top of page

Levertijd en verzendkosten

Levertijd kinderfeest draaiboek

Digitale draaiboeken ontvang je binnen een dag na ontvangst van uw betaling per e-mail.

Levertijd kinderfeest feestpakket

Bestel een feestpakket minimaal een week voor de feestdatum. Natuurlijk doe ik mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk naar je toe te sturen en bij je af te laten leveren. Feestpakketten verstuur ik binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling. De feestpakketten verstuur ik via PostNL. PostNL bezorgt niet op zondag. Bij drukte bij PostNL kan de verzendtijd langer zijn, bijvoorbeeld rond Sinterklaas en kerst. Houd hier rekening mee bij het bestellen. 
 

Wijzigingen in de levertijden (bijv. in vakanties) geef ik aan op de website en op Facebook. En natuurlijk ook bij het bestelproces. 

 

Je dient zelf zorg te dragen voor de juiste verstrekking van de adresgegevens. Van Kaat is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen of zoek raken van het pakket als de adresgegevens onjuist zijn doorgegeven. 

Verzendkosten kinderfeest feestpakket

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,65 voor het versturen van feestpakketten in Nederland

€ 9,50 voor het versturen van feestpakketten naar België 

€ 10.75 voor het versturen van feestpakketten in Duitsland

€ 17,50 voor het versturen van feestpakketten naar Frankrijk

Ophalen kinderfeest feestpakket

Feestpakketten kunnen ook opgehaald worden bij Van Kaat. Dit kan alleen op afspraak. Het feestpakket kan meteen betaald worden na de bestelling. Of je kan betalen bij ophalen van het pakket met contant geld, een Tikkie of ander betaalverzoek. 

bottom of page