top of page

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over mijn kinderfeestjes, feestpakketten en draaiboeken zette ik op een rijtje. Staat je vraag er niet bij? Dan kan je mij gewoon bellen of mailen! 

 • Wat voor soort kinderfeestjes zijn het?
  Alle kinderfeestjes zijn thuisfeestjes die je zelf kan organiseren. Het zijn themafeestjes, dus met spelletjes, knutselactiviteiten, speurtocht, dansjes of proefjes in het feestthema. Afwisselend dus met deze verschillende activiteiten.
 • Welke thema's voor kinderfeestjes zijn er?
  Van deze themafeestjes kan je zowel een draaiboek als compleet feestpakket bestellen: 1. Professorfeestje(proefjesfeest) 2. Unicornfeestje / eenhoornfeestje 3. Zeemeerminfeestje 4. parfumfeestje 5. superheldenfeest 6. Safarifeestje / Junglefeestje 7. Elfenfeestje / feeenfeestje 8. Cupcakecupfeestje Van deze themafeestjes kan je het uitgebreide draaiboek bestellen: 9. Japans sushifeestje 10. Reis om de wereld feestje 11. Legofeestje 12. Spionnenfeestje 13. Ruimtefeestje 14. Challengefeestje 15. Harry Potter Toverschoolfeestje 16. Pokemonfeestje Voor deze kinderfeestjes is alleen een draaiboek beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt je waarschijnlijk al in huis hebt, eten is en de printables uit het draaiboek.
 • Voor welke leeftijd zijn de kinderfeestjes geschikt?
  Alle feestjes zijn geschikt voor kinderen op de basisschool, dus van 5 tot 12 jaar. Het professorfeest, parfumfeest en Japans sushifeest adviseer ik vanaf ongeveer 7 jaar nu het bij deze feestthema's handiger is als de kids al behoorlijk wat zelfstandig kunnen doen.
 • Hoe lang duurt het kinderfeestje?
  In het draaiboek vind je een complete feestplanning voor een hele middag feest. Ook cadeautjes geven, taart en eten is ingepland. Met het feest heb je dus echt een middag vullend programma! Professorfeestje: 4,5 uur Challengefeest 4 uur Unicornfeestje: 4 uur Zeemeerminfeestje: 4,5 uur Harry Potterfeestje 4 uur Superheldenfeest 4 uur Pokemonfeest 4 uur Parfumfeestje: 4 uur Japans sushifeestje: 4,5 uur Legofeestje: 4 uur Safarifeestje: 4,5 uur Elfenfeestje: 3,5 uur Cupcakecupfeestje: 4 uur Reisomdewereldfeestje: 4 uur Ruimtefeestje 4,5 uur
 • Voor hoeveel kinderen is het draaiboek en het feestpakket?
  Het draaiboek kan je voor elk feestje, ongeacht het aantal kids, gebruiken. Het feestpakket is standaard voor 8 kinderen. Dit pakket kan uitgebreid worden. De kosten per extra kind zijn € 6,50.
 • Hoe ver van tevoren moet ik een feestje bestellen?
  Uiterlijk een week voor de feestdatum. Reden daarvan is dat het tijd kost om het feestpakket op maat te maken en er verzendtijden zijn. Draaiboeken kunnen wel last-minute besteld worden. Deze verstuur ik namelijk per mail.
 • Wat zijn de voorbereidingen voor een kinderfeestje?
  De voorbereidingen zijn: - het doorlezen van het draaiboek. Hierdoor weet je precies wat de activiteiten zijn; - benodigde spullen voor de activiteiten regelen / kopen. Bestel je het complete feestpakket, dan kan je deze stap overslaan. Alle benodigde spullen zitten namelijk al voorbereid en compleet in het feestpakket. Bij het cupcakefeestje heb je als voorbereiding ook cupcakes bakken, tenzij je dat als extra activiteit erbij wilt doen natuurlijk. En bij het professorfeest cola-light kopen. - feestmaaltijd, taart, drinken en servies regelen.
 • Zijn er uitnodigingen in het feestthema?
