top of page

Wat vinden ouders en jarigen van mijn thuisfeestjes? Review kinderfeestjes

Wil je weten wat andere ouders en, vooral niet te vergeten, de jarige met vriendjes en vriendinnetjes van mijn kinderfeestjes vinden? Benieuwd naar hoe zij het organiseren van het feestje en het vieren van het thuisfeestje ervaren hebben? Dat lees je hier! Ouders laten mij namelijk regelmatig weten hoe het feestje is gegaan, superfijn!

 

Reactie van ouders na het vieren van een kinderfeestje thuis met draaiboek of feestpakket

Alle reacties en foto's die ik per mail of via (persoonlijke) berichten op Sociale media  ontvang, kan je hieronder lezen. En met alle reacties bedoek ik dus echt alles, van positief tot tips of opmerkingen. Ben je benieuwd naar nog meer foto's van klanten? Kijk dan op mijn Facebookpagina of Google waar ouders soms naast een review, ook foto's van het feestje hebben geplaatst. Ook probeerden een aantal bloggers mijn feestpakketten uit. De reviews daarvan vind je niet in deze reviews, maar op mijn blog.

Voor reviews over mijn pakjesavondspel kun je bij het spel kijken. 

"*****Super compleet" Brechtje 24-06-2024

"Super compleet en netjes verzorgd unicorn feestpakket. De kinderen hebben een erg leuk feestje gehad met veel afwisseling qua activiteiten. En een duidelijk draaiboek met toelichting op de activiteiten + nog meer ideeën voor het feestje."

 

"Een geslaagd feest" Marlies 24-06-2024

We hebben het feestje gedaan en hebben er een eigen touch aan kunnen geven. We hebben alle titels van de challenges uitgeknipt en deze apart in een enveloppe gedaan. Spanning werd hierdoor lekker opgevoerd en de meiden mochten om de beurt een enveloppe trekken. Dit werd goed ontvangen. De tiktok challenge waren ze hier te klein voor denk ik. ( groep 5) waren erg opgewonden dat er een tiktok challenge in zat, had twee dansjes uitgezocht die kindwaardig waren, en liet ik zien. Er waren er twee bij die steeds bleven zeggen dat ze niet op tiktok mochten en heb het toen geskipt ;(. Ik vind het erg leuk om te geven en de meiden om te doen. Ze waren lekker actief bezig en dat is heel erg welkom op deze leeftijd. We vonden het een geslaagd feest 💪🥳🥳. "

"Het gaafste feestje ooit" Moniek 21-06-2024

Enorm wat een mega leuk feestje vanavond gehad! En heeel erg super bedankt voor het draaiboek Aldus de kinderen: Dit was echt, echt het gaafste feestje ooit En onze dochter lag in bed: Mam, mam...heeeeeeel erg bedankt dat ik zo'n feestje had."

"Superleuk" Bernadette 20-06-2024

"Het was weer intensief maar dat is het toch met 7 jongens 😉 Maar wel heel erg leuk. De kinderen zeiden zelf nog dat het professorfeestje van vorig jaar zo leuk was en nu waren ze ook weer heel enthousiast. De spelletjes liepen ook goed allemaal. Het is wel verstandig de coinbox en de yoshi op stevig papier/karton te printen. Dat had ik ook gedaan en kwam helemaal goed. Muntjes besteld bij Amazon. Dus dat was superleuk! Bedankt weer en wellicht tot volgend jaar!"

 

"Hilarisch" Mariella 17-06-2024

"We hebben een superleuk feestje gehad afgelopen vrijdag! Een van de kinderen had thuis gezegd; dat was het leukste feestje van het jaar! De kinderen vonden de labjassen hilarisch en de proefjes ontzettend leuk! Echt een aanrader om het pakket te bestellen want dat scheelt veel tijd en voorbereiding!" 

"Inspirerend draaiboek! " Maud 15-06-2024

"Het feestje voor haar 10e verjaardag was uiteindelijk gisteren en was wederom een groot succes! De meiden hebben genoten van alle toverlessen en zaten helemaal in de wereld van Harry Potter. Als afsluiting hebben we ook nog deel 1 van de film gekeken, waarbij ze bij elk onderdeel dat ze herkenden van het feestje elke keer super enthousiast reageerden. Ook voor de meiden die HP (nog) niet zo goed kenden was het erg leuk. Nogmaals dank weer voor je inspirerende draaiboek! "

 

"***** Een echte aanrader!" Marieke 11-06-2024

"Onze dochter heeft voor haar 8e verjaardag het parfumfeestje gehad. Het was superleuk! We hadden het feestpakket besteld dat alle zorgen uit handen neemt. Het scheelt ontzettend veel tijd want alles zit er al in. We hoefden alleen voor het eten en drinken te zorgen. De spelletjes die allemaal parfum/geur als thema hadden, waren heel erg leuk. Met als hoogtepunt natuurlijk hun eigen parfum maken. Ook leuk dat er bij elk spelletje een verhaaltje staat geschreven dat je voor kan lezen; zo gaat het nog meer leven voor iedereen. Voor de speurtocht hadden we niet eens tijd. Het is ook fijn dat er meer ideeën in het draaiboek staan om te doen. Zo kan je kiezen wat je het leukst vindt. Kortom, het is een echte aanrader!"

"Ontzettend origineel *****" Manon 11-06-2024

"Ontzettend origineel, Leuk en makkelijk feestje! Draaiboek was makkelijk en duidelijk. Professorfeest was één groot succes."

"Netjes verzorgd" Brechtje 11-06-2024

"Vandaag het pakket ontvangen. Wat ziet dat er top en netjes verzorgd uit zeg. Dat wordt vast een heel leuk feestje."

 

"Heel erg bedankt!" Maarten 10-06-2024

"We hebben verschillende dingen gedaan en heb jouw Pokemon draaiboek vooral als inspiratie gebruikt. We hebben doe als een pokemon gedaan (best nog lastig soms maar niet erg, erg grappig vaak) en namen in ballonnen (heel leuk). Daarnaast de pokemon speurtocht gedaan. Met op het eind de quiz gecombineerd met schatkist. Als laatste poke pingpong ballen in kleine bekertjes gedaan (had beerpong set gekocht). Heel erg bedankt!"

"Echt genoten" Sanne 03-06-2024

"Het zeemeermin kinderfeestje was geslaagd. Ze heeft echt genoten van alle activiteiten en ook de andere meiden vonden het heel leuk! We hebben alleen niet alle activiteiten kunnen doen omdat er zoveel te doen was. Dat is dan ook de enige tip die ik heb; dat er te veel in het draaiboek stond 😉 Maar goed dat is ook afhankelijk van de groep en wat ze leuk vinden om te doen denk ik. Verder is alles goed verlopen en was het een leuk feestje!"

"Echt fantastisch" Babeth 02-06-2024

Vandaag heeft mijn dochter een eenhoorn feest gegeven met het all in pakket. Ik wilde nog even zeggen dat het echt enorm leuk was! Het pakket en draaiboek is super duidelijk, en er zijn meer dan genoeg activiteiten om te doen. Zowel de jongens als de meisjes hebben het echt fantastisch gehad!! Bedankt!!"

"Top feest!" Marije 01-06-2024

"Harry potter feest, beetje Van Kaat en een beetje van ons. Top feest. We hebben genoten. De uitnodigingen waren al een hit en ook de labels voor de traktatie. Toverstokken, toverdrank, spinnenweb, mijn zoon die Dobby nadeed, een echte vuurflits hadden we geknutseld, vieze smekkies, alles was leuk. We hebben veel opdrachten gebruikt en ik had er zelf nog een schoolboek van gemaakt. Dat was leuk om mee naar huis te geven. Tevens dus de tip. Het draaiboek is hartstikke volledig, mooie richtlijn. "

"Het leukste feest everrrrr!" Elyana 29-05-2024

"De kinderen: Dit is het leukste feest everrrrr! Me en mijn man:
Het draaiboek, de bijlagen, en het feestpakket zijn SUPER waardevol en handig met allerlei informatie over het Professorfeest, de uitleg van de proefjes, ideeën en tips, extra spelletjes, decor, etc. De kinderen waren echt SUPER blij! Dank je wel!"

"Harry Potter was een succes." Linde 29-05-2024

"Ik kijk er naar uit om dit professorfeestje voor mijn zoon te organiseren. Harry Potter vorig jaar was ook een succes."

"Een aanbeveling waard" Moeder I 27-05-2024

"Het was super, de kinderen hebben erg genoten! Erg geslaagd! Zeker een aanbeveling waard"

 

"Een geslaagd feestje!" Sabine 19-05-2024

"De kinderen hebben het heel leuk gehad. De volgende dag mochten ze een proefje doen in de klas, ze hebben de proef gedaan met de ballon en sate prikker. Het was een geslaagd feestje!"

"Pakket was heel erg compleet (en handig :))" Willemke 16-05-2024

"Het feestje was heel erg geslaagd! Het draaiboek was super helder, leuke suggesties er nog bij om extra te doen (zoals het cadeautjes spel) en het boodschappenpakket was heel erg compleet (en handig :)). Wat misschien nog een tip is, is om van alles eentje extra erbij te doen (zoals een bierviltje of filterzakje), zodat je het thuis kunt uitproberen van tevoren. Wij vonden het bij sommige proefjes heel fijn om het even geprobeerd te hebben van tevoren, zodat we de kinderen goed konden helpen. Maar dat is een detail hoor! Dank je wel voor de zorgvuldige voorbereiding!"

"*****" Jannet 12-05-2024

"Wat een top ervaring dit. Ik ga dit voor mijn andere dochter ook zeker gebruiken. Ik heb de jungle versie gebruikt en zelfs weken later kwamen ouders van kinderen naar mij toe dat hun kinderen het echt een geweldig feestje hebben gevonden. (mijn dochter is 8 jaar en gek van panters). Scheelt heel veel tijd in de voorbereiding."

"Fantastisch" Niels 11-05-2024

"Het parfumfeestje was fantastisch. Onze dochter en haar vriendinnetjes hebben er echt van genoten en ze hebben het er nog dagen over gehad. Echt top. Ook super fijn dat alles is uitgewerkt met het draaiboek, werkt echt goed. Wij hadden zelf nog kleine A5 cadeautasjes gekocht. Daarin ging het schriftje, een pen het parfummetje en nog wat testers die ik bij de parfumerie had gehaald. Dat kregen ze op het laatst mee. Als ik nog een mini tip zou kunnen geven dan was het dat die cadeautasjes ook in het pakket zouden kunnen worden toegevoegd, daarmee is het echt af. Niks dan lof over hoe het in elkaar steekt, echt top!"

"Zat super goed in elkaar" Jorien 07-05-2024

"Het Super Mariofeestje was weer een geslaagd feestje! Zoals we van jou gewend zijn zat het super goed in elkaar en heb je geen rare dingen nodig die je nog in huis moet halen. Zowel de kinderen van 6/7 als de kinderen van 9 vonden het kei leuk! En zoals altijd weer tijd te kort zodat we niet alles hebben kunnen doen. Maar ze hebben genoten"

"*****" Elisabeth 30-04-2024

"***** Superfijn om het Challengefeest draaiboek als basis te gebruiken. Zelf heb ik er nog dingen aan toegevoegd en een beetje op maat gemaakt."

 

"Heel duidelijk draaiboek!!" 22-04-2024 Sitske

"Het feestje was fantastisch!!! Mijn dochter heeft een super feestje gehad en heeft het erg naar haar zin gehad. Ook de uitgenodigde kinderen hebben een leuke middag gehad. Ik wil je een compliment geven om het hele duidelijke draaiboek!!" 

"Draaiboek was echt heel fijn" Hera 18-04-2024

"De meiden hebben genoten van het elfenfeestje! De elfenvleugels konden we niet op tijdens de elfendisco, omdat de glitterverf nog niet droog was. Dus het was een elfendisco zonder vleugels. Draaiboek was echt heel fijn. Daardoor hadden we wel een goede houvast."

"Een super feestje" Kimberley 17-04-2024

"We hebben allemaal onwijs genoten van het Super Mariofeestje! Het contact met jou is snel, netjes en duidelijk. Het draaiboek is super uitgebreid en overzichtelijk. Vol met leuke ideeën en goede tips. We hadden tijd te kort! Na elk afgerond spelletje vroegen de jongens "hebben we weer een coin verdiend?" Zo blijven bij elk spel hun best doen! De Yoshi tongen en quiz waren favoriet. Al met al een super feestje. De kids gingen moe en voldaan naar huis!"

 

"Bedankt voor alles!" Nadja 15-04-2024

"Het is gelukt met onze parfumfeestje! In de bijlage een van onze parfumsnamen :) Nogmaals bedankt voor alles!" 

"Het was een geweldig feestje!" Annemieke 08-04-2024

"Het was een geweldig feestje! De kids hebben genoten. Niet alle kids hadden evenveel geduld, maar de meeste proefjes waren geslaagd. De colofontein mislukte helaas; de mentos viel langs de stokjes… dankjewel voor t toffe feestje!!"

 

"Super voorbereiding" Kathleen 07-04-2024

Wat een leuk feest was dat sciencefeest! Super voorbereiding met het draaiboek, compleet feestpakket waardoor alles ineens klaar stond, een superblij feestvarken. Wat kunnen we ons nog meer wensen?!?! Kortom, voor herhaling vatbaar."

"Top Sciencefeestje gehad!" Kim 29-03-2024

"Top Sciencefeestje gehad! En met de complete feestbox is de voorbereiding ook zo gedaan!"

"Het kinderfeestje was echt top! Ilona 24-03-2024

"Het was echt heel erg leuk, het kinderfeestje was echt top! De kids waren nog jong 6/7 jaar, maar we hebben alle proefjes gedaan die we wilden, en ze bleven het leuk vinden. We hadden de proefjes wat geclusterd. Eerst drie proefjes met een tekenopdracht. Daarna proefjes met de ballon, dat vonden ze ook echt indrukwekkend. En daarna de bellen. Deze was echt super, lekkere puinhoop in de keuken :). We gingen eerst bellen blazen, daarna de schuimslurf. Die was ook echt top. En pauze. Wij hadden de tijd om op te ruimen, en de kids konden even lekker naar buiten. Daarna verder met smurfensnot en naar het park voor de colafontein. Deze viel ons wat tegen, wellicht iets misgegaan in de uitvoering. Een tas met proefjes mee naar huis en we hebben gehoord dat er thuis opnieuw geëxperimenteerd werd. Heel erg leuk. Bedankt voor het uitgebreide draaiboek en de boodschappen."

"Een absolute aanrader!" Cleo 23-03-2024

"Het Harry Potter feest was geweldig! De meiden van 8 en 9 jaar vonden het fantastisch. Het enthousiasme begon al met de originele uitnodigingen. Het draaiboek en alle activiteit ideeën waren duidelijk en makkelijk uit te voeren en had ik zelf nooit zo kunnen bedenken. Het was op deze manier een heel ontspannen en gezellig thuisfeestje met heel enthousiaste kinderen. Een absolute aanrader!"

 

"Een hele blije jarige :)" 18-03-2024 Marieke

"Het superhelden feestje was enorm geslaagd, iedereen had het erg naar haar/ zijn zin. We hebben niet alles kunnen doen, maar ze hebben zich geen seconde verveeld. De derde keer dat we een feestje met jou hulp hebben gegeven en het was weer geweldig! Een hele blije jarige :). Tot het volgende feest!"

"Wij en de kinderen hebben genoten!" Neelke 17-03-2024

Het professorfeestje was super leuk bedankt! De kinderen vonden de proefjes erg leuk en wij en de kinderen hebben genoten!"

 

"Heel leuk Sciencefeestje!" Astrid 15-03-2024

Ze heeft een heel leuk Sciencefeestje gehad! De proefjes vielen erg in de smaak, vooral de lavalamp en de zak water met potloden!"

 

"Echt fantastisch!" Mirjam 14-03-2024

Wat een geweldig Sciencefeestje hebben wij gehad dankzij het pakket en het draaiboek! Zo handig. Zo goed uitgelegd. Zo uitgebreid! Echt fantastisch! Dank je wel!"

"Het feest was fantastisch" Suzanne 14-03-2024

"Mijn dochtertje heeft genoten!! Het feest was fantastisch zelf had ik de hele woonkamer met onder water wereld gedaan met slingers ballonnen !! Bedankt ouders en kinderen waren enthousiast!!"

"Leukste feestje ooit" Fleurtje 11-03-2024

"Mijn dochter heeft een fantastisch feest gehad. De kinderen raken er niet over uit gesproken en er zijn vriendinnen die het hele weekend hun labjas aan hebben gehad. Ook wij hebben genoten van alle proefjes en het enthousiasme van de meiden. Wat was het een feest om de doos kant en klaar binnen te krijgen, zodat we niets meer zelf hoefden te kopen. Aan alles heb je gedacht! Van punaise voor het balonnenprik spel tot aan a4 tjes die al in 4 stukken zijn gedeeld. Als verassing ook nog een cadeautje voor de jarige! Zo lief! Ze roept al dagen dat het haar leukste feestje ooit was! Heel erg bedankt!"

"Een super feestje" Sharon 10-03-2024

"Hebben een heel leuk kinderfeestje gehad. (Harry potter toverschoolfeestje). Alle kinderen hebben het zo naar hun zin gehad ook de kinderen die niet veel wisten van Harry potter vonden het geweldig. Bij binnenkomst moesten de kinderen door de muur lopen platform 9 3/4. En binnen was de tafelleuk gedekt. We begonnen met de cadeautjes dit deden we door ballonnen kapot te prikken en daar zat een naam in van een kindje die het cadeau mocht geven. Daarna hebben we cakjes gegeten. Toverstokken versierd, toverspreuken geleerd ( dat was een groot succes), speurtocht gedaan en nog vele andere dingen. In totaal waren we met 8 kinderen tussen de 7 en 8 jaar. De kinderen hebben een leuke middag gehad en wij als ouders ook. Het was een super feestje en het draaiboek heeft daar heel erg bij geholpen"

"*****" op Google reviews Michiel 26-02-2024

"Geweldig concept" Wendy 19-02-2024

"Bedankt voor het kant en klare feest pakket. Wat een geweldig concept is dit! Toch lekker thuis maar niet alle stress van de voorbereidingen. Helaas was de jarige niet fit met haar verjaardag en feestje. Maar wel fit genoeg om het feestje door te laten gaan. Heel fijn was dat je door het draaiboek en de diverse activiteiten zelf kon kiezen wat we gingen doen. Ideaal dus wanneer je in ons geval het feestje een beetje rustig wilde houden en iets eerder dan eerst gepland kon afsluiten. De meiden kwamen na een geweldig feestje blij thuis en vol verhalen en natuurlijk hun eigen parfum! Nogmaals bedankt!! En in de toekomst kom ik zeker nog een keertje terug voor een ander feestje!"

"Erg goed verzorgd en compleet" Geerte 06-02-2024

Het feestje van een enorm succes! Kinderen vonden het geweldig leuk. Niet alle proefjes kunnen doen en ook niet voorgelezen, richting einde van de schoolweek zaten ze daar niet meer op te wachten en vonden ze het doen veel leuker. Kinderen hebben het er nu bijna 2 weken later nog over. Vooral omdat het een keer wat anders als anders is. Het was allemaal erg goed verzorgd en compleet. Duidelijke beschrijvingen. Ook goed te doen voor een aantal nog net 6-jarige en net 7-jarige"

"Genoten van ons thuis feestje" Hilde 28-01-2024

We hebben met plezier verschillende spelletjes uit het Lego-draaiboek gebruikt De kinderen hebben genoten van ons thuis feestje. Bedankt hiervoor!"

"Te gekke feest" Nicolet 23-01-2024

"Lynn heeft enorm genoten van haar feestje! Haar vriendjes/vriendinnetjes vonden het ook erg leuk. Soms moest ik echt aansporen om door te gaan naar het volgende proefje, omdat we anders in tijdnood kwamen 😅. Geweldig trouwens hoe uitgebreid het pakket is. Super bedankt voor dit te gekke feest."

"Echt alles zat er in" Melanie 23-01-2024

"Mijn dochter heeft een heel leuk zeemeerminfeestje gehad. In december ben ik bevallen en begin januari moest ik een Kinderfeestje organiseren. Help!! Het pakket was dus voor ons echt ideaal. Echt alles zat er in. Ons feestje duurde vier uurtjes, maar we zouden nog veeeeel langer kunnen doorgaan. Wat een leuke activiteiten. Heel erg bedankt! Volgend jaar zie je ons vast weer terug."

"Geslaagd feestje" Ingrid 22-01-2024

"Het reis om de wereldfeest was een geslaagd feestje"
 

"Zo blij met het feest pakket" Mariel 21-01-2024

"Het professorfeest was echt heel erg leuk! Zo blij met het feest pakket! Mijn dochter en de andere kids hebben enorm genoten."

 

"Erg leuk" Mariska 15-01-2024

"Het was een geslaagd professorfeestje. Ze vonden het erg leuk en gingen thuis nog verder de proefjes laten zien. Heel erg bedankt en wie weet tot een volgende keer." 

"Zeer geslaagd feestje!" Jikke 14-01-2024

"Het zeemeerminfeest was een zeer geslaagd feestje! De meiden gingen allemaal enthousiast naar huis. Bedankt!"

 

"Mooi en uitgebreid pakket" Mandy 11-01-2024

"Het was een zeer geslaagd feestje! Alle kinderen hebben genoten! Ik vond het een mooi en uitgebreid pakket. Ook super snel in huis ondanks de feestdagen. We hadden tijd tekort om alles te kunnen doen. Ik had een beetje onderschat hoeveel tijd in het knippen van de maskers ging zitten. Dit hadden we beter vooraf alvast (gedeeltelijk) kunnen knippen. 6 vd 8 kinderen had hier volledige hulp bij nodig namelijk. (allemaal rond de 7 jaar) Het enige wat ik miste was een reserve masker/tekening voor het geval er bijv drinken omver gaat, wat hier helaas gebeurde. Ik zou het draaiboek inc pakket zeker aanraden!"

Kinderfeestje thuis draaiboek feestpakket Harry Potter proefjes professor science Pokemon eenhoorn unicorn Tiktok Challenge

"Helemaal kant-en-klaar" Jorien 11-12-2023

"Kei leuke kinderfeestjes. Helemaal kant-en-klaar inclusief de benodigdheden! Wat wil je nog meer? Ik vind het ideaal en de kinderen vinden het super leuk!"

 

"Geurig en gezellig feest" Karen 11-12-2023

"Het was een geurig en gezellig feest. We hebben de quiz, geuren raden, twee filmpjes en natuurlijk de naam en het versieren van het etiket gedaan. Wat verschil in leeftijden in het gezelschap; maar iedereen werd heel blij van kleuren en glitters. Na 3 uur was het mooi geweest en gingen de meiden blij naar huis. Verrassend hoe lekker de parfum rook! Dankjewel voor je hulp!"

"Super leuk pakket" Elise 22-11-2023

"Heel erg bedankt voor het super leuke pakket voor het professorfeestje! Onze zoon heeft een geweldig kinderfeestje gehad met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen was super enthousiast!

 

"Het was zó handig" Inge 14-11-2023

"Dank voor de mail en het draaiboek en zeemeermin feestpakket. Ze heeft een super leuk feest gehad! We hebben wel het e.e.a. aangepast, maar het was zó handig dat we bijna alles al in huis hadden! Vooral de zoutcreatie viel erg goed in de smaak. Dankjewel! 😀"

 

"Veel dank voor dit feestje Kaat!" Marieke 13-11-2023

"Super geslaagd professor feestje gehad voor onze dochter die 7 werd. Kant en klaar pakket met alle benodigdheden was erg handig! Van alles precies genoeg. Nog wel naar een copyshop geweest, omdat er erg veel geprint moest worden in kleur. We hebben zelf nog veiligheidsbrillen bij de ACTION gehaald van €1,49 en zwart/geel tape bij de bouwmarkt om vuilniszakken op de tafel vast te plakken. De garage omgebouwd tot laboratorium. De VIP pasjes hadden we gelamineerd met koord eraan en moesten ze scannen voordat ze naar binnen konden. Dit vonden ze erg leuk, maar ook wel spannend aan het begin! Ons feestje duurde 3 uur (ipv 4,5 uur zoals in het draaiboek). Incl lunch hebben we bijna alle 15 proefjes gedaan. Met kinderen van 6/7 jaar is het soms wel best lastig ze gemotiveerd te houden. Ze hadden ook redelijk wat hulp nodig. Voor ons als ouders vond ik dit feestje hard werken (met lekker veel rommel ;) ) maar het was erg leuk. Kids ook allemaal enthousiast. Leuke foto’s kunnen maken met de professor outfits! Tip; koop extra cola flessen en mentos. Bij ons kwam er bij 1 vd 3 flessen een mooie cola fontein. Veel dank voor dit feestje Kaat!"

 

"Die verbazing na de proefjes, echt geweldig" Patricia 09-11-2023

"Het was een geslaagd feestje! Echt superleuk. Die verbazing van de kinderen na de proefjes, echt geweldig. 🤣 Ik krijg nu al berichten van ouders dat thuis ook vanalles nog eens getest wordt. 🤣 Echt een goed gevulde middag gehad, bijna tijd tekort. De kinderen waren allemaal enthousiast!"
 

"Echt ideaal!" Margot 18-10-2023

"Het parfumfeestje was erg leuk! Kids hebben genoten. En heel fijn dat alles compleet in de feestdoos zat. Echt ideaal!."

"Groot succes!" Eveline 27-09-2023

Het Japanse kinderfeestje was een groot succes! We hebben niet alles gebruikt uit het draaiboek, maar het waren leuke ideeën waar we de tijd zeker mee konden vullen. Met name de snoepsushi, ninja-go tikkertje, gelukspoppetjes/ ninjaband knutselen en de quiz waren top! Verder hebben we zelf nog wat spelletjes toegevoegd en als afsluiting hebben we lekker frietjes met stokjes gegeten met een mini loempia 😊"

"Je draaiboeken zijn geweldig!" Marjolein 27-09-2023

"Afgelopen zondag het Pokémonfeestje gegeven. Je draaiboeken zijn geweldig! Dank!"

"*****" Peggy 25-09-2023

"5 sterren voor het zeemeermin- en Challengefeest draaiboek!"

"Relaxt door het feestje heen" Bauke 20-09-2023

Wat hebben wij een super Harry Potter feestje gehad!! De kids vonden het fantastisch en wij gingen relax door het feestje heen. Wij hebben een aantal dingen iets anders gehad. We hebben baking soda gebruikt ipv bakpoeder. We hebben ook geen afwasmiddel toegevoegd. De Mandrogora hebben de kids zelf gemaakt door aarde in een potje te doen en met 2 kleuren klei een plantje te maken. Hierbij nog een paar foto’s. Op de 2de foto hebben we van crêpe papier vlaggen gemaakt. Oja de muur op het doek hebben we zelf gemaakt mbv een spons. Bedankt voor het mooie draaiboek!!" 

