top of page

Unicorn / Eenhoorn kinderfeestje

Eenhoorns en regenboog speurtocht op het unicorn-feestje

Helemaal gek van eenhoorns en unicorns? Geef dan een unicornfeestje bij je thuis! Neem je vriendinnen mee in de regenboogwereld. Unicorns zijn echt heel populair bij meiden. Ook niet gek natuurlijk: ze zijn er in de zoetste kleuren en in de meest schattige vormen. 

Op je eenhoornfeestje ga je een eenhoornmasker en een regenboog in een potje knutselen, smullen van unicornstaarten, je schattigste unicorn ontwerpen en dansen. En wat dacht je van een speurtocht naar unicorn regenboogpoep? De rest blijft nog een verrassing! Leuk voor meisjes tot ongeveer 8 jaar.

Unicornfeestje eenhoorn kinderfeestje thuis draaiboek speurtocht feestpakket

Eenhoornfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen (printables voor activiteiten, uitnodigingen, slinger, cupcaketoppers, maskers) kost € 17,50. Het feestje duurt volgens planning ongeveer 4 uur en is geschikt voor kids tot 8 jaar. 

Draaiboek unicornfeest & eenhoornfeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden. www.vanKaat.nl
Organiseer makkelijk en goedkoop zelf een origineel kinderfeesje thuis met een draaiboek of compleet feestpakket: eenhoornfeestje / unicornfeestje

Eenhoornfeest feestpakket

Maak het jezelf makkelijk en bestel ook het feestpakket met alle benodigde spullen voor dit kinderfeestje. Het unicornfeest feestpakket  is voor 8 kinderen en bevat het volgende:

 

  • het uitgebreide unicornfeest draaiboek;

  • (printbare) uitnodigingen en decoraties in het unicornthema;

  • alle benodigdheden voor het cadeauspel;

  • vragenlijst voor de quiz;

  • alle benodigdheden voor de knutselactiviteiten;

  • alle benodigdheden voor de spelactiviteiten;

  • voorbereide materialen voor knutselactiviteiten;

  • voorbereide materialen voor spellen;

  • prints welke nodig zijn bij spellen;

  • een link naar het bijbehorende dansje.

Unicornfeestje eenhoorn kinderfeestje thuis draaiboek speurtocht feestpakket

Kosten unicornfeest feestpakket

De prijs van dit complete Unicornfeest is € 77,50. Meer dan 8 kids op het feestje? Dan komt er per kind € 6,50 bij. Het pakket kan je ophalen in Tilburg of voor € 6,65 laten verzenden. Het feestpakket verstuur ik binnen twee werkdagen, je hebt het dus snel in huis! 

Review unicornkinderfeestje

"Wat hebben we een leuk kinderfeestje gehad in het thema unicorn. De kinderen werden echte eenhoorns en ook de speurtocht op zoek naar de schat met regenboogpoep sprak enorm aan tot de verbeelding. In combinatie met het feest pakket hebben we zelf ook kunnen genieten van het feest! Bedankt voor het uitwerken van dit leuke themafeestje Kaatje!!".

"Zaterdag was de dag eindelijk daar, het eenhoornfeestje. Een groot succes, mede dankzij jouw goed gevulde feestbox! Heerlijk dat het feestje van A tot Z was uitgestippeld. We begonnen daardoor ontspannen aan de dag en de 11(!) meiden hebben genoten van alle leuke activiteiten. Dank je wel!"

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.

Blog met tips unicorn kinderfeest

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn unicornblog.

bottom of page