top of page

Super Mario kinderfeestje

Speurtocht met eigen coinbox het Super Mario kinderfeestje

Speelt de jarige graag Super Mario games? Niets liever dan de karten, lopen, party en sporten met Mario of de films kijken? Geef dan dit Super Mario kinderfeestje thuis! Op dit feestje maak je je eigen coinbox om munten in te verzamelen met de 15 levels (activiteiten). Maar ook ga je een Mario quiz doen, een speurtocht naar Prinses Peach, Bob-ombs en Goombas verslaan, lange Yoshi tong hebben en meer! Een hele middag lekker actief en creatief in het Super Mario thema dus.

Super Mario kinderfeest draaiboek met speurtocht

Super Mario feest draaiboek

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het Super Mariothema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren! 

Draaiboek elfenfeest & feeenfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Super mario kinderfeestje thuis draaiboek speurtocht

Kosten Super Mario kinderfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Dit feestje duurt volgens planning ongeveer 4,25 uur en is geschikt voor kids tot ongeveer 10 jaar die fan zijn van Super Mario. 

 

Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt je waarschijnlijk al in huis hebt, eten is, de printables uit het draaiboek en spullen die je makkelijk kan kopen.

Review Super Mario feestje

"We hebben allemaal onwijs genoten van het Super Mariofeestje! Het contact met jou is snel, netjes en duidelijk. Het draaiboek is super uitgebreid en overzichtelijk. Vol met leuke ideeën en goede tips. We hadden tijd te kort! Na elk afgerond spelletje vroegen de jongens "hebben we weer een coin verdiend?" Zo blijven bij elk spel hun best doen! De Yoshi tongen en quiz waren favoriet. Al met al een super feestje. De kids gingen moe en voldaan naar huis!"

"Het Super Mariofeestje was een geslaagd feestje! Het feestje zat super goed in elkaar en je hebt geen rare dingen nodig die je nog in huis moet halen. Zowel de kinderen van 6/7 als de kinderen van 9 vonden het kei leuk! En zoals altijd weer tijd te kort zodat we niet alles hebben kunnen doen. Maar ze hebben genoten"

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het Pokemonfeestje.

Blog met tips Super Mario kinderfeestje thuis

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn Super Mariofeest blog.

bottom of page