"Geen stress" Marjolein 13-09-2023

"Superleuk Pokemon feestje gehad met het draaiboek van Van Kaat! Dankzij het draaiboek liep alles lekker door en konden we onze aandacht houden bij de kinderen ipv te stressen. De kinderen vonden het hartstikke leuk en de tijd vloog om."

"Je eigen parfum maken. Dat was helemaal geweldig!!" Wendy 11-09-2023

We hebben met z'n allen een super leuk parfumfeest gehad. De meiden vonden het fantastisch! Bij het geurenspel met de blinddoek voor, daar kwamen leuke verschillende antwoorden uit. En natuurlijk je eigen parfum maken. Dat was helemaal geweldig!! Wij hebben het cadeauspel met ballonnen gedaan.  We hebben de quiz, geurenspel en memory gedaan. De speurtocht hebben we overgeslagen ivm het warme weer. Milkshake maken hebben we daarvoor in de plaats gedaan.😉 Er gingen heerlijke geurtjes mee naar huis met prachtige verpakkingen. Erg bedankt!! "

"Enorm geslaagd feest!" Marlou 31-08-2023

"Het was een enorm geslaagd feest! De meiden vonden het prachtig!"

 

"in 1 woord: GEWELDIG!!!" Marieke 21-08-2023

"Afgelopen weekend hebben we op zaterdag het professorfeest en zondag het challengefeest gegeven voor onze dochter. Het was in 1 woord: GEWELDIG!!! De kinderen waren ontzettend blij en enthousiast. Noortje vroeg gelijk of we volgend jaar weer zo'n leuk partijtje thuis gaan doen:) En wat superleuk dat jij er ook een cadeau bij hebt gedaan, bedankt!! Zeker voor herhaling vatbaar!"
 

"Het was een succes!" Doris 18-07-2023

"Het was een succes! Leuke proefjes, hebben ze niet allemaal uitgevoerd, omdat ze ook nog heeeeel graag wilden zwemmen. We hebben ze het weekend van te voren nog wel allemaal samen even geoefend, waardoor we beter waren voorbereid en de proefjes beter konden worden uitgevoerd. Omdat het allemaal redelijk nieuwsgierige meiden zijn, heb ik een bord gemaakt met alle namen van de proefjes erop. Bedankt!"

"Wij als ouders hebben het ook erg leuk gehad" Kimberley 17-07-2023

Mijn zoontje heeft genoten van zijn feestje en de hele groep jongens vielen van de ene in de andere verbazing, huh? Hoe dan? Wauw!! Ook wij als ouders hebben het erg leuk gehad, er waren veel proefjes en een aantal die we later nog gaan doen. Aan producten niets te kort alles was aanwezig. En de cola fontein op het eind was een leuke afsluiter! Kortom; geweldig! Bedankt voor het kado, we gaan gezellig dobbelen! De flyers zijn uitgedeeld en kom zeker nog eens bij jou terug."

"Aanrader!" Lydia 13-07-2023

"Aanrader! We hebben een enorm leuk professor feestje gehad! 6 kinderen van 7 en 8 jaar in huis, die hebben genoten van de proefjes. De spanningsboog was niet lang genoeg voor alle 15 proefjes maar desondanks was het erg geslaagd! Zo fijn dat feest pakket waarmee je vrijwel alles al in huis hebt en hele fijne aanvullende tips in het draaiboek om alles goed voor te bereiden."

 

"Goede service" anoniem 11-07-2023 

"Het feestje was een groot succes. Vooral het parfum maken zelf. Speurtocht kon helaas niet doorgaan vanwege het weer. Als nog was de hele middag gevuld. Ze hebben genoten. Pakket was helemaal compleet. Ik had nog kleurplaten uitgeprint van parfumflesjes. Misschien een tip voor in het draaiboek. Hartstikke bedankt voor de goede service."

"Veel complimentjes ontvangen" Anouk 09-07-2023

Het feestje was superleuk! Gelukkig zat het weer, ondanks slechte voorspellingen, mee en konden we de hele middag naar buiten. We hadden de de Pokemons geplastificeerd en in het park opgehangen. Groot succes! Ze hielden niet op totdat alle Pokemon afgekruisd waren in de zelfgeknutselde Pokedex. Er was genoeg afwisseling bij de spelletjes en ze hebben zich geen seconde verveeld. We waren erg blij met jouw hulp door het Pokemon-draaiboek en hebben veel complimentjes ontvangen van alle ouders omdat hun kinderen er thuis maar over bleven praten en het zo leuk hadden gehad."

"Ze vonden echt alle proefjes leuk!" Bernadette 27-06-2023

"Het feestje was superleuk! Echt heel geslaagd. Het waren jongens van 6, 7 en 8 jaar en ze vonden echt alle proefjes leuk! We hebben er maar 2 overgeslagen (hard-zacht en ballon-waterstraal) Daarmee waren we ongeveer 2,5 uur bezig. (Dus zonder cadeautjes geven, alleen een snoepje en ijsje tussendoor). Ik had ze een labjas met bril en haarnetje opgedaan dat maakte de sfeer helemaal compleet😊 Ook achteraf hoor ik nog van moeders dat de kinderen de proefjes thuis navertelden en nog speelden met de jas e.d."

 

"Super leuk feestje!" Maud 27-06-2023

"Heel erg bedankt weer voor een super leuk feestje! Het Japanse feest was een groot succes en we kregen dagen later nog enthousiaste reacties van vriendinnen en ouders. Van de kraanvogel tot de theeceremonie en van gelukspoppetjes maken tot de stokjes challenge - alles werd heel erg gewaardeerd!"

"Fantastisch" Renee 26-06-2023

"De kinderen vonden het fantastisch. Een aantal kinderen konden er niet genoeg van krijgen en terwijl de rest film aan het kijken waren gingen zij nog verder met proefjes doen, oftewel alles wat over was bij elkaar gooien en kijken wat er gebeurt. Voor sommige andere kinderen waren het net wat teveel proefjes en raakte hun aandacht kwijt. Al met al was het een geslaagd feest en bij het ophalen wilden een aantal kinderen niet weg."

"Heel leuk, gezellig, duidelijk en afwisselend feestje!" Miron 06-06-2023

"De meiden vonden het een erg leuk feest. Voor iedereen wat wils. Voor ons was het duidelijk uitgeschreven hoe en wat we konden doen. Wat ons wel tegen viel was de planning. Het maskers was erg veel werk, vooral alle onderdelen uitknippen. Deze activiteit liep dus erg uit waardoor we wat anders niet konden doen. Misschien de maskers al voorgeplakt aanleveren of  in je draaiboek zetten dat ouders dat zelf al voor moeten bereiden. Verder een heel leuk, gezellig, duidelijk en afwisselend feestje!"

"Draaiboek en planning hebben erg geholpen" Myrthe 02-06-2023

"We hebben een erg leuk ruimtefeest gehad. Je draaiboek en de planning hebben ons erg geholpen. Sam heeft een super dag gehad. We hebben zelf ook toevoegingen gedaan. Wat we zelf echt een hoogtepunt vonden, en ook zeker zouden aanraden, is het knutselen van bruistabletraketten. Ik heb voor ieder kind een buisje bruistabletten gekocht en glittertape en ruimtestickers. Ze hebben zelf hun raket versiert, en daarna hebben we ze in de tuin gelanceerd. Scheutje water, bruistablet, dopje er op en gaan!"

"Een aanrader" Ellen 24-05-2023

"We hebben een ontzettend leuk spionnenfeestje gehad dankzij de inspiratie van het draaiboek. Ontzettend leuk! Hugo en alle kinderen hebben genoten. Zeker een aanrader om het draaiboek te bestellen!"

 

"Lavalamp was een groot succes" Annet 22-05-2023

Het science feestpakket is een erg volledige doos. Ik vond al de ideeën en suggesties uit het draaiboek erg leuk. Ik had als taart dus een kwarktaart gedaan waarin ik een proeflabmuis had verstopt, dus zo leidde ik het feestje in: er is een proefmuis ontsnapt, wie zal hem vinden. De lavalamp was ook een groot succes en het ballonnen prikken bij het cadeauspel. En ook in die pakken naar buiten vond ik ook hilarisch. Ze hebben echt heel veel plezier gemaakt en goed samengewerkt. Ze hebben allemaal echt genoten en alles was nieuw voor ze."

"Een groot succes" Priscilla 19-05-2023

We hebben gisteren het professorfeestje van onze dochter gevierd en we willen je laten weten dat het een groot succes was. We waren met 8 meiden van 10 jaar. Iedereen was erg enthousiast. Vooral het smurfensnot en klei maken waren favoriet. We willen je heel erg bedanken voor het complete feestpakket. En wat een verrassing dat er zelfs een klein cadeautje voor onze dochter bij zat. Bedankt voor alles!"

"Heel compleet" Jet 14-05-2023

"Wat hebben we een top Sciencefeest gehad! Alles was weer heel compleet, het draaiboek duidelijk en het pakket super compleet. Een zorgeloze voorbereiding en feestje! De proefjes waren ook weer leuk, net als bij het andere professor feestje. Ook duidelijk omschreven." 

 

"Fanatiek met zoeken naar Pokemons!" Ingrid 12-05-2023

Het kinderfeestje was erg geslaagd! We hebben veel aan het draaiboek gehad. Het programma was best op de minuut afgemeten, wij hebben er wat onderdelen uit weggehaald om niet steeds gehaast van het een naar het ander te gaan. En gelukkig is de vrijheid er om er zelf een eigen invulling aan te geven. Ook de vlaggetjes hebben we gebruikt. Alle kinderen waren erg fanatiek met het zoeken naar de Pokemons! De pokedex tekenen was ook leuk! En het schieten op Team Rocket was ook geslaagd. De enige tip die ik je kan geven is inderdaad misschien het draaiboek minder vol te proppen... maar goed anderzijds; genoeg inspiratie, en kies hetgeen eruit wat bij je past 😉 Bedankt!"

 

"Een groot succes!" Esther 10-05-2023

"Het feestje was een groot succes! Ik heb je vlaggetjes gebruikt, wat quizvragen, doe net als en de speurtocht. Het waren allemaal kinderen van 5, dus ze hadden weinig geduld voor de quizvragen en het doen als een pokémon, maar de speurtocht was een groot succes. We hebben er 9 verstopt (het was vies weer) en ze hebben ze in sneltreinvaart gevonden. Ze waren lekker moe aan het eind. Ik had zelf nog Pokémonliedjes gevonden (alle intro's van de afgelopen 25 jaar) en een spelletje verzonnen (met jongleerballen doen alsof je de pokémon vangt die op de deur zitten geplakt). Ik weet je te vinden als we weer een themafeestje geven :)"

"Het spionnenfeest was super leuk" Gul 08-05-2023

Het spionnenfeest was super leuk hoor 😃 Wel jammer dat 2 jongens hadden afgemeld. Ze waren tenslotte met zn 3e. Vond het een goed initiatief van me zelf om zo iets erbij te doen. Ik had ook een springkussen. Maar top bedankt voor je pdf’s achteraf nog! Ik zal je adviseren aan mijn omgeving."

"Overcomplete handleiding met leuke ideeën" Anne 04-05-2023

"Over complete handleiding met leuke ideeën voor een parfumfeestje. Als leidraad de handleiding gevolgd en aangepast aan de situatie. Het complete parfumpakket was netjes verzorgd en zelf niets extra’s in huis hoeven halen."

"Werkte voor ons echt perfect!" Annelies 29-04-2023

Het feestje was heel erg leuk! We waren wel blij dat het goed weer was en we het buiten konden vieren 😅 De proefjes gingen bijna allemaal goed maar de kids waren wel snel afgeleid (misschien omdat ze ervoor ook al Koningsspelen gehad hadden) maar ze konden tussendoor steeds even de tuin in en dan konden wij het volgende proefje weer klaar zetten dus dat ging prima! Bedankt voor het complete pakket en draaiboek, dat werkte voor ons echt perfect!"

"De quiz vonden ze erg leuk" Pauline 20-04-2023

"Het was een erg leuk Legofeestje. De quiz vonden ze erg leuk. We hebben een speurtocht gedaan en de spelletjes als opdrachten gedaan. Verder hadden we voor cadeautje uitpakken minipoppetjes met een briefje met naam van een van de uitgenodigde kinderen erop. Ieder kind pakt een poppetje en leest naam voor, diegene mag cadeautje geven."

"Goed gevulde feestbox!" Sophie 17-04-2023

"Zaterdag was de dag eindelijk daar, het eenhoornfeestje. Een groot succes, mede dankzij jouw goed gevulde feestbox! Heerlijk dat het feestje van A tot Z was uitgestippeld. We begonnen daardoor ontspannen aan de dag en de 11(!) meiden hebben genoten van alle leuke activiteiten. Dank je wel!"

"Helemaal compleet!!" Karlijn 16-04-2023

"Was een perfect feestje en helemaal compleet!! Ook het draaiboek was heel goed en makkelijk te volgen!! Volgens de kids een klein minpuntje, de smurfensnot was niet blauw, maar groen :)!! Als dat alles is,... Daarna weer mega vermaakt tijdens de vele proefjes."

 

"De jarige en de andere kids hebben genoten" Nicole 13-04-2023

"Het feestje was erg geslaagd! De jarige en de andere kids hebben genoten. Van andere ouders hebben we terug gehoord dat de kinderen thuis kwamen met enthousiaste verhalen. De labjas mocht niet meer uit en de traktatie van de tumtummetjes werd thuis meteen in elkaar gezet! Draaiboek was duidelijk. Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!"

"Alleen klaarzetten en dan kunnen de kids los" Kim 24-03-2023

"Wat een feest! Vrijwel alles aanwezig in de box, alleen klaarzetten en dan kunnen de kids los. Professor feestje biedt volop inspiratie om er een succesvolle middag van te maken. Genoten met z’n allen."

 

"Dank voor alle tips en inspiratie" Mieke 13-03-2023

Het Harry Potterfeestje was erg geslaagd. We hebben niet precies het draaiboek gevolgd, maar vooral ideeën eruit gehaald en daar ons eigen feestje omheen gemaakt. Dank voor alle tips en inspiratie."

"Het was zo tof!" Jarige 12-03-2023

"Gisteren een superleuk cupcakefeestje gehad! Het cupcakes versieren en elkaar beoordelen was een groot succes. De meisjes hebben een topmiddag gehad. De jarige zelf: dank je wel voor het mega leuke kinderfeest, het was zo tof!"

"Het feestpakket was heel compleet" Sophie 28-02-2023

"We hadden een heel leuk elfen en feeen feestje! Het feestpakket was heel compleet. Het draaiboek was ook heel uirvoerig. We hadden nog wel 2 uur langer door kunnen gaan dan gepland!"

 

"Scheelt ontzettend veel voorbereiding" Mathilde 20-02-2023

"We hebben een superleuk professorfeestje gehad met kinderen van 5 en 6 jaar! Het draaiboek was een bron van inspiratie, het feestpakket was erg compleet en scheelt ontzettend veel in de voorbereiding. We hebben een aantal proefjes uit het draaiboek gedaan waarbij water op de kop toch wel heel magisch was op deze leeftijd en de cola fontein een feest. Extra hebben we nog een lavalamp gemaakt en marshmallows geroosterd om het feestje af te sluiten."

 

"Een aanrader!" Hans 20-02-2023

"We hebben voor een feestje het hele pakket met instructies besteld, en het was echt leuk - een aanrader! 8 meiden van 7 jaar hebben de hele middag lol gehad (en wij ook); vooral het zelf maken en lekker kliederen was tof. Zorg wel dat je een buitenruimte tot je beschikking hebt, want er zijn veel proefjes met water."

"De speurtocht het allerleukst!" Sandra 20-02-2023

"Het Pokemonfeest was heel erg leuk. De speurtocht vonden ze het allerleukst! Was weer een geslaagd feestje. Dank!"

 

"Zoveel complimenten gehad" Mariel 11-02-2023

"Het was echt een geweldig feestje. Alles zat in het pakket, in een woord fantastisch! Als je nog twijfelt, niet doen, ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad voor een partijtje!

 

"Te gek kinderfeestje!" Claudia 06-02-2023

"Het was een te gek kinderfeestje! Van het begin tot het einde hebben ze genoten. Ik heb hem nog aangevuld met een bingo in het Pokemonthema. Verder was het helemaal compleet! Ik hoop dat je dit nog lang blijft doe en ik de feestjes via jouw kan blijven bestellen.

 

"Te gek kinderfeestje!" Claudia 06-02-2023

"Het was een te gek kinderfeestje! Van het begin tot het einde hebben ze genoten. Ik heb hem nog aangevuld met een bingo in het Pokemonthema. Verder was het helemaal compleet! Ik hoop dat je dit nog lang blijft doe en ik de feestjes via jouw kan blijven bestellen.

 

"Een magisch feest" Sanne 02-02-2023

Wij hebben het draaiboek van het Unicorn feestje gecombineerd met een Dino thema. Het was een magisch feest, we hebben alle activiteiten gedaan, die binnen een handomdraai ook naar het 2e thema zijn om te toveren. Zo hadden we dino en unicorn maskers. Het was geweldig!

 

"Uitgebreid draaiboek!" Karen 30-01-2023

"Het Pokemonfeestje was erg geslaagd! Dank voor je uitgebreide draaiboek! Was helemaal goed"

"Zeer verzorgd en compleet" Baukje 24-01-2023

"Onze dochter heeft een super leuk parfumfeestje gehad! Het pakket en draaiboek was zeer verzorgd en compleet. Alles werd ook snel geleverd."

 

"Bedankt voor de leuke ideeën!" Daphne 23-01-2023

"Het was een geslaagd Legofeestje! We hebben activiteiten uit je draaiboek gebruikt maar ook zelf activiteiten bedacht. Zoals snoep happen uit een bak water. Een legoblokje invriezen in een siliconen legoblokje, de Kids moesten dan zelf bedenken hoe het blokje er uit ontdooit. Ook leuke reacties van ouders gekregen, weer een ouderwets thuisfeestje. Bedankt voor de leuke ideeën"

"Zo is een thuisfeestje goed en origineel te doen" Mirjam 18-01-2023

"We hebben net het challengefeest achter de rug. Het was een super gezellig feestje. Dankzij het draaiboek was het ook echt goed te doen, voorbereiden ging top waardoor het feestje echt soepel verliep. Het enige dat ik merkte is dat na een aantal challenges de meiden echt een beetje misselijk waren van alle snoep, koek, vla en kauwgom. Maar zo is een thuisfeestje goed en origineel te doen."

 

"Draaiboek met veel inspiratie" Maud 17-01-2023

"Het zeemeerminnen feestje was een groot succes voor de zesde verjaardag van mijn dochter! Helder draaiboek met veel inspiratie en afwisseling om een ruim 3,5 uur durend feestje te vieren. Nog twee aanvullingen: De staarten hebben we vastgezet met een lint ipv plakband, dat werkte beter. We hebben ipv de zoutbekers kwallen gemaakt, deze gaven in korte tijd een heel leuk resultaat en minder troep dan stoepkrijt en zout. En met een druppeltje blauwe kleurstof in de slagroom tover je zo een watercake tevoorschijn! De jarige en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten, heel veel dank weer Kaatje!

 

“Echt fijn dat echt alles in de doos zat” Marleen 13-01-2023

Het unicornfeestje was geslaagd. De meiden vonden het heel leuk. De tijd vloog voorbij. Bij de speurtocht had ik er wel 2 activiteiten bij gedaan. Want vond 2 activiteiten een beetje weinig. Dus we hadden uit eenhoorntje prik en eenhoornstaart happen uit het draaiboek onderweg gedaan. Het was echt fijn dat echt alles in de doos erbij zat. Hoefde niet meer op pad om boodschappen te doen.”

 

"Veel plezier gehad" Gerianne 10-01-2023

"Afgelopen zaterdag had Rhoan zijn kinderfeestje, ze hebben allemaal ontzettend genoten en veel plezier gehad. Zelfs zondag krijg ik nog foto's van moeders dat de jongens thuis slijm of klei aan het maken waren. Allemaal maar blije en vrolijke gezichten! Tussen de proefjes door moest er even gerend of gevoetbald worden. We zijn met de boys naar het bos geweest. Dank je wel!"

"Compleet pakket" Nanda 10-01-2023 

"Het unicornfeest was erg geslaagd! Omdat er veel regen werd verwacht hebben we niet de speurtocht gedaan, maar wel veel van de andere spellen. Het masker maken werd de hoofdactiviteit van het feest, hier waren de meiden echt wel een uur mee bezig! Daarna eenhoornstaarthappen en lekker naar buiten voor eenhoorntikkertje. Op het laatst hebben we een regenboog in een potje gemaakt, ook dit was een groot succes! Ik had hier zelf niet zulke hoge verwachtingen van, maar de kinderen vonden het geweldig en het resultaat werd prachtig. We hadden bijna tijd tekort om daarna nog te eten 😄 Hartelijke groeten en veel dank voor het complete pakket!"

"Super leuk en relaxed feestje" Olga 31-12-2022

Gisteren hebben wij het challengefeestje gevierd. Met behulp van jouw fijne draaiboek, maar ook de te gekke tips op jouw blog is het een super leuk en relaxed feestje voor de meiden, maar ook voor ons geworden😉 We hebben de challenges gecombineerd, met een freak-cupcake (in plaats van een freakshake), bingo, film en gourmetten. De film gaf ons de gelegenheid om de gourmet klaar te zetten en op te ruimen, ideaal. Mede dankzij al jouw super leuke ideetjes hebben we weer een mooie herinnering gemaakt! Ook dit draaiboek is weer een aanrader! Tot volgend jaar😉"

"Het spekhappen was hilarisch" Fleur 19-12-2022

Het unicornfeest was een heel leuk feest. We hebben niet alles kunnen doen. De meiden waren een uur met het masker aan het knutselen en toen waren ze nog niet af. Dus toen toch maar naar buiten voor de speurtocht. We hadden een pinata opgehangen met de zakjes manna erin. Superleuk. Het spekhappen was ook hilarisch. De zout en stoepkrijt truc hebben we wel gedaan. Dat was echt heel erg leuk. Wel buiten gedaan, dus we hoefden niet te strooien van t weekend. De kleurplaten hadden we meegegeven, want daar hadden we ook geen tijd meer voor. Het cadeauspel is altijd een succes! En natuurlijk disco aan het einde."

"Het feestje was erg geslaagd" Heidi 19-12-2022

"Het feestje was erg geslaagd, iedereen heeft fanatiek meegedaan. Alle proefjes gingen goed, ik merkte richting het einde wel dat ze tussendoor even moesten uitrazen. Gingen ze na het proefje even buiten spelen en kon ik alles opruimen en de volgende benodigdheden klaarzetten. De cola fontijn deed het niet goed, waarschijnlijk omdat het buiten vroor en de cola dus te koud was. Ik had hem vooraf wel bij de verwarming gezet, maar dat was toch niet genoeg. Alle kinderen hebben thuis veel proefjes nog eens voorgedaan."

"Volgend jaar weer!" Jorien 13-12-2022

"Wat een kei gaaf feestje was het! Jarige zei na afloop meteen dit feestje doe ik volgend jaar weer! Er zitten zoveel leuke proefjes bij het professorfeest. We hebben niet eens alles kunnen doen. Ook fijn dat het pakket al compleet was. Ik heb wel eens vaker ergens anders een kant en klaar kinderfeestje besteld, maar dan moest ik nog van alles halen wat je normaak niet in huis hebt. Echt een aanrader! Wij zijn enthousiast!"

 

"Grandioos succes" Patricia 13-12-2022

"Mijn dochter heeft het professor feestje gedaan en dat was een grandioos succes!"

 

"Super compleet" Marije 12-12-2022

"Het professor feestje van onze dochter was echt een enorm succes. De pret begon al met de mooie uitnodigen uitdelen. Wij hadden het gehele pakket besteld wat ik enorm kan aanraden. Het was super compleet. Kortom zowel ouders als feestgangers hebben een top middag gehad."

 

"Heel erg bedankt voor je draaiboek! Malu 08-12-2022

"Heel erg bedankt voor je draaiboek! Zag er goed uit en we hebben een topfeestje gehad met deels spellen en planning uit jouw draaiboek. Dank daarvoor!"

 

"Wat een geweldig draaiboek" Saskia 07-12-2022

"Wat een geweldig draaiboek inclusief printables, knutselideeën en spelletjes! De jarige en 5 vriendjes hebben een toptijd gehad. Complimenten voor de inhoud van dit geweldige Pokémon feestje! Zowel kids als papa/mama hebben genoten."

 

"Het professorfeestje was een grandioos succes!" Margriet 28-11-2022

"De jongens vonden de experimenten ontzettend leuk, vooral het maken van klei en smurfensnot, maar het leukste was natuurlijk de colaproef. Omdat het draaiboek zo volledig was, konden we heel relaxed een feestje vieren. We hadden zelfs nog proeven over. De jongens kregen, naast alles wat ze gemaakt hadden, een ballon en een zakje skittles mee, zodat ze thuis de proeven aan hun ouders konden laten zien. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad. Heel erg bedankt!"

"Ik raad dit feestje 100% aan!" Angelique 26-11-2022

"Als eerst wil ik je bedanken voor dit geweldige feestpakket. Ik dacht altijd 'is meer wat voor jongens als meiden'. Lekkere zooi, maar zoooo leuk! Iedereen heeft dikke pret en vonden alles super leuk. En alle proefjes zijn gelukt. Ik raad dit feestje 100% aan!"

"Was super met je spullen uit het feestpakket!" Veronique 26-11-2022

Het unicornfeestje was super met je spullen uit het feestpakket! Bedankt voor dit te leuke pakket. De dames hebben zich geamuseerd!  

"De meiden vonden het super leuk!" Angelique 24-11-2022

"Gisteren was het parfum feest. De meiden vonden het super leuk. Ik heb het volgende gedaan: eerst lunchen, daarna het ballon spel. Daarna uitleg gegeven over het parfum maken en heeft iedereen hun favo geurtjes in hun parfum roller gedaan. Ik zocht een alternatief voor de speurtocht voor binnen en bedacht een levend ganzenbord. dat hebben we in de woonkamer gespeeld met jouw geurvragen en opdrachten. Daarna had ik nog een half uurtje over en hebben ze een snoep/chips ketting gemaakt en een parfum flesje getekend. Daarna de roze luxe tasjes uitgedeeld. Daar had ik achterop jouw schattige kleine kaartjes een tekst: leuk dat je op mijn parfum feestje was gezet. Vandaag hoorde ik van mijn dochter dat 1 vriendinnetje haar parfum had meegenomen naar school om tussendoor op te doen dus dat is een mooi compliment! Hartelijk dank voor de inspiratie en tot volgend jaar :)"

 

"Het feestje was een groot succes" Floor 24-11-2022

"Het feestje was een groot succes. Ik had nog vuurwerkbrillen, pipetten, mini maatbekers en een zilveren tafelkleed gekocht voor extra lab-effect. Uitnodigingen had ik in een plastic reageerbuis gestopt."

