top of page

Challenge TikTok kinderfeestje

Doe samen eet-, muziek- en foto challenges en dilemma's op het TikTok Challengefeestje

Doen jij en je vrienden of vriendinnen wel 's een challenge na van youtubers, vloggers of Tiktok? Dan is dit Challenge feest echt iets voor jou! De vraag is: "durven jou vrienden en vriendinnen deze feestuitdaging aan te gaan?". 

 

Jullie gaan namelijk rare combi's eten bij een foodchallenge, proberen eten in je mond te krijgen bij de not my arms challenge, grappige groepsopdrachten doen bij de fotochallenge, keuzes maken bij de dilemma's, meezingen met koptelefoon op en glow in the dark disco. Welke uitdagingen je nog meer gaat doen, ontdek je op dit superleuke Challengefeest! Een feest vol challenges, wel 14! Ook leuk in combi met een slaapfeestje!  

Challenge feest tiktok kinderfeestje

Challenge kinderfeest draaiboek

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Challengethema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren! 

Draaiboek elfenfeest & feeenfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Challengefeest Tiktok kinderfeestje draaiboek

Kosten challengefeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feestje duurt volgens planning ongeveer 4 uur en is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, met minimaal 6 kinderen.  

 

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt je waarschijnlijk al in huis hebt, eten is en de printables uit het draaiboek.

Review Challengefeest

"Wat een fantastisch draaiboek en topfeest challengefeest hebben wij gehad met onze dochter en 7 meiden. Iedereen wilde elke challenge veel vaker en langer doen. We zijn niet eens aan alle challenges toegekomen, maar dat maakt niks uit. Ze waren allemaal blij en vonden het echt geweldig! Dat is ook wel te zien op de foto's!"

"Afgelopen week heb ik het Challenge feestje voor mijn dochter gehouden. Het was een succes! Ze hebben genoten van a tot z. Het leuke en fijne is dat er heel veel challenge ideeën in staan. De ene challenge is langer leuk dan de ander en dit kan je zo zelf heel goed inschatten tijdens het feest. Genoeg vulling voor het feestje, met weinig moeite! Dit draaiboek is helemaal geschikt voor bovenbouw leeftijd. Helemaal compleet en duidelijk."

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn FacebookNeem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het eenhoornfeestje.

Blog met tips TikTok challenge kinderfeestje

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn challengefeest blog.

bottom of page