuk feestje, enthousiaste geluiden van de jarige, gasten en de ouders! Zeker voor herhaling vatbaar."


"Goed draaiboek met leuke opdrachten!" Maurice 10-09-2019

"Het spionnenfeestje was een groot succes! Na wat voorbereiding te hebben gedaan in de avond en wat spullen te hebben gekocht , ging het vlekkeloos. De kinderen vonden het geweldig! Goed draaiboek met leuke opdrachten. Zeker aan te bevelen."

 
"Leuke enthousiaste reacties van ouders gehad" Anouk 09-09-2019

"Iedereen vond het elfenfeestje leuk en ook nog paar leuke enthousiaste reacties van ouders gehad. We hadden het feest een beetje veranderd in Winx feeën, met winx deco van Etsy en winx afscheidskadootjes. We hebben niet alles kunnen doen maar hebben nog wat over voor feestje jongste in april ;-). Wat vonden we leuk: het kadospel met ballonnen was een hit, houden we er in. Knutselen ook, feeënpoeder ook, toverdoekje vonden ze leuker dan ik had verwacht."


"Echt een aanrader voor een thuisfeestje." Marieke 06-07-2019

"Het was een super leuk feestje. De speurtocht en spelideeën waren super, genoeg variatie en helemaal in het thema. In plaats van cupcake hebben we minitaartjes versiert met de 3d creaties, dit kosten wat meer tijd, dus we hadden echt tijd te kort om alles te doen. Dank je wel voor de leuke ideeën in het draaiboek, echt een aanrader voor een thuisfeestje."

 

"Voor ons als ouders een relaxed feestje!" Eva 04-07-2019

"Het was een geslaagd feestje! De meiden hebben zich vermaakt met unicorn cupcakes versieren (zelf gedaan), unicorn maskers maken (met een hele berg glitters), een super leuke speurtocht en een regenboog in een beker maken! De middag vloog voorbij! Een aantal kinderen gaven aan dat dit het allerleukste feestje ooit was! Het draaiboek was heel compleet, super handig! In combinatie met het feestpakket  maakte het ook voor ons als ouders een relaxed feestje!"

 

"Heel handig dat je alles in een keer in huis hebt" Esther 02-07-2019

"Mijn dochtertje heeft vorige week haar zeemeerminnenfeestje gehad en het was super leuk! Heel handig dat je alles in een keer in huis hebt met het pakket! En vooral de zoutcreatie viel erg in de smaak!"

 

"Veel proefjes" Matthijs 02-07-2019

"Het was een erg leuk feestje. Het vroeg wat voorbereiding, maar iedereen heeft enorm genoten. Het waren wel veel proefjes voor de tijd die we hadden"


"Volledige kant en klare box" Monique  28-05-2019

Wat hebben ze een leuk kinderfeestje 🥳🥳gehad! Een heus 🤓professor feest! Met stofjassen aan en haarnetje op gingen ze aan de slag om kleuren te ontdekken, een vis in de kom te zien, putty gemaakt ,een zeepzakje/smurfensnot en een colafontein en er zaten nog veel meer proefjes in de box waar we niet aan toe kwamen 🥰🥰 en wat zijn de boys verwend door hun vriendjes! Een echte aanrader, wij kozen de volledige kant en klare box, maar je kunt dus ook alleen kiezen voor het draaiboek😬 een echte aanrader!


"Enthousiaste reacties van de ouders, geweldig!" Gerda 28-05-2019

"Gisteren hebben wij een superfeestje gehad! De kids vonden het geweldig om met hun labjassen aan de proefjes te doen, lekker te kliederen met klei en smurfensnot en ze waren verbaasd dat de proefjes lukten. De kleurenmelk en bubbels in de beker waren heel verrassend, en de colafontein was een spetterend einde van het feestje! Vandaag kwamen de enthousiaste reacties van de ouders, geweldig! Bedankt voor het leuke kadootje en het super feestje! We hebben genoten!"


"De kinderen hebben genoten en wij ook!!" Dorian 28-05-2019

"Het professorfeest was een superfeest en alles was perfect voor elkaar. De kinderen hebben genoten en wij ook!! Super bedankt voor de snelle levering en we komen vast en zeker nog weer bij je terug."

"Het leuke van dit feestje is dat de kindjes echt allemaal samen spelen" Miranda 22-05-2019

"We hebben een super leuk zeemeerminfeestje gehad, Janne straalde van geluk! Ideaal zo, kant en klaar met draaiboek en alle benodigde spullen in een doos. Maar voor 4 - 5 jarigen is het wel een overvol programma, die hebben toch nog veel behoefte aan gewoon samen buiten spelen, zoals trampoline springen ed. Maar al met al hebben we toch nog het ballonnen cadeau spel, zoutcocktail maken, zeemeerminnen staart en de parels zoeken gedaan. Het leuke van dit feestje t.o.v. een indoorspeeltuin is wel dat de kindjes echt allemaal samen spelen, terwijl ze in een binnenspeeltuin al snel 2 aan 2 spelen en niet met elkaar. Vind het echt voor herhaling vatbaar en kan het iedereen aanraden!"

 

"Beetje van mijzelf en veel van Kaat" Cindy 21-05-2019

"Goed in elkaar gezet draaiboek. Alle materialen mee geleverd. De kids hebben genoten. Beetje van mijzelf en veel van Kaat. Geslaagd professorfeestje"

"Jouw tips waren fijn!" Mechteld 21-05-2019

"Het feestje was top! En jouw tips waren fijn: Alles buiten gedaan, dat was ook wel echt nodig achteraf gezien😉 Tasjes maken met de proefjes en juist ook de ‘simpele’ proefjes waren leuk! Veel oeh en aah’s , wauw, huh hoe kan dat, bij de waterproefjes. De kleurstof in de melk vonden ze supermooi, aah wat mooi!! En natuurlijk de smurfensnot en klei waren favoriet, daarvan wilden ze er nog wel meer maken. Superleuk was t, bedankt!"


"Alles compleet, met zelfs nog extra tips!" Esther 20-05-2019

"Onze dochter werd 7 jaar en wilde dolgraag een zeemeermin feestje geven. Via Van Kaat het draaiboek en de doos met alle spullen ontvangen, ging supersnel! Alles compleet, met zelfs nog extra tips voor spelletjes in het draaiboek. Moest ook wel, want de geplande speurtocht was vanwege het slechte weer geen optie. Dus gekozen om de kinderen te laten 'zeewierlimbodansen'. Een groot succes, net als het maken van het regenboogzout. We hadden tijd tekort. De kinderen hebben een topfeest gehad en ging superenthousiast naar huis!!"


"Heel tevreden over de website, levering en communicatie. Echt een aanrader!" Danja 11-05-2019

"Super unicornfeestje gehad! Feestpakket en draaiboek waren meer dan volledig, niet eens alles kunnen doen. Vooral de maskers vonden de kids (6-8 jaar) fantastisch om te maken. Door het draaiboek was het feestje goed te organiseren, geen "gedoe". Heel tevreden over de website, levering en communicatie. Echt een aanrader!"

 

"Enthousiaste kinderen bij elk spel weer" Celine 11-05-2019

"Vandaag kinderfeestje van mijn zoon van 8 gehouden. Draaiboek ‘ Reis om de wereld’.Wat was dit leuk zeg! Voorbereidingen heb ik zelf gedaan. En elk kind ging met een gevuld tasje naar huis. Enthousiaste kinderen bij elk spel weer. Educatief en gezelligheid stonden voor op! Een echte aanrader"


"De kinderen hebben genoten en er is nog flink over nagepraat!" Brechje 15-04-2019

"Het feestje was heel erg leuk en de proefjes allemaal super. Alles ging heel goed en de kinderen hebben genoten en er nog flink over nagepraat! Alles was door jou weer top geregeld, beschreven en opgestuurd!"


