top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Paashaas unicorn cupcakes voor bij het eenhoorn kinderfeestje

De afgelopen weken zijn er veel unicornfeestjes besteld. Dat betekent dus veel eenhoorn feestpakketten maken. Ook bakte mijn jongste een unicorn taart. Niet gek dus dat ik ineens overal eenhoorns en regenbogen zie. Zo ook met het pak bakmix voor paashaas cupcakes van Albert Heijn. Mijn eerste gedachte was namelijk: “alleen de hoorn ontbreekt nog”. Dat pak bakmix legde ik dan ook meteen in mijn mandje en zie hier het resultaat.

unicorn eenhoorn cupcakes kinderfeestje trakteren

Maak unicorn cupcakes van Paashaas mix

Is je kind gek op bakken, eenhoorns of regenbogen? Dan is het echt leuk om deze unicorn cupcakes te maken. Als traktatie voor op school, in plaats van taart op het kinderfeestje of gewoon voor de leuk gezellig samen bakken natuurlijk.


Hoe maak je eenhoorn cupcakes?

Je kan de cupcakes maken met een pak paashaas cupcake mix. Maar, je kan deze cupcake met verrassing aan de binnenkant ook zelf maken zoals wij deden bij de pinata cupcake. Geeft net wat extra feestelijks zo’n zoete verrassing aan de binnenkant van de cupcake!

Pinata verrassing cupcake zeemeermin kinderfeest traktatie

Mijn jongste gebruikte dus het pak mix wat ik bij de AH kocht. Zij volgende de instructies die op de achterkant van het pak staan op. Maar, ze deed haar eigen ding bij het decoreren. Ze sneed kleine oren uit de witte uitgerolde fondant die in het pak zit. Hetzelfde deed ze met de roze fondant, maar dan net iets kleiner. Het roze fondant plakte ze met een beetje water vast op de witte fondant oren. De oren waren klaar.

unicorn eenhoorn cupcake traktatie trakteren kinderfeestje thuis

De overgebleven roze fondant kneedde mijn dochtertje eerst goed. Daarna maakte ze er een paar dunne rolletjes van. Twee rolletjes draaide ze om elkaar heen tot een staafje. Het uiteinde een beetje bij elkaar knijpen en je hebt een hoorn. En zo heb je dus eenhoorns in plaats van een paashaas!

eenhoorn unicorn cupcake paashaas AH kinderfeestje

Eenhoorn unicorn kinderfeestje

Met een unicorn, regenboog, eenhoornfan in huis is het ook superleuk om een kinderfeestje in dit vrolijke thema te geven! Neem dan ook even een kijkje bij mijn eenhoornfeest. Een feestje waarbij de kinderen bij een speurtocht gaan speuren naar unicornpoep, een regenboog in een potje en een masker gaan knutselen. Maar ook unicornstaarten happen, een quiz en nog meer gezellig samen doen. Een kinderfeestje wat je thuis makkelijk kan geven met mijn draaiboek of complete feestpakket.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page