  Ja! Bij elk draaiboek ontvang je verschillende uitnodigingen waar je uit kan kiezen. Deze uitnodigingen kan je personaliseren en vervolgens zo vaak printen als je wilt.
 • Kan je het kinderfeestje helemaal binnen vieren?
  Dat kan. Zelfs als er een speurtocht bij het thuisfeest hoort is dit mogelijk. Je kan de speurtocht dan in huis (bijvoorbeeld door verschillende kamers) doen. Of je doet alleen de activiteiten die tijdens de speurtocht ingepland staan. Maar, het is altijd wel lekker om tijdens een feestje even naar buiten te kunnen met de kids om te rennen!
 • Welke activiteiten doen de kinderen op een thuisfeestje?
  Op elk feestje doen de kids actieve en rustige spelletjes en knutselactiviteiten. Sommige kinderfeestjes zijn met een speurtocht. Het is een leuke afwisselende middag met voor ieder wat wils. Bij elk feestje staan een aantal van de activiteiten genoemd en kan je foto’s bekijken.
 • Heb je een winkel om langs te komen?
  Een winkel heb ik niet. Wel kan je op afspraak bij mij langskomen om een feestpakket op te halen.
 • Hoe krijg ik het draaiboek opgestuurd?
  Het draaiboek is digitaal. Dit stuur ik je dan ook per mail toe. Als je wilt kan je het draaiboek printen. Openen op je telefoon of i-pad tijdens het feestje kan natuurlijk ook.
 • Wanneer krijg ik het draaiboek gemaild?
  Binnen 12 uur na ontvangst van je betaling mail ik je het draaiboek met uitleg. Hou er rekening mee dat ik betalingen niet meteen ontvang. Bij de meeste banken gaat er een werkdag overheen. Betalingen via Rabobank zie ik meteen.
 • Wat staat er in het draaiboek?
  Het draaiboek begint met tips voor de voorbereidingen die je hebt om hebt themafeest te kunnen geven. Voorbereidingen die je overigens bij elk kinderfeest hebt. Daarna volgt de planning en indeling voor het kinderfeestje. Een volledig programma voor een hele middag feest. Met overzichtelijke tijdsindeling. Dit natuurlijk met een leuke mix van afwisselende activiteiten. Na de planning vind je een uitgebreide beschrijving van alle activiteiten van het feestprogramma. Bij elke activiteit staat de uitleg, de voorbereiding, de benodigdheden, tekst welke je kan voorlezen aan de kids en eventuele tips voor bij de activiteit. Vervolgens is er een boodschappenlijst. Daarin staan alle spullen die je nodig hebt bij de activiteiten uit het draaiboek. Heb je graag wat extra activiteiten of alternatieven achter de hand? Die vind je aan het einde van het draaiboek. Bij het draaiboek horen ook bijlagen. In de bijlagen vind je uitnodigingen in het thema. Deze kan je personaliseren en printen zo vaak als je wilt. Ook zitten er printables voor decoraties in het feestthema bij. Tot slot zijn er de printables welke je bij een aantal activiteiten nodig hebt. Bijvoorbeeld quizvragen.
 • Kan ik het kinderfeestje geven met alleen het draaiboek?
  Ja, dat kan! In het draaiboek staat namelijk een volledig programma met tijdsindeling voor een hele middag feest. Alle activiteiten staan uitgebreid beschreven. Met tekst om voor te lezen aan de kids. Je hoeft zelf dus echt niets meer te bedenken of te organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is het regelen van de benodigde spullen en eten.
 • Hoe kan ik de uitnodigingen aanpassen?
  Heb je de link naar het draaiboek ontvangen? Download het draaiboek dan naar je computer. Staat het bestand op je computer opgeslagen? Dan kan je in Word de uitnodiging aanpassen, personaliseren. Sla je aanpassingen op en print de uitnodiging zo vaak je wilt. Het mooiste resultaat krijg je met wat steviger papier, denk bijvoorbeeld aan knutselkarton.
 • Wat zit er in een feestpakket?