"Het feestpakket was meer dan compleet!" Ellen 06-04-2019

"Bedankt voor het geslaagde professorfeestje. Wat een knoeiboel! Iedereen heeft volop genoten. Het pakket was meer dan compleet. Hebben lang niet alles kunnen doen. Ondanks we 2 uur zijn uitgelopen."


"Feeënstof maken, leren vliegen, ze vonden het allemaal fantastisch!" Elise 12-03-2019

"Het feeënfeestje was geweldig! met 5 kleine meisjes van 4 jaar wisten we vlot een hele namiddag te vullen. Feeënstof maken, een toverstaf knutselen, leren vliegen en toveren, ze vonden het allemaal fantastisch!"


"Ze hebben super genoten van je zeemeerminnen feest" Alice 27-03-2019

"Lieve kaat. Wat een geweldig feestje was dit weer. Onze dochter en haar vriendinnen hebben super genoten van je zeemeerminnen feest"

 

"Ik vond het echt ideaal zo!" Marieke 5-02-2019

"Het zeemeerminfeestje was erg leuk! Het was prachtig weer die dag, dus de meisjes hebben buiten bellen geblazen en parels gezocht in de tuin.  Het maken van de staart was een groot succes, ze kropen allemaal fanatiek over de vloer. De andere spelletjes zijn we niet aan toegekomen. We hebben nog eierkoeken versierd, kadootjes uitgepakt en frietjes gegeten. Na 3,5 uur was het mooi geweest ;). Graag tot een volgend feestje, ik vond het echt ideaal zo!"


"Ik vind de feestdoos bijzonder compleet" Boris 18-02-2019

"We hebben afgelopen weekend het professorfeest gehad. Het was een groot succes. En ik vind de doos bijzonder compleet, en de handleiding erg duidelijk. Superfijn!"
 

"Volgende maand bestellen we weer een feestje bij je!" Alice 10-02-2019

"Yeah dit feest was super geslaagd. Wat hebben de kids genoten van het cupcakecupfeestje. Er kwam zelfs een vraag van de kinderen:” waarom heeft yanoah altijd van die leuke feestjes?” Nou mijn dochter kon daar kort en duidelijk over zijn. Dat komt door een lieve mevrouw die dat bedenkt. Lieve Kaat ook deze keer gaat alle eer naar jou. Wat een geweldig feestje was het weer wij hebben er super van genoten. En volgende maand bestellen we er weer een bij je!"


"Super-relaxt dat ik nergens aan hoefde te denken" Renee 08-02-2019

"Het cupcakecupfeestje was een groot succes! 10 kinderen tussen de 4 en 6, 8meiden 2jongens, zijn echt zoet geweest! Uit school op woensdagmiddag, eerst broodjes knakworst en toen kadospel. Daarna de mutsen versieren waar ze vrij lang zoet mee waren. Foto moment en toen de cupcakes versieren (het was alleen maar regen regen regen dus geen speurtocht maar eerlijk gezegd hadden we dat ook niet gehaald zo lief waren ze aan het fröbelen.) Voor ieder had ik 2cupcakes om te versieren. Daarna de cupcake dans op repeat terwijl sommigen nog met chocolade gingen verven  op het eetpapier (groot succes) en om 3uur waren we weer klaar, de tijd vloog voorbij. Helemaal top! Zeker aan te raden en super-relaxt dat ik nergens aan hoefde te denken verder. VEEL DANK!"

"Ideaal dat we nergens meer voor hoefden te zorgen!" Jacoline 07-02-2019

"Het cupcakecupfeestje was geslaagd! Ideaal dat we nergens meer voor hoefden te zorgen, helemaal compleet. Al met al dus een geslaagd feestje gehad! Bedankt!"

 

"Zo leuk om met feestpakket zelf een verjaardagsfeestje te geven!" Gosia 05-02-2019

"Met het robotfeestdraaiboek en bijhorend feest pakket is het zo leuk om een verjaardagsfeestje zelf te geven. Echt aan te raden. De kinderen hebben een top verjaardag gehad!"


"Geweldig" Petra 04-02-2019

"Lize en haar vriendinnen hebben het als geweldig ervaren. Voor mij was het draaiboek duidelijk,  misschien mistte ik alleen het klaar hebben staan van de cupcakes, wanneer je niet tijdens het feestje gaat bakken. Levering artikelen prima!"

"Erg leuke reacties van ouders" Joyce 03-02-2019

"Wat een super pakket... Het professor feestje was een groot succes zowel bij de jarige als bij de genodigden. Kreeg ook erg leuke reacties van ouders terug. Ook het gebruik van het draaiboek was erg fijn en overzichtelijk. Hadden de benodigdheden voor proefjes gesorteerd hierdoor makkelijk van proef naar proef met de kinderen. Bedankt!"

"Ieder kind ging vol verhalen naar huis!" Sanne 28-01-2019

De meiden vonden het een magisch unicornfeest!!! Ieder kind ging vol verhalen naar huis, van ouders hoorden we na het weekend terug hoe leuk ze het hadden gevonden.
 

"Een week later praten ze er nog steeds over!" Silvia 20-12-2018

"Het unicornfeestje was een groot succes. Alle kinderen (7 jaar) waren erg enthousiast en een week later praten ze er nog steeds over. Mirthe was eveneens heel blij met het leuke cadeautje dat ze kreeg van Kaat. Erg bedankt om ons feestje tot een succes te maken."

"Kinderen vonden het leuk om te doen!" Judith 07-12-2018

"Super leuk feestje gehad. Erg veel leuke proefjes. Kinderen vonden het leuk om te doen!"


"Met al jouw tips en het draaiboek liep het Japanse sushifeestje als gesmeerd!" Marleen 19-11-2018

"Het Japanse sushifeestje was super leuk! De kids waren erg enthousiast. En met al jouw tips en het draaiboek liep het als gesmeerd! Ik had zelf nog extra kralen besteld zodat de kinderen 2 gelukspoppetjes konden maken. Dit vonden ze een super leuke activiteit. We hebben niet alle activiteiten gedaan...de tijd vloog voorbij! Mijn schoonzusje was in Japan op vakantie toen ik het pakket heb besteld. Dus zij had nog wat Japans snoep mee genomen. Erg leuk! Bedankt voor de goede zorgen!!"

"Snelle service en voorvreugde" Carina 15-11-2018

Het was een geslaagd professorfeestje! Alles is prima verlopen, mooi schema, genoeg proefjes, goede tips en extra ideeën. Snelle service waardoor ik meteen aan de slag kon en de voorvreugde voor dochter al begon. Ook met alleen een draaiboek kun je prima een leuk feest geven. De kinderen waren heel enthousiast en bij sommige proeven zeer geconcentreerd. Bovendien kwamen er veel vragen, dus fijn dat alle proeven duidelijke omschreven zijn, ook qua uitleg over hoe het mogelijk is. Top! We hebben als afsluiting patat gegeten, gewoon op tafel(zeil) zonder borden of bestek. Lekker een klodder mayo, ketchup of appelmoes er bij. Vonden ze geweldig! Lekker makkelijk opruimen ook na afloop. Iedereen blij!

