Challengefeestje

Doen jij en je vrienden of vriendinnen wel 's een challenge na van youtubers, vloggers of Tiktok? Dan is dit Challenge feest echt iets voor jou! De vraag is: "durven jou vrienden en vriendinnen deze feestuitdaging aan te gaan?". 

 

Jullie gaan namelijk rare combi's eten bij een foodchallenge, proberen eten in je mond te krijgen bij de not my arms challenge, grappige groepsopdrachten doen bij de fotochallenge, keuzes maken bij de dilemma's en meezingen met koptelefoon op. Welke uitdagingen je nog meer gaat doen, ontdek je op dit superleuke Challengefeest! Een feest vol challenges, wel 14!, voor kids vanaf 8 jaar met minimaal 6 kinderen. 

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Legothema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren! 

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt je waarschijnlijk al in huis hebt, eten is en de printables uit het draaiboek. 

"Wat hebben de jarige en haar vriendinnen gelachen met dit feestje! Het elkaar vla voeren was een groot succes, ze hadden echt de grootste lol! Ook de andere opdrachten, zoals de groepsfoto's, m&m's en het tekenen, waren echt leuk. Het feestje ging met de plannig dankzij je draaiboek goed, maar we hebben niet alles kunnen doen omdat de kinderen een challenge nog een paar keer wilden doen! De jarige en ik als ouder vonden het echt geslaagd, een aanrader dus!"

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn FacebookNeem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het eenhoornfeestje.