 

"Het pakket was perfect verzorgd" Marlies 16-11-2022

We hebben een heel leuk feestje gehad. Het pakket was perfect verzorgd. We hebben lang niet alle proefjes gedaan die ik had gepland, maar we gaan met de feestdagen of in de kerstvakantie nog een moment plannen om de overige te doen."

 

"Kinderen bleven thuis vertellen wat ze allemaal gedaan hadden" Jolien 15-11-2022

"Het feestje is superleuk geweest. Echt een succes. Kinderen die geweest waren bleven thuis vertellen wat ze allemaal gedaan hadden. We hebben niet alle proefjes kunnen doen binnen de tijd dus we kunnen lekker nog een keer aan de slag! Dus bedankt voor het superleuke feestje en superfijn dat het op zo'n korte termijn geregeld kon worden!"

"Dit is het leukste feestje ever" Liset 14-11-2022

"Het feest was super en de meiden hebben genoten. Bij alleen al het speurtocht spel, welke we als eerste hebben gedaan werd al geroepen dit is het leukste feestje ever. De meiden vonden het van begin tot eind leuk. Ik had zelf oude sigaar doosjes gelaserd met hun naam die ze konden versieren i.p.v de kartonnetjes. Tevens Had ik de papiertje van de verpakking gebruikt als een soort van loper. En ik heb nog meer als genoeg olie over om nog zo'n rondje parfum maken te doen ;). De memory vonden ze wel erg lastig. En glazen flesjes zijn niet echt handig gebleken die vielen snel kapot."

 

"Het draaiboek was zeer compleet, super!” Roelie 13-11-2022

“Het Pokemonfeestje was hier een groot succes. Na de cadeautjes en het cakeje versieren zijn we begonnen met het kleuren van de Pokedex en daarna hebben we de speurtocht gedaan. We hadden een route uitgezet van ongeveer een uur. Speuren naar de routekaartjes vonden ze superleuk en de routekaartjes werden een soort van trofeeën J. Daarna in een afgesloten tuin waren de plaatjes van de Pokémons verstopt en probeerde iedereen zo snel mogelijk ‘bingo’ te krijgen (/ alle Pokémon van de Pokedex af te strepen). Onderweg deden we activiteiten uit het draaiboek: ‘doe net als..’ en de Pokemonloop. De kids hebben zich uitstekend vermaakt en het draaiboek was zeer compleet, super!”

 

"We hebben genoten" Neeltje 12-11-2022

"Het professorfeest was erg leuk! We hebben genoten. We hebben onze ogen, armen en hersenen gefopt zei een kind. Deze 8 jarigen hadden wel tussen de proefjes veel beweging en vrijheid nodig, dus uiteindelijk een paar proefjes niet gedaan."

 

"Geen moment van verveling!" Jolien 05-11-2022

"Bedankt voor het draaiboek van het junglefeest! Net achter de rug en het was zeer geslaagd! Door de vele activiteiten geen moment van verveling!

 

"Zeer uitgebreid draaiboek en superleuk pakket" Greetje 02-11-2022

"Het professorfeestje was een groot succes! Alle kinderen hebben ontzettend genoten 😊Zeer uitgebreid draaiboek en superleuk pakket. Kinderen hadden een geweldig feestje!"

 

"Geslaagd professorfeest" Joost 31-10-2022

"Was een geslaagd professorfeest. Dank!"

"Alle kinderen deden enthousiast mee" Nathalie 20-10-2022

"De jarigen hebben een heel leuk feest gehad. Alle kinderen deden enthousiast mee met alle challenges. We hebben niet alle challenges kunnen doen maar dat geeft niet."

"Bedankt voor de goede service!" Ida 17-10-2022

"Bedankt voor de goede service! De Kids hebben genoten! Ze hadden geen tijd om te spelen, wilden alleen maar proefjes doen!! Geweldig, iedereen moe en voldaan 😉"

 

"Hartelijk dank voor het complete pakket!" Stijn 12-10-2022

"Een erg leuk zeemeerminfeestje gehad! Eigenlijk was de eerste tip al een voltreffer: we hadden namen verstopt in confettibalonnen. Een voor een mochten ze die openprikken en het cadeautje overhandigen. Daar waren ze een stuk langer zoet mee dan gedacht. Het zout was bij de meeste dames een groot succes en het zeemeerminzaklopen ook. De quiz was ook onverwacht leuk, we hadden A,B en C 'verstopt', waardoor ze door het huis moesten rennen. Daar waren ze goed fanatiek in! Ze gingen vol ijver aan de slag met de staarten maar omdat er ook lekkers op tafel kwam, ging de vaart er even uit. Pas toen ze zich als zeemeermin, met sok en niet volgekleurde staart mochten aankleden, was de focus er weer 🙂 Hartelijk dank voor het complete pakket!"

"De voorbereidingen waren al een feestje" Marianka 10-10-2022

"Eind augustus bestelde ik het draaiboek voor het reis om de wereld feestje. Gisteren was het dan zover. Door het fijne draaiboek waren de voorbereidingen al een feestje op zich. Samen met mijn dochter hebben we de landen uitgezocht die we gingen bezoeken. Het was een superleuke reis en de meiden hebben genoten! Egypte was favoriet, maar ook het hamburger happen was een succes. Leuke tip: Noordpool quiz na Egypte, het wc-papier wordt dan de sneeuw met een echt sneeuwballengevecht. Muts, sjaal, handschoenen en het feest is compleet! Nogmaals dankjewel! We bestellen vast nog wel een x."

 

"Voor het eerst zie ik niet op tegen een feestje thuis organiseren" Noortje 09-10-2022

"Bedankt voor de uitgebreide informatie en het prachtige draaiboek! Ik wil gewoon even zeggen dat ik hierdoor voor het eerst niet op zie tegen een feestje thuis organiseren met een hoop meiden! Heerlijk zo uitgewerkt en wat een geweldige invulling van het feestje!"
 

"Je draaiboek is echt super" Myrthe 09-10-2022

"Het professorfeest was echt super. Ik kan dit zelf ook bedenken. En dat doe ik vaak ook. Maar dit was ideaal voor mij op dit moment. Scheelde me heel veel tijd!! En ze vonden het geweldig!!! En je draaiboek is echt super voor iedereen denk ik. Heel duidelijk."

 

"Draaiboek zat leuk in elkaar met leuke ideeën" Roelie 3-10-2022

"We hebben in juni het challengefeestje gehad. Draaiboek zat leuk in elkaar met leuke ideeën. De toppers waren hier de challenge met de memoblaadjes en de not-my-arms challenge. Nu heel benieuwd weer naar je leuke input voor het net bestelde Pokemonfeest."

"Super handige uitgebreide draaiboek" Marilou 2-10-2022

"Feestje was geslaagd bedankt voor de super handige uitgebreide draaiboek. We hebben niet alle challenges uitgevoerd omdat het er zoveel waren. Het was ook fijn om zelf een selectie te kunnen maken tussen de leukste."

 

"Echt tevreden over alles" Dineke 29-09-2022

"Het was een superleuk feestje! Helemaal trots met de parfum. Het draaiboek is superfijn! De speurtocht achterwege gelaten vanwege de regen maar de tijd goed kunnen vullen met andere activiteiten uit het draaiboek. Met de wattenstaafjes zijn ze zelfs poosje mee bezig geweest! De ballonnen met de confetti was ook feest. Echt tevreden over alles."

 

"Het challengefeestje was top!" Sook 31-08-2022

"Het challengefeestje was top. Bedankt voor het draaiboek! Een perfecte afsluiter van de vakantie."

 

"De raketrace was groot succes" Ilse 26-08-2022

"De raketrace was groot succes bij de kinderen! Pluspunt voor mij dat het niet heel ingewikkeld was om voor te bereiden. Ook de ufo’s knutselen vonden ze heel leuk. De feestversieringen van het ruimtefeest zien er heel mooi uit." 

 

"Superveel plezier gehad!" Karla 01-08-2022

"Het safarifeestje is heel goed verlopen, hartelijk dank! Ze hebben superveel plezier gehad!"

"Pokemonspeurtocht met de zelfgemaakte Pokedex" Annemaartje 08-07-2022

"Wij hebben een heel geslaagd Pokemonfeest gehouden voor onze jarige job die 5 werd! Het draaiboek was een mooie basis waar we veel ideeën uit hebben gehaald. Het leukste vond iedereen de Pokemonspeurtocht met de zelfgemaakte Pokedex. Wij kijken terug op een mooie en leuke middag!"

 

"Van begin tot eind geboeid door leuke proefjes" Susan 4-07-2022

"Ze heeft een geweldig kinderfeestje gehad! Het feestpakket was heel volledig en goed verzorgd. Alle kinderen waren van het begin tot het eind geboeid door de leuke proefjes. Erg bedankt!"

"Een heel uitgebreid draaiboek" Veronique 4-07-2022

"Vorige maand het Pokémonfeestje besteld, wat een succes, we ontvingen een heel uitgebreid draaiboek met allerlei tips, uitleg, programma en (do it yourself) bijlages. Voor ons een hele fijne basis om te gebruiken voor het feestje, maar je kan het draaiboek ook volledig volgen."

 

"Wij zijn fan van jou feestjes!" Hannah 30-06-2022

De kinderen hebben onwijs genoten. Wat een tof feest is professor feestje! Wat een leuke proefjes! We hadden heel slecht weer op 8 juni, dus jammer genoeg konden we de wat viezere proefjes niet buiten doen. Gelukkig was er ook binnen genoeg te doen en hebben ze heel netjes en geconcentreerd gewerkt. De enige tip die ik kan geven is kleinere labjassen. Verder ga zo door, wij zijn fan van jou feestjes!

"Ik vond het feestje heel leuk met al die experimentjes en al mijn vrienden ook" Carmen 27-06-2022

"Ik vond het feestje heel leuk met al die experimentjes en al mijn vrienden ook". Jurre 8 jaar. Alle aanwezige kinderen hebben thuis ook nog weer proefjes laten zien, hoorden we van hun ouders. Het feestpakket werkt prettig en je krijgt met het draaiboek het echt heel compleet aangeleverd. AANRADER! leeftijd 8-9-10 jaar inzetbaar, jonger zou ik niet doen."

 

"De kinderen vonden het Pokemonfeest geweldig" Richelle 26-06-2022

"Wauw wat een geslaagd pokemon party hadden wij vandaag! Je draaiboek als handleiding genomen, en zelf onze draai er aangegeven. Zo begonnen we met pikachu cup cake in vorm van donut, hadden we waterballonnen en een houten plaat met team rocket om ze te verslaan, speurtocht met pokedex en daarna met pingpong ballen oefenen om pokemons te vangen. Heerlijk nog pokemonkaarten zelf getekend en gespeeld. De kinderen vonden het geweldig.  Bedankt!"

 

"Het was superleuk" Fleur 22-06-2022

Het professorfeestje was superleuk. De labjassen gingen vanwege de warmte wel al snel uit! 

 

"Heel handig, en vooral heel erg leuk!" Jose 20-06-2022

"Je bezorgde ons alle spullen en een draaiboek voor het professorfeestje van mijn zoontje! Heel handig, en vooral heel erg leuk! Echt een aanrader!"

 

"Het draaiboek is heel fijn en gemakkelijk" Marloes 14-06-2022

"Wij hebben het pokemon feestje gedaan. De kinderen vonden het heel erg leuk. we hadden zelfs niet genoeg tijd om alles te doen. De kinderen vonden het zoeken naar de pokemons erg leuk en ook het pokeball knallen was een succes. Het draaiboek is heel fijn en gemakkelijk. Er staan veel tips in."

"Leuke ideeën!" Marianne en Lianne 31-05-2022

"Het was een fantastisch feestje! De meiden hebben genoten. Elfenstof, vleugels en toverstaf versieren, vliegles en allerlei elfen spelletjes. Ook zijn ze allemaal nog als elfje geschminkt. Kortom, alles wat je als 7 jarig meisje wil! Het was een superfeest :-) Bedankt weer voor de leuke ideeën!"

"Het challengefeest was super geslaagd!" Nancy 16-05-2022

"Afgelopen vrijdag hadden we het Challenge feest. Het draaiboek was heel duidelijk en de meiden vonden het heel leuk, ze waren steeds heel benieuwd naar de volgende challenges. Het was super geslaagd!"

 

"Kids hupten enthousiast door de kamer met hun staart!" Femke 11-05-2022

"Ik wilde je bedanken voor het leuke feestpakket met veel inspiratie! Sarah heeft een heerlijke feestmiddag gehad! De kinderen hebben ook genoten! Vooral het zout kleuren was een groot succes. Het kleuren van de zeemeerminnenstaart kostte veel tijd waardoor ze niet af waren, dat zouden we volgende keer eerder starten en misschien verven ipv met stiften. Het idee is echt superleuk en naderhand appten ouders dat hun kids nog steeds enthousiast door de kamer hupten met hun staart 😉 Wie weet tot volgend jaar!"

"Als uitsmijter de cola fontein" Ditsy 08-05-2022

"Onze zoon heeft het professor feestje gehouden het was erg leuk. De jongens vonden vooral het slijm maken erg leuk. De Skittles waren in trek, zowel het proefje als de Skittles zelf! En als uitsmijter natuurlijk de cola fontein."

 

"Echt aan alles was gedacht!" Esmeralda 28-04-2022

"Wat heeft Boet genoten van zijn professor feestje! En wat was het makkelijk om te organiseren met het complete feestpakket van Kaat. Echt aan alles was gedacht!"

"Great fun" Maria 26-04-2022

"I ordered a Parfume Party package for my daughter's 9th birthday. It was absolutely nice and all girls enjoyed so much making parfume and decorate packaging . The children discovered and opened their sence for aroma. It was so great fun and I highly recommend Van Kaat party ideas."

 

"*****" Maike 27-03-2022

"Het Pokemonfeest!"

 

"Origineel en alles tot in de puntjes verzorgd" Laura 23-04-2022

"Het was eerlijk waar een super parfumfeest! Origineel en alles tot in de puntjes verzorgd door jou. De kinderen vonden het erg leuk. Iedereen tevreden en moeders ook happy 🤪 Nogmaals bedankt!

 

"Compleet, totaal ontzorgt" Jet 10-04-2022

"Alweer ontzettend bedankt voor het leuk draaiboek en pakket! Het was een heel leuk feestje, alle kindjes hebben genoten! En de jarige het allermeest. Wat was het weer compleet, totaal ontzorgt. Van moeders kreeg ik berichtjes dat thuis proefjes nagedaan werden en uitvoerig verteld. Nogmaals heel erg bedankt!"

 

"Variatie en mogelijkheden" Mariska 03-04-2022

"Heel hartelijk dank voor het complete safaripakket en het duidelijke draaiboek. De meiden hebben het superleuk gehad en we zijn niet eens aan alles toegekomen. De variatie en mogelijkheden werden zeer gewaardeerd. De jungleknoop was een groot succes evenals de safarihoedjes maken. Ook het jagen/ pijltjes schieten viel in goede aarde. 

 

"*****" op Google reviews Chrissy 01-04-2022

"*****" op Google reviews Sandra 31-03-2022

 

"Het was waanzinnig!" Diantha 30-03-2022

"Vandaag het labfeestje van onze 8 jarige zoon gehad. Het was waanzinnig! Sowieso kwam alles netjes en snel binnen. Alleen het voorbereiden was al een feestje om te doen! De kinderen hebben genoten! Dank je wel!!"

 

"Leuk compleet pakket, complimenten!" Monica 21-03-2022

"Mijn dochtertje heeft een heel leuk safarifeestje gehad. Het draaiboek is mooi compleet. Doordat ik zelf erg laat was met bestellen, was het een beetje haasten om alles goed door te lezen, zodat je ook weet wat de bedoeling is 😉 Maar echt een leuk compleet pakket, complimenten! Bedankt voor het snelle handelen!"

"Dikke pluim voor het draaiboek" Elise 14-03-2022

"Het professorfeest was GEWELDIG! Dikke pluim voor het draaiboek want dat zit echt heel goed in elkaar. We vierden een feestje van 3.5u en daarvoor maakte ik een selectie van 11 proefjes uit het draaiboek. De kinderen vonden sommige proefjes zo leuk dat ze die graag twee of drie keer deden. Met 8 proefjes was de namiddag helemaal gevuld. Er zat een leuke afwisseling in het programma. We deden een aantal proefjes binnen en een aantal buiten (met dank aan de zon!). Het cadeautjesspel met ballonnen prikken deden we voor het derde jaar op rij, gewoon omdat de kinderen dat zo leuk vinden. ook deze keer was het een succes! De skittles proef, het bellen blazen, de kleuren scheiden met water en klei maken met maizena waren de toppers van de middag. Alle proefjes lukten en alle materiaal was voldoende aanwezig. Bij de colafontein gingen we de mist in, ook de tweede poging ging niet goed maar het confettikanon uit het feestpakket zorgde ervoor dat we toch konden afsluiten met een knaller!"

"Weinig moeite!" Lydia 24-02-2022

"Afgelopen week heb ik het Challenge feestje voor mijn dochter gehouden. Het was een succes! Ze hebben genoten van a tot z. Het leuke en fijne is dat er heel veel challenge ideeën in staan. De ene challenge is langer leuk dan de ander en dit kan je zo zelf heel goed inschatten tijdens het feest. Genoeg vulling voor het feestje, met weinig moeite! Dit draaiboek is helemaal geschikt voor bovenbouw leeftijd. Helemaal compleet, duidelijk en genoeg ruimte voor nog eigen inbreng van de jarige en of organisator."

 

"Duidelijk draaiboek, mijn complimenten🙂" Sandra 21-02-2022

"We hebben een super leuk feestje gehad. Onze dochter heeft een aantal spelletjes uitgekozen uit het draaiboek. Ook waren ze helemaal gek op de freakshake! Duidelijk draaiboek, mijn complimenten🙂"

 

"Makkelijk" Cora 19-02-2022

"Het superhelden feestje was geweldig! De jongens hebben genoten en wij kwamen er met alle spelletjes en de doos weer makkelijk vanaf 😊! Super dank! We hebben maar een stuk of 6 dingen gedaan en dus nog super veel alternatieven. Maar als zo’n middag loopt, dan loopt ie. Echt leuk!"

 

"Hartstikke leuke proefjes" Marieke 09-02-2022

"Het professorfeestje was een groot succes. Hartstikke leuke proefjes. Met draaiboek en feestpakket is alles al compleet en hoef je zelf bijna niets te doen, ideaal!"

 

"Weer een fantastisch feest" Sabine 06-02-2022

"Weer een fantastisch feest besteld: professorfeest. Draaiboek met alle uitleg, tips en printables. Ik heb gekozen voor het kant en klaar pakket met alle benodigdheden erbij. Echt Top! Het feest was een groot succes. De bubbels waren favoriet. "

 

"Veel afwisseling, dat was top!" Anneke 06-02-2022

"We hebben gister haar elfenfeestje alsnog gevierd. Mijn dochtertje en haar vriendinnetjes hebben echt heel erg genoten en raakte er ook niet over uitgepraat hoorde ik van de ouders. Wij vonden het ook heerlijk om iedereen zo te zien genieten. Er was veel afwisseling (tussen wat rustigere en actievere activiteiten) dat was top! En heel fijn voor ons dat alles al was voorbereid zodat de overgang tussen de verschillende activiteiten heel soepel verliep, dankjewel! Ik denk dat we een volgende keer weer een feestje bij je bestellen:)"

 

"in 1 woord GEWELDIG" Mandy 04-02-2022

"Het Harry Potterfeestje was in 1 woord GEWELDIG! Van Cadeau spel met Uilenballonnen, tot aan toverstaf maken/verven, toverdrank borrelen, dilemma vragen, speurtocht en en en en… SUPER!"

"Enthousiaste kinderen, enthousiaste moeder dus!" Dorien 01-02-2022

"Wie kan er beter een review schrijven dan de jarige Jet zelf? Hierbij: 'Ik vond het super leuk😺. En ook de kinderen op mijn feestje vonden het heel leuk. En toen we klaar waren hat een van mijn vriendinnen een heel leuk idee, ze wou een proefjesclub maken. (Maar dat is tot nu toe nog niet gelukt😕. )' Zelf was ik heel blij met het draaiboek. Qua tijd kwam dat mooi uit. Ook alle benodigdheden zaten in het pakket (muv een proefje; de bekertjes of kommetjes als ik me herinner. Dit losten we op door de eigen drinkbekers die ze toch niet meer nodig hadden te gebruiken). De opbouw in de proefjes was ook perfect. De eerste proefjes wat rustiger en schoner. En daarna meer viezigheid. Perfect qua spanningsboog ook! Enthousiaste kinderen, enthousiaste moeder dus!"

Was ideaal" Moniek 27-01-2022

"Het was weer fantastisch het superheldenfeest; de kids hebben enorm genoten en het was fijn dat we volop te doen hadden. Afwisseling tussen binnen/ buiten en actief en wat rustigere activiteiten, was ideaal. Ik zag niet per se op tegen een kinderfeest met 8 mannelijke kleuters, maar was wel nieuwsgierig naar de intensiteit ervan aangezien ik tot op heden vooral meisjesfeestjes gewend was. Nou, dat viel me alles mee en daar heeft het ideale kant en klare draaiboek en superhandige doos met alle benodigde materialen zeker aan bijgedragen. Dank je wel weer en wellicht tot een volgend feestje!"
 

"Een relaxte verjaardag!" Hanna 26-01-2022

"Mijn dochtertje en haar vriendinnetjes hebben het super leuk gehad op het parfumfeest. Was echt een relaxte verjaardag! Ze vroegen zich af waar ik het idee vandaan haalde om parfum te gaan maken:)

Bedankt ook voor de verrassing aan mijn dochtertje. Een moeder bij school kwam speciaal even naar me toe om te zeggen dat haar dochter het zo leuk gehad had en dat ze ook het schriftje aan haar had laten zien met jouw sticker. ‘ Mam, dat wil ik ook met mijn feestje’ dus wie weet."

"Complimenten en bedankt voor alles! Tot volgend jaar." Agetha 25-01-2022

"We hebben een geweldig leuk elfenfeestje gehad, waar we nog van aan het nagenieten zijn. Mijn dochtertje was echt jarig en het was een groot succes! Bij iedere nieuwe activiteit zaten de kinderen met spanning te wachten om het vervolgens met enthousiasme uit te voeren. Complimenten en bedankt voor alles! Tot volgend jaar."

 

"Dank voor het leuke, complete pakket" Linda 25-01-2022

"De kinderen vonden het een geweldig parfumfeest. Het ballonnenspel vonden ze heel spannend en komisch natuurlijk iedere keer een ‘confettidouche’. Geuren memorie en de quiz deden ze allemaal heel fanatiek mee, iedereen ging voor de winst! De geur opdrachten heb ik in de speurtocht verwerkt. Dit was extra spannend omdat het al donker was en ze geblinddoekt  mochten ruiken en voelen. Hartelijk dank voor het leuke, complete pakket en de snelle reactie op m’n vragen!"

 

"Thuis verder met de proefjes!" Linda 24-01-2022

"Het kinderfeestje zit erop en de jarige en zijn vriendjes waren erg enthousiast. Na afloop kregen we verschillende berichten van ouders dat de kinderen thuis al verder gingen met de proefjes en niet stopte met vertellen. Bedankt!"

"Heel erg bedankt!" Patricia 11-01-2022

"We hadden een heel leuk Harry Potter feestje! Onze zoon had zes kinderen uitgenodigd en op één kind na hadden ze allemaal de boeken gelezen en/of de films gezien. Onze dochter van zeven en de jongen die de boeken niet kent hebben zich ook heel erg vermaakt. We hebben het draaiboek gebruikt en zelf wat dingen toegevoegd en soms iets veranderd. Mijn man had bv etiketten geprint voor op de flesjes bij de toverdrankles. We hadden een grote poster gemaakt van de fat lady. Heel erg bedankt!"

 

"Alles was top geregeld" Liza 10-01-2022

"Wat hebben wij een leuk unicorn verjaardagsfeestje gehad. Alles was top geregeld dankzij jullie box. Super fijn dat alles klopte en al op maat was. Ik kan niet anders dan iedereen jullie aanbevelen voor een geslaagd feestje."

"Een topfeestje" Jolet 27-12-2021

"Het unicornfeestje was zeker geslaagd en ik was heel blij met het draaiboek en het hele pakket! Mijn dochtertje had een topfeestje en haar vriendjes/vriendinnetjes ook!"

 

"Minimale voorbereiding" Hans 27-12-2021

"Het professorfeestje was zeer geslaagd, de kinderen waren erg geïnteresseerd en vonden de proefjes bovenal leuk om uit te voeren. De vis in de kom, prikballon en Skittles waren favoriet. Het draaiboek zat goed in elkaar en met de minimale voorbereiding (uitsorteren van de 15 proefjes) verliep alles vlekkeloos. Alle kinderen gingen tevreden naar huis met hun zelfgemaakte smurfen snot en vis in de kom. Het was de 1e ervaring met Van Kaat maar waarschijnlijk niet de laatste."

De grootste verhalen" Kim 20-12-2021

"Eerste kinderfeestje. Beetje zenuwachtig maar wat fijn dat het grotendeels voor je geregeld is. Helemaal top. Genoeg proefjes om uit te kiezen. Iedereen vond het geweldig en hebben nog steeds de grootste verhalen. Als afsluiting zelf een goodiebag gemaakt om zelf thuis stuiterballen en bruisbal te maken."

 

"Veel variatie, weinig voorbereiding" Nienke 14-12-2021

"Inmiddels 2 keer bij van Kaat een leuk feestje besteld: pakjesavondspel (draaiboek) en het unicornfeestje (totale pakket) en er komt zeker een volgende keer! Het zit allemaal zo goed in elkaar, het hele pakket maar ook alleen het draaiboek. De spelletjes zin leuk, er is veel variatie, er is weinig voorbereiding nodig en er blijft ruimte voor je eigen inbreng of je eigen twist. Ik vind dat alles klppt. Dikke aanrader!"

 

"Het draaiboek was top, handige tips en nieuwe ideeën" Ilse 29-11-2021

"Het zeemeerminfeestje was een groot succes! Onze jarige job had een hele leuke dag, evenals haar vriendinnetjes. Het draaiboek was top, handige tips en nieuwe ideeën. Veel mogelijkheden in activiteiten, de bellenblaas en snoepschelp hebben we uiteindelijk mee naar huis gegeven. Het cadeauspel met confetti-ballonnen ga ik onthouden!. Geen tips, alleen maar top!"

"Echt magisch!" Sabine 28-11-2021

"De jarige vond het Harry Potter Toverschoolfeest echt magisch! Ze heeft het heel erg leuk gehad. Het was leuk om er zo creatief mee aan de slag te gaan! 

 

"Grote hit was de zoutknutsel" Nicole 26-11-2021

"Het zeemeerminfeestje was een groot succes! Grote hit was de zoutknutsel inclusief heel veel potjes glitter!"