  In het feestpakket zit alles wat je nodig hebt voor de in het draaiboek geplande activiteiten. Dit is dus per feestje anders. Bij elk feestje staat daarom een beschrijving van de inhoud van het pakket en een foto. Hierop kan je dus precies zien wat je van het feestpakket kan verwachten. Een klant beschreef het feestpakket als volgt: "Lekker rustig, zo'n kant & klaar pakket van Kaat! De inhoud was niet ingewikkeld; wie van wat gefröbel houdt kan het ook eenvoudig allemaal zelf maken - dan ben je vanzelfsprekend iets voordeliger uit. Maar ik koos in dit geval voor het gemak en de tijdswinst :) Ik heb het feestje pas op de ochtend zelf zitten voorbereiden - omdat ik eigenlijk alleen een selectie van spelletjes uit het draaiboek maakte en daar de juiste attributen bij hoefde te zoeken. Je kunt zo aan de slag!”
 • Wanneer krijg ik het feestpakket opgestuurd?
  Binnen twee werkdagen na ontvangst van je betaling stuur ik je het feestpakket toe. Het draaiboek met uitleg ontvang je binnen 12 uur per mail. Hou er rekening mee dat ik betalingen niet meteen ontvang. Bij de meeste banken gaat er een werkdag overheen. Betalingen via Rabobank zie ik meteen.
 • Voor hoeveel kinderen is het feestpakket?
  Het feestpakket is standaard voor 8 kinderen. Dit pakket kan uitgebreid worden. De kosten per extra kind zijn € 6,50.
 • Is een feestpakket noodzakelijk voor het geven van het themafeestje?
  Nee, dat is niet noodzakelijk. Alle benodigde spullen kan je namelijk ook zelf regelen. Het feestpakket bied ik aan om het jou super makkelijk te maken. In het feestpakket zit namelijk alles wat je nodig hebt voor de in het draaiboek geplande activiteiten. En dat is ook al voorbereid. Scheelt jou dus veel tijd aan het in huis halen van de juiste spullen en voorbereiding!
 • Zit er verkleedkleding in het feestpakket?
  Nee, in geen enkel draaiboek zijn er verkleedspellen. Er zit dan ook geen verkleedkleding in het feestpakket.
 • Wat zijn de kosten van een kinderfeestje?
  Alle draaiboeken kosten € 17,50. De prijzen van de feestpakketten verschillen. Op de pagina van elk feestje staat de prijs voor het feestpakket voor 8 kinderen.
 • Is de prijs inclusief B.T.W.?
  Ja, alle prijzen zijn inclusief B.T.W.
 • Wanneer krijg ik vaste klanten korting?
  Heb je al eerder een feestdraaiboek of feestpakket besteld, dan krijg je bij je volgende bestelling € 2,50 korting. Geef voor de zekerheid bij opmerkingen in het bestelformulier aan dat je al eerder bestelde.
 • Krijg ik ook vaste klanten korting op het pakjesavondspel?
  Nee, de korting geldt voor alle draaiboeken en feestpakketten. Het pakjesavondspel is hiervan uitgesloten.
 • Hoe kan ik een kinderfeestje bestellen?
  Je kan makkelijk en veilig een kinderfeestje bestellen. Klik op het bestelformulier op de pagina van het feestje. Vul dit formulier volledig in. Maak een keuze tussen het draaiboek of het complete feestpakket. Kies je voor een feestpakket, geef dan ook aan hoeveel kinderen er in totaal op het feestje zijn (dus ook de jarige) en of je het pakket wilt komen ophalen of dat je het opgestuurd wilt krijgen. Je kan natuurlijk ook bellen om te bestellen als je dat fijner vindt! Mijn telefoonnummer is (06) 26980285.
 • Moet ik het exacte aantal kinderen meteen doorgeven?
  Ja, het feestpakket maak ik namelijk op maat. Dus ik stem het af op het aantal kinderen dat er op het feestje komen.
 • Wat gebeurd er na mijn bestelling?
