top of page

Parfum kinderfeestje

Zelf parfum maken op je feestje met speurtocht

Een echt meidenfeest, letterlijk vol geuren en kleuren. Meiden vanaf 8 jaar vinden het geweldig om zelf echte parfum te maken. 

Ze gaan ook met z'n allen speuren naar geuren tijdens een speurtocht, creatief aan de slag met parfumstrookjes, geurspellen en verpakking en parfumflesje ontwerpen. Een feestje waaraan alle meiden elke keer weer denken als ze hun heerlijke parfum gebruiken.

kinderfeestje zelf parfum maken parfumfeest beautyfeest speurtocht

Parfumfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen (printables voor activiteiten, uitnodigingen, slinger, cupcaketoppers, parfumflesjes)  kost € 17,50. Het feestje duurt volgens planning ongeveer 4 uur en is geschikt voor meiden vanaf 7 jaar.

Parfumfeest feestpakket

Maak het jezelf makkelijk en bestel ook het feestpakket met alle benodigde spullen voor dit kinderfeestje. Het parfumfeest feestpakket  is voor 8 kinderen en bevat het volgende:

 

 • het uitgebreide parfumfeest draaiboek;

 • printbare uitnodigingen en decoraties in het parfumthema;

 • alle benodigdheden voor het cadeauspel;

 • vragenlijst voor de quiz;

 • alle benodigdheden voor het maken van parfum en parfumrollerverpakking;

 • alle benodigdheden voor de creatieve activiteiten;

 • alle benodigdheden voor de spelactiviteiten;

 • voorbereide materialen voor creatieve activiteiten;

 • voorbereide materialen voor spellen;

 • geprinte kaartjes voor de speurtocht;

 • een link naar de bijbehorende playlist op Spotify

Draaiboek parfumfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
kinderfeestje zelf parfum maken parfumfeest beautyfeest speurtocht
kinderfeestje zelf parfum maken parfumfeest beautyfeest speurtocht

Kosten parfumfeest

De prijs van dit complete parfumfeest is € 87,50. Meer dan 8 kids op het feestje? Dan komt er per kind € 6,50 bij. Het pakket kan je ophalen in Tilburg of voor € 6,65 laten verzenden.

Review parfumfeest

"Het was een geweldige verjaardag. Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt door het feestpakket bij het draaiboek te bestellen. Dat was zo compleet dat je op eten/drinken na echt niets meer zelf hoeft te regelen. We hebben uiteindelijk geeneens meer de speurtocht gedaan:-) Alle activiteiten met als hoogtepunt het maken en verfraaien van de parfum waren de dames zeer goed bevallen. In de woorden van de dames: Dit is het leukste verjaardagsfeest ooit! :-) Dat werd vandaag in de klas weer herhaald door de klasgenootjes van mijn dochter". 

"We hebben met z'n allen een super leuk parfumfeest gehad. De meiden vonden het fantastisch! Bij het geurenspel met de blinddoek voor, daar kwamen leuke verschillende antwoorden uit. En natuurlijk je eigen parfum maken. Dat was helemaal geweldig!! Wij hebben het cadeauspel met ballonnen gedaan.  We hebben de quiz, geurenspel en memory gedaan. De speurtocht hebben we overgeslagen ivm het warme weer. Er gingen heerlijke geurtjes mee naar huis met prachtige verpakkingen. Erg bedankt!! "

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.

Blog met tips parfumfeest kinderfeestje

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn parfumfeest blog.

bottom of page