 

"Alles tot in detail beschreven" Silvia 26-11-2021

"Het was een top feestje en meerdere malen hebben we gehoord dat dit het beste partijtje ooit was!😀 de kinderen hebben genoten, kaya ook en wij als ouders dus ook. Ondanks het aanhoudende enthousiaste gebabbel gegiebel en overleg van de meiden 😀. De proefjes met de ballon, de bellen, het kleuren, de skittels, roeren in maïzena, sop en natuurlijk de cola fontein, alles werd grondig besproken, met verwondering uitgeschreeuwd en opnieuw onderzocht Het was top! Dank je nog maals voor de snelle reactie op mijn eerste mail en dat alles zo snel opgestuurd kon worden! Alles tot in detail beschreven en ook ons als ouders verrast met de proefjes.”

 

"Door het feestpakket was onze voorbereidingstijd minimaal" Dineke 23-11-2021

"Het feestje was heel gezellig en een groot succes. Het confettikanon aan het begin van het feestje zorgde meteen al voor een goed sfeer. Ze gingen helemaal op in het thema en moedigden elkaar aan tijdens de versierwedstrijd. Alle meiden vonden het geweldig en ze hebben heel mooie dingen gemaakt. Alles liep gesmeerd dankzij een heel duidelijk draaiboek en door het feestpakket was onze voorbereidingstijd minimaal. Dat is heel fijn als je allebei werkt en het feestje in een toch al drukke periode gevierd wordt. Hartelijk bedankt voor de materialen en de duidelijke aanwijzingen. Het was een topfeest!"

"Dank weer voor het leuke draaiboek" Inge 23-11-2021

"Het was een heel leuk Harry Potterfeestje, dank weer voor het leuke draaiboek. Mijn man had van te voren toverstokken gezaagd en netjes geschuurd, hij had daarvoor een deuvelstok gehaald bij Gamma. De toverspreukles vonden de kinderen ook heel leuk. Ze hadden zelf bedacht dat 1 kind een spreuk deed en de anderen moesten raden welke het was. Misschien nog een leuke toevoeging."

Een heel compleet pakket" Marieke 22-11-2021

"Voor ons was het professorfeestje ons 3e feestje via Kaatje en ook deze is weer ontzettend goed bevallen! Wij hebben lang niet alle proefjes kunnen doen. Fijn dat het weer een heel compleet pakket was.  Het is ontzettend leuk om de verbazing en de spanning bij de kinderen te zien wanneer er weer een proefje gelukt is. Wij kregen van ouders terug dat de kinderen thuis het proefje nog een keertje voordeden. Het was een erg geslaagd feestje!"

 

"Genoten van begin tot eind!" Deborah 20-11-2021

Bedankt namens de jarige en haar vriendjes: het wat echt een super tof professor feestje! Genoten van begin tot eind!"

 

"Compleet draaiboek" Krista 20-11-2021

"We hebben onwijs genoten. Compleet draaiboek en ook vrij realistisch qua tijds planning. Dank je wel!"

"Een dikke tip" Kirsten 19-11-2021

"Een superleuk Japans feest gehad! Het houden van een Japans feestje op zich vond ik al een dikke tip, waren we zelf niet op gekomen 👌Ik heb de printables gebruikt dus de versiering was top! Heb niet het hele draaiboek gebruikt, maar er wel heel wat ideetjes uit gehaald! De kinderen vonden het heel leuk! Bedankt!"

 

"Het draaiboek ziet er top uit" Sanne 15-11-2021

"Het spionnenfeest draaiboek ziet er top uit en we hebben er al echt veel zin in!! De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben al veel voorpret."
 

"Geweldig feest!" Anouska 13-11-2021

"Het was een geweldig unicornfeest! Zelf ook meegedaan met het regenboogzout en maskers maken! Dus jarige en moeder hebben een geweldig feest gehad."

 

"De inhoud van de box was ideaal" Astrid 1-11-2021

"Het safarifeestje was erg geslaagd! De tijd vloog voorbij, we hebben zelfs wat spelelementen tijdens het feestje geschrapt, omdat er geen tijd meer voor was. Draaiboek was zeer uitgebreid, genoeg leuks uit kunnen halen en volgen. De inhoud van de box was ideaal, omdat zo goed als alles er al in zat, ideaal! Het kadootje de confettikanon werd voor de afsluiting bewaard en dat vond ze geweldig!"

"Het zeemeerminfeestje was super!" Linda 9-10-2021

"Het feestje was super! Vooral de zeemeerminstaart en zoutcreatie vielen in de smaak. Kids hebben allemaal genoten!" 

 

Het schieten was erg leuk!" Marije 7-10-2021

"Wij hebben gisteren weer een heel leuk verjaardagsfeest gehad. De kinderen hebben enthousiast gewerkt aan de safarihoedjes en het lukte ze heel knap om uit de lianenknoop te komen. Het maken van de pijltjes vonden de kinderen (6 jaar) nog wel moeilijk, maar het schieten was erg leuk!"

 

"Ons contact liep ook erg goed" Timo 4-10-2021

"Het parfumfeestje was erg geslaagd. Erg laagdrempelig geregeld met uitgebreide draaiboek en complete doos met spulletjes. Helemaal perfect. Nu de lucht nog uit huis krijgen 😉 En ons contact liep ook erg goed vond ik. Heel prettig. Zal je zeker aanraden in mijn omgeving."

Zat allemaal heel goed in elkaar en goed verzorgd." Karin 3-10-2021

"Ontzettend leuk Professorfeestje gehad vandaag! De kids waren helemaal blij! Vooral de skittles, de bubbel en de cola proefjes waren een hit! Dank voor het draaiboek en het pakket, het zat allemaal heel goed in elkaar en goed verzorgd."

 

"Geweldig Challengefeestje" Anouska 2-10-2021

"Geweldig Challengefeestje met de tieners, super leuk om te doen!"

 

"Ideaal dat alles erin zat." Jose 30-09-2021

"Wat een enorm feestpakket was het superheldenfeest en wat hebben de kinderen ervan genoten. Ideaal dat alles erin zat. Heel erg bedankt voor het gemak en de goede service!"

 

"Het was weer een succes!" Marlijn 26-09-2021

"Het legofeestje is hartstikke leuk geweest. We hebben niet eens alles kunnen doen van het draaiboek, maar het was zeker weer een succes! Nogmaals hartelijk dank en dit was vast niet de laatste keer dat we een kinderfeestje via jou regelen 🙂"

"Het challengefeest was supertof!" Simone 20-09-2021

"Het was supertof! We hadden een slaapfeestje met als thema Challenges, en de meiden waren super enthousiast, net als wij. Ik had een grote slinger gemaakt met vooraf geselecteerde challenges, die ik via een cryptische omschrijving op een kaartje had geschreven. (Anders kiezen ze alleen maar de eet- challenges) Niet verwacht maar de dilemma’s waren een heel groot succes, superleuk filosoferend met een aantal 10-jarigen 😃. We hadden er een 10-12 geselecteerd die Pien iig leuk vond. Het Challenge feest was voor ons echt een top rode draad voor een supergezellig feestje! Dank je wel!"

"De kids vonden het Legofeestje heel leuk!" Marjolein 16-09-2021

"De kids vonden het Legofeestje heel leuk🤗! Ik heb je website al aan verschillende medemoeders gestuurd. Dus wie weet😉

 

"Een hele leuke afwisseling" Marije 22-08-2021

"Wij hebben gisteren een heel gaaf challenge feestje gehad. Elk kind vond een ander spel weer het leukst. In totaal hadden we 15 challenges buiten opgehangen en kozen ze elke keer welke we op dat moment gingen doen. Dat was leuk want met de titel wisten ze natuurlijk nog niet precies wat er ging gebeuren. Zelf hebben we er nog de slijm-challenge (zelf slijm maken) aan toegevoegd. Dit vonden de kinderen geweldig, voor ons was het vooral veel opruimen ;-)! Het was een hele leuke afwisseling van spellen! Zelf vond ik de fotochallenge toch wel het mooist om te zien. Het kadospel was ook een succes en zag er ook erg leuk uit met al die ballonnen op een rij. Bedankt voor het duidelijke draaiboek en bijlagen!"

 

"Dolenthousiast!" Karla 9-08-2021

"Het zeemeerminfeest was een groot succes! Kreeg zelfs nog foto’s door van kinderen die de staart ‘s avonds aanhielden voor tv! Ze waren dolenthousiast! Superbedankt! :-)"

"De bubblegum challenge en post-it challenge vielen in de smaak" Renee 30-07-2021

"We hebben veel plezier gehad van het draaiboek met de challenge opdrachten! Vooral de bubblegum challenge en post-it challenge vielen in de smaak. Dat wilde ik even laten weten. De jarige heeft een super feestje gehad! Bedankt :-)"

"Ze gingen met wilde verhalen naar huis!" Lemke 20-07-2021

Wij hebben afgelopen weekend echt een top professor feestje gehad! Ze hebben echt genoten en gingen met wilde verhalen naar huis!"

 

"Het draaiboek zit fantastisch in elkaar." Sanne 17-07-2021

Het draaiboek voor het elfenfeest zit fantastisch in elkaar. Vol programma, goede afwisseling en opbouw. De kinderen konden steeds niet wachten tot het volgende onderdeel. Ook de groep 3 meiden hebben genoten. Dankjewel ook voor de cadeautjes voor de jarigen. Heel attent Nogmaals dank!"

 

"Het pakket was zeer volledig" Sanne 16-07-2021

"De meiden hebben een hartstikke leuk professor-feest gehad. Het pakket was zeer volledig en ook het draaiboek was helder beschreven. De labjassen waren wel erg groot. Afknippen aan de onderkant en mouwen oprollen ging wel, maar een maatje kleiner was mogelijk beter geweest. Bij deze nog een tip: heel logisch dat je in het pakket plastic bordjes en bekers gebruikt, maar misschien is daar een duurzamer alternatief voor te verzinnen. Bedankt voor het goed verzorgde pakket, we hadden een super leuke middag."

"Lachen, gieren en brullen" Wendy 13-07-2021

"Voor de tweede keer een feest bij jou besteld! Wat was het weer een geslaagd feestje! Kids waren allemaal erg enthousiast en eigenlijk hadden we tijd tekort!! Het begon al met lachen, gieren en brullen toen de jassen aan en de haarnetjes opgingen! Het draaiboek is meer dan compleet en met het hele pakket heb je bijna alles al in huis! Kortom een echte aanrader, Kids en ik hebben genoten!!!"

 

"Duidelijk en zeer compleet" Jet 6-07-2021

"Onze dochter van 9 jaar heeft een super leuk challenge feest gehad! Alle meiden waren enthousiast. Het draaiboek ik duidelijk en zeer compleet met diverse tips erin!"

 

"Snoepsushi maken was fantastisch en lekker😂" Willeke 5-07-2021

"Super! Voor het Japanse feest van mijn 11 jarige dochter heb ik delen van het draaiboek gebruikt. De meiden vonden de quizzen leuk om te doen, snoepsushi maken was fantastisch en lekker😂. Voor de theeceremonie had ik zelf kimono's voor de meiden gemaakt middels een YouTube filmpje. De kimono's zouden nog een leuke toevoeging zijn aan het draaiboek. Verder echt fantastisch, voor jongere en oudere kinderen een heel geschikt feestje. Door het mooie weer en het zwembad in de tuin zijn ze niet aan alles toegekomen, maar het is een echte aanrader"

"De kinderen vonden de proefjes leuk." Lonneke 5-07-2021

"De kinderen vonden de proefjes leuk. Enkelen hadden een paar proefjes al gedaan eerder. Ik heb bijna het hele middelste stuk van het programma over geslagen ivm dat het weer lekker was en we buiten waren. De cola fontein was een beetje mis gegaan omdat de eerste mentos al meteen in de cola viel. Bij de 2 de fles kon de jarige zelf een mentosje erin gooien. Bij de vis in kom proef hebben wij elastiekjes gebruikt. Dat ging iets gemakkelijker dan touw. Ook was bij veel kinderen niet duidelijk dat de kom in het midden moest staan. Wat aan de andere kant ook wel weer leuke effecten gaf van springende vissen. Bedankt!" 

 

"Zo origineel!" Aniek 3-07-2021

"Het feestje was geslaagd. Linde was erg enthousiast. Haar vriendinnen vonden het ook heel leuk. Een van haar vriendinnen heeft zelfs een paar keer gezegd dat ze het zo origineel vond. We hebben lang niet alles gedaan uit het draaiboek, maar dat was geen probleem."

"Fantastisch" Stephanie 2-07-2021

"De jarige en haar vriendjes vonden het fantastisch en konden geen genoeg van de proefjes krijgen! Super bedankt weer voor het hele leuke feestpakket!"

 

"Die verwonderde gezichtjes zijn goud waard" Vera 14-06-2021

"Het feestje was een groot succes! Veel leuke proefjes gedaan, en die verwonderde gezichtjes zijn goud waard natuurlijk"

 

"Goede thema's!" Mariska 13-06-2021

"Het was een goed draaiboek! Maar het was vrij warm op de dag van het feestje, dus ze hebben niet veel gedaan.... Ik had alles voorbereid (wat niet erg veel werk was), maar uiteindelijk hebben ze maar een paar dingen gedaan. Die waren wel leuk! Goede thema's! Oreo's, dilemma's en selfies zijn erg actueel voor deze leeftijd meiden. Dus dat was super! Dus het was erg goed, maar weinig van gedaan. Volgende keer misschien wel ;)"

"Wat heeft hij genoten van zijn eerste kinderfeestje!" Claudia 13-06-2021

"Vandaag was het Lego-feestje. Wat heeft hij genoten van zijn eerste kinderfeestje! Super veel leuke spelletjes hebben we gedaan en alle jongens hadden het naar hun zin! Bedankt voor het draaiboek en wellicht bestellen we in de toekomst nog eens een ander feestje!"

"Ideaal zo'n draaiboek" Hannah 11-06-2021

"Afgelopen woensdag was het zover het LEGO feestje van onze dochter! Wat hebben wij en zij genoten, heel leuke spel ideeën en zoveel dat we zelfs niet overal aan toe gekomen zijn. Ideaal zo'n draaiboek, het enige wat je hoeft te doen is materiaal verzamelen, benodigdheden printen en voor versiering en versnaperingen zorgen."

"Dit is het leukste feestje ooit" Elmie 7-06-2021

Het was helemaal super, alle meiden hebben ervan genoten en ik hoorde zelfs ‘dit is het leukste feestje ooit’ voorbij komen. Superfijn en de middag vloog voorbij. Ik zou je zeker aan iedereen aanbevelen en wie weet tot volgend jaar!! 

 "Het zeewierweb vonden ze erg leuk" Marianne 3-06-2021

"Het zeemeerminfeestje van mijn jongste dochter was een succes! Vooral het zeewierweb vonden ze erg leuk. Ik had deze onder de eettafel gespannen. Ze waren gelukkig nog klein genoeg om daaronder te passen haha

 

"Enorm geslaagd magisch unicornfeest" Jessica 31-05-2021

"Het was een enorm geslaagd magisch unicornfeest zaterdag! Mede dankzij jouw draaiboek Kaat"

 

"Geslaagd spionnenfeest" Renate 30-05-2021

"Zeer geslaagd spionnenfeest gehad"

 

"Fantastisch!" Marlie 28-05-2021

"Het elfenfeestje was fantastisch!"

"Super-enthousiast" Carmen 21-05-2021

"Het feest was een groot succes! Alle kids gingen super-enthousiast naar huis en hebben hun ouders en de volgende dag de juf de oren van het hoofd geklets omdat ze alles wilden vertellen!"

"Weinig voorbereidingstijd" Marieke 19-05-2021

"Het cupcakefeest was te gek! Helaas liet het weer zaterdag niet toe iets buiten de deur te doen, maar binnen werd het des te gezelliger. Het kadospel met ballonnen viel heel goed bij de 7-jarige dames in de smaak. Het muts versieren duurde lang, de cupcakecup daar namen ze ook alle tijd voor. Chocolade verven en chocolade tattoos, daar zijn we niet meer aan toegekomen, maar dat was niet erg. De meiden hebben een top middag gehad! Voor ons was het weer ideaal; weinig eigen voorbereidingstijd :) Dankjewel en tot een volgende keer weer!"

 

"Super handig!" Annemieke 01-05-2021

"Het was een leuk en gezellig reis om de wereld feestje! De kinderen vonden het erg leuk om allemaal een eigen paspoort te krijgen. Ook de spelletjes vielen goed in de smaak, waarbij vooral het chips eten met stokjes, spaghettislierten happen en elkaar inpakken als mummie favoriet waren! Het draaiboek was erg duidelijk en compleet. Het kostte nog wel wat voorbereiding, maar doordat alles zo goed beschreven was ging dat aardig goed. Er zit ook een boodschappenlijst in het draaiboek van spullen die je nodig hebt voor de activiteiten, super handig!"

 

"Weinig voorbereiding" Annemieke 01-05-2021

"We hebben vorige week een superleuk challengefeest gevierd voor onze dochter van 11! Het draaiboek is heel erg compleet en wat ik helemaal fijn vond was dat het weinig voorbereiding kostte! Alles staat heel duidelijk beschreven en aan de hand van de handige boodschappenlijst zie je zo wat je eventueel nog in huis moet halen. Maar de meeste dingen heb je gewoon thuis al liggen. De meiden vonden het ook een erg leuk feestje! We hebben niet alle challenges gedaan, want we hadden ook zelf nog een knutselactiviteit bedacht, dus we hadden gewoon te weinig tijd om alles te doen.  Ze vonden de fotochallenge superleuk en ook de whisperchallenge viel erg in de smaak! Het was echt een heel leuk feestje voor meiden van 10/11 jaar! Wie weet doen we volgend jaar op het feestje de challenges wel waar we dit jaar niet aan toe gekomen zijn i.c.m. een andere (knutsel)activiteit. Mijn dochter vond het zelf ook een heel leuk en geslaagd feestje! Nou, wie weet tot de volgende keer! Ik moet zeggen dat je draaiboeken tot nu toe erg goed bevallen!"

"Echt een aanrader!" Claudia 1-05-2021

"Vandaag was het dan zover, het Professorfeestje van Sem. Wat hebben we een leuke middag gehad! Alle kids hebben genoten, Sem was zelfs verdrietig dat de dag erop zat. Dankzij het uitgebreide draaiboek en het feestpakket hoefden we niet al te veel voor te bereiden. We hebben bijna alles wat we op de planning hadden kunnen doen, met als hoogtepunt de colafontein! De dingen die we niet meer konden doen en de extra proefjes die ook nog in het draaiboek stonden gaan we zeker ook een keer uitproberen. Echt een aanrader!"

"Het draaiboek zat goed in elkaar :-)" Joost 30-04-2021

"Freek heeft vorige week vrijdag absoluut een top (Lego) feestje gehad! Het draaiboek met de verschillende activiteiten zat weer goed in elkaar :-) We hadden ook geluk met het weer zodat we een aantal onderdelen buiten in de tuin konden doen!"

"Helemaal naar ons zin!" Lianne 29-04-2021

"Het unicornfeest was super! Enige puntje wat niet werkte was het dubbelzijdige tape wat erbij geleverd was. Dit plakte aan de schaar, viel niet te knippen dus hebben we uiteindelijk met gewone lijm de eenhoorn maskers geplakt. Verder helemaal naar ons zin. Super bedankt!"

 

"Vooral het unicorn masker was een groot succes!" Leonie 26-04-2021

"We hebben het draaiboek voor het unicornfeestje gebruikt als inspiratie voor Meike's kinderfeestje ter ere van haar 5e verjaardag. De meiden hebben ervan genoten! Vooral het unicorn masker was een groot succes! Omdat we wisten dat niet iedereen in het groepje gek is op knutselen, mochten ze kiezen of ze het masker gingen knutselen of buiten op het springkussen gingen. Zodra de eerste klaar was met masker, ging ze met het masker op naar buiten. Degenen die buiten waren, waren meteen zo enthousiast dat ze toch ook een unicorn masker wilden maken, dus uiteindelijk heeft iedereen een masker geknutseld."

 

"Pijltjes schieten was favoriet!" Sabine 23-04-2021

"Wij hebben vandaag een geslaagd safarifeestje gehad! De kindjes hebben genoten! Pijltjes schieten was favoriet! Papa van de jarige vond dit ook heel leuk. Dank je wel voor je hulp!"

"Ze vonden het echt geweldig!" Rocha 19-04-2021

Wat een fantstisch draaiboek en topfeest challengefeest hebben wij gehad met onze dochter en 7 meiden. Iedereen wilde elke challenge veel vaker en langer doen. We zijn niet aan alle challenges toegekomen, maar dat maakt niks uit. Ze waren allemaal blij en vonden het echt geweldig! Dat is ook wel te zien op de foto's!  

 

"Geweldige service en snelle (re)acties" Deborah 19-04-2021

"Geweldige service en snelle (re)acties. alles is goed voorbereid en compleet. We hadden zelfs tijd te kort voor alle activiteiten en de kids hebben het geweldig naar hun zin gehad. Met een paar aanpassingen en eigen draai een TOP cupcakefeestje!"

 

"Het leukste kinderfeestje ooit!" Sjomara 17-04-2021

"Het kinderfeestje is inmiddels geweest. De jarig job vond het een super leuk kinderfeestje. Alle kinderen waren enthousiast en deden leuk mee! Na het feestje van een ouder zelf een berichtje gekregen dat haar dochter dit het leukste kinderfeestje ooit vond! Ik had er zelf nog een draai aangegeven dat ze op de zeemeerminschool zaten en alle beproevingen moesten doen om een echte zeemeermin te worden. Tijdens de speurtocht kregen ze na elke opdracht een schelp. Aan het eind van het feest heb ik nog diploma's uitgedeeld en had iedereen het gehaald."

"Bedankt voor de goede snelle service!" Marjolein 13-04-2021

"Feline heeft een heel leuk feestje gehad😊. Onze speurtocht viel een beetje in het water door de regendag, maar binnen hebben we veel spelletjes gedaan. En zelfs in ons kleine huis was het te doen met 9 kids😂. Het masker knutselen vonden ze heel leuk! Net als het plankje doorslaan en de boef inpakken met wc-papier. Tip voor de confetti en piepschuimen plankjes: doe dit vooral niet buiten. Binnen is veel makkelijker opruimen en uiteraard beter voor het milieu😉. Bedankt voor de goede snelle service!"

 

"Blije elfjes en een Peter Pan" Stella 12-04-2021

"We hebben genoten van het elfenfeest. Blije elfjes en een Peter Pan. Dank voor de gedetailleerde omschrijvingen en uitgebreide doos met spullen."

"5 ⭐️" Maartje 12-04-2021 

"5⭐️ De kinderen (8-9 jaar) hebben genoten. Na 2,5 uur experimenteren hadden ze er eigenlijk nog geen genoeg van! Alle proefjes waren goed beschreven en de planning in het draaiboek klopte exact. We hadden de complete doos besteld en op de fles cola na, zat alles er ruim voldoende in."

"Echt alles zat in het pakket SUPER!!" Mariska 9-04-2021

"Ben helemaal kapot hahah, Maar het was een feest!!! Zelfs aan proefjes niet toegekomen, dus komen snel om en om maar spelen. Echt alles zat in het pakket SUPER!! Sommige vonden het “verkleden” (labjassen) iets te uitdagend maar verder gingen ze met een gevulde tas en ervaringen naar huis!"

"De kinderen hebben genoten!" Margorie 7-04-2021

"Was super leuk het zeemeerminfeest. De kinderen hebben genoten! Dank nog voor het snel versturen van het pakket, kwam goed van pas!" 

 

"Leuk, afwisselend feestje met voor ieder wat wils" Marije 24-03-2021

Het was een geslaagd safarifeestje! Saar gaf het een 10. Dus dat was fijn 😉! Nee het was een leuk, afwisselend feestje met voor ieder wat wils. Alles uit jouw box gedaan. Geen opmerkingen. Ik heb alleen zelf nog wat liedjes van jungle opgezet zoals ‘In The jungle The mighty jungle’ en dierenfreak. Leuk voor de lijst! Hieronder nog twee impressiefoto’s van ons omgetoverde huis met dieren en de hoedjes die ze hebben gemaakt! Bedankt! Ik heb je handige boxen aan een aantal moeders

doorverteld, dus wie weet!"

"De olifanten slurf was een enorm succes" AM 20-03-2021

"Het was een heel geslaagd safarifeestje vorige week . -Vooral de safarihoed, het pijltjes schieten en de olifanten slurf waren een enorm succes. Wie weet tot een andere keer weer."

 

"Makkelijk voor de drukke ouder :)" Nicole 19-03-2021

"Robin heeft heel erg genoten van de middag, samen met 6 vriendjes en vriendinnetjes, van het professorfeestje. super leuk de jassen en mutsjes, ze vonden het allemaal spannend. Vooral het deel dat ze sommige proefjes ook thuis konden doen en dat dan niemand zou weten hoe het werkte maakte veel indruk. Omdat de club slechts 5 en 6 jaar was hebben we een deel van de proefjes gedaan, niet allemaal. De jarige job heeft de leukste uitgekozen en dit waren er precies genoeg voor een middag plezier. Gelukkig was het buiten droog zodat we ook de proefjes zoals de cola-fontein buiten konden doen. Draaiboek was compleet en ook de doos geheel gevuld en wel; makkelijk voor de drukke ouder :) Kortom; zeer tevreden en leuke middag voor de kids."

 

"Is Kaatje een zeemeermin?' :)" Willemijn 17-03-2021

"Vanmiddag hebben we Ambers zeemeerminfeestje gevierd. Het was superleuk. Heerlijk dat je zo'n vol programma had aangeboden. We konden achter elkaar leuke dingen doen. We hebben een paar meiden van school gehaald. Zij hebben Just Dance Under the Sea gedaan terwijl we wachtten op de andere vriendinnen. Daarna geluncht, het cadeauspel met de confettiballonnen gedaan, de quiz, zoutcreatie, schelpen met parels zoeken in de woonkamer, taart, speurtocht buiten. In de schat zat voor iedereen een likschelp en een zakje chips. Snoepend weer terug naar huis gelopen en toen kwamen de ouders al. De zeemeerminstaart + sok en de bellenblaas hebben we mee naar huis gegeven om thuis te doen. Na afloop vroeg Amber of ze alvast een cadeautje mocht openmaken van ons. Nee, want dat doen we morgen op haar echte verjaardag, maar ik had haar het cadeautje dat jij had meegestuurd nog niet gegeven, dus ik legde uit dat mama hulp had gehad met het feestje van Kaatje. Amber: 'Is Kaatje een zeemeermin?' :) De fantasie was nog een beetje op hol door de speurtocht, toen de kinderen deden alsof een zeemeermin de schat verstopt had. Ze vond het armbandje erg leuk en heeft het nu om. Dank je wel namens Amber! Lang verhaal kort, het draaiboek en pakket waren super. Ik ben moe nu, na het feestje en opruimen maar ook erg tevreden en voldaan. Amber zei dat dit het leukste feestje was dat ze had gehad."