  Binnen enkele minuten ontvang je een automatische ontvangstbevestiging van je bestelling per mail. Daarna ontvang je binnen 12 uur een mail van mij met bevestiging van je bestelling en de factuur.
 • Ontvang je geen mail?
  Helaas komt het soms voor dat mijn mail door de bijlage (factuur) in je map ongewenste e-mail komt. Check dus even die map. Staat ook daar geen mail in, mail of bel mij dan even.
 • Kan ik mijn bestelling wijzigen?
  Dat kan tot het moment van versturen van het draaiboek of feestpakket. Wijzig je na het versturen van het feestpakket je bestelling, dan heb je extra verzendkosten voor het nasturen van benodigde spullen.
 • Wanneer moet ik betalen?
  Tijdens het bestellen van het kinderfeestje geef je aan hoe je wilt betalen. Je kan vooraf betalen (meest gekozen), maar ook bij bezorging of ophalen. Wanneer je betaalt is dus afhankelijk van je betaalkeuze.
 • Welke betaalmogelijkheden zijn er?
  Je kan op verschillende manier betalen: - Overboeking - Tikkie - Achterafbetaling - Contante (gepaste) betaling bij afhalen
 • Wanneer ontvang ik het draaiboek?
  Binnen 12 uur na ontvangst van je betaling mail ik je het draaiboek met uitleg. Hou er rekening mee dat ik betalingen niet meteen ontvang. Bij sommige banken gaat er een werkdag overheen. Betalingen via Rabobank zie ik meteen.
 • Wanneer ontvang ik het feestpakket thuis?
  Binnen twee werkdagen na ontvangst van je betaling stuur ik je het feestpakket toe. Het draaiboek met uitleg ontvang je binnen 12 uur per mail. Hou er rekening mee dat ik betalingen niet meteen ontvang. Bij de meeste banken gaat er een werkdag overheen. Betalingen via Rabobank zie ik meteen. Het feestpakket geef ik af bij een PostNL locatie. Je ontvangt per e-mail een bericht van PostNL over de levering van het feestpakket. Over het algemeen bezorgt PostNL de volgende werkdag. Zelf ga ik uit van twee of drie werkdagen voordat je het pakket thuis bezorgd krijgt.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  Een draaiboek verstuur ik je per mail. Dus hierbij heb je geen verzendkosten. Het feestpakket verstuur ik via PostNL. De verzendkosten van een pakket in Nederland zijn € 6,65, naar België € 9,50, naar Duitsland € 10,75 en naar Frankrijk € 17,50. Afhalen in Tilburg is gratis.
 • Is afhalen van het feestpakket mogelijk?
  Ja, dat kan. Het feestpakket kan je na het maken van een afspraak bij mij thuis in Tilburg ophalen.
 • Moet ik thuis zijn voor de bezorging
  Nee, dat hoeft niet. Als je niet thuis bent, dan probeert de PostNL bezorger het pakket bij je buren af te geven of probeert de volgende dag opnieuw te bezorgen. In dat geval krijg je een briefje in de brievenbus waar het pakket is bezorgd.
 • Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
  Vanzelfsprekend doe ik mijn uiterste best om je bestelling naar tevredenheid te laten verlopen. Is het draaiboek, feestpakket of de service niet zoals je had verwacht, dan wil ik dit uiteraard graag alsnog naar tevredenheid oplossen met je. Je kunt mij een e-mail sturen of bellen. Binnen een werkdag ontvang je een reactie van mij met een passende oplossing. Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Laat het mij dan weten! Ook kan je dan je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Of je kan jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)
 • Kan ik het feestpakket retour sturen?
  Het feestpakket kan je retour sturen. Hiervoor gelden de volgende regels. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het feestpakket retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.​ Het feestpakket hoor je voldoende gefrankeerd in ongeschonden, originele staat, voorzien van uw afzender gegevens en factuurnummer aan mij te retourneren. Ik stort het bedrag binnen 14 dagen retour op je rekening. Op de pagina retourneren en herroepingsrecht vind je alle informatie over het retourneren van het feestpakket en het herroepingsformulier.
bottom of page