top of page

Reis om de wereld kinderfeestje

Reis de wereld rond met je vrienden op het

Reisomdewereldfeestje

De hele wereld rond reizen op jou feest! Neem kids tot een jaar of 9 mee op wereldreis.

 

Natuurlijk eerst door de douane met jullie eigen paspoort en reistas. En dan kunnen jullie op wereldreis. Naar de jungle van Brazilië, spaghetti slierten eten in Italië, de kou overwinnen op de Noordpool, mummies maken in Egypte. 

 

Waar jullie nog meer naar toe reizen? Australië, Hawaï, China, Amerika, Zuid-Afrika, en Frankrijk. Lukt het jullie om alle landen in jullie paspoort te verzamelen?

reis om de wereld feest kinderfeestje thuis draaiboek

Reis om de wereldfeest draaiboek

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Wereldreisthema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren!

Draaiboek reis om de wereldfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Organiseren kinderfeestje thuis reis om de wereldfeest draaiboek

Kosten Reisomdewereld kinderfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feestje duur ongeveer 4 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. 

 

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt  de printables uit het draaiboek zijn. De overige dingen heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis.

Review Reis om de wereldfeestje

"Door het fijne draaiboek waren de voorbereidingen al een feestje op zich. Samen met mijn dochter hebben we de landen uitgezocht die we gingen bezoeken. Het was een superleuke reis en de meiden hebben genoten! Egypte was favoriet, maar ook het hamburger happen was een succes. Leuke tip: Noordpool quiz na Egypte, het wc-papier wordt dan de sneeuw met een echt sneeuwballengevecht. Muts, sjaal, handschoenen en het feest is compleet! Nogmaals dankjewel!"

"Eind augustus bestelde ik het draaiboek voor het reis om de wereld feestje. Gisteren was het dan zover. Door het fijne draaiboek waren de voorbereidingen al een feestje op zich. Samen met mijn dochter hebben we de landen uitgezocht die we gingen bezoeken. Het was een superleuke reis en de meiden hebben genoten! Egypte was favoriet, maar ook het hamburger happen was een succes. Leuke tip: Noordpool quiz na Egypte, het wc-papier wordt dan de sneeuw met een echt sneeuwballengevecht. Muts, sjaal, handschoenen en het feest is compleet! Nogmaals dankjewel! We bestellen vast nog wel een x."

"Het was een leuk en gezellig reis om de wereld feestje! De kinderen vonden het erg leuk om allemaal een eigen paspoort te krijgen. Ook de spelletjes vielen goed in de smaak, waarbij vooral het chips eten met stokjes, spaghettislierten happen en elkaar inpakken als mummie favoriet waren! Het draaiboek was erg duidelijk en compleet. Het kostte nog wel wat voorbereiding, maar doordat alles zo goed beschreven was ging dat aardig goed. Er zit ook een boodschappenlijst in het draaiboek van spullen die je nodig hebt voor de activiteiten, super handig!"

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.

Blog met tips Reis om de wereld kinderfeestje thuis

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn reis om de wereld feest blog.

bottom of page