"Aan alles is gedacht" Inge 15-03-2021

"Mijn dochter heeft afgelopen week haar eerste kinderfeestje gegeven, een heus zeemeerminnenfeest. De meisjes (5 jaar) hebben ervan genoten. We hebben niet eens alle activiteiten kunnen doen, het programma was (dag) vullend en de meiden hebben zich niet verveeld. Alle elementen om een spel te doen, zit bij de printables inbegrepen of in de doos met spullen, aan alles is gedacht. Zeker een aanrader! Een tip, de uitnodigingen zijn ook printables, deze zou je op dikker papier af kunnen drukken, op gewoon printpapier zijn de uitnodigingen wat slap."

"Heel fijn dat het echt een compleet pakket was" Patricia 11-0.3-2021

"We hebben het eenhoornfeestje gevierd! Ze was erg blij met haar armband cadeau, bedankt daarvoor! Het feestje was een groot succes. Heel fijn dat het echt een compleet pakket was. Vooral het zout kleuren vonden ze erg leuk!!"

"Super service van Kaat" Linda 5-03-2021

"Super service van Kaat, echt een aanrader!!! Mirthe en de meiden hebben genoten van Zeemeerminnen feestje"

 

"Alle kinderen waren mega enthousiast en wij ook" Inge 3-03-2021

Bedankt voor het samenstellen van dit superleuke feestje! Alle kinderen waren mega enthousiast en wij ook 😉

 

"Nam mij een hoop werk uit handen" Laura 24-02-2021

"Vorige week het unicorn feestje gevierd, de kinderen hebben genoten. Het draaiboek zat goed in elkaar, een middag vullend programma, de kinderen hebben zich geen minuut verveeld. Het bijbehorende pakket was echt een uitkomst, aan alles was gedacht en nam mij een hoop werk uit handen. Ik zeg een aanrader!". 

"Jij hebt ons als ouders compleet weten te ontzorgen" Anouk 21-02-2021

"Onze dochter heeft samen met haar vriendinnen echt genoten van het zeemeerminfeest! Ze zijn druk geweest met het zout, de zeemeerminstaarten, parels zoeken en bellen blazen. Met heel veel indrukken en aandenkens gingen ze weer naar huis. We hebben louter positieve reacties gehad. En jij hebt ons als ouders compleet weten te ontzorgen. Met het draaiboek erbij was het een fluitje van een cent om een leuke maar ook relaxte middag te organiseren."

 

"Onze dochter heeft genoten" Marije 15-02-2021

"Het was een geslaagd professorfeestje. Onze dochter heeft genoten en de kinderen waren heel enthousiast, ook na afloop."

 

"Het fluisterspel, dilemma's en fotospel vielen in de smaak!" Danielle 8-02-2021

"Het was een geslaagd feestje! Vooral het fluisterspel, dilemma's en fotospel vielen in de smaak! Dankjewel."

 

"Wat heerlijk als je zelf dankzij het draaiboek en het kant-en-klare pakket ook kunt genieten" Theresa 03-02-2021

"Wat hebben wij onwijs genoten van het jungle/Safarifeestje. Alle kinderen waren heel enthousiast, en bedachten zelf ook allerlei spelletjes rondom het thema. Superleuk! En wat is het heerlijk als je zelf (dankzij het draaiboek en het kant-en-klare pakket) ook mee kunt genieten omdat je niet meer overal aan hoeft te denken. Bedankt!!"

"Spinnenweb was een groot succes!" Birgit 03-02-2021

"Nou het superheldenfeest zit er op! Super leuk pakket, voor 5 jarige wel lastig en concentratie moeilijk soms. Spinnenweb was een groot succes!"

 

"Mijn dochtertje heeft genoten." Orianda 29-01-2021

"Bedankt voor het leuke unicornfeestje, mijn dochtertje heeft genoten."

 

"Heb je aangeraden aan andere ouders!" Joyce 18-01-2021

"Mijn zoontje heeft een super leuk professor kinderfeestje gehad. We hebben nog wat spulletjes over uit het feestpakket, en meneertje kan niet wachten om het eea nog eens te doen. Ook van de ouders van de feestgasten leuke reacties gekregen. De jarige vond klei maken en de Skittles proef geweldig, maar ook de vis in de kom heeft ie geshowd aan zijn opa’s en oma’s, en de ballonnen. Eigenlijk was alles leuk! Ideaal met het kant en klare pakket! Heb je aangeraden aan andere ouders! Helemaal TOP!

Thanks! 

"Jongens van bijna allemaal 11 jaar hebben het erg naar hun zin gehad" Inet 14-01-2021

"Het professorfeest was erg leuk. De doos met spullen ziet er goed uit en ook het draaiboek. De jongens van bijna allemaal 11 jaar hebben het erg naar hun zin gehad. We waren met vier kinderen en dat was best genoeg. En je hebt ruimte nodig om aan een tafel te werken. Als er 8 kinderen zijn, dan heb je best veel ruimte nodig. De cola proef mislukte helaas. Het ging beter om de Mentos er zo in te doen, donder de tuit. De proefjes die de jongens heel leuk vonden, waren met water op de kop, de skittles, het smurfensnot maken en de chemische reactie."

 

"Pakket is ideaal, aan alles is gedacht!" Carla 10-01-2021

Gisteren het professor feestje gevierd, wat een topper!! De meiden (9/10 jaar) hebben het superleuk en gezellig gehad. Pakket is ideaal, aan alles is gedacht!"

"Alles netjes aangeleverd" Michèl 9-01-2021 

"Vandaag is het professorlab geopend en het was erg leuk. Goed voor elkaar en alles netjes aangeleverd. Zeer enthousiaste kids die graag meerdere keren de proefjes wilden doen."

"Dat scheelde ons een hoop gedoe. Ideaal!" Sanne 06-01-2021

"Het professorfeestje zit erop! Het was een super leuk en geslaagd feestje! De kinderen hebben genoten en ze vonden het erg leuk! Ik hoorde ook al van verschillende ouders dat er diverse proefjes thuis gelijk zijn voor gedaan. Het was voor ons super fijn (zeker nu met alle gesloten winkels) dat we voor een kant en klaar pakket waren gegaan. Dat scheelde ons een hoop gedoe. Ideaal!"

"Super handig om een compleet pakket te hebben, zeker nu in corona tijd." Margot 30-12-2020

"Het unicornfeest was een geslaagd feestje. Alle 8 meiden vonden het leuk en hebben alle spelletjes

vol  overgave mee gedaan. En super handig om een compleet pakket te hebben, zeker nu alle

winkels gesloten waren in corona tijd."

Het feestpakket is een aanrader." Andran 14-12-2020

"Een superleuk professor feestje gevierd met tien 10-jarigen! Het feestpakket is een aanrader."

 

"Ik vond t chill dat alles uitgedacht was en alle spulletjes bij het pakket zaten" Ann-Roos 17-12-2020

"Het feestje was geslaagd. De kids vonden het erg leuk en ik vond t chill dat alles uitgedacht was en alle spulletjes (zelfs de kleinste details) bij het pakket zaten. Het pijltjes draaien voor het schieten lukte mij nog niet zo goed, maar daar zijn we uiteindelijk ook niet aan toe gekomen. Bedankt! O ja, we hadden ook het sinterklaasavond spel gedaan, dat was ook erg geslaagd om wat rustiger de pakjes uit te pakken, heel leuk!"

 

"Echt aan alles is gedacht en dat is heel fijn" Marleen 3-12-2020

"Het feest zit er weer op, maar had zeker langer door kunnen gaan! We hebben niet alle proefjes kunnen doen, maar natuurlijk wel de leukste uitgekozen 😉 De cola fontein was zwaar favoriet, maar ook het zelf klei maken vonden ze geweldig! En ook de koffie filters vlogen er doorheen! Het resultaat van skittles in water was verbluffend! Het kant en klare pakket is echt een aanrader! Echt aan alles is gedacht en dat is heel fijn. Ik had zelf nog grote aluminium bakjes gekocht en heb ze daar de twee bekertjes in laten zetten voor het proefje over de chemische reactie. Het draaiboek is ook heel duidelijk en uitgebreid. Ook hier nog wel een kleine tip: het is handig om bij elke proefje te zetten of de benodigdheden in de doos zitten. Er is wel een lijst waar dit op staat, maar ik had het handig gevonden als het ook met een sterretje was aangegeven bij ieder proefje. Het cadeautje in de doos voor de jarige jet was heel lief en werd goed ontvangen! Bedankt daarvoor! Mijn dochtertje heeft een fantastisch feest gehad en ook de kids die uitgenodigd waren, hebben genoten! Ik begreep dat de labjassen en haar netjes thuis weer vrolijk aangedaan werden! Hartelijk bedankt!"

"Ik zou het iedereen aanraden!" Anja 1-12-2020

"Super leuk kinderfeestje! Mijn dochtertje en haar vriendinnetjes hebben écht genoten. We hadden de speurtocht heel uitgebreid met extra opdrachten en schatzoeken. Zelfs nog drie dingen van het kinderfeestje niet gedaan. Ik zou het iedereen aanraden!"

 

"Het leukste feestje ever!" Marije 30-11-2020

"Wij hebben het Challenge feestje gedaan met 10 meiden van 9/10, wat een succes! Normaal gesproken gaan we eropuit door de covid situatie nu thuis! Ik zag er tegenop maar de meiden vonden het het leukste feestje ever!"

 

"Alle benodigdheden in het pakket waren super samengesteld!" Lenny 26-11-2020

"We hebben gister echt een TOP kinderfeest gehad! De jarige en de andere kinderen hebben genoten van alle proefjes! Het was wel super fijn om de proefjes in de schuur te doen! Alle benodigdheden in het pakket waren super samengesteld!"

"Ik ga het zeker anderen aanbevelen!!" Anne 22-11-2020

"Dank je wel voor het super leuke feestje wat je hebt mogelijk gemaakt voor Emma! Iedereen heeft zich opperbest vermaakt en de mooiste mutsen en cupcakes gemaakt. Echt geslaagd! Nogmaals dank! Ik ga het zeker anderen aanbevelen!!"

 

"Een dergelijk feestje is zeker voor herhaling vatbaar!" Monique 26-11-2020 

"Het cupcakekinderfeestje was top. We waren met totaal 7 kinderen (4 á 5 jaar) en hebben eerst de dingen gedaan die we zeker wilde doen zoals de koksmutsen maken, speurtocht, cupcakes versieren, chocolade verven en chocolade tattoo zetten. Omdat we nogal een creatieve groep met kinderen hadden waarvan ik wist dat de meeste bakken en knutselen wel heel leuk vinden had ik extra cupcakes gemaakt en hebben ze langer dan gepland de cupcakes zitten versieren. Omdat het een hele zit was zijn de daarna even lekker buiten in de tuin gaan spelen. Perfect want dit gaf mij de gelegenheid even de boel op te ruimen en alles klaar te zetten voor het chocoladeverven en de kids hadden weer focus bij de volgende activiteit. De jarige heeft echt genoten en ook de andere kids hebben het geweldig gehad. Er was voldoende materiaal en voor iedereen genoeg te doen! Een dergelijk feestje is zeker voor herhaling vatbaar!"

"Meer dan compleet pakket met zelfs een geselecteerde playlist, TOP!" Jennifer 26-11-2020

Het was een geslaagd kinderfeestje! Fijn draaiboek met mooie ideeën en een feestpakket met goede producten. Ik had wel verwacht dat de slingers in het feestpakket zouden zitten ipv een printable en dat ik dat zelf nog moest uitprinten. Maar dat kan ook aan mij liggen dat ik dat niet goed begrepen heb. Voor de rest een meer dan compleet pakket met zelfs een geselecteerde playlist voor het feestje. TOP! Wij kwamen tijd tekort... ;-)"

"Het was allemaal magisch:-)" Stephanie 25-11-2020

"Het feest was een enorm succes! De kinderen (6,7 jaar) hebben genoten en wij ook. Alle proefjes die we gedaan hebben vielen eigenlijk in de smaak. Zeker smurfensnot maken, droog papier in water, de colafontein, pijl in het water. Het was allemaal magisch:-). Van de ouders kregen we ook terug dat ze thuis alle proefjes hebben verteld en dat ze proefjes thuis ook nog hebben voorgedaan. We hebben minder proefjes gedaan dan gepland want tussendoor werd er lekker gespeeld (oa. met de ballonnen). Voor ons als ouders was het ook echt heel fijn. Het draaiboek was heel duidelijk en alle spullen aanwezig. Echt een aanrader! Bedankt"

"Ook wij als ouders hebben een erg leuk feestje gehad" Dineke 23-11-2020

"Nu zit het unicornfeest erop en iedereen heeft genoten! De dames vonden het allemaal heel erg leuk. Ze kwamen meteen helemaal in de juiste sfeer en wilden het liefst de hele tijd hun masker op. De speurtocht met spelletjes tussendoor was een welkome afwisseling en een goede manier om wat energie kwijt te raken. Ook wij als ouders hebben een erg leuk feestje gehad. Het draaiboek en feestpakket zijn erg goed bevallen. Dat scheelde veel tijd en stress! Hartelijk bedankt voor het mede mogelijk maken van dit vrolijke verjaardagsfeestje!"

"De jarige job liep helemaal te stralen" Kim 23-11-2020

"Super leuk kinderfeestje gehad: alleen maar vrolijke gezichtjes!!! Nick (de jarige job) liep helemaal te stralen Top feestje dank je wel en waarschijnlijk tot volgend jaar!!!!

"De opbouw van je themafeestjes werken heel prettig" Marieke 20-11-2020

"Mijn dochtertje heeft een super leuk safarifeestje gehad! De opbouw van je themafeestjes werken heel prettig. Fijn dat alles weer zo compleet was in het pakket. De kinderen hebben ontzettend genoten van het thema. Het knutselen van de hoedjes was heerlijk ontspannen. Zelfs de jongens waren lekker bezig en het pijltjes schieten was fantastisch! Kinderen kregen er geen genoeg van!"

 

"Goede tips in het draaiboek" Simone 19-11-2020

"Het feest was een groot succes, dankzij het draaiboek en de doos met voorbereidingen. Goede tips in het draaiboek, zo hebben we de uitnodigingen zelf rondgebracht en had ik tasjes gemaakt met per activiteit de spullen erin. De spelletjes en activiteiten waren superleuk. Maskers maken, regenboogzand maken en de speurtocht vielen bijzonder goed in de smaak. De meiden hebben genoten en ik ook!"

"Beide feestjes een groot succes" Sanne 19-11-2020

"Vorig jaar ideeën meegenomen uit je blog over het Japans kinderfeestje, dit jaar het draaiboek besteld van het Superhelden feest. Beide feestjes zijn een groot succes geworden!"

 

"Iedereen was enorm enthousiast, blij en vrolijk" Melissa 14-11-2020

"Wij hebben gister een top feestje gehad met het challenge feest! Ik vond je draaiboek heel handig en we hebben hem vooral gebruikt als richtlijn en de voor de jarige de leukste spelletjes gebruikt.  Iedereen was enorm enthousiast, blij en vrolijk en ging stuiterend weer naar huis. Ondanks alle c maatregelen was dit echt een enorm leuk lichtpuntje. Een lekkere vieze kliederboel."

"Fijn dat ik zelf niet alles aan hoefde te schaffen" Emma 16-11-2020

"Voor de 2e keer een kant-en-klare feest pakket besteld. Fijn dat ik zelf niet alles aan hoefde te schaffen Het cupcakefeest was weer een succes, de meiden hebben genoten. Een klein minpuntje; de uitnodigingen zijn printables, dit vind ik zelf minder mooi/persoonlijk. Een pakje met fysieke uitnodigingen in het pakket zou het pakket voor mij helemaal afmaken."

 

"De jarige heeft er echt een geweldige ervaring bij!" Veronique 16-11-2020

"Het professorfeestje was geweldig! Het draaiboek super handig. Heel makkelijk om zelf kleine aanpassingen te doen die bij de kids passen. Een paar boodschappen en wat pauze tijd waarin de kinderen lekker buiten konden spelen en het feest was geslaagd. Bedankt!! De jarige heeft er echt een geweldige ervaring bij!"

"Iedereen was enorm enthousiast, blij en vrolijk" Melissa 14-11-2020

"Wij hebben gister een top feestje gehad met het challenge feest! Ik vond je draaiboek heel handig en we hebben hem vooral gebruikt als richtlijn en de voor de jarige de leukste spelletjes gebruikt.  Iedereen was enorm enthousiast, blij en vrolijk en ging stuiterend weer naar huis. Ondanks alle c maatregelen was dit echt een enorm leuk lichtpuntje. Een lekkere vieze kliederboel."

 

"Het draaiboek was een uitkomst!" Annemarie 14-11-2020

"Hallo! Het was een zeer geslaagd eenhoornfeestje. Het draaiboek was een uitkomst! Bedankt!"
 

"Nieuwsgierig wat ze steeds weer mochten doen!" Ineke 12-11-2020

"Het professorfeestje was een groot succes, alle kinderen vonden de proefjes erg leuk om te doen. Tijme vond het een leuk feestje en speelt nu nog met zijn smurfensnot. Ze gingen tussen door lekker spelen, maar als ik ze riep of ze nog een proefje wilden doen stonden ze gelijk weer aangekleed bij de tafel, nieuwsgierig wat ze nu weer mochten doen! Alles zat in de doos, het was helemaal compleet, waardoor ik zelf weinig voorbereiding had. Denk een uurtje met printen, versieren en klaar zetten. Dank voor het leuke feestje en waarschijnlijk tot volgend jaar 😉."

"Zonder corona doen wij een kinderfeestje nooit thuis, maar daar gaat vanaf nu verandering in komen: dit is zoveel leuker!" Anne-Claire 11-11-2020

"Vandaag het eenhoornfeestje gegeven met draaiboek en feestpakket van kaat. Het was meer dan super! Mijn dochter van 7 en haar vriendinnetjes hebben Genoten! Zonder corona doen wij een kinderfeestje nooit thuis, maar daar gaat vanaf nu verandering in komen: dit is zoveel leuker!😍

"Met open mond naar het resultaat kijken" Joyceliene 3-11-2020

"Het professorfeestje was echt ontzettend leuk! De jarige en de kinderen hebben er van genoten. Ze

waren zo serieus met de proefjes bezig. Ze zaten soms met open mond naar het resultaat te kijken😂 

Hartelijk bedankt voor het kant en klare pakket. Super makkelijk!"

"Bedankt voor het leuke pakket en draaiboek!" Jodie 31-10-2020

"Het was een geslaagd feestje. Erg leuke proefjes, duidelijk draaiboek. Kinderen vonden het geweldig vooral de skittles, klei maken en de chemische reactie waren een succes. Bedankt voor het leuke pakket en draaiboek!"

"Een luxe en verademing" Anouk 30-10-2020

"Vandaag Yanoahs kinderfeestje gehad met jouw draaiboek en pakket! Het was een groot succes! De labjassen werden thuis weer aangetrokken en de maizena uit de keukenkastjes gevist. Klei maken, de Skittles en de cola fontein waren de toppers. Bedankt voor t leuke feest en voor deze moeder die alles altijd zelf bedenkt en regelt, was dit best een luxe en verademing."

"De communicatie verliep erg prettig" Linda 31-10-2020

"Wat hebben de kinderen genoten van het Superheldenfeestje! We hadden het kant-en-klaarpakket besteld, zeker een aanrader voor ouders die nog nooit een thuisfeestje hebben gehouden. Alles zat erin. Ook de communicatie verliep erg prettig, op mijn vragen werd snel en vriendelijk geantwoord."

 

"Leuk leuk leuk leuk leuk!!!" Hanneke 30-10-2020

"Ik vroeg mijn dochter wat ik je zou doorgeven over hoe het feestje was... Leuk leuk leuk leuk leuk!!! was haar antwoord. Het was een succes! Ik heb een aantal jaar geleden zelf proefjesfeestjes gegeven. Erg leuk om zo wat science op de kinderen over te brengen. Maar als je het dan zo allemaal kant en klaar aangeleverd krijgt, tot in de puntjes verzorgd, dan is dat wel een luxe, hoor! Heel erg bedankt daarvoor! De kinderen waren verschillende proefjes de volgende dag al met de klas aan het doen, dat is wat ik zelf altijd wilde bereiken met de proefjesfeestjes: enthousiasme. Nogmaals bedankt, en wellicht tot een volgende gelegenheid!"

"Het was een voltreffer!" Dennise 29-10-2020

"Vandaag hadden we het feestje voor Benjamin. Het was een voltreffer! Bedankt daarvoor! We hebben niet alle proefjes kunnen doen, omdat de kids bij sommige proefjes langer wilden blijven hangen, maar dat was ook helemaal prima :-)"

 

"Draaiboek was overcompleet" Marjolein 29-10-2020

Gisteren een supertof spionnenfeest gehad! Ze hebben t heel leuk gehad en kreeg enthousiaste reacties van het thuisfront. De topper was t laser labyrint en met de tune van mission impossible eronder werd het extra spannend! Draaiboek was overcompleet met hele handige tips en makkelijk passend te maken zoals je zelf wilt. De uitnodigingen heb ik ook gebruikt. We zijn niet toegekomen aan alle missies maar we hadden  de leukste uitgekozen op voorhand. Nogmaals bedankt!"

​​

"Tot volgend jaar weer" Anne-Marte 28-10-2020

"We hebben het professorfeest vandaag gevierd en het was fantastisch!!! Dankjewel. Wie weet tot volgend jaar weer!"

 

"Kaat levert echt alles compleet aan en leuke ideeën genoeg" Nancy 28-10-2020

"Wij hebben voor mijn zoontje zijn 8e verjaardag het professorfeestje uitgekozen. Dat was een goede keuze geweest; 9 kinderen hebben zich heel goed vermaakt. We zijn er niet eens aan toegekomen alle proefjes te doen, sommige wilden ze 2 maal doen. De skittles en ballon prikken proef waren favoriet. Kaat levert echt alles compleet aan (gehele pakket besteld) en leuke ideeën genoeg in het draaiboek. aanrader!"

 

"Je hoeft bijna nergens meer over na te denken. Ideaal!" Nanda 26-10-2020

"Het was een geweldig feestje zaterdag! De jarige heeft een geweldige middag gehad en ik hoorde na afloop van de ouders dat er veel enthousiaste verhalen werden verteld thuis. We hebben geen tijd gehad om alle proefjes te doen, maar zoals je ergens als tip had staan, David had van tevoren aangegeven welke hij sowieso graag wilde doen, dus dat was helemaal goed! Heel attent dat er een kleinigheidje voor de jarige in het pakket zat. Sowieso was het pakket heel erg compleet, superhandig. We waren heel blij met het draaiboek. Fijn dat er zoveel tips in staan voor de hele opbouw van het feestje, en heel prettig dat er 'teveel' proefjes in staan zodat je daar flexibel in kunt kiezen en het naar wens kunt aanpassen. -De pauzemomenten en tips voor eten/lekkers waren ook erg handig. Wij hadden het complete pakket besteld, en dat neemt je echt heel veel werk uit handen, je hoeft bijna nergens meer over na te denken. Ideaal!"

"Iedereen was ervan onder de indruk!" Marleen 15-10-2020

"Het was een geslaagd kinderfeestje! De jongens hebben genoten! We hebben niet alle proefjes kunnen doen omdat zo'n dag toch altijd anders loopt dan je van tevoren verwacht. Maar de proefjes die we gedaan hebben, vonden ze superleuk. En met als afsluiter de cola-fontijn, was het feestje helemaal een succes! Iedereen was ervan onder de indruk! Na afloop heb ik van diverse ouders nog reacties gekregen. Ik heb je website al diverse keren aangeraden. Bedankt voor het leuke feestje!"

"De communicatie met Van Kaat was snel en heel prettig" Ingrid 12-10-2020

Wij hebben met 8 meiden een parfumfeest gehad en het was een groot succes! De communicatie met Van Kaat was snel en heel prettig en het feestpakket zeer compleet! Een aanrader!

"Beste unicorn-feestje ooit" Maud 8-10-2020

"Nou, dat was ZEKER een geslaagd feestje. Ze hebben mega genoten en het liep dankzij het feestpakket vlekkeloos! Ik kreeg als reactie van 1 van de moeders dat haar dochter had gezegd: "beste unicorn-feestje ooit". Onze dochter vond de speurtocht op zoek naar eenhoorn poep het allerleukste, maar eigenlijk was alles geslaagd. Ik heb je al aangeraden bij de moeders!"

 

"Die speurtocht was het allerleukst!" Carlien 8-10=2020

Gisteren vierden wij het safarifeest, was echt heel erg leuk! Het huis aangekleed als jungle, dat vonden de meiden leuk. Het pakket was zeer verzorgd en dan dat cadeauspel en die speurtocht, dat vonden ze het allerleukst! Handige tips ook voor lunch. Het liep goed gesmeerd."

 

"Een stuk relaxter!" Tineke 8-10-2020

"Wat een supergeslaagd feest was dit. Alleen al het aantrekken van de pakken en de mutsjes stond garant voor veel plezier. Zowel de jongens als de meiden hebben het onwijs leuk gehad. De ene proef was nog leuker dan de ander! En na het finalestuk kon het helemaal niet meer stuk. Er werd op het einde gefluisterd door de kinderen naar elkaar; ‘dit was echt een leuk feestje’.Kortom een geslaagde dag waar de volgende dag vast nog over nagepraat gaat worden. En ook heel erg fijn dat je als ouders het pakket erbij kunt bestellen. Zo hoef je niet teveel te stressen van te voren. Want eerlijk is eerlijk, een kinderfeestje is ook voor de ouders best vermoeiend. En nu werd dat een stuk relaxter. Maar chapeau. Goed bedacht en in elkaar gezet."

 

"Leuke opbouw" Loes 5-10-2020

Hartstikke compleet en leuk professorfeestje! Veel proefjes (we hebben er een paar overgeslagen), leuke opbouw, alle materialen waren compleet. De kids vonden het geweldig!​

 

"Elf-tastisch feest" Jaqueline 3-10-2020

"Wat een fantastisch elfjes feest hebben we vandaag gehad. Door het draaiboek en feestpakket had ik maximale feestvreugde met zeer weinig voorbereiding. Je draaiboek sloot perfect aan bij de meiden. Echt super! Bedankt voor de voorbereiding van dit elf-tastische feest. Bedankt Kaatje"

"Meiden waren heel enthousiast!" Jorien 3-10-2020

"Het was een geslaagd feestje! Meiden waren heel enthousiast! Vooral het klei en smurfensnot maken, hard of zacht, chemische reactie en bubbels waren favoriet;) Heel erg bedankt voor dit super pakket!! We hebben genoten!

 

"Een hartstikke leuk pakket wat goed in elkaar zit :-)" Joost 23-09-2020

"Afgelopen zaterdag hadden we het kinderfeestje van Jesper. We hadden het professor feestje georganiseerd. We hebben een super leuk feestje gehad. De kids (tussen de 7 en 9 jaar) vonden de proefjes allemaal superleuk :-) Ook van de ouders kregen we achteraf positieve reacties! Het is een hartstikke leuk pakket wat goed in elkaar zit :-) Veel dank!"

"Verschillende activiteiten" Anouk 21-09-2020

"Het was een heel leuk cupcakefeestje! Myrthe heeft er echt van genoten, en de andere meiden ook!! Het draaiboek gaf echt genoeg mogelijkheden om te kiezen uit verschillende activiteiten."