 

"Het leukste feestje ooit!" Francien 11-11-2018

"We zijn heel enthousiast over het draaiboek, het pakket met alle spullen en de persoonlijke service! Het feestje was geweldig! Door het handige draaiboek hadden we vooraf de proefjes bekeken en een planning gemaakt. De tip om de spullen per proef klaar te zetten was erg fijn. Zo was het tijdens het feestje ook relaxt! Het zijn erg leuke proefjes die kinderen van begin tot eind boeien! We hadden opa tot professor gemaakt en oma, mijn man en ikzelf waren de assistenten. Zo was er voldoende hulp bij de proefjes.  Door de labjas en het haarnetje (en we hadden zelf brillen geregeld) zijn kinderen ook echte professors. Fien heeft genoten! En de andere kinderen ook. De reacties van de kinderen en ouders waren geweldig. Ik kreeg direct na het feestje van eigenlijk elke ouder een reactie, omdat ze zo’n enthousiast kind thuis kregen. Ze lieten de proefjes gelijk thuis zien en vonden het feestje van Fien het leukste feestje ooit! Dan ben je als ouders ook trots dat het feestje zo geslaagd was. Kaatje, hartelijk bedankt voor jouw bijdrage!"

"Blije kindjes, en complimenten van de ouders over de originele invulling van het feestje." Ineke 09-11-2018

"Lekker rustig, zo'n kant & klaar pakket van Kaat! De inhoud was niet ingewikkeld; wie van wat gefröbel houdt kan het ook eenvoudig allemaal zelf maken - dan ben je vanzelfsprekend iets voordeliger uit. Maar ik koos in dit geval voor het gemak en de tijdswinst :) (mijn kinderen zijn binnen 2 weken na elkaar jarig, dus de traktaties en feestjes komen me op een gegeven moment mijn oren uit!) Ik heb het feestje pas op de ochtend zelf zitten voorbereiden - omdat ik eigenlijk alleen een selectie van spelletjes uit het draaiboek hoefde te maken en daar de juiste attributen bij hoefde te zoeken. Je kunt zo aan de slag! We hebben niet alles gebruikt wat in het pakket zat, maar wát we gebruikt hebben viel in goede aarde! Ik had er zelf nog een stickerkaart bij gemaakt voor elke gast om mee naar huis te nemen: ze kregen per afgerond spelletje een sticker op hun kaart (dit omdat er in veel spelletjes toch een soort competitie-element zat, wat voor 4&5-jarigen soms lastig is. Op deze manier was iedereen blij! Kortom: blije kindjes, en complimenten van de ouders over de originele invulling van het feestje."

 

"De meiden hebben echt genoten! Top" Monique 05-11-2018

3 oktober hadden wij ons unicornfeest voor onze dochter. De meiden hebben echt genoten! Vooral het zout kleuren en de staarten happen vielen in de smaak! Top

 

"Enthousiaste meiden van 11 jaar!" Corine 02-11-2018

"Vanmiddag het professorfeestje gedaan met enthousiaste meiden van 11 jaar. Het was echt een succes!"

 

"Alle meiden gingen blij de deur uit" Judith 27-09-2018

"Het was een zeer geslaagd parfumfeestje! Dank daar voor. Het draaiboek maar ook het totale pakket beviel super. Het enige wat veel meer tijd kosten dan wij dachten was geur spel. Wij hebben de schriftjes gebruikt om de geur spel en de memory in op te schrijven. De quiz hebben we in 2 teams gespeeld. Aan het eind van de dag gingen alle meiden blij de deur uit met een tasje met parfumfles schriftje pen en nog wat lekkers. Erg geslaagd dus."

"Bedankt voor de goede service en tot ziens" Angelique 26-09-2018

"Wat een superleuk feestje was het parfumfeestje😍! Wat hebben de meiden genoten en het hele huis ruikt naar allerlei geurtjes! Bedankt voor de goede service en tot ziens "

"Uitgebreid draaiboek en super compleet pakket!!!!" Karin 13-09-2018

"Super geslaagd professorfeestje gehad! Dank je wel voor het uitgebreide draaiboek en het super complete pakket!!!!"

 

"Tot volgend jaar" Cora 11-09-2018

"Het cupcakecupfeestje was echt enorm geslaagd. Helft niet gedaan omdat er ook gewoon gespeeld werd. Maar Lieze heeft enorm genoten en wij ook! Ik geloof dat ik zelf dit keer ook wat relaxter was doordat het de tweede keer was 😉Tot volgend jaar 😀"

"Erg handig en gemakkelijk. Echt een aanrader! Evelien 10-09-2018

"Het unicornfeestje was top! De kinderen hebben genoten. We zijn niet aan alle spelletjes toegekomen, omdat de kinderen met veel aandacht aan de maskers hadden gewerkt. Het pakket vond ik erg handig en gemakkelijk, het draaiboek was volledig en vol met tips; handig! Echt een aanrader!"

 

"Een mooi en compleet feestpakket!" Soraya 09-09-2018

"Voor onze dochter het unicorn feestje besteld. Het was een super leuk feestje! Een mooi en compleet feestpakket!"

"De kinderen waren helemaal enthousiast" Janneke 29-08-2018

"Leuk parfum feest gehad! De uitgenodigde kinderen waren helemaal enthousiast; “dit is veel leuker dan naar een speeltuin gaan”. Top, bedankt voor het delen van je ideeën!"

"Super geslaagd feestje!!" Thijs 25-08-2018

"Super geslaagd unicornfeestje gehad!!"

 

"De colafontein, de klei en het toveren met kleurstof in melk waren favoriet" Marleen

Niels heeft een superleuke dag gehad, samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes.  De colafontein, klei en het toveren met kleurstof in melk waren favoriet. Erg handig is het draaiboek en het pakket met dingen die nodig zijn voor de proefjes ( maizena,afwasmiddel etc). En als verrassing zat er een kadootje in voor de jarige! Het is aan te raden om met 2 volwassenen te zijn om de kids te helpen. Wat wij ook goed in de gaten hebben gehouden is dat de kinderen goed hun handen bleven wassen na een proefje, bijv. na het proefje met de baking soda. Bedankt, en wie weet tot een volgend kinderfeestje!!

"Compleet en af" Marieke 16-07-2018

"Wat een leuk feestje is het geworden het Japanse sushi feestje! Onze dochter van 11 heeft zich prima vermaakt met haar vriendinnen. Het draaiboek en de ideeën plus de benodigdheden maken het feestje compleet en áf. Bedankt!"

 

"Wat een ontdekking dit!" Hanna 15-07-2018

"Wat een ontdekking dit! De meisjes hebben genoten van het elfenfeestje (en dus ik ook)! alles was dik voor elkaar! Mooi draaiboek, leuke activiteiten en werkelijk aan alles was gedacht in het pakket. Ideaal voor drukke ouders, scheelt enorm veel tijd!!"

 

"Goede service!" Claudia 09-07-2018

"Goede service! Uitgebreide pakketten waar heel veel in zit! Ik had het cupcake en parfum pakket. De kinderen hebben zich goed vermaakt we hebben niet alles gedaan omdat het bij beide feestjes heel warm was en dit afwisselde met wat water spelletjes en een zwembad. Enigste opmerking is dat de flesjes parfum vullen wat lastig gaat misschien daar iets op vinden. Voor een volgend feestje kom ik zeker nog eens kijken of er wat tussen zit!"

 

"Een echt succes!" Nancy 06-07-2018

"Afgelopen weekend was het elven en feeën feestje van onze dochter. De meiden hebben genoten en gingen als echte elfjes naar huis. Een echt succes! Dank je wel!"

