top of page

Safari jungle kinderfeestje

Speurtocht, spellen en pijltjes schieten op het safari-feest

Met z'n allen op safari in de avontuurlijke jungle, hoe gaaf is dat? Daar hoort natuurlijk wel een echte jungle-outfit bij: een safarihoedje tegen vallende spinnen en een blaaspijp om jezelf te beschermen. Wie weet komen jullie tijdens de speurtocht je lievelingsdier tegen! Let wel op waar je loopt, anders raken jullie in de knoop met de lianen.

Durf jij wel op safari? Niet bang voor de wilde dieren? Maak dan een gezellige beestenboel van je verjaardag met dit safarifeestje!

Draaiboek safarifeest junglefeest kinderfeestje thuis feestpakket speurtocht

Safarifeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen (printables voor activiteiten, uitnodigingen, slinger, cupcaketoppers) kost € 17,50. Het feestje duurt volgens planning ongeveer 4,5 uur en is geschikt voor kids vanaf 5 jaar. 

Draaiboek safarifeest voor een kinderfeestje thuis. Feestpakket met alle benodigdheden.

Safarifeest feestpakket

Maak het jezelf makkelijk en bestel ook het feestpakket met alle benodigde spullen voor dit kinderfeestje. Het safarifeest feestpakket  is voor 8 kinderen en bevat het volgende:

 

 • het uitgebreide safarifeest draaiboek;

 • printbare uitnodigingen en decoraties in het safarithema;

 • alle benodigdheden voor het cadeauspel;

 • vragenlijst voor de quiz;

 • blaaspijp voor ieder kind;

 • alle benodigdheden voor de knutselactiviteiten;

 • alle benodigdheden voor de spelactiviteiten;

 • voorbereide materialen voor knutselactiviteiten;

 • voorbereide materialen voor spellen;

 • geprinte kaartjes voor de speurtocht;

 • een link naar het bijbehorende dansje.

 • een link naar de bijbehorende playlist op Spotify.

Organiseer makkelijk een origineel kinderfeesje thuis met draaiboek of compleet feestpakket: safarifeestje junglefeest
Organiseer makkelijk een origineel kinderfeesje thuis met draaiboek of compleet feestpakket: safarifeest / junglefeest

Kosten Safarifeest

De prijs van dit complete safarifeest is € 74,50. Meer dan 8 kids op het feestje? Dan komt er per kind € 6,50 bij. Het pakket kan je ophalen in Tilburg of voor € 6,65 laten verzenden.

Review Safarifeest

"Het safarifeestje was een succes! De kinderen kregen de slappe lach bij een paar van de spellen, ook dansten de jongens  tot mijn verbazing enthousiast op de dierendans. En de ouders waren bij het ophalen van de kids gek op het pijltjes schieten, "net als vroeger!". Iedereen, de jarige, vriendjes, ouders en wij, vond het dus een geslaagd feestje!". 

"Heel hartelijk dank voor het complete safaripakket en het duidelijke draaiboek. De meiden hebben het superleuk gehad en we zijn niet eens aan alles toegekomen. De variatie en mogelijkheden werden zeer gewaardeerd. De jungleknoop was een groot succes evenals de safarihoedjes maken. Ook het jagen/ pijltjes schieten viel in goede aarde." 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het zeemeerminnenfeestje.

Blog met tips safari jungle kinderfeestje

Tips voor bij dit feestje, zoals traktatie, taart en versiering, lees je in mijn blog. Klik hier voor mijn safarifeest blog.

bottom of page