"Ik heb je gegevens aan de andere moeders gegeven 😉" Henrieke 21-09-2020

"Wat heeft Rose genoten! We hebben gisteren een top unicornfeestje gehad. De meiden hebben maskers gemaakt, staartjes gehapt, de schat gezocht, kastelen gebouwd en natuurlijk de klapper regenbogen maken! Nogmaals dank voor het prachtige feestpakket! Ik heb je gegevens aan de andere moeders gegeven 😉."

"Ze vonden alles even leuk en dan die sok met die vin, sommigen hebben er 1,5 uur mee rond gehupsd!" Cora 20-09-2020

"Gisteren vierden we het feestje van Lieze. Wij vonden het zelf best spannend om een thuis feestje te geven, vroegen ons af of we iedereen daar nog wel blij mee maakten. Maar wat hebben de meiden genoten! Al zijn ze dan 8 en 9 jaar, zaklopen, knutselen, gekleurd zout maken. Ze vonden alles even leuk! En dan die sok met die vin. Sommigen hebben er 1,5 uur mee rond gehupsd. Trampoline mee gesprongen etc. Het prachtige weer was nog een extra cadeautje! Dank je wel voor weer een super geslaagd feestje!" 


"De vele proefjes zijn de sleutel tot succes geweest voor het kinderfeestje" Tiny 20-09-2020

"Het mooie weer en de vele proefjes zijn de sleutel tot succes geweest voor het kinderfeestje van Daphne. De meiden vonden het interessant en helemaal geweldig. We hebben met zijn allen enorm genoten!"

"Was een superfeestje!" Margriet 19-09-2020

"Vandaag het professorfeestje gehad met een groep 8 jarigen. Was een superfeestje!!!"

 

"Leuke afwisselende activiteiten" Marleen 19-09-2020

"We waren Erg tevreden! Onze dochter werd 5 en we hadden het Unicornfeest besteld bij Kaat. De meiden vonden het erg leuk! Leuke afwisselende activiteiten. En ruim voldoende activiteiten voor het feest. Erg handig om meteen alle spullen bij de hand te hebben en zelf niet alles los te hoeven kopen. Een aanrader!"

 

"Wat hebben de meiden genoten" Bonny 15-09-2020

"Wat hebben de meiden genoten. We hebben ons geen moment verveeld en hadden genoeg ideeën om er een geslaagd parfumfeestje van te maken. Het pakket was een mooie aanvulling zodat ik niet zelf alle winkels af hoefde☺️. Dank je wel."

 

"Super bedankt voor het ontzorgen van ons over het partijtje:)" Josine 14-09-2020

Ze hebben een geweldig partijtje gehad! De ouders vertelden ook dat de meiden de hele avond nog hebben verteld over hoe leuk het was en de juf wilde ook graag weten hoe je elfenstof maakt. Dat hebben we natuurlijk mooi geheim gehouden;) We hebben bijna alle spellen gedaan en uitgevoerd zoals de bedoeling was. Het was heel fijn dat we niet meer zelf hoefden te bedenken hoe of wat. Zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt voor het ontzorgen van ons over het partijtje:)

 

"Super goed in elkaar gezet pakket!" Ana 06-09-2020

"Super geslaagd Superheldenfeestje met het goed in elkaar gezet pakket van van Kaat. Bedankt!"

"Een aanrader als je een tof feestje thuis wil" Joyce 30-08-2020

Wat een leuk kinderfeestje heeft Mijntje gehad! Het thema was: CHALLENGES! Een compleet draaiboek inclusief voorbereidingen, activiteiten, planning, boodschappenlijst, versier en eettips! Een aanrader als je een tof feestje thuis wil, maar je geen zin en/of tijd hebt om zelf van alles te bedenken. Geschikt voor verschillende leeftijden en keuze uit meerdere thema’s.

 

"De meiden hebben een echte zeemeerminnenmiddag gehad!" Rixte 19-08-2020

Zo aan het eind van het schooljaar wilde mijn dochter (8 jaar) graag haar kinderfeestje thuis vieren. En... ik wilde dat graag voor haar organiseren maar was op zoek naar een kant en klaar pakket om het feestje te vieren. En dat is bij Kaat zeker het geval! Het draaiboek is heel duidelijk en uitgebreid. Ik had ook nog gekozen om benodigdheden bij Kaat te bestellen en dat was ook helemaal compleet. De meiden hebben een echte zeemeerminnenmiddag gehad en vonden werkelijk alles leuk. Zelfs iets simpels als bellenblazen hielden ze veel langer vol dan gepland ! Vol trots gingen de meiden aan het eind van de middag met prachtig zeezout en zeemeerminstaart naar huis. 

"Kreeg na afloop van de ouders super leuke reacties!" Marieke 13-07-2020

Het professorfeestje vond iedereen geweldig. Alle kinderen waren super enthousiast! Kreeg ook van de ouders super leuke reacties! Echt een top feest: Super leuk en origineel feestje! Had zelf nog diploma’s gemaakt voor na afloop. Kreeg erna veel leuke reacties! Super fijn draaiboek en compleet pakket! We hebben genoten!


"Zo gaaf dat ze hun eigen parfum maken" Marian 19-07-2020

"Het was een geweldig parfumfeestje, kids hebben genoten! En vonden het zo gaaf dat ze hun eigen parfum konden maken. Nogmaals bedankt voor het leuke feestpakket!"

 

"Een zeer geslaagd feestje!" Grietje  12-07-2020

Het zeemeerminfeest was erg leuk. Ze hebben erg veel plezier gehad met het zout kleuren.  Verder hebben we met de attributen uit de doos zelf een speurtocht verzonnen en ook nog heerlijk gezwommen. Tijd te kort om alles te doen. Het was een zeer geslaagd feestje!

 

"Scheelde me een hoop tijd in deze drukke periode. ik ben heel enthousiast!" Martine 08-07-2020

"Het was heel erg leuk! De proefjes waren zeer geslaagd en we zijn niet aan alle toegekomen. Mooi compleet draaiboek voor een professorfeestje. Ook heerlijk dat je met het pakket bijna niets meer zelf hoeft aan te schaffen. Scheelde me een hoop tijd in deze drukke periode.😅 Ik heb je site gedeeld met anderen, ik was heel enthousiast!"

 

"De beste dag ooit volgens mijn dochter!" Merel 29-06-2020

"Afgelopen zaterdag hebben wij met 7 meiden het elfenfeestje gevierd, ze vonden het fantastisch!!
Het kadospel met de confetti ballonen, elfen toverstof en toverstok maken, spekhappen en de elfen disco waren favoriet. Dankzij het draaiboek en het feestpakket verliepen de voorbereidingen en de dag heel relaxt voor papa en mama. Dankjewel voor “de beste dag ooit” volgens mijn dochter!"

"Bedankt voor de goede zorgen!" Wendy 29-06-2020

"Het parfum kinderfeestje wat een groot succes!! Ze hebben erg genoten en Loïs vond het erg leuk. Door het mooie weer hebben we maar een paar opdrachten gedaan 🤗 de rest van de tijd lagen ze in het zwembad  Hartelijk bedankt voor de goede zorgen! Wie weet tot een volgende keer!"

 

"Het was een heus magisch eenhoorn feest" Rianne 20-06-2020

"Afgelopen woensdag heeft onze zesjarige Lotte haar magisch eenhoorn kinderfeestje gevierd 🦄 top ideeën gebruikt uit het draaiboek van Van Kaat. Van eenhoornmaskers maken, de speurtocht met eenhoorn opdrachten en het toppunt de regenboogkleuren potje maken! Alle kindjes gingen blij naar huis en waren het met Lotte eens: het was een heus magisch eenhoorn feest🦄 ik raad iedereen aan als je voor de eerste keer een kinderfeestje thuis wil organiseren zijn het draaiboek en spullen van Van Kaat echt enorm helpt zodat je zelf ook kunt meegenieten van het feestje."

 

"Was makkelijk voor te bereiden" Annemieke  17-06-2020

"We hebben een heel leuk professorfeestje gehad van Ilse! Het pakket was ruim op tijd binnen wat fijn was bij de voorbereidingen. En ook leuk dat er een cadeautje in zat voor de jarige. Omschrijving in het draaiboek was duidelijk en compleet! En samen met het pakket met zo ongeveer alle benodigdheden erin was het makkelijk voorbereiden. De meiden vonden alle proefjes heel leuk en waren elk proefje weer even enthousiast. De jarige vond het het leukste kinderfeestje dat ze gehad heeft!

 

"Ik ben fan, op naar het volgende Van Kaat feestje!" Olga 12-06-2020

"Wat een ontzettend leuk safarifeestje heeft Sebas gehad, het was beestachtig goed🦧🐅🦓🐘 Dankzij jouw draaiboek met een "rode draad verhaal" en leerzame en grappige spelletjes was het voor ons als ouders een super relaxed feestje. De kinderen hebben genoten en ik begreep dat de papa's ook nog met de pijltjes-buis hebben gespeeld na het feestje🤣 Ik ben fan, op naar het volgende Van Kaat feestje!"

 

"Het allerleukste feestje ooit!" Karin 10-06-2020

"Het elfenfeestje was heel erg leuk! De kinderen riepen enthousiast dat dit het allerleukste feestje ooit was. Het pakket met spullen was compleet, leuk en van goed materiaal. Een aanrader dit!"

 
"Het aanbod qua verschillende activiteiten was heel ruim!" Anneke 06-06-2020

"Het was een super geslaagd feestje. De mix van meiden en jongens was prima te doen ondanks het meidenonderwerp unicorn. Het aanbod qua verschillende activiteiten was heel ruim, we zijn nog niet eens aan de helft toegekomen. Maar dat is alleen maar een goed teken geweest. De complete box zo thuisgestuurd krijgen werkte voor ons zeer prettig: slechts twee avonden alles voorbereiden en het stond klaar!.Het was allemaal top! Nogmaals bedankt."

 
"Ik zou het feestje en uw concept aanbevelen aan andere ouders!" Marcel 04-03-2020

Bart heeft een superleuk kinderfeestje gehad en hij is goed verwend! Alles is heel goed gegaan, alleen jammer van het weer. Hierdoor hadden we de speurtocht niet kunnen doen. Maar hier hadden wij al rekening mee gehouden en in die tijd hebben de kinderen een verrekijker gemaakt en extra met de pijltjes geschoten. Misschien kun je de verrekijker als extra activiteit / alternatief bij slecht weer toevoegen aan het feestje. Ik zou het feestje en uw concept van harte aanbevelen aan andere ouders en kinderen!

"Zoveel bij het feestpakket om te doen dat je tijd te kort hebt" Natasja 02-03-2020

"Het was een leuk en geslaagd parfumfeest, de meiden en mijn zoon hebben een leuk feestje gehad. Er zit alleen zo veel bij het feestpakket om te doen dat je tijd te kort heb, en dat vind ik wel jammer dat je niet alles kan doen . Bedankt voor de goede verzorging van het pakket. Ook vond mijn dochter heel leuk dat er een cadeautje voor haar in het pakket zat".

 

"Zeker een aanrader!" Susanne 25-02-2020

"Zeemeerminnen feestje gehad. Leuke activiteiten. Wij hadden 4uur voor het feest. Een paar activiteiten niet gedaan, maar dat was prima, want zo konden we de activiteiten doen die onze dochter het leukste vond. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Kinderen waren allemaal enthousiast. Zeker een aanrader!"

 

"Voor ons de meest 'relaxte' verjaardag tot nu toe!" Leonie 19-02-2020

"Het cupcakefeest was erg geslaagd! Ze hebben allemaal genoten en omdat ze zo druk waren met hun muts en Cup Cake was het voor ons de meest 'relaxte' verjaardag tot nu toe en ik heb er al een paar gehad"

"Honderdduizend dikke duimen omhoog namens de jarige!" Silvie 17-02-2020

"Het eenhoornfeestje was geweldig leuk, alle meiden hebben genoten en zijn lekker creatief bezig geweest. Honderdduizend dikke duimen omhoog namens de jarige job! Je pakket is compleet en netjes verzorgd. Ruim voldoende activiteiten en gevarieerd."

"Alles duidelijk" Diny 14-02-2020

"Het professorfeest was erg leuk!  Alles was duidelijk en geslaagd. Ik had zelf nog vragenlijsten gemaakt, wat denk je dat er gebeurd? Hoe kan dat?"

 

"Leuke activiteiten!" Marianne 12-02-2020

Het was een geslaagd unicornfeestje! Leuke activiteiten gedaan en uiteindelijk hebben ze de unicorn poep gevonden in een piñata 🦄

 

"De kinderen kwamen vol enthousiaste verhalen thuis" Linda 12-02-2020

De jarige job vond het professorfeest een fantastische feest. De voorpret alleen was al leuk we hebben de halve woonkamer met plastic volgehangen. Hierdoor leek het een echt laboratorium. We hadden de plaatjes en slinger uitgeprint en deze door de benedenverdieping gehangen. De kinderen hebben echt genoten, sommige dingen wisten ze van tevoren al maar daarmee was het niet minder leuk. We hebben ze zelf de instructies laten voor lezen. De melk kleuren hebben we drie keer gedaan dat was echt een favoriet. We hadden de tijd van ongeveer kwart over 11 tot vier uur. We zijn niet aan alles toegekomen omdat sommige dingen wat meer tijd kosten. Als laatste hebben we de cola fontein gedaan, al ging deze niet helemaal zoals geschreven. We denken achteraf omdat de fles cola misschien te vol zat. De kids vonden hem er niet minder leuk om. Als afsluiter hebben we marshmallows geroosterd in de tuin met een muziekje erbij. Met een tasje vol klei, smurfensnot en beschrijving gingen ze tevreden naar huis. Ik heb later van alle ouders een appje gekregen dat de kinderen vol enthousiaste verhalen thuis kwamen. We hebben er zelf ook enorm van genoten, zo leuk die interactie met de kids en zeker als de proefjes ook lukken zoals beschreven. Het enige kleine puntje wat ik kon bedenken is dat zowel het bordje als het schaaltje dat bij het pakket zat wat aan de kleine kant was en er dus lekker overheen ging. Maar na even stofzuigen en een doekje over de tafel was dat ook opgelost. Maar verder meer dan tevreden en een super leuk feest, in september is onze dochter jarig en dan ga ik zeker weer op je site op zoek naar een passend feest.

 
"Alles wat je nodig hebt zit in de feestdoos" Gosia 29-01-2020

Jhanairo's superhelden feestje is geslaagd! De kids vonden het heel leuk! En het leukste is dat alles in de doos zit wat je nodig hebt voor het feestje. Enigste wat we extra gehaald hadden waren de grote superhelden ballonnen. 👍🎉


"Dit is het beste kinderfeestje ever! Hier kan niemand meer overheen!" Margriet 06-02-2020

Wat een SUPER LEUK kinderfeest (professorfeestje) hebben wij vanmiddag gehad. Bedank, bedankt, bedankt!!! Hier werd door een vriendje gezegd: ‘Dit is het beste kinderfeestje ever! Hier kan niemand meer overheen.’ En de doos was meer dan gevuld, geweldig draaiboek, echt aan alles gedacht. Echt top! Ik heb hier een hele blije 11 jarige op de bank zitten :) :) :)


"Het cupcakefeestje was superleuk!" Beryl 25-01-2020

"Het cupcakefeestje was superleuk geweest! Alles is prima gegaan. Ze hebben genoten. Bedankt voor de goede zorgen!."


"Vooral het laserweb en de codes ontcijferen waren een hit!" Els 13-01-2020

"Wat een ontzettend leuk draaiboek van het spionnenfeestje! We kwamen tijd tekort, maar dat vind ik altijd een goed teken. Vooral het laserweb en de codes ontcijferen waren een hit. Omdat het voor een speurtocht te koud was, maar ik de jongens wel wilde laten bewegen heb ik bij de codes ontcijferen nog iets toegevoegd. Zodra alles ontcijferd was kregen ze een envelop met letters waar ze een woord van konden maken. Dit woord was een locatie in onze woonplaats waar ik een koffertje met chipszakjes had verstopt. Dat werd natuurlijk rennen en zo waren ze meteen hun energie een beetje kwijt. Bedankt voor de inspiratie! Voor mijn jongste zoon kom ik binnenkort bij je terug 😊."

"Alles wat je nodig hebt zit erin!" Judy 08-11-2019

"We hadden het pakket voor het zeemeerminnenfeestje. Alles wat je nodig hebt zit erin! Even uit het draaiboek kiezen welke spelletjes je wilt gaan doen en je kunt beginnen!"


"Enthousiaste kinderen verzekerd!" Corine 10-12-2019

"Leuke, complete pakketten voor een kinderfeestje! Hiermee wordt het voorbereiden een peulenschil en enthousiaste kinderen verzekerd!"


"Geen omkijken naar voorbereiding omdat alles in een compleet pakket zit" Hanneke 18-12-2019

"Vandaag hebben we een super gaaf professor feestje gegeven. De kids ( en wij) hebben zo genoten! Geen omkijken naar voorbereiding omdat alles in een compleet pakket zit. Echt super gaaf! Bedankt!"


"Heel blij met het pakket voorzien van alle benodigdheden en dat wij het niet zelf moesten uitzoeken!" Emma 26-11-2019

Het feest zit erop! En wat hebben de meiden en vooral Sophie genoten van het eenhoorn feestje! Ik heb zelf ballonnen bij de Hema met confetti gehaald omdat de hele kleine rondjes toch net iets te veel opruimwerk vond na afloop, maar super leuk vonden de meiden om de ballonnen omstebeurt te prikken. Daarna hebben wij de eenhoorn quiz gedaan en met elk goed antwoord kreeg je een spekje (uiteraard niet meer dan 3 pp om te voorkomen dat ze misselijk zouden worden). V.w.b. de quiz mocht deze eigenlijk wel langer duren van de meiden :-) Daarna zijn wij over gegaan tot het knutselen van de masker. Dit was het hoofd onderdeel van het feestje en achteraf heeft dit misschien iets te lang geduurd omdat mijn man en ik best wel moest helpen met knippen van de onderdelen. Maar ze waren er allemaal heel blij mee. Vervolgens hebben wij eenhoornhappen gedaan en dit was ook een succes! Een aantal kreeg zelfs de slappe lach om dit te doen, geweldig om dit te zien :-)  Vervolgens werd het tijd om even naar buiten te gaan en even te rennen en de energie kwijt te raken. Wij hebben de speurtocht gedaan en iedereen was super enthousiast! Ook even spelen bij de speeltuin vonden ze fijn. Bij terugkomst werd het tijd voor taart. Voor iedereen hadden wij een cupcake die zij zelf mochten versieren naar keuze met drinken (even weer een rust momentje om bij te komen). Als afsluiter hebben wij nog even de stoelen-dans gedaan en eenhoorn prik totdat de meiden weer werden opgehaald. Wij zijn niet eens toegekomen aan de suikerklontjes activiteit of de regenboog maken activiteit. Per groep is het misschien verschillend hoeveel tijd je wil besteden aan een feestje en zou er wat mij betreft tussen het masker knutselen en regenboog maken gekozen kunnen worden, wij hadden geen tijd meer voor het regenboog maken. Al met al heel blij met het pakket voorzien van alle benodigdheden en dat wij niet zelf het helemaal moest uitzoeken!

 

"Perfecte balans tussen binnen en buiten, actief en rustig" Catriona 18-11-2019

Afgelopen zaterdag een super cupcakefeestje gehad! Met het draaiboek en het feestpakket kom je makkelijk door de namiddag, we hebben zelfs niet alles kunnen doen. Een perfecte balans tussen binnen en buiten(zoektocht), actief (dans) en rustig (creatief bezig zijn) . Bijna even leuk was de voorpret bij het voorbereiden van het feestje 😁

 

"Scheelde erg veel voorbereidingstijd" Eveline 12-11-2019

"Professorfeestje was geslaagd. Kinderen vonden de proefjes erg leuk. Draaiboek was super handig, zeker ook met de tekstjes die gelezen konden worden. Pakket erbij was voor ons ook super handig, scheelde erg veel voorbereidingstijd. Wat wij wel merkten was dat onze groep misschien toch wat te jong was (allemaal 7 jaar). Aantal hadden echt moeite om de aandacht erbij te houden. Wat ik begreep van ouders van de kinderen hadden ze alle proefjes thuis na verteld. Kregen zelfs foto dat 1 van de jongens thuis nog met zijn lab jas aan op de bank zat omdat die nog niet uit mocht."

 

"Leuke spelletjes en veel variatie!" Anita 05-11-2019

"Jens heeft een super leuk Lego feestje gehad! het draaiboek was een super fijn handvat met leuke spelletjes en veel variatie! samen met Jens hebben we gekozen welke spelletjes hij wilde doen, de kindjes deden alle spelletjes mee en hadden de grootste lol! super bedankt voor het duidelijke draaiboek met planning!"


"Bedankt voor jou snelle services!" Inge 04-11-2019

"Het cupcake feestje was erg leuk. Echt leuke ideeën op gedaan uit het draaiboek. En die gebruikt bij het feestje. De kinderen hebben genoten! Bedankt ook voor jou snelle services!"
 

"Alle meiden gingen vrolijk en heerlijk ruikend naar huis!" Judith 28-10-2019

"Bedankt voor de verzorging van de materialen voor het parfumfeestje. Het was een zeer geslaagd feestje. Samen met 10 meiden heeft mijn dochter het parfumfeestje gevierd. We zijn niet aan de speurtocht toegekomen, zo druk waren de meiden met de andere spellen en natuurlijk zelf parfum maken. Alle meiden gingen vrolijk en heerlijk ruikend naar huis!"


"Helemaal blij en zat na afloop vol enthousiaste verhalen" Wilma 24-10-2019

"Vorig weekend had mijn zoontje het safarifeestje. Hij was helemaal blij en zat na afloop vol enthousiaste verhalen. En de vriendjes en vriendinnetjes vonden het ook geweldig. Ze speelden de quiz en het geluidenspel erg fanatiek. Het jagen, de dierenloopjes en het olifantenspel waren erg tof. Vorig jaar had ik alles zelf bedacht en aangeschaft voor het politiefeestje. Dankzij het kant en klare pakket kon ik dit jaar meer tijd aan de versiering besteden."

 

"Beide feestjes waren een schot in de roos!" Familie Heijligen 22-10-2019

"Wat hebben ze genoten van de feestjes! Beide feestjes (cupcake en professor) waren een schot in de roos.

De dames hebben genoten van het bakken en versieren en de heren hebben zich laten gaan met de proefjes. Alle proefjes werden vol bewondering uitgevoerd! Dank je wel en tot de volgende keer 😉😀"
 

"Heel relaxt dat ik zelf verder nergens aan hoefde te denken!" Jacobien 15-10-2019

"Zowel het cupcakecupfeestje (voor onze 6-jarige dochter) als het parfumfeestje (voor onze 8-jarige dochter) waren een groot succes! De stemming zat er meteen goed in door het cadeauspel met de ballonnen prikken, wat een enthousiasme riep dat op bij de meiden! Op beide feestjes was de afwisseling tussen de creatieve activiteiten en het actief buiten bezig zijn met de speurtocht heel goed. Bijzonder leuk om te zien hoeveel plezier de meiden hadden in het versieren van de cupcakes en het maken van hun parfum. Voor mijzelf was het superfijn om zo’n goed uitgewerkt draaiboek te hebben, de tijd vloog voorbij en was eigenlijk te kort om alle activiteiten die in het draaiboek beschreven staan te doen. Heel relaxt dat ik zelf verder nergens aan hoefde te denken, veel dank!"


"Wat heeft onze dochter genoten van het kinderfeestje!" Ewoud 14-10-2019

"Afgelopen zaterdag 12 oktober was het eindelijk zo ver! Het kinderfeestje van onze dochter. Wat heeft onze dochter genoten van het kinderfeestje! Ook de gasten hebben genoten van "Reis om de Wereld"! Bij binnenkomst, had iedereen zijn / haar 'vliegticket' bij zich en kreeg een paspoort. De kinderen vulden zelf hun namen in. Een welkomstdrankje en het feest kon beginnen. Leuke opdrachten, quizzen. Enige waar niemand controle over heeft is het weer... Een aantal buitenactiviteiten konden niet worden gedaan, maar drukte de pret niet. Mijn vrouw had al een optie klaar staan. Oma is ook geweest en heeft de kinderen gesminckt en ik heb mij bezig gehouden in de keuken voor het allerlaatste onderdeel van "Reis om de Wereld": Ouderwetse Hollandse Pannenkoeken. Hartelijk dank voor het pretpakket!"


"Een geweldig uitgewerkt feest/ draaiboek" Jeroen 14-10-2019

"Het professorfeestje was een doorslaand succes. De hoeveelheid beschikbare proefjes zo groot en de tijd dan natuurlijk veel te kort. Sarah mocht een selectie maken met de proefjes die ze echt wilde doen. Alle kinderen waren ook enthousiast en ik hoorde van de ouders later dat de kinderen het er thuis volop over hadden. Helemaal top, Bedankt voor weer een geweldig uitgewerkt feest/ draaiboek."

 

"Super handig en uitgebreid draaiboek en materialenpakket" Jolanda 08-10-2019

"Afgelopen vrijdag het professorfeestje gedaan, was super leuk, de kids vonden het geweldig. Super handig en uitgebreid draaiboek en materialenpakket zodat je zelf nog weinig hoeft aan te schaffen."

 

"De kinderen waren super enthousiast" Wendy 03-10-2019

"Gister hebben wij het professor kinderfeestje gehad van mijn dochter. Hoe leuk was dat zeg!!! De kinderen waren super enthousiast en de jarige zelf ook. Echt een geslaagd feestje, Super dank je wel!!!"


"Fijn om niet na te hoeven denken en gewoon jouw ideeën en je draaiboek te volgen" Annelies 01-10-2019

"Mijn dochtertje heeft een super leuk eenhoornfeestje gehad! We hebben niet alles kunnen doen, maar de dingen die we hebben gedaan vonden ze erg leuk! Poffertjes - ballon prikken met de kadootjes - maskers maken - unicornstaart happen - speurtocht - regenboog maken. Fijn om niet na te hoeven denken en gewoon jouw ideeën en je draaiboek te volgen. En alle benodigde spullen erbij! Heel erg bedankt voor t fantastische feestje namens Floor, de meiden en mijzelf!"

"Fijn dat alles voorbereid was: voor mij was het relaxt!" Monique 25-09-2019

"Roos heeft een super leuk feestje gehad en haar vriendinnetjes vonden het ook erg leuk. We hadden een feestje van 10.00 tot 14.00, maar hebben niet alles kunnen doen. Maar dat maakte niet uit. Het maken van de regenboog in de beker was een groot succes. De rest was ook super! Ik vond het ook fijn dat alles voorbereid was en voor mij was het ook relaxt."