 

"De kinderen hebben het superleuk gehad!" Yeliz 01-07-2018

"De kinderen hebben het superleuk gehad! We hadden uiteindelijk toch meer kinderen uitgenodigd. Ik heb daarom zelf geïmproviseerd met de knutselspullen.  Ik heb als extra spel de unicorn pinata toegevoegd en aan het einde hebben we eenhoornsnot (slijm) met veel glitters gemaakt en het potje versierd waar de slijm in kon."
 

"Het maken van de robotpakken was een groot succes" Heleen 02-07-2018

"We hebben een leuk robotfeestje gehad. Het maken van de robotpakken was een groot succes en daar zijn ze bijna de hele tijd mee bezig geweest ;)"

 

"Een groot succes!" Esther 12-06-2018

"Luna en alle andere kinderen hebben een super leuk feestje gehad! Vooral de eenhoornstaart maken en de speurtocht naar de eenhoornpoep was een groot succes!"

 

"Het leukste feestje ooit!!" Jantine 11-06-2018

"We hebben een superleuk professorfeestje gehad. Draaiboek en pakket waren heel compleet, aan alles is gedacht! De kinderen vonden het het leukste feestje ooit!!"

"De jongens hebben genoten en wij stiekem ook :-)" Paulien en Jacco

"Wat was het een geslaagd feestje! Keurig op tijd het pakket besteld en ontvangen, met alles erop en eraan. Wij hebben niet alle proefjes kunnen doen, maar volgens de jarige jop wel de leukste (cola fontein en klei maken). De jongens hebben genoten en wij stiekem ook :-). Zeker een aanrader!"

 

"Het pijltjes schieten vonden ze heel erg leuk!" Fredy 06-06-2018

"Het Safarifeestje was erg leuk! We hebben helaas niet alle spelletjes kunnen doen. Het pijltjes schieten vonden ze heel erg leuk. En ook papa vond dar erg leuk!"

"Het meest ontspannen feestje ooit" Margot 28-05-2018

"Wij hebben het ''reis om de wereld'' feestje vorige week gedaan voor 7-jarigen, jongens en meiden. Het was een groot succes! Heerlijk om terug te vallen op het draaiboek, het was het meest ontspannen feestje dat wij ooit hebben gehad!"

"Ook hier een super blije moeder" Aga 26-05-2018

"Ook hier een super blije moeder. Sluit me aan bij de andere reacties over t draaiboek en t pakket! Echt super fijn tot in de puntjes. Wij hebben het feestje vandaag gehad terwijl t buiten 27 graden was. Maar de kids (9 jaar) bleven geboeid en helemaal blij met zelfs de simpelste (voor mij) proefjes. Via de ouders al veel positieve reacties gekregen! Dank je wel Van Kaat!"

"Fantastisch feestpakket!" Charlotte 19-05-2018

"Bedankt voor het fantastische professorfeest feestpakket! Het was een groot succes! Prachtig compleet en ruim voldoende pakket! Je hoeft er zelf niks aan te doen als alleen maar te genieten van al die stralende professors! Kids blijven uren geboeid bezig! Groetjes Cas en Charlotte"
 

"Wat een uitgebreid pakket! Enne handig het draaiboek!" Martine 19-04-2018

"Super was het!! Het Professor pakket besteld! Gister bij m'n dochters feestje gebruikt!! Wat een uitgebreid pakket! Enne handig het draaiboek! Je hoeft zelf nog maar weinig te doen en aan te schaffen!! Een luxe! ; ) Een paar proefjes gedaan... Ze waren enthousiast over de proefjes die we deden! En zelfs een kleinigheidje voor de jarige in de doos.. top!!"

 

"Super goed verzorgd" Ellen 18-04-2018

"Wij hebben vanmiddag een professor feestje gehouden. De draaiboek en feestbox waren super goed verzorgd. Het was een top middag, iedereen heeft genoten."

 

"Opschieten om het programma rond te krijgen." Marisca 17-04-2018

"We hebben een geslaagd unicornfeestje achter de rug. De kinderen hebben het super leuk gehad. Totaal 7 meiden en 1 jongen die met alles heeft mee gedaan. Ik heb het feestje alleen voorbereid en alleen uitgevoerd. De tip om alles is tasjes te doen per activiteit hielp mij enorm. We hebben het gevierd van 12.30 uur (gelijk uit school) tot 16 uur. We moesten opschieten om het programma rond te krijgen."

 

"Draaiboek is goed in elkaar gezet." Bas 04-04-2018

"Voor mijn dochter het professor feestje gedaan. Draaiboek en de complete box besteld. Wat hebben ze allemaal genoten. Kreeg van de ouders alleen maar positieve geluiden. Draaiboek is goed in elkaar gezet."

 

"Allemaal enthousiaste meiden" Chantal 02-04-2018

Vorig week 24 maart het unicorn feestje gevierd voor onze jarige Sam (9) super leuke en gezellige middag gehad met allemaal enthousiaste meiden en we hadden eigenlijk tijd te kort. Het was een super gezellige middag, echt geslaagd, heel erg bedankt!

 

"We kijken alweer uit naar het volgende feestje wat we kunnen bestellen bij je." Alice 28-03-2018

"Ook dit eenhoornfeestje is goedgekeurd. Wat een super middag hebben ze gehad. Ze genoten van elk onderdeel. Dankjewel voor dit geweldige feestje. En we kijken alweer uit naar het volgende feestje wat we kunnen bestellen bij je."

 

"Het draaiboek en de spullen waren heel handig!" Renee 23-03-2018

"Het robotfeestje was erg geslaagd! We hebben lang niet alles gedaan, maar het draaiboek en de spullen waren heel handig! Voor de robotpakken heb ik plaatjes van 'metertjes' van internet uitgeprint om op de pakken te plakken. Ook heb ik nog rode doorzichtige plastic wegwerp drinkbekers gekocht en die met dubbelzijdig tape op de schouders geplakt, als lampjes, dat was ook nog leuk. Verder hebben we chips gegeten, robotdans gedaan en een 'dief' die een doos met robotcadeautjes had 'gestolen' achtervolgd. Het ouderwetse spelletje piep de muis met m&ms ('batterijen') was ook erg leuk. Dank voor de hulp!"

"Mijn complimenten" Thomas 12-03-2018

"Het professorfeest was zeer geslaagd. Met dank aan jouw feestelijke pakket. Mijn complimenten voor de zorgvuldigheid waarmee je dit hebt samengesteld. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt. We kunnen en zullen je aanbevelen in ons netwerk."

"Wat een goed en duidelijk draaiboek!" Linda 04-03-2018

"Ik vind thuisfeestjes geweldig, maar ben er toch altijd wel nerveus voor. Behalve deze keer! Wat een goed en duidelijk draaiboek! Door de doos met spullen hoefde ik niet zelf alles af te lopen. Dat gaf echt rust. De planning was heel handig. De meiden hebben genoten van het unicornfeestje! Een aanrader!"

"Wat was het goed voorbereid!" Rune 01-03-2018

"Afgelopen weekend een ontzettend geslaagd Professorfeest gehouden. Voor wat jongere kinderen (5 en 6 jaar) dus iets minder proefjes. Wat was het goed voorbereid:perfect draaiboek, alles kant en klaar aangeleverd en zelf een playlist met spannende laboratoriumgeluiden erbij. Vooral de statische ballon, het klei maken en de colafonteun vielen enorm in de smaak. Na afloop alleen maar blije gezichten!"

