Reis om de wereld feestje

De hele wereld rond reizen op jou feest! Neem kids tot een jaar of 9 mee op wereldreis.

 

Natuurlijk eerst door de douane met jullie eigen paspoort en reistas. En dan kunnen jullie op wereldreis. Naar de jungle van Brazilië, spaghetti slierten eten in Italië, de kou overwinnen op de Noordpool, mummies maken in Egypte. 

 

Waar jullie nog meer naar toe reizen? Australië, Hawaï, China, Amerika, Zuid-Afrika, en Frankrijk. Lukt het jullie om alle landen in jullie paspoort te verzamelen?

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt  de printables uit het draaiboek zijn. De overige dingen heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis.  

"Vandaag een heel geslaagd kinderfeestje met het thema Reis om de wereld gehad. Het paspoort en het bezoek aan de vele landen was een groot succes. Dankjewel van Kaat voor het geweldig goed verzorgde draaiboek. Echt een ideale invulling voor een kinderfeestje!". 

Kijk voor meer reviews op de homepagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.