"De proeven maakten indruk op de kinderen" Cristel 23-09-2019

"Het professorfeestje was erg geslaagd. Lang niet alle proeven kunnen doen maar de proeven die we gedaan hebben, maakte indruk op de kinderen. Topfeestje!!!! Bedankt"
 

"Wat waren we blij met jou ideeën!" Karlijn 14-09-2019

"Vandaag hebben wij mogen genieten van het zeemeerminfeestje. Wat waren we blij met jou ideeën! We hebben erg veel aan het handboek gehad. Voorbereiding, de juiste spullen, een jarige jet, vriendinnen, mooi weer en liever meer activiteiten dan tijd heeft ons een fantastische dag bezorgt. Het gekeurd zeezout maken en de speurtocht met als beloning een schatkist waren hier favoriet. Hartelijke groeten en wie weet tot een volgend kinderfeestje."

 

"Zeker voor herhaling vatbaar" Paula 13-09-2019

"Eigenlijk hadden mijn man en ik na een vorige ervaring niet meer zoveel zin in een feestje thuis geven, maar toen ik de Vankaat website zag werd ik toch weer enthousiast. Een kant en klaar draaiboek zodat je zelf niet alles hoeft te bedenken vond ik ideaal! Wij hebben niet gekozen voor het totale pakket omdat ik de materialen zelf makkelijk kon aanschaffen. Het reis om de wereld feestje was een groot succes! Wij hadden er zelf voor gekozen om de duur van het feestje iets te verkorten en hebben daarom een selectie van de activiteiten gedaan. Eerst dachten we dat de tijdsplanning wel erg krap zou zijn, maar dit bleek perfect! We bleven exact op schema met de activiteiten. Wel merkten we in de loop van het feestje dat de aandacht bij sommige gasten wat begon te verslappen en hadden sommige kinderen niet zoveel zin meer in spelletjes. We hebben toen de leukste dingen nog gedaan en zijn uiteindelijk naar de speeltuin gegaan: ook prima. Een hartstikke leuk feestje, enthousiaste geluiden van de jarige, gasten en de ouders! Zeker voor herhaling vatbaar."


"Goed draaiboek met leuke opdrachten!" Maurice 10-09-2019

"Het spionnenfeestje was een groot succes! Na wat voorbereiding te hebben gedaan in de avond en wat spullen te hebben gekocht , ging het vlekkeloos. De kinderen vonden het geweldig! Goed draaiboek met leuke opdrachten. Zeker aan te bevelen."

 
"Leuke enthousiaste reacties van ouders gehad" Anouk 09-09-2019

"Iedereen vond het elfenfeestje leuk en ook nog paar leuke enthousiaste reacties van ouders gehad. We hadden het feest een beetje veranderd in Winx feeën, met winx deco van Etsy en winx afscheidskadootjes. We hebben niet alles kunnen doen maar hebben nog wat over voor feestje jongste in april ;-). Wat vonden we leuk: het kadospel met ballonnen was een hit, houden we er in. Knutselen ook, feeënpoeder ook, toverdoekje vonden ze leuker dan ik had verwacht."


"Echt een aanrader voor een thuisfeestje." Marieke 06-07-2019

"Het was een super leuk feestje. De speurtocht en spelideeën waren super, genoeg variatie en helemaal in het thema. In plaats van cupcake hebben we minitaartjes versiert met de 3d creaties, dit kosten wat meer tijd, dus we hadden echt tijd te kort om alles te doen. Dank je wel voor de leuke ideeën in het draaiboek, echt een aanrader voor een thuisfeestje."

 

"Voor ons als ouders een relaxed feestje!" Eva 04-07-2019

"Het was een geslaagd feestje! De meiden hebben zich vermaakt met unicorn cupcakes versieren (zelf gedaan), unicorn maskers maken (met een hele berg glitters), een super leuke speurtocht en een regenboog in een beker maken! De middag vloog voorbij! Een aantal kinderen gaven aan dat dit het allerleukste feestje ooit was! Het draaiboek was heel compleet, super handig! In combinatie met het feestpakket  maakte het ook voor ons als ouders een relaxed feestje!"

 

"Heel handig dat je alles in een keer in huis hebt" Esther 02-07-2019

"Mijn dochtertje heeft vorige week haar zeemeerminnenfeestje gehad en het was super leuk! Heel handig dat je alles in een keer in huis hebt met het pakket! En vooral de zoutcreatie viel erg in de smaak!"

 

"Veel proefjes" Matthijs 02-07-2019

"Het was een erg leuk feestje. Het vroeg wat voorbereiding, maar iedereen heeft enorm genoten. Het waren wel veel proefjes voor de tijd die we hadden"


"Volledige kant en klare box" Monique  28-05-2019

Wat hebben ze een leuk kinderfeestje 🥳🥳gehad! Een heus 🤓professor feest! Met stofjassen aan en haarnetje op gingen ze aan de slag om kleuren te ontdekken, een vis in de kom te zien, putty gemaakt ,een zeepzakje/smurfensnot en een colafontein en er zaten nog veel meer proefjes in de box waar we niet aan toe kwamen 🥰🥰 en wat zijn de boys verwend door hun vriendjes! Een echte aanrader, wij kozen de volledige kant en klare box, maar je kunt dus ook alleen kiezen voor het draaiboek😬 een echte aanrader!


"Enthousiaste reacties van de ouders, geweldig!" Gerda 28-05-2019

"Gisteren hebben wij een superfeestje gehad! De kids vonden het geweldig om met hun labjassen aan de proefjes te doen, lekker te kliederen met klei en smurfensnot en ze waren verbaasd dat de proefjes lukten. De kleurenmelk en bubbels in de beker waren heel verrassend, en de colafontein was een spetterend einde van het feestje! Vandaag kwamen de enthousiaste reacties van de ouders, geweldig! Bedankt voor het leuke kadootje en het super feestje! We hebben genoten!"


"De kinderen hebben genoten en wij ook!!" Dorian 28-05-2019

"Het professorfeest was een superfeest en alles was perfect voor elkaar. De kinderen hebben genoten en wij ook!! Super bedankt voor de snelle levering en we komen vast en zeker nog weer bij je terug."

 

"Het leuke van dit feestje is dat de kindjes echt allemaal samen spelen" Miranda 22-05-2019

"We hebben een super leuk zeemeerminfeestje gehad, Janne straalde van geluk! Ideaal zo, kant en klaar met draaiboek en alle benodigde spullen in een doos. Maar voor 4 - 5 jarigen is het wel een overvol programma, die hebben toch nog veel behoefte aan gewoon samen buiten spelen, zoals trampoline springen ed. Maar al met al hebben we toch nog het ballonnen cadeau spel, zoutcocktail maken, zeemeerminnen staart en de parels zoeken gedaan. Het leuke van dit feestje t.o.v. een indoorspeeltuin is wel dat de kindjes echt allemaal samen spelen, terwijl ze in een binnenspeeltuin al snel 2 aan 2 spelen en niet met elkaar. Vind het echt voor herhaling vatbaar en kan het iedereen aanraden!"

 

"Beetje van mijzelf en veel van Kaat" Cindy 21-05-2019

"Goed in elkaar gezet draaiboek. Alle materialen mee geleverd. De kids hebben genoten. Beetje van mijzelf en veel van Kaat. Geslaagd professorfeestje"

 

"Jouw tips waren fijn!" Mechteld 21-05-2019

"Het feestje was top! En jouw tips waren fijn: Alles buiten gedaan, dat was ook wel echt nodig achteraf gezien😉 Tasjes maken met de proefjes en juist ook de ‘simpele’ proefjes waren leuk! Veel oeh en aah’s , wauw, huh hoe kan dat, bij de waterproefjes. De kleurstof in de melk vonden ze supermooi, aah wat mooi!! En natuurlijk de smurfensnot en klei waren favoriet, daarvan wilden ze er nog wel meer maken. Superleuk was t, bedankt!"


"Alles compleet, met zelfs nog extra tips!" Esther 20-05-2019

"Onze dochter werd 7 jaar en wilde dolgraag een zeemeermin feestje geven. Via Van Kaat het draaiboek en de doos met alle spullen ontvangen, ging supersnel! Alles compleet, met zelfs nog extra tips voor spelletjes in het draaiboek. Moest ook wel, want de geplande speurtocht was vanwege het slechte weer geen optie. Dus gekozen om de kinderen te laten 'zeewierlimbodansen'. Een groot succes, net als het maken van het regenboogzout. We hadden tijd tekort. De kinderen hebben een topfeest gehad en ging superenthousiast naar huis!!"


"Heel tevreden over de website, levering en communicatie. Echt een aanrader!" Danja 11-05-2019

"Super unicornfeestje gehad! Feestpakket en draaiboek waren meer dan volledig, niet eens alles kunnen doen. Vooral de maskers vonden de kids (6-8 jaar) fantastisch om te maken. Door het draaiboek was het feestje goed te organiseren, geen "gedoe". Heel tevreden over de website, levering en communicatie. Echt een aanrader!"

 

"Enthousiaste kinderen bij elk spel weer" Celine 11-05-2019

"Vandaag kinderfeestje van mijn zoon van 8 gehouden. Draaiboek ‘ Reis om de wereld’.Wat was dit leuk zeg! Voorbereidingen heb ik zelf gedaan. En elk kind ging met een gevuld tasje naar huis. Enthousiaste kinderen bij elk spel weer. Educatief en gezelligheid stonden voor op! Een echte aanrader"


"De kinderen hebben genoten en er is nog flink over nagepraat!" Brechje 15-04-2019

"Het feestje was heel erg leuk en de proefjes allemaal super. Alles ging heel goed en de kinderen hebben genoten en er nog flink over nagepraat! Alles was door jou weer top geregeld, beschreven en opgestuurd!"


"Het feestpakket was meer dan compleet!" Ellen 06-04-2019

"Bedankt voor het geslaagde professorfeestje. Wat een knoeiboel! Iedereen heeft volop genoten. Het pakket was meer dan compleet. Hebben lang niet alles kunnen doen. Ondanks we 2 uur zijn uitgelopen."


"Feeënstof maken, leren vliegen, ze vonden het allemaal fantastisch!" Elise 12-03-2019

"Het feeënfeestje was geweldig! met 5 kleine meisjes van 4 jaar wisten we vlot een hele namiddag te vullen. Feeënstof maken, een toverstaf knutselen, leren vliegen en toveren, ze vonden het allemaal fantastisch!"


"Ze hebben super genoten van je zeemeerminnen feest" Alice 27-03-2019

"Lieve kaat. Wat een geweldig feestje was dit weer. Onze dochter en haar vriendinnen hebben super genoten van je zeemeerminnen feest"

 

"Ik vond het echt ideaal zo!" Marieke 5-02-2019

"Het zeemeerminfeestje was erg leuk! Het was prachtig weer die dag, dus de meisjes hebben buiten bellen geblazen en parels gezocht in de tuin.  Het maken van de staart was een groot succes, ze kropen allemaal fanatiek over de vloer. De andere spelletjes zijn we niet aan toegekomen. We hebben nog eierkoeken versierd, kadootjes uitgepakt en frietjes gegeten. Na 3,5 uur was het mooi geweest ;). Graag tot een volgend feestje, ik vond het echt ideaal zo!"


"Ik vind de feestdoos bijzonder compleet" Boris 18-02-2019

"We hebben afgelopen weekend het professorfeest gehad. Het was een groot succes. En ik vind de doos bijzonder compleet, en de handleiding erg duidelijk. Superfijn!"
 

"Volgende maand bestellen we weer een feestje bij je!" Alice 10-02-2019

"Yeah dit feest was super geslaagd. Wat hebben de kids genoten van het cupcakecupfeestje. Er kwam zelfs een vraag van de kinderen:” waarom heeft yanoah altijd van die leuke feestjes?” Nou mijn dochter kon daar kort en duidelijk over zijn. Dat komt door een lieve mevrouw die dat bedenkt. Lieve Kaat ook deze keer gaat alle eer naar jou. Wat een geweldig feestje was het weer wij hebben er super van genoten. En volgende maand bestellen we er weer een bij je!"


"Super-relaxt dat ik nergens aan hoefde te denken" Renee 08-02-2019

"Het cupcakecupfeestje was een groot succes! 10 kinderen tussen de 4 en 6, 8meiden 2jongens, zijn echt zoet geweest! Uit school op woensdagmiddag, eerst broodjes knakworst en toen kadospel. Daarna de mutsen versieren waar ze vrij lang zoet mee waren. Foto moment en toen de cupcakes versieren (het was alleen maar regen regen regen dus geen speurtocht maar eerlijk gezegd hadden we dat ook niet gehaald zo lief waren ze aan het fröbelen.) Voor ieder had ik 2cupcakes om te versieren. Daarna de cupcake dans op repeat terwijl sommigen nog met chocolade gingen verven  op het eetpapier (groot succes) en om 3uur waren we weer klaar, de tijd vloog voorbij. Helemaal top! Zeker aan te raden en super-relaxt dat ik nergens aan hoefde te denken verder. VEEL DANK!"

 

"Ideaal dat we nergens meer voor hoefden te zorgen!" Jacoline 07-02-2019

"Het cupcakecupfeestje was geslaagd! Ideaal dat we nergens meer voor hoefden te zorgen, helemaal compleet. Al met al dus een geslaagd feestje gehad! Bedankt!"

 

"Zo leuk om met feestpakket zelf een verjaardagsfeestje te geven!" Gosia 05-02-2019

"Met het robotfeestdraaiboek en bijhorend feest pakket is het zo leuk om een verjaardagsfeestje zelf te geven. Echt aan te raden. De kinderen hebben een top verjaardag gehad!"


"Geweldig" Petra 04-02-2019

"Lize en haar vriendinnen hebben het als geweldig ervaren. Voor mij was het draaiboek duidelijk,  misschien mistte ik alleen het klaar hebben staan van de cupcakes, wanneer je niet tijdens het feestje gaat bakken. Levering artikelen prima!"

"Erg leuke reacties van ouders" Joyce 03-02-2019

"Wat een super pakket... Het professor feestje was een groot succes zowel bij de jarige als bij de genodigden. Kreeg ook erg leuke reacties van ouders terug. Ook het gebruik van het draaiboek was erg fijn en overzichtelijk. Hadden de benodigdheden voor proefjes gesorteerd hierdoor makkelijk van proef naar proef met de kinderen. Bedankt!"

 

"Ieder kind ging vol verhalen naar huis!" Sanne 28-01-2019

De meiden vonden het een magisch unicornfeest!!! Ieder kind ging vol verhalen naar huis, van ouders hoorden we na het weekend terug hoe leuk ze het hadden gevonden.

"Een week later praten ze er nog steeds over!" Silvia 20-12-2018

"Het unicornfeestje was een groot succes. Alle kinderen (7 jaar) waren erg enthousiast en een week later praten ze er nog steeds over. Mirthe was eveneens heel blij met het leuke cadeautje dat ze kreeg van Kaat. Erg bedankt om ons feestje tot een succes te maken."

"Kinderen vonden het leuk om te doen!" Judith 07-12-2018

"Super leuk feestje gehad. Erg veel leuke proefjes. Kinderen vonden het leuk om te doen!"


"Met al jouw tips en het draaiboek liep het Japanse sushifeestje als gesmeerd!" Marleen 19-11-2018

"Het Japanse sushifeestje was super leuk! De kids waren erg enthousiast. En met al jouw tips en het draaiboek liep het als gesmeerd! Ik had zelf nog extra kralen besteld zodat de kinderen 2 gelukspoppetjes konden maken. Dit vonden ze een super leuke activiteit. We hebben niet alle activiteiten gedaan...de tijd vloog voorbij! Mijn schoonzusje was in Japan op vakantie toen ik het pakket heb besteld. Dus zij had nog wat Japans snoep mee genomen. Erg leuk! Bedankt voor de goede zorgen!!"

"Snelle service en voorvreugde" Carina 15-11-2018

Het was een geslaagd professorfeestje! Alles is prima verlopen, mooi schema, genoeg proefjes, goede tips en extra ideeën. Snelle service waardoor ik meteen aan de slag kon en de voorvreugde voor dochter al begon. Ook met alleen een draaiboek kun je prima een leuk feest geven. De kinderen waren heel enthousiast en bij sommige proeven zeer geconcentreerd. Bovendien kwamen er veel vragen, dus fijn dat alle proeven duidelijke omschreven zijn, ook qua uitleg over hoe het mogelijk is. Top! We hebben als afsluiting patat gegeten, gewoon op tafel(zeil) zonder borden of bestek. Lekker een klodder mayo, ketchup of appelmoes er bij. Vonden ze geweldig! Lekker makkelijk opruimen ook na afloop. Iedereen blij!

 

"Het leukste feestje ooit!" Francien 11-11-2018

"We zijn heel enthousiast over het draaiboek, het pakket met alle spullen en de persoonlijke service! Het feestje was geweldig! Door het handige draaiboek hadden we vooraf de proefjes bekeken en een planning gemaakt. De tip om de spullen per proef klaar te zetten was erg fijn. Zo was het tijdens het feestje ook relaxt! Het zijn erg leuke proefjes die kinderen van begin tot eind boeien! We hadden opa tot professor gemaakt en oma, mijn man en ikzelf waren de assistenten. Zo was er voldoende hulp bij de proefjes.  Door de labjas en het haarnetje (en we hadden zelf brillen geregeld) zijn kinderen ook echte professors. Fien heeft genoten! En de andere kinderen ook. De reacties van de kinderen en ouders waren geweldig. Ik kreeg direct na het feestje van eigenlijk elke ouder een reactie, omdat ze zo’n enthousiast kind thuis kregen. Ze lieten de proefjes gelijk thuis zien en vonden het feestje van Fien het leukste feestje ooit! Dan ben je als ouders ook trots dat het feestje zo geslaagd was. Kaatje, hartelijk bedankt voor jouw bijdrage!"

"Blije kindjes, en complimenten van de ouders over de originele invulling van het feestje." Ineke 09-11-2018

"Lekker rustig, zo'n kant & klaar pakket van Kaat! Ik heb het feestje pas op de ochtend zelf zitten voorbereiden - omdat ik eigenlijk alleen een selectie van spelletjes uit het draaiboek hoefde te maken en daar de juiste attributen bij hoefde te zoeken. Je kunt zo aan de slag! We hebben niet alles gebruikt wat in het pakket zat, maar wát we gebruikt hebben viel in goede aarde! Ik had er zelf nog een stickerkaart bij gemaakt voor elke gast om mee naar huis te nemen: ze kregen per afgerond spelletje een sticker op hun kaart (dit omdat er in veel spelletjes toch een soort competitie-element zat, wat voor 4&5-jarigen soms lastig is. Op deze manier was iedereen blij! Kortom: blije kindjes, en complimenten van de ouders over de originele invulling van het feestje."

 

"De meiden hebben echt genoten! Top" Monique 05-11-2018

3 oktober hadden wij ons unicornfeest voor onze dochter. De meiden hebben echt genoten! Vooral het zout kleuren en de staarten happen vielen in de smaak! Top

 

"Enthousiaste meiden van 11 jaar!" Corine 02-11-2018

"Vanmiddag het professorfeestje gedaan met enthousiaste meiden van 11 jaar. Het was echt een succes!"

 

"Alle meiden gingen blij de deur uit" Judith 27-09-2018

"Het was een zeer geslaagd parfumfeestje! Dank daar voor. Het draaiboek maar ook het totale pakket beviel super. Het enige wat veel meer tijd kosten dan wij dachten was geur spel. Wij hebben de schriftjes gebruikt om de geur spel en de memory in op te schrijven. De quiz hebben we in 2 teams gespeeld. Aan het eind van de dag gingen alle meiden blij de deur uit met een tasje met parfumfles schriftje pen en nog wat lekkers. Erg geslaagd dus."

 

"Bedankt voor de goede service en tot ziens" Angelique 26-09-2018

"Wat een superleuk feestje was het parfumfeestje😍! Wat hebben de meiden genoten en het hele huis ruikt naar allerlei geurtjes! Bedankt voor de goede service en tot ziens "

"Uitgebreid draaiboek en super compleet pakket!!!!" Karin 13-09-2018

"Super geslaagd professorfeestje gehad! Dank je wel voor het uitgebreide draaiboek en het super complete pakket!!!!"

 

"Tot volgend jaar" Cora 11-09-2018

"Het cupcakecupfeestje was echt enorm geslaagd. Helft niet gedaan omdat er ook gewoon gespeeld werd. Maar Lieze heeft enorm genoten en wij ook! Ik geloof dat ik zelf dit keer ook wat relaxter was doordat het de tweede keer was 😉Tot volgend jaar 😀"

 

"Erg handig en gemakkelijk. Echt een aanrader!" Evelien 10-09-2018

"Het unicornfeestje was top! De kinderen hebben genoten. We zijn niet aan alle spelletjes toegekomen, omdat de kinderen met veel aandacht aan de maskers hadden gewerkt. Het pakket vond ik erg handig en gemakkelijk, het draaiboek was volledig en vol met tips; handig! Echt een aanrader!"

 

"Een mooi en compleet feestpakket!" Soraya 09-09-2018

"Voor onze dochter het unicorn feestje besteld. Het was een super leuk feestje! Een mooi en compleet feestpakket!"

"De kinderen waren helemaal enthousiast" Janneke 29-08-2018

"Leuk parfum feest gehad! De uitgenodigde kinderen waren helemaal enthousiast; “dit is veel leuker dan naar een speeltuin gaan”. Top, bedankt voor het delen van je ideeën!"

"Super geslaagd feestje!!" Thijs 25-08-2018

"Super geslaagd unicornfeestje gehad!!"

 

"De colafontein, de klei en het toveren met kleurstof in melk waren favoriet" Marleen

Niels heeft een superleuke dag gehad, samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes.  De colafontein, klei en het toveren met kleurstof in melk waren favoriet. Erg handig is het draaiboek en het pakket met dingen die nodig zijn voor de proefjes ( maizena,afwasmiddel etc). En als verrassing zat er een kadootje in voor de jarige! Het is aan te raden om met 2 volwassenen te zijn om de kids te helpen. Wat wij ook goed in de gaten hebben gehouden is dat de kinderen goed hun handen bleven wassen na een proefje, bijv. na het proefje met de baking soda. Bedankt, en wie weet tot een volgend kinderfeestje!!

"Compleet en af" Marieke 16-07-2018

"Wat een leuk feestje is het geworden het Japanse sushi feestje! Onze dochter van 11 heeft zich prima vermaakt met haar vriendinnen. Het draaiboek en de ideeën plus de benodigdheden maken het feestje compleet en áf. Bedankt!"

 

"Wat een ontdekking dit!" Hanna 15-07-2018

"Wat een ontdekking dit! De meisjes hebben genoten van het elfenfeestje (en dus ik ook)! alles was dik voor elkaar! Mooi draaiboek, leuke activiteiten en werkelijk aan alles was gedacht in het pakket. Ideaal voor drukke ouders, scheelt enorm veel tijd!!"

 

"Goede service!" Claudia 09-07-2018

"Goede service! Uitgebreide pakketten waar heel veel in zit! Ik had het cupcake en parfum pakket. De kinderen hebben zich goed vermaakt we hebben niet alles gedaan omdat het bij beide feestjes heel warm was en dit afwisselde met wat water spelletjes en een zwembad. Enigste opmerking is dat de flesjes parfum vullen wat lastig gaat misschien daar iets op vinden. Voor een volgend feestje kom ik zeker nog eens kijken of er wat tussen zit!"

 

"Een echt succes!" Nancy 06-07-2018

"Afgelopen weekend was het elven en feeën feestje van onze dochter. De meiden hebben genoten en gingen als echte elfjes naar huis. Een echt succes! Dank je wel!"

 

"De kinderen hebben het superleuk gehad!" Yeliz 01-07-2018

"De kinderen hebben het superleuk gehad! We hadden uiteindelijk toch meer kinderen uitgenodigd. Ik heb daarom zelf geïmproviseerd met de knutselspullen.  Ik heb als extra spel de unicorn pinata toegevoegd en aan het einde hebben we eenhoornsnot (slijm) met veel glitters gemaakt en het potje versierd waar de slijm in kon."
 

"Het maken van de robotpakken was een groot succes" Heleen 02-07-2018

"We hebben een leuk robotfeestje gehad. Het maken van de robotpakken was een groot succes en daar zijn ze bijna de hele tijd mee bezig geweest ;)"

 

"Een groot succes!" Esther 12-06-2018

"Luna en alle andere kinderen hebben een super leuk feestje gehad! Vooral de eenhoornstaart maken en de speurtocht naar de eenhoornpoep was een groot succes!"

 

"Het leukste feestje ooit!!" Jantine 11-06-2018

"We hebben een superleuk professorfeestje gehad. Draaiboek en pakket waren heel compleet, aan alles is gedacht! De kinderen vonden het het leukste feestje ooit!!"

 

"De jongens hebben genoten en wij stiekem ook :-)" Paulien en Jacco

"Wat was het een geslaagd feestje! Keurig op tijd het pakket besteld en ontvangen, met alles erop en eraan. Wij hebben niet alle proefjes kunnen doen, maar volgens de jarige jop wel de leukste (cola fontein en klei maken). De jongens hebben genoten en wij stiekem ook :-). Zeker een aanrader!"

 

"Het pijltjes schieten vonden ze heel erg leuk!" Fredy 06-06-2018

"Het Safarifeestje was erg leuk! We hebben helaas niet alle spelletjes kunnen doen. Het pijltjes schieten vonden ze heel erg leuk. En ook papa vond dat erg leuk!"

"Het meest ontspannen feestje ooit" Margot 28-05-2018

"Wij hebben het ''reis om de wereld'' feestje vorige week gedaan voor 7-jarigen, jongens en meiden. Het was een groot succes! Heerlijk om terug te vallen op het draaiboek, het was het meest ontspannen feestje dat wij ooit hebben gehad!"

 

"Ook hier een super blije moeder" Aga 26-05-2018

"Ook hier een super blije moeder. Sluit me aan bij de andere reacties over t draaiboek en t pakket! Echt super fijn tot in de puntjes. Wij hebben het feestje vandaag gehad terwijl t buiten 27 graden was. Maar de kids (9 jaar) bleven geboeid en helemaal blij met zelfs de simpelste (voor mij) proefjes. Via de ouders al veel positieve reacties gekregen! Dank je wel Van Kaat!"

"Fantastisch feestpakket!" Charlotte 19-05-2018

"Bedankt voor het fantastische professorfeest feestpakket! Het was een groot succes! Prachtig compleet en ruim voldoende pakket! Je hoeft er zelf niks aan te doen als alleen maar te genieten van al die stralende professors! Kids blijven uren geboeid bezig! Groetjes Cas en Charlotte"
 

"Wat een uitgebreid pakket! Enne handig het draaiboek!" Martine 19-04-2018

"Super was het!! Het Professor pakket besteld! Gister bij m'n dochters feestje gebruikt!! Wat een uitgebreid pakket! Enne handig het draaiboek! Je hoeft zelf nog maar weinig te doen en aan te schaffen!! Een luxe! ; ) Een paar proefjes gedaan... Ze waren enthousiast over de proefjes die we deden! En zelfs een kleinigheidje voor de jarige in de doos.. top!!"