"Het eenhoornfeestje ging echt super!" Bouwina 15-02-2018

"Het unicornfeestje was echt superleuk! We hadden een groepje van 8 kinderen waarvan twee jongens. Eerst was ik een beetje bang dat de jongens het thema niet zo leuk zouden vinden, maar ook zij vonden het geweldig. Eentje had zelfs tegen zijn moeder gezegd dat hij ook een eenhoorn feestje wilde geven. Dus helemaal top. 

De spelletjes waren ook heel leuk, we hebben bij het cadeauspel het balonnenprik spel gedaan. Dit vonden de kinderen erg spannend en ook erg leuk. Tussendoor de speurtocht, even rennen en energie kwijt, was precies goed. Hier was de zaterdagochtend zo voorbij. Wel had ik twee spellen eruit gelaten omdat ik anders tijd tekort kwam, maar het ging echt super! Straks voor de zomervakantie bestel ik weer een pakket bij voor mijn jongste dochter die dan 5 jaar wordt. Waarschijnlijk iets met feeën of prinsessen. 😁 Enorm bedankt!"

"Echt overal was aan gedacht en voor bereid, echt zo fantastisch!" Shelley 12-02-2018

"Voor mij zoon die 10 werd het Professor Feest gedaan. Heb het draaiboek en het feest pakket besteld. Echt overal was aan gedacht en voor bereid. Touwtjes al op maat, papiertjes al op maat geknipt was echt zo fantastisch! Ook het draaiboek was zo goed uitgewerkt!! Het feest was super geslaagd! Ik raad het echt aan! Dank je wel Kaat!!"

"Wat een topfeestje" Bilitis 03-02-2018

"Wat een topfeestje voor mijn zoon (9) was het professorfeestje. Genoten van alle proefjes. En alles was zo goed geregeld, hoefde zelf niets te verzinnen. Top!"

"t feestvarken heeft een SUPER-feest gehad!" Annemiek 01-02-2018

"Het professorfeestje was super! Hoe simpele proefjes zo veel indruk kunnen maken op kinderen ( hoezo wijst die pijl nu de andere kant op?! En.. Eusj, Mn prop papier is nog droog!) Eenmaal Thuis ( met tas met proefjes)hadden veel kinderen al van alles laten zien. Daan mocht de volgende dag op school trakteren en er liepen kinderen met muts en jas rond😂 De juf had al gehoord hoe gaaf t feestje was geweest! Ga er vanuit dat t dus erg geslaagd was! Maar t belangrijkste was dat t feestvarken zelf een SUPER-feest heeft gehad!"

 

"Voor ons als ouders erg ontspannen!" Sarah 30-01-2018

"Het unicornfeestje was erg geslaagd! De meisjes hebben het erg naar hun zin gehad. Ze hebben vooral erg veel plezier gehad in het knutselen van de hoorn en de speurtocht. De tijd vloog voorbij en we zijn niet eens aan het hele programma toegekomen. Het was wel prettig dat we van alles achter de hand hadden. Het uitgebreide draaiboek en het complete feestpakket was voor ons als ouders erg ontspannen! Van Kaat is zeker een aanrader!"

"De speurtocht op zoek naar de schat met regenboogpoep sprak enorm aan tot de verbeelding" Claire 29-01-2018

"Wat hebben we een leuk kinderfeestje gehad in het thema unicorn. De kinderen werden echte eenhoorns en ook de speurtocht op zoek naar de schat met regenboogpoep sprak enorm aan tot de verbeelding. In combinatie met het feest pakket hebben we zelf ook kunnen genieten van het feest! Bedankt voor het uitwerken van dit leuke themafeestje Kaatje!!"

 

"Heerlijk om niet zelf na te hoeven denken" Marlinda

"Hoe houd je 6 jongens van 6/7 jaar ruim 3 aan een tafel? Juist…door dit professorfeestje te geven! Het draaiboek was daarbij een welkome aanvulling. Compleet met volledige beschrijving van alle proefjes en een handige tijdsplanning. Ik heb alle downloads uitgeprint en gelamineerd en rond de eettafel opgehangen. We hebben zelf de labjassen, mutsen en alle materialen aangeschaft. Maar het was heerlijk om niet zelf na te hoeven denken hoe lang de proefjes zullen duren, welke er geschikt zijn etc… We hebben eigenlijk het complete draaiboek gevolgd. De jongens hadden geen tijd om tussendoor wat te drinken of te snoepen, ze gingen liever zelf weer aan de slag. Heerlijk! Aan het eind wilden ze het liefst het draaiboek mee naar huis om alle proefjes thuis nog eens te mogen doen, maar dat heb ik maar niet gedaan ;-)"


"Superleuk unicornfeestje gehad" Angela  17-01-2018

"Superleuk unicornfeestje gehad. Alles goed georganiseerd (draaiboek) en kwam niet eens aan alles toe. Sam heeft genoten"

 

"Een groot succes!" Thea 15-01-2018

"Heb een aantal proeven gedaan uit het draaiboek, wat een feest! Had 5 super geconcentreerde jongens die er geen genoeg van konden krijgen. Een groot succes!"

 

"Zeer geslaagd unicornfeestje" Rebecca 26-12-2017

"Zeer geslaagd unicornfeestje! De hoorns en het staarten maken vielen erg in de smaak! Dankjewel!"

 

"Wat een fantastisch idee" Kirsten  18-12-2017

"Mijn zoontje heeft een geweldig reis om de wereld feestje gehad, dank je wel! Wat een fantastisch idee, super verzorgd pakket en leuke spelletjes! Ik zal jouw feestpakketten zeker aanraden aan anderen!"

"Heel geslaagd!!" Renate

"Het unicornfeest was heel geslaagd!! 👍🏻👍🏻

 

""Lol gehad" Annette  07-12-2017

"Het was een heel geslaagd feestje! Alle kids heel blij en wij ook! Ze hebben geleerd, een feestje gevierd en lol gehad! Het pakket was prima verzorgd! Veel dank en misschien wel tot de volgende keer!"

 

"Coolste feestje ooit" Judith 04-12-2017

Vandaag met 5 jongetjes van 7 het professor feestje gedaan. Wat een succes! Coolste feestje ooit, volgens één van de kinderen!"

 

"Compleet en uitgebreid" Debby  04-12-2017

"Ik vond het draaiboek heel compleet en uitgebreid, maar door mijn overvloed aan eigen ideeën uiteindelijk een beetje overbodig voor mij. Ik moet er wel bij zeggen dat het feestje me heeeeel veel tijd gekost heeft op deze manier zelf doen 😉! "

"Het coolste feestje ever!" Angelique 19-11-2017

"Wij hebben gisteren het professorfeestje gevierd. Het draaiboek en pakket besteld en het was een succes. Alle kinderen vonden het gewéldig de proefjes zijn ook allemaal duidelijk uitgelegd. Het verven in melk het klei maken en de cola fontein waren een succes. Eigenlijk was alles een succes. Er werd door een van de kinderen al geroepen het coolste feestje ever. Een absolute aanrader."

 

"Verbaasde gezichten en uitspraken als wow..." Natasja

"Daphne vond een superfeest. Ook alle andere meiden vonden het leuk. De smurfensnot, klei maken, tekenen in melk vielen erg goed in de smaak, maar ook de wat eenvoudigere proefjes zoals ballon doorprikken, de vis in de kom en de beker water met karton zorgde voor verbaasde gezichten en uitspraken als wow... Een vriendin van mij was heel enthousiast over dit feestje en naderhand kunnen wij zeggen dat dat voor ons ook geld. Het waren voldoende proefjes, tekst en uitleg is goed en de opbouw in de proefjes qua spektakel is goed."

 

"Erg leuk kinderfeestje gehad" Anouk  10-11-2017

"Onze zoon heeft een erg leuk feestje gehad! We hebben niet alle proefjes gedaan maar de 10 leukste/ spannendste er uit gepikt. Ook onze jongste zoon van 4 kon prima meedoen. Dankjewel voor het uitgebreide draaiboek, de handige tips en het compleet verzorgde feestpakket!"

 

"Ze wilden niet naar huis" Ramona 06-11-2017

"De kinderen vonden het een super leuk unicornfeestje. Ze wilden niet naar huis. Super geslaagd dus. Ook het weer zat ons mee voor de speurtocht."

 

"Zeer handig met je complete pakket" Sophia 31-10-2017

"Het was een leuk feest. Zeer handig met je complete pakket. Het feestje was goed verlopen, wel hebben we een vrije interpretatie gedaan van jouw elfenfeestje."

 

"We hebben een super elfenfeestje gehad!" Olga 01-11-2017

"Graag wil ik je nog laten weten dat wij mede dankzij jouw draaiboek een super elfenfeestje hebben gehad! De elfjes hebben genoten van alle spelletjes en knutsels in het thema en voor papa&mama was het fijn om een leidraad te hebben met genoeg ideetjes (waar we zelf nooit op zouden komen). Bij het volgende feestje weet ik je zeker weer te vinden!"

 

"Kids hebben enorm genoten en ik voelde me echt ontzorgd" Cora

"Het elfenfeestje besteld: zowel het draaiboek als de doos met spullen. Kids hebben enorm genoten en ik voelde me echt ontzorgd. Ik raad het iedereen die wat minder tijd heeft in de voorbereiding of gewoon niet zoveel inspiratie heeft van harte aan!"

 

"Het was een fantastisch feestje!" Sandra 10-10-2017

"Wij hebben voor onze dochter het elfen en feeën feest besteld. Het was een fantastisch feestje! Het draaiboek is duidelijk en compleet en met het complete pakket maak je het jezelf als ouder heel makkelijk:) de meisjes hebben een super feestje gehad! Wij zijn fan van kaat en zeggen tot het volgende feestje!"

 

"Een super leuk 1e kinderfeestje" Marleen 03-10-2017

"Afgelopen zaterdag een super leuk 1e kinderfeestje van mijn dochter gehad. Een unicorn feestje, en wat hebben ze allemaal genoten. Zo leuk om al die blije gezichtjes te zien!"

 

"Originele feestjes" Marianne 27-09-2017

"Originele feestjes met een heel mooi draaiboek met handige tips, uitnodigingen, versieringen en een doos met alle benodigdheden voor een topfeestje! En heel attent, een cadeautje voor de jarige. Dank je wel Kaatje!!"

 

"Bedankt voor je pakket en draaiboek!" Patricia 27-08-2017

"We hebben gisteren een heel leuk feestje gehad! Vanwege het warme weer hebben we meer met water gespeeld dan ons aan het draaiboek gehouden maar toch was het een echt eenhoorn feest! De hoorn knutselen was een beetje priegel werk. We waren er daardoor lekker lang mee bezig! In ieder geval bedankt voor je pakket en draaiboek!"

 

"Wat een succes het Japanse feest!" Jolanda

"Wat een succes het Japanse feest! Het ballonnenspel voor de cadeaus was een superleuk idee! Ook het buigen en de quiz vonden ze hartstikke leuk. Verder hebben we slippers versierd met van alles en nog wat. Stond niet in jouw draaiboek, maar was een grote wens van onze dochter. Je hebt superveel ideeën aangereikt die we niet allemaal konden uitproberen. De bestelling voor een robotfeestje voor onze jongste is net de deur uit! Dank je wel voor de mooie verjaardag!"

"Het cup-cake-cup feestje was een mega succes!" Angelique 07-07-2017

"Het cup-cake-cup feestje was een mega succes! De opdrachten waren ontzettend leuk en ik heb heel veel gehad aan het draaiboek. De ideetjes van de chocoladetekening vonden we ook geweldig leuk! Kortom, ontzettend bedankt voor de inspiratie en voorbeelden!"

 

"Een heel gezellig en geslaagd lego feest" Kristel

"Vorige week een heel gezellig en geslaagd lego feest gehad! De kinderen hebben erg genoten van de leuke spelletjes!"

 

"Het leukste kinderfeestje tot nu toe" Tineke 30-06-2017

"Het feest was een groot succes. De meiden vonden de activiteiten allemaal erg leuk om te doen. Er waren er zelfs bij die dit het leukste kinderfeestje tot nu toe vonden! Door alle duidelijke informatie in het draaiboek en het complete feestpakket hebben we zonder veel voorbereidingen te hoeven doen er een topfeest van kunnen maken!"

"Het was super!!!" Femmy 16-06-2017

"Op 16 juni was het dan zo ver, de Japanse meidenmiddag. De meiden hebben op z'n Japans (ijs)thee gedronken, vragen over Japan beantwoord, gelukspoppetjes gemaakt en snoepsushi 🍣 gemaakt. Ze hebben een topmiddag gehad!!! Dank je wel!!"

 

"Dit scheelde een hoop werk" Marloes  28-06-2017

"Vanmiddag een leuk eenhoorn feestje gevierd met mijn zoontje. Met veel dank voor het draaiboek en feestpakket, dit scheelde een hoop werk qua voorbereiding :)"

 

"Wat geweldig dit!" Mirjam  23-05-2017

"Top geregeld en alles erg compleet! Petje af wat geweldig dit!  Voor de jongste dochter gaan we hier ook zeker gebruik van maken!"

 

"Ideaal zo'n draaiboek!" Wendy 27-05-2017

"Vandaag het Unicorn feestje gevierd en het was erg geslaagd!! Wel het e.e.a aangepast ivm de warmte. Maar ideaal zo'n draaiboek! Nogmaals bedankt 😉"

 

"Super gezellig en geslaagd professor feestje" Bianca 24-05-2017

"Vandaag een super gezellig en geslaagd professor feestje gevierd! Mijn dochter en haar vrienden vinden t erg leuk om al die proefjes te doen!"

 

"Bedankt namens een ontstresste moeder" Mirjam 23-05-2017

"Super parfumfeestje gehad van mijn dochter Iris en wat goed geregeld allemaal en alles erg compleet . Bedankt namens een ontstresste moeder en heel erg gelukkige dochter!"

 

"Werkelijk geweldig" Anne 26-04-2017

"Het heksenfeest was een enorm succes! Zelfs wij hebben er van genoten, waren kapot na het feestje, maar was werkelijk geweldig!""

 

"Het was voor ons een erg goede ervaring" Marjolein 22-03-2017

"De verjaardag verliep erg goed. We zijn aan lang niet alles toegekomen, maar dat komt omdat ze zich goed vermaakten met de spelletjes die we deden.  De jongens vonden het prikken van de ballon heel spannend en heel leuk en het grabbelen naar lego en daarna iets maken vonden ze helemaal geweldig. Ze hebben wel een kwartier lang gebouwd en ook zo nodig stenen met elkaar geruild. Omdat het zo mooi weer was, hebben we het zoeken naar legohoofden in de speeltuin gedaan. Een deel van de groep ging het verstoppen en het andere deel ging het zoeken. Dat hadden ze zelf bedacht. Bedankt voor je feestpakket, het was voor ons een erg goede ervaring!"