 

"Super goed verzorgd" Ellen 18-04-2018

"Wij hebben vanmiddag een professor feestje gehouden. De draaiboek en feestbox waren super goed verzorgd. Het was een top middag, iedereen heeft genoten."

 

"Opschieten om het programma rond te krijgen." Marisca 17-04-2018

"We hebben een geslaagd unicornfeestje achter de rug. De kinderen hebben het super leuk gehad. Totaal 7 meiden en 1 jongen die met alles heeft mee gedaan. Ik heb het feestje alleen voorbereid en alleen uitgevoerd. De tip om alles is tasjes te doen per activiteit hielp mij enorm. We hebben het gevierd van 12.30 uur (gelijk uit school) tot 16 uur. We moesten opschieten om het programma rond te krijgen."

 

"Draaiboek is goed in elkaar gezet." Bas 04-04-2018

"Voor mijn dochter het professor feestje gedaan. Draaiboek en de complete box besteld. Wat hebben ze allemaal genoten. Kreeg van de ouders alleen maar positieve geluiden. Draaiboek is goed in elkaar gezet."

 

"Allemaal enthousiaste meiden" Chantal 02-04-2018

Vorig week 24 maart het unicorn feestje gevierd voor onze jarige Sam (9) super leuke en gezellige middag gehad met allemaal enthousiaste meiden en we hadden eigenlijk tijd te kort. Het was een super gezellige middag, echt geslaagd, heel erg bedankt!

 

"We kijken alweer uit naar het volgende feestje wat we kunnen bestellen bij je." Alice 28-03-2018

"Ook dit eenhoornfeestje is goedgekeurd. Wat een super middag hebben ze gehad. Ze genoten van elk onderdeel. Dankjewel voor dit geweldige feestje. En we kijken alweer uit naar het volgende feestje wat we kunnen bestellen bij je."

 

"Het draaiboek en de spullen waren heel handig!" Renee 23-03-2018

"Het robotfeestje was erg geslaagd! We hebben lang niet alles gedaan, maar het draaiboek en de spullen waren heel handig! Voor de robotpakken heb ik plaatjes van 'metertjes' van internet uitgeprint om op de pakken te plakken. Ook heb ik nog rode doorzichtige plastic wegwerp drinkbekers gekocht en die met dubbelzijdig tape op de schouders geplakt, als lampjes, dat was ook nog leuk. Verder hebben we chips gegeten, robotdans gedaan en een 'dief' die een doos met robotcadeautjes had 'gestolen' achtervolgd. Het ouderwetse spelletje piep de muis met m&ms ('batterijen') was ook erg leuk. Dank voor de hulp!"

 

"Mijn complimenten" Thomas 12-03-2018

"Het professorfeest was zeer geslaagd. Met dank aan jouw feestelijke pakket. Mijn complimenten voor de zorgvuldigheid waarmee je dit hebt samengesteld. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt. We kunnen en zullen je aanbevelen in ons netwerk."

"Wat een goed en duidelijk draaiboek!" Linda 04-03-2018

"Ik vind thuisfeestjes geweldig, maar ben er toch altijd wel nerveus voor. Behalve deze keer! Wat een goed en duidelijk draaiboek! Door de doos met spullen hoefde ik niet zelf alles af te lopen. Dat gaf echt rust. De planning was heel handig. De meiden hebben genoten van het unicornfeestje! Een aanrader!"

"Wat was het goed voorbereid!" Rune 01-03-2018

"Afgelopen weekend een ontzettend geslaagd Professorfeest gehouden. Voor wat jongere kinderen (5 en 6 jaar) dus iets minder proefjes. Wat was het goed voorbereid:perfect draaiboek, alles kant en klaar aangeleverd en zelf een playlist met spannende laboratoriumgeluiden erbij. Vooral de statische ballon, het klei maken en de colafonteun vielen enorm in de smaak. Na afloop alleen maar blije gezichten!"

 

"Het eenhoornfeestje ging echt super!" Bouwina 15-02-2018

"Het unicornfeestje was echt superleuk! We hadden een groepje van 8 kinderen waarvan twee jongens. Eerst was ik een beetje bang dat de jongens het thema niet zo leuk zouden vinden, maar ook zij vonden het geweldig. Eentje had zelfs tegen zijn moeder gezegd dat hij ook een eenhoorn feestje wilde geven. Dus helemaal top. 

De spelletjes waren ook heel leuk, we hebben bij het cadeauspel het balonnenprik spel gedaan. Dit vonden de kinderen erg spannend en ook erg leuk. Tussendoor de speurtocht, even rennen en energie kwijt, was precies goed. Hier was de zaterdagochtend zo voorbij. Wel had ik twee spellen eruit gelaten omdat ik anders tijd tekort kwam, maar het ging echt super! Straks voor de zomervakantie bestel ik weer een pakket bij voor mijn jongste dochter die dan 5 jaar wordt. Waarschijnlijk iets met feeën of prinsessen. 😁 Enorm bedankt!"

"Echt overal was aan gedacht en voor bereid, echt zo fantastisch!" Shelley 12-02-2018

"Voor mij zoon die 10 werd het Professor Feest gedaan. Heb het draaiboek en het feest pakket besteld. Echt overal was aan gedacht en voor bereid. Touwtjes al op maat, papiertjes al op maat geknipt was echt zo fantastisch! Ook het draaiboek was zo goed uitgewerkt!! Het feest was super geslaagd! Ik raad het echt aan! Dank je wel Kaat!!"

"Wat een topfeestje" Bilitis 03-02-2018

"Wat een topfeestje voor mijn zoon (9) was het professorfeestje. Genoten van alle proefjes. En alles was zo goed geregeld, hoefde zelf niets te verzinnen. Top!"

"t feestvarken heeft een SUPER-feest gehad!" Annemiek 01-02-2018

"Het professorfeestje was super! Hoe simpele proefjes zo veel indruk kunnen maken op kinderen ( hoezo wijst die pijl nu de andere kant op?! En.. Eusj, Mn prop papier is nog droog!) Eenmaal Thuis ( met tas met proefjes)hadden veel kinderen al van alles laten zien. Daan mocht de volgende dag op school trakteren en er liepen kinderen met muts en jas rond😂 De juf had al gehoord hoe gaaf t feestje was geweest! Ga er vanuit dat t dus erg geslaagd was! Maar t belangrijkste was dat t feestvarken zelf een SUPER-feest heeft gehad!"

 

"Voor ons als ouders erg ontspannen!" Sarah 30-01-2018

"Het unicornfeestje was erg geslaagd! De meisjes hebben het erg naar hun zin gehad. Ze hebben vooral erg veel plezier gehad in het knutselen van de hoorn en de speurtocht. De tijd vloog voorbij en we zijn niet eens aan het hele programma toegekomen. Het was wel prettig dat we van alles achter de hand hadden. Het uitgebreide draaiboek en het complete feestpakket was voor ons als ouders erg ontspannen! Van Kaat is zeker een aanrader!"

"De speurtocht op zoek naar de schat met regenboogpoep sprak enorm aan tot de verbeelding" Claire 29-01-2018

"Wat hebben we een leuk kinderfeestje gehad in het thema unicorn. De kinderen werden echte eenhoorns en ook de speurtocht op zoek naar de schat met regenboogpoep sprak enorm aan tot de verbeelding. In combinatie met het feest pakket hebben we zelf ook kunnen genieten van het feest! Bedankt voor het uitwerken van dit leuke themafeestje Kaatje!!"

 

"Heerlijk om niet zelf na te hoeven denken" Marlinda

"Hoe houd je 6 jongens van 6/7 jaar ruim 3 aan een tafel? Juist…door dit professorfeestje te geven! Het draaiboek was daarbij een welkome aanvulling. Compleet met volledige beschrijving van alle proefjes en een handige tijdsplanning. Ik heb alle downloads uitgeprint en gelamineerd en rond de eettafel opgehangen. We hebben zelf de labjassen, mutsen en alle materialen aangeschaft. Maar het was heerlijk om niet zelf na te hoeven denken hoe lang de proefjes zullen duren, welke er geschikt zijn etc… We hebben eigenlijk het complete draaiboek gevolgd. De jongens hadden geen tijd om tussendoor wat te drinken of te snoepen, ze gingen liever zelf weer aan de slag. Heerlijk! Aan het eind wilden ze het liefst het draaiboek mee naar huis om alle proefjes thuis nog eens te mogen doen, maar dat heb ik maar niet gedaan ;-)"


"Superleuk unicornfeestje gehad" Angela  17-01-2018

"Superleuk unicornfeestje gehad. Alles goed georganiseerd (draaiboek) en kwam niet eens aan alles toe. Sam heeft genoten"

 

"Een groot succes!" Thea 15-01-2018

"Heb een aantal proeven gedaan uit het draaiboek, wat een feest! Had 5 super geconcentreerde jongens die er geen genoeg van konden krijgen. Een groot succes!"

"Zeer geslaagd unicornfeestje" Rebecca 26-12-2017

"Zeer geslaagd unicornfeestje! De hoorns en het staarten maken vielen erg in de smaak! Dankjewel!"

 

"Wat een fantastisch idee" Kirsten  18-12-2017

"Mijn zoontje heeft een geweldig reis om de wereld feestje gehad, dank je wel! Wat een fantastisch idee, super verzorgd pakket en leuke spelletjes! Ik zal jouw feestpakketten zeker aanraden aan anderen!"

 

"Heel geslaagd!!" Renate

"Het unicornfeest was heel geslaagd!! 👍🏻👍🏻

 

""Lol gehad" Annette  07-12-2017

"Het was een heel geslaagd feestje! Alle kids heel blij en wij ook! Ze hebben geleerd, een feestje gevierd en lol gehad! Het pakket was prima verzorgd! Veel dank en misschien wel tot de volgende keer!"

 

"Coolste feestje ooit" Judith 04-12-2017

Vandaag met 5 jongetjes van 7 het professor feestje gedaan. Wat een succes! Coolste feestje ooit, volgens één van de kinderen!"

 

"Het coolste feestje ever!" Angelique 19-11-2017

"Wij hebben gisteren het professorfeestje gevierd. Het draaiboek en pakket besteld en het was een succes. Alle kinderen vonden het gewéldig de proefjes zijn ook allemaal duidelijk uitgelegd. Het verven in melk het klei maken en de cola fontein waren een succes. Eigenlijk was alles een succes. Er werd door een van de kinderen al geroepen het coolste feestje ever. Een absolute aanrader."

 

"Verbaasde gezichten en uitspraken als wow..." Natasja

"Daphne vond een superfeest. Ook alle andere meiden vonden het leuk. De smurfensnot, klei maken, tekenen in melk vielen erg goed in de smaak, maar ook de wat eenvoudigere proefjes zoals ballon doorprikken, de vis in de kom en de beker water met karton zorgde voor verbaasde gezichten en uitspraken als wow... Een vriendin van mij was heel enthousiast over dit feestje en naderhand kunnen wij zeggen dat dat voor ons ook geld. Het waren voldoende proefjes, tekst en uitleg is goed en de opbouw in de proefjes qua spektakel is goed."

 

"Erg leuk kinderfeestje gehad" Anouk  10-11-2017

"Onze zoon heeft een erg leuk feestje gehad! We hebben niet alle proefjes gedaan maar de 10 leukste/ spannendste er uit gepikt. Ook onze jongste zoon van 4 kon prima meedoen. Dankjewel voor het uitgebreide draaiboek, de handige tips en het compleet verzorgde feestpakket!"

 

"Ze wilden niet naar huis" Ramona 06-11-2017

"De kinderen vonden het een super leuk unicornfeestje. Ze wilden niet naar huis. Super geslaagd dus. Ook het weer zat ons mee voor de speurtocht."

 

"Zeer handig met je complete pakket" Sophia 31-10-2017

"Het was een leuk feest. Zeer handig met je complete pakket. Het feestje was goed verlopen, wel hebben we een vrije interpretatie gedaan van jouw elfenfeestje."

 

"We hebben een super elfenfeestje gehad!" Olga 01-11-2017

"Graag wil ik je nog laten weten dat wij mede dankzij jouw draaiboek een super elfenfeestje hebben gehad! De elfjes hebben genoten van alle spelletjes en knutsels in het thema en voor papa&mama was het fijn om een leidraad te hebben met genoeg ideetjes (waar we zelf nooit op zouden komen). Bij het volgende feestje weet ik je zeker weer te vinden!"

 

"Kids hebben enorm genoten en ik voelde me echt ontzorgd" Cora

"Het elfenfeestje besteld: zowel het draaiboek als de doos met spullen. Kids hebben enorm genoten en ik voelde me echt ontzorgd. Ik raad het iedereen die wat minder tijd heeft in de voorbereiding of gewoon niet zoveel inspiratie heeft van harte aan!"

 

"Het was een fantastisch feestje!" Sandra 10-10-2017

"Wij hebben voor onze dochter het elfen en feeën feest besteld. Het was een fantastisch feestje! Het draaiboek is duidelijk en compleet en met het complete pakket maak je het jezelf als ouder heel makkelijk:) de meisjes hebben een super feestje gehad! Wij zijn fan van kaat en zeggen tot het volgende feestje!"

 

"Een super leuk 1e kinderfeestje" Marleen 03-10-2017

"Afgelopen zaterdag een super leuk 1e kinderfeestje van mijn dochter gehad. Een unicorn feestje, en wat hebben ze allemaal genoten. Zo leuk om al die blije gezichtjes te zien!"

 

"Originele feestjes" Marianne 27-09-2017

"Originele feestjes met een heel mooi draaiboek met handige tips, uitnodigingen, versieringen en een doos met alle benodigdheden voor een topfeestje! En heel attent, een cadeautje voor de jarige. Dank je wel Kaatje!!"

 

"Bedankt voor je pakket en draaiboek!" Patricia 27-08-2017

"We hebben gisteren een heel leuk feestje gehad! Vanwege het warme weer hebben we meer met water gespeeld dan ons aan het draaiboek gehouden maar toch was het een echt eenhoorn feest! De hoorn knutselen was een beetje priegel werk. We waren er daardoor lekker lang mee bezig! In ieder geval bedankt voor je pakket en draaiboek!"

 

"Wat een succes het Japanse feest!" Jolanda

"Wat een succes het Japanse feest! Het ballonnenspel voor de cadeaus was een superleuk idee! Ook het buigen en de quiz vonden ze hartstikke leuk. Verder hebben we slippers versierd met van alles en nog wat. Stond niet in jouw draaiboek, maar was een grote wens van onze dochter. Je hebt superveel ideeën aangereikt die we niet allemaal konden uitproberen. De bestelling voor een robotfeestje voor onze jongste is net de deur uit! Dank je wel voor de mooie verjaardag!"

 

"Het cup-cake-cup feestje was een mega succes!" Angelique 07-07-2017

"Het cup-cake-cup feestje was een mega succes! De opdrachten waren ontzettend leuk en ik heb heel veel gehad aan het draaiboek. De ideetjes van de chocoladetekening vonden we ook geweldig leuk! Kortom, ontzettend bedankt voor de inspiratie en voorbeelden!"

 

"Een heel gezellig en geslaagd lego feest" Kristel

"Vorige week een heel gezellig en geslaagd lego feest gehad! De kinderen hebben erg genoten van de leuke spelletjes!"

 

"Het leukste kinderfeestje tot nu toe" Tineke 30-06-2017

"Het feest was een groot succes. De meiden vonden de activiteiten allemaal erg leuk om te doen. Er waren er zelfs bij die dit het leukste kinderfeestje tot nu toe vonden! Door alle duidelijke informatie in het draaiboek en het complete feestpakket hebben we zonder veel voorbereidingen te hoeven doen er een topfeest van kunnen maken!"

 

"Het was super!!!" Femmy 16-06-2017

"Op 16 juni was het dan zo ver, de Japanse meidenmiddag. De meiden hebben op z'n Japans (ijs)thee gedronken, vragen over Japan beantwoord, gelukspoppetjes gemaakt en snoepsushi 🍣 gemaakt. Ze hebben een topmiddag gehad!!! Dank je wel!!"

 

"Dit scheelde een hoop werk" Marloes  28-06-2017

"Vanmiddag een leuk eenhoorn feestje gevierd met mijn zoontje. Met veel dank voor het draaiboek en feestpakket, dit scheelde een hoop werk qua voorbereiding :)"

 

"Wat geweldig dit!" Mirjam  23-05-2017

"Top geregeld en alles erg compleet! Petje af wat geweldig dit!  Voor de jongste dochter gaan we hier ook zeker gebruik van maken!"

 

"Ideaal zo'n draaiboek!" Wendy 27-05-2017

"Vandaag het Unicorn feestje gevierd en het was erg geslaagd!! Wel het e.e.a aangepast ivm de warmte. Maar ideaal zo'n draaiboek! Nogmaals bedankt 😉"

 

"Super gezellig en geslaagd professor feestje" Bianca 24-05-2017

"Vandaag een super gezellig en geslaagd professor feestje gevierd! Mijn dochter en haar vrienden vinden t erg leuk om al die proefjes te doen!"

 

"Bedankt namens een ontstresste moeder" Mirjam 23-05-2017

"Super parfumfeestje gehad van mijn dochter Iris en wat goed geregeld allemaal en alles erg compleet . Bedankt namens een ontstresste moeder en heel erg gelukkige dochter!"

 

"Werkelijk geweldig" Anne 26-04-2017

"Het heksenfeest was een enorm succes! Zelfs wij hebben er van genoten, waren kapot na het feestje, maar was werkelijk geweldig!""

 

"Het was voor ons een erg goede ervaring" Marjolein 22-03-2017

"De verjaardag verliep erg goed. We zijn aan lang niet alles toegekomen, maar dat komt omdat ze zich goed vermaakten met de spelletjes die we deden.  De jongens vonden het prikken van de ballon heel spannend en heel leuk en het grabbelen naar lego en daarna iets maken vonden ze helemaal geweldig. Ze hebben wel een kwartier lang gebouwd en ook zo nodig stenen met elkaar geruild. Omdat het zo mooi weer was, hebben we het zoeken naar legohoofden in de speeltuin gedaan. Een deel van de groep ging het verstoppen en het andere deel ging het zoeken. Dat hadden ze zelf bedacht. Bedankt voor je feestpakket, het was voor ons een erg goede ervaring!"

 

"Dit is het leukste verjaardagsfeest ooit!" Hilda 20-03-2017

Het was een geweldige dag zowel voor mijn dochter van 7 als de andere meiden. Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt door het feestpakket tezamen met het draaiboek te bestellen. Dat was zo compleet dat je op eten/drinken na echt niets meer zelf hoeft te regelen. We hebben uiteindelijk geeneens meer de speurtocht gedaan:-) Alle activiteiten met als hoogtepunt het maken en verfraaien van de parfum waren de dames zeer goed bevallen. In de woorden van de dames: Dit is het leukste verjaardagsfeest ooit! :-) Dat werd vandaag in de klas weer herhaald door de klasgenootjes van mijn dochter. Mijn dochter is een gelukkige 7 jarige die deze verjaardag niet snel zal vergeten! En dat tezamen met de bedankkusjes en knuffels van je kind dat is waar je het allemaal voor doet. Ik zal volgend jaar ook zeker aan je site denken! Daarnaast wil ik ook gezegd hebben dat ik het draaiboek en het feestpakket heel snel binnen had en goed op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken. Dus overall een dikke duim!

 

​"De kinderen waren onder de indruk" Nathalie 20-02-2017

"Ik wou even laten weten dat het professorfeestje een succes was. De kinderen waren onder de indruk. De proefjes vonden ze leuk. Te veel om alles te doen ondanks dat het feestje van 11.00 tot 15.00 uur was. Ik was blij dat ik de benodigdheden heb besteld. Het feestpakket was zeer compleet. Het draaiboek vond ik zelf heel compleet."

 

"Het robotfeestje was erg geslaagd!" Maartje  18-02-2017

"Het robotfeestje was erg geslaagd! Zowel de jongens als de meisjes hebben zich prima vermaakt met de verschillende soorten activiteiten. Voor ons was het draaiboek zoals je aanlevert, veel te vol. Maar beter teveel activiteiten dan te weinig… Had dit vooraf ook al ingeschat dus zelf al keuze gemaakt tussen verschillende activiteiten."

 

"Het zit ook enorm leuk in elkaar" Susan 10-02-2017

"Wij hadden het robotfeestje van Kaat gecombineerd met lasergamen, wat prima op elkaar aansloot. Hierdoor hebben we uiteraard niet alle spellen kunnen doen, maar een keuze gemaakt. De jongens vonden het erg leuk om met het robothoofd te lopen en ook het eten met de robothand was favoriet (naast chips ook leuk met M&M's)! Het is heel fijn om een kant-en-klaar feestpakket in huis te hebben. het scheelt voorbereidingen en tijd, maar het zit ook enorm leuk in elkaar. Zo kun je precies het draaiboek volgen (met extra tips en ideeën), maar er is ook ruimte voor je eigen activiteiten. Van Kaat is wat mij betreft dus echt een aanrader!"

 

"Voor het eerst in jaren had ik geen stress" Alice 03-01-2017

"Wat hebben we een super parfumfeestje gehad. Het pakket was echt super en voor het eerst in jaren had ik geen stress. Super bedankt namens onze dochter en haar vriendinnen en zeker namens mij en mijn man." 

"Het eten van de chips met de robothand en het doolhof van laserstralen, waren zeer favoriet" Eline  19-12-2016

"Het Robotfeestje voor onze zoon was zeer geslaagd. Het super complete pakket (zelfs de chips die met een robothand gegeten kon worden zat in de doos) heeft heel wat zorgen uit handen gehaald. Ik ben nog nooit zo snel klaar geweest met de voorbereidingen. De kinderen vonden de activiteiten ook erg leuk. Zowel de jongens als de meisjes hebben genoten. De kinderen gingen al helemaal op in het maken van het robotpak (de eerste activiteit), waardoor we andere activiteiten hebben laten schieten. Het feestje kan zowel binnen als buiten en heeft ook nog een optie voor een speurtocht. Ideaal voor het Nederlandse weer dat nogal eens onzeker is. Genoeg activiteiten en een zeer handig draaiboek. Het eten van de chips met de robothand en het doolhof van laserstralen, waren zeer favoriet. Maar ook het robotdansje hebben we meerdere keren herhaald. Een aanrader dus!"

 

"Een heel gezellig en geslaagd kinderfeest" Moniek 12-12-2016

"Dochter is heel erg verwend en heeft echt genoten van alle aandacht, gezelligheid en leuke en interessante proefjes! Het draaiboek was weer super fijn in gebruik. We hadden veel te veel proefjes tot onze beschikking dus daar hebben we een selectie in gemaakt voor tijdens het feestje. De rest van de proefjes gaan we de komende tijd thuis nog uitproberen, super leuk! Ook is het ideaal dat ik al het benodigde materiaal bij je op kon halen. Scheelt een hoop voorbereiden! Wij kijken terug op een heel gezellig en geslaagd kinderfeest, nogmaals bedankt! Wederom een aanrader!"

 

"Wauw, een aanrader" Marieke 04-12-2016

"Frozen Feest! Wauw een draaiboek van 39 pagina's voor het eerste kinderfeestje van onze dochter. Super handig om in samenspraak met Van Kaat een draaiboek te ontvangen en daarmee te kunnen werken. Het geeft een goed beeld van hoe je middag eruit kan zien en dat er genoeg activiteiten gepland staan om de kinderen mee te vermaken, leuke verhalen en allerlei tips en zelfs een boodschappenlijst. De middag liep daardoor heel soepel en er was ook ruimte voor eigen invulling naast de beste strakke planning. Een zeer geslaagde middag en de meiden vonden het hartstikke leuk en wij ook, bedankt voor de goede organisatie en uitwerking! Een aanrader!!!"

 

"Draaiboek zat ontzettend goed in elkaar. Tot in detail!" Esther 27-11-2016

"Op 16 november heeft mijn dochter Benthe, die 9 werd, een geweldig leuk professor feestje gevierd met 8 Kids. 👍 Draaiboek zat ontzettend goed in elkaar. Tot in detail. Erg leuke proefjes waren het En hele leuke lunch ideetjes stonden er in het draaiboek. Het feestpakket had ik ook besteld. Erg fijn om zo de doos op te halen met daarin alles voor de proefjes en ook deels de versiering erin. Er stonden nog leuke tips in het draaiboek om je huis om te toveren als laboratorium. Het was een geslaagd feest! Thx! 😄"

 

"Vooral smurfensnot, de klei en cola fontein vielen in de smaak" Petra 13-11-2016

"Het feestje was geslaagd!! Wat was het fijn om een draaiboek en een kant en klare doos te hebben met alle benodigdheden. De proefjes vonden ze leuk. Vooral smurfensnot, de klei en cola fontein vielen in de smaak!

 

"Een leuk en geslaagd parfumfeestje!" Angelique 03-11-2016

"Bedankt voor het pakket, het ziet er allemaal prima uit! Gisteren een leuk en geslaagd parfumfeestje gehad. De middag verliep vloeiend en de meiden vonden het super! Dank je voor de hulp!"

 

"Door het verhaal te vertellen konden we ze helemaal meenemen naar een magische elfenwereld" Jeroen 14-10-2016

"Vandaag het elfenfeestje gehad. Alle kinderen vonden het geweldig. Door het verhaal te vertellen konden we ze helemaal meenemen naar een magische elfenwereld. Omdat de jarige van enthousiasme niet kon wachten begonnen we met de cadeautjes en wat te eten en drinken. Daarna kon ik vertellen over feeën en elfjes en hebben we vleugels gemaakt die ze zelf konden inkleuren en beplakken. Zonder toverstafje geen getover dus dat werd de 2e activiteit. Iedereen kon zelf kiezen hoe ze het toverstokje konden versieren. Wel of niet linten, glitters, etc. Aansluitend misten we nog 1 ingrediënt... Zonder elfenstof konden we niet opstijgen. Ik had bij de xenos kleine potjes gekocht en met zout en stoepkrijt magisch stof gemaakt. Door het verhaal mooi te vertellen en ze op te laten passen niet met stof te knoeien omdat anders de tafel zou vliegen bleven ze in de magie. Na het avondeten nog even als elfjes rond gedanst tijdens de elfendisco waarna iedereen moe maar tevreden naar huis kon. Ontzettend bedankt voor je draaiboek en alle ideeën die dat opbracht."

 

"Top cupcakecupfeestje met alles erop en eraan!" Eef 12-10-2016

"Top feestje gehad van Van Kaat, cupcakecupfeestje met alles erop en eraan! Kinderen waren enthousiast en ouders ook. Met vaart, afwisseling en rustpunten.. Zeer geslaagd. Dank Van Kaat!"

 

"Het snoepfeestje was geslaagd" Angelique 30-09-2016

"Het snoepfeestje was geslaagd. Iedereen ging tevreden naar huis. Het draaiboek was heel handig, al loopt het uiteindelijk toch altijd weer anders dan gepland😉"

"Alle meiden roken heerlijk!" Moniek 12-09-2016

"Het parfumfeestje van Vajèn was enorm geslaagd, alle meiden vonden het super leu