 

"Dit is het leukste verjaardagsfeest ooit!" Hilda 20-03-2017

Het was een geweldige dag zowel voor mijn dochter van 7 als de andere meiden. Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt door het feestpakket tezamen met het draaiboek te bestellen. Dat was zo compleet dat je op eten/drinken na echt niets meer zelf hoeft te regelen. We hebben uiteindelijk geeneens meer de speurtocht gedaan:-) Alle activiteiten met als hoogtepunt het maken en verfraaien van de parfum waren de dames zeer goed bevallen. In de woorden van de dames: Dit is het leukste verjaardagsfeest ooit! :-) Dat werd vandaag in de klas weer herhaald door de klasgenootjes van mijn dochter. Mijn dochter is een gelukkige 7 jarige die deze verjaardag niet snel zal vergeten! En dat tezamen met de bedankkusjes en knuffels van je kind dat is waar je het allemaal voor doet. Ik zal volgend jaar ook zeker aan je site denken! Daarnaast wil ik ook gezegd hebben dat ik het draaiboek en het feestpakket heel snel binnen had en goed op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken. Dus overall een dikke duim!

 

"De kinderen waren onder de indruk" Nathalie 20-02-2017

"Ik wou even laten weten dat het professorfeestje een succes was. De kinderen waren onder de indruk. De proefjes vonden ze leuk. Te veel om alles te doen ondanks dat het feestje van 11.00 tot 15.00 uur was. Ik was blij dat ik de benodigdheden heb besteld. Het feestpakket was zeer compleet. Het draaiboek vond ik zelf heel compleet."

 

"Het robotfeestje was erg geslaagd!" Maartje  18-02-2017

"Het robotfeestje was erg geslaagd! Zowel de jongens als de meisjes hebben zich prima vermaakt met de verschillende soorten activiteiten. Voor ons was het draaiboek zoals je aanlevert, veel te vol. Maar beter teveel activiteiten dan te weinig… Had dit vooraf ook al ingeschat dus zelf al keuze gemaakt tussen verschillende activiteiten."

 

"Het zit ook enorm leuk in elkaar" Susan 10-02-2017

"Wij hadden het robotfeestje van Kaat gecombineerd met lasergamen, wat prima op elkaar aansloot. Hierdoor hebben we uiteraard niet alle spellen kunnen doen, maar een keuze gemaakt. De jongens vonden het erg leuk om met het robothoofd te lopen en ook het eten met de robothand was favoriet (naast chips ook leuk met M&M's)! Het is heel fijn om een kant-en-klaar feestpakket in huis te hebben. het scheelt voorbereidingen en tijd, maar het zit ook enorm leuk in elkaar. Zo kun je precies het draaiboek volgen (met extra tips en ideeën), maar er is ook ruimte voor je eigen activiteiten. Van Kaat is wat mij betreft dus echt een aanrader!"

"Het professorfeestje was erg geslaagd! Orthe  06-02-2017

"Het professorfeestje was erg geslaagd. We hebben de meeste proefjes uit je draaiboek gebruikt. De reacties waren erg enthousiast en iedereen had er erg veel zin in en wilde ook weten waarom dat proefjes gingen zoals ze gingen. Vooral de chemische reactie vonden ze erg leuk en ook de armenproef! Dank je voor de voorbereiding, zodat wij die niet meer hoefden te doen."

"Ook n erg relaxt feestje voor mama en papa!" Leonore 05-02-2017

"Woensdag een super leuk kinderfeestje gehad voor Lisa. Het eenhoornfeestje van Van Kaat was ‘n succes! De meisjes hebben genoten! Met 't meer dan complete feestpakket was het ook n erg relaxte feestje voor mama en papa, bedankt!"

03-01-2017

"Voor het eerst in jaren had ik geen stress" Alice 03-01-2017

"Wat hebben we een super parfumfeestje gehad. Het pakket was echt super en voor het eerst in jaren had ik geen stress. Super bedankt namens onze dochter en haar vriendinnen en zeker namens mij en mijn man." 

 

"Het eten van de chips met de robothand en het doolhof van laserstralen, waren zeer favoriet" Eline  19-12-2016

"Het Robotfeestje voor onze zoon was zeer geslaagd. Het super complete pakket (zelfs de chips die met een robothand gegeten kon worden zat in de doos) heeft heel wat zorgen uit handen gehaald. Ik ben nog nooit zo snel klaar geweest met de voorbereidingen. De kinderen vonden de activiteiten ook erg leuk. Zowel de jongens als de meisjes hebben genoten. De kinderen gingen al helemaal op in het maken van het robotpak (de eerste activiteit), waardoor we andere activiteiten hebben laten schieten. Het feestje kan zowel binnen als buiten en heeft ook nog een optie voor een speurtocht. Ideaal voor het Nederlandse weer dat nogal eens onzeker is. Genoeg activiteiten en een zeer handig draaiboek. Het eten van de chips met de robothand en het doolhof van laserstralen, waren zeer favoriet. Maar ook het robotdansje hebben we meerdere keren herhaald. Een aanrader dus!"

 

"Een heel gezellig en geslaagd kinderfeest" Moniek 12-12-2016

"Dochter is heel erg verwend en heeft echt genoten van alle aandacht, gezelligheid en leuke en interessante proefjes! Het draaiboek was weer super fijn in gebruik. We hadden veel te veel proefjes tot onze beschikking dus daar hebben we een selectie in gemaakt voor tijdens het feestje. De rest van de proefjes gaan we de komende tijd thuis nog uitproberen, super leuk! Ook is het ideaal dat ik al het benodigde materiaal bij je op kon halen. Scheelt een hoop voorbereiden! Wij kijken terug op een heel gezellig en geslaagd kinderfeest, nogmaals bedankt! Wederom een aanrader!"

 

"Wauw, een aanrader" Marieke 04-12-2016

"Frozen Feest! Wauw een draaiboek van 39 pagina's voor het eerste kinderfeestje van onze dochter. Super handig om in samenspraak met Van Kaat een draaiboek te ontvangen en daarmee te kunnen werken. Het geeft een goed beeld van hoe je middag eruit kan zien en dat er genoeg activiteiten gepland staan om de kinderen mee te vermaken, leuke verhalen en allerlei tips en zelfs een boodschappenlijst. De middag liep daardoor heel soepel en er was ook ruimte voor eigen invulling naast de beste strakke planning. Een zeer geslaagde middag en de meiden vonden het hartstikke leuk en wij ook, bedankt voor de goede organisatie en uitwerking! Een aanrader!!!"

 

"Draaiboek zat ontzettend goed in elkaar. Tot in detail!" Esther 27-11-2016

"Op 16 november heeft mijn dochter Benthe, die 9 werd, een geweldig leuk professor feestje gevierd met 8 Kids. 👍 Draaiboek zat ontzettend goed in elkaar. Tot in detail. Erg leuke proefjes waren het En hele leuke lunch ideetjes stonden er in het draaiboek. Het feestpakket had ik ook besteld. Erg fijn om zo de doos op te halen met daarin alles voor de proefjes en ook deels de versiering erin. Er stonden nog leuke tips in het draaiboek om je huis om te toveren als laboratorium. Het was een geslaagd feest! Thx! 😄"

 

"Vooral smurfensnot, de klei en cola fontein vielen in de smaak" Petra 13-11-2016

"Het feestje was geslaagd!! Wat was het fijn om een draaiboek en een kant en klare doos te hebben met alle benodigdheden. De proefjes vonden ze leuk. Vooral smurfensnot, de klei en cola fontein vielen in de smaak!

 

"Een leuk en geslaagd parfumfeestje!" Angelique 03-11-2016

"Bedankt voor het pakket, het ziet er allemaal prima uit! Gisteren een leuk en geslaagd parfumfeestje gehad. De middag verliep vloeiend en de meiden vonden het super! Dank je voor de hulp!"

 

"Door het verhaal te vertellen konden we ze helemaal meenemen naar een magische elfenwereld" Jeroen 14-10-2016

"Vandaag het elfenfeestje gehad. Alle kinderen vonden het geweldig. Door het verhaal te vertellen konden we ze helemaal meenemen naar een magische elfenwereld. Omdat de jarige van enthousiasme niet kon wachten begonnen we met de cadeautjes en wat te eten en drinken. Daarna kon ik vertellen over feeën en elfjes en hebben we vleugels gemaakt die ze zelf konden inkleuren en beplakken. Zonder toverstafje geen getover dus dat werd de 2e activiteit. Iedereen kon zelf kiezen hoe ze het toverstokje konden versieren. Wel of niet linten, glitters, etc. Aansluitend misten we nog 1 ingrediënt... Zonder elfenstof konden we niet opstijgen. Ik had bij de xenos kleine potjes gekocht en met zout en stoepkrijt magisch stof gemaakt. Door het verhaal mooi te vertellen en ze op te laten passen niet met stof te knoeien omdat anders de tafel zou vliegen bleven ze in de magie. Na het avondeten nog even als elfjes rond gedanst tijdens de elfendisco waarna iedereen moe maar tevreden naar huis kon. Ontzettend bedankt voor je draaiboek en alle ideeën die dat opbracht."

"Top cupcakecupfeestje met alles erop en eraan!" Eef 12-10-2016

"Top feestje gehad van Van Kaat, cupcakecupfeestje met alles erop en eraan! Kinderen waren enthousiast en ouders ook. Met vaart, afwisseling en rustpunten.. Zeer geslaagd. Dank Van Kaat!"

 

"Het snoepfeestje was geslaagd" Angelique 30-09-2016

"Het snoepfeestje was geslaagd. Iedereen ging tevreden naar huis. Het draaiboek was heel handig, al loopt het uiteindelijk toch altijd weer anders dan gepland😉"

"Alle meiden roken heerlijk!" Moniek 12-09-2016

"Het parfumfeestje van Vajèn was enorm geslaagd, alle meiden vonden het super leuk en roken heerlijk 😃"

"Het professorfeestje was zeer geslaagd!! Angie en haar vriend(inn)en hebben genoten!" Brigitte 02-10-2016

"Het professorfeestje was zeer geslaagd!! Angie en haar vriend(inn)en hebben genoten! Ook wij als ouders... Erg fijn het complete feestpakket en de duidelijke omschrijving van de proefjes. Alles van te voren even doorgenomen en in tasjes klaar gezet. Voor mij lekker overzichtelijk en voor de kids blijft het dynamisch. Leuke opbouw ook! Wilden de kids de eerste pauze nog wel wat drinken... de 2e keer was er al aarzeling. Want ("dit is zo verslavend!") eigenlijk wilden ze door! Zelf toegevoegd; leuke aankleding, een gekke professor (papa) en nog een enkel proefje. Bij het thuis afzetten van de kids, werd menig tasje al leeggehaald om enthousiast aan de ouders te showen, nog voordat ik weer weg was! Ook vandaag verschillende foto's via de app ontvangen van vriendinnetjes die alweer aan het experimenteren waren... Super toch!! Heel erg bedankt Kaatje!"

 

"Delicious and cool" Luisa 20-09-2016

"Delicious and cool. It was all about great Cupcake birthday party ideas sprinkled with fun games, outdoor activities, goodies and lots of creative flavour ideas.  Van Kaat  produced a great batch of fun so we could bake together a great Cupcake birthday party. I am very happy with every aspect of the party - the quality of preparation and personalised birthday box set, themed and varied games that suited the children perfectly. All children  loved it so much that they did not want the party to end. Thank you again!"

 

"Toverstok en toverbal favoriet" Maaike 24-08-2016

"Mijn dochter en 7 mede elfjes vonden het hartstikke leuk. Toverstok maken en de toverbal waren favoriet" 

 

"De enige voorbereiding was het lezen van het draaiboek" Anita 16-07-2016

"Vandaag een heel geslaagd kinderfeestje met het thema Reis om de wereld gehad. Het paspoort en het bezoek aan de vele landen was een groot succes. Dankjewel van Kaat voor het geweldig goed verzorgde pakket. Alles was aanwezig, de enige voorbereiding was het lezen van het draaiboek. Echt een ideale invulling voor een kinderfeestje!"


"Lopen met een robothoofd! Barbara 06-07-2016

“Het feestje was erg leuk! Daan heeft genoten. De spelletjes waren een succes, vooral het lopen met het robothoofd vonden ze allemaal leuk! Dank je wel voor het draaiboek dat heeft zeker geholpen om het feest geslaagd te laten verlopen”

 

"The perfect tailored party at a great price" Luisa 05-06-2016

"Instead of being frustrated or disappointed in our son's birthday party theme, we wanted to purchase something unique and personal . Fortunately for us , Van Kaat offered what we were looking for : the perfect tailored party at a great price'.

Our son's birthday party had a neat and unique touch. Van Kaat helped us to find the perfect theme, she collaborated with our son to agree on suggestions to make his birthday party a success.  then she matched it up with a unique invitation, fun games, festive favours, yummy party food, priceless party tips, and always reflecting his personality. Van kaat was at all times very creative, witty  and helpful, with lots of great ideas to make the birthday party the best. Van Kaat goes above and beyond by supplying interesting and special themes, party planning, birthday party booklet and a complete party set, which helped us greatly.. Another thing that sets us Van Kaat apart and the standard to follow. I would recommend to friends." 

 

"Met mijn handen in de wormen...." Eef  17-05-2016

"Mijn dochter heeft het heksenfeestje van Kaat gedaan. Haar eigen woorden; "zelf een heksensoep maken was super, met mijn handen in de wormen...jeuhhhh :-)". Ik vond het feestje heel compleet, aan alles is gedacht! Super feestje, bedankt van Kaat!"


“Dit was het leukste kinderfeestje ooit” Eline 15-04-2016

"Voor de vijfde verjaardag van onze dochter hebben we het elfenfeestje gegeven. De kinderen vonden het helemaal geweldig. Een vriendinnetje zei: “dit was het leukste kinderfeestje ooit.” De kinderen gingen op in de activiteiten en spelletjes en de tijd vloog voorbij. Elke activiteit maakte dat de kinderen weer wat meer een elfje werden. Ze waren dan steeds erg nieuwsgierig wat het volgende zou zijn. Het hoogtepunt vonden ze toch wel de elfenstof. Er werd ook heel wat rondgestrooid. Maar ook van de vliegles en het toveren hebben ze genoten. Dagen na het feestje kwamen ouders nog terug op het feestje met de opmerking dat de kinderen het erg leuk hadden gehad en met de vraag hoe we die elfenstof gemaakt hadden."

"Super leuke ideeën" Sonja 11-05-2016

"Super leuke ideeën en heel praktisch om als draaiboek te gebruiken. Volgende keer ga ik weer snuffelen tussen je feestplannetjes. Mijn dochter en haar vriendinnen hebben genoten van het Heksenfeest!!!!"