• van Kaat

25 tips voor kinderfeest cadeautjes voor ongeveer € 7,50


€ 7,50, dat is ongeveer het bedrag wat je uitgeeft aan een cadeautje voor op een kinderfeestje. Tenzij het om een BFF of beste vriend gaat, dan mag het iets meer zijn. Blijft elke keer weer een uitdaging om iets leuks te vinden voor de jarige job! Om je een beetje te helpen, zet ik een aantal tips voor cadeautjes op een rijtje. Cadeautjes die je voor ongeveer of minder dan € 7,50 kan kopen.

Zomer

Ook al is het officieel nog geen zomer, het zomerse weer is er wel al! Niets zo lekker verkoelend om dan een watergevecht te houden, ijsjes te eten, bellen te blazen en te chillen op het water. Zo’n supergrote opblaasbaar eiland in de vorm van een flamingo lijkt me wel wat! Of Elastieken van ‘vroeger’, dat is ook weer helemaal in! Zomerse cadeautips zijn dan ook:

· een waterpistool, zoals een Nerf SuperSoaker

· opblaasbaar luchtbed voor in het zwembad in een leuk figuur

· een springelastiek, zoals Skippy Dance

· walkie talkies (wel met een paar kids samen geven dan) om politie en boefje of jachtseizoen te spelen

· bellenblaas maar dan speciaal, zoals mega bubbles

Spellen

Hoe oud je ook bent, spelletjes zijn altijd leuk! Hoe ouder de kids zijn, hoe uitdagender het spel. Kaartspelen blijven bij ons thuis favoriet. En met dit lekkere weer is het ook leuk om buiten (sportieve) spellen te doen. Wil je als ouders een leuk spel geven om met het hele gezin te spelen? Dan is Ticket to Ride een echte aanrader!

· een kaartspel, zoals Uno of Ligretto

· een leuk dobbelspel, zoals Qwixx of Yahtzee

· een breinbreker die je alleen kan spelen: een kubus of IQ Puzzler

· actief buitenspel: frisbeeën is nu erg in!

· Een balspel voor buiten zoals beachball is altijd leuk voor op vakantie

Creatieve tips

Tekenen, proefjes doen, bakken, dat vinden de meeste (jongere) kids leuk om te doen. Het leukst is dan wel om iets te geven, wat niet bij het standaard assortiment knutselspullen hoort. Geef wat oudere kids bijvoorbeeld fimoklei om ieniemienie kleine figuurtjes voor aan een kettinkje of sleutelhanger te maken. Of supergrote vellen papier voor iemand die graag tekent.

· grote vellen papier of canvasdoek met speciale stiften of potloden

· selfiestick of andere accessoire om te vloggen

· fimoklei in verschillende kleuren

· maak je eigen inbraakalarm of stuiterbal pakket

· maak je eigen taart pakket met bakmix, fondant, glazuur, springvorm

Beauty

In de hoogste klassen geven meiden elkaar vaak dingen die met beauty of mode te maken hebben. Natuurlijk in zoete kleurtjes of in de meest schattige vormen. Rituals heeft een nieuwe lijn speciaal voor meiden: Holi. De Crackling Body Mousse en Party Confetti Scrub uit die lijn staan bij mijn meiden op het verlanglijstje .

· Crackling Body Mousse en Party Confetti Scrub van Rituals

· een BathBomb van Lush

· een slaapmasker of badspons in een leuk thema

· BFF kettinkje of armbandje

· gezichtsmaskertjes

Ook leuk

· een stoere poster, foto of lijst voor op de slaapkamer

· een tijdschrift zoals Donald Duck, National Geograpic Junior of Tina!

· een tegoedbon om samen iets leuks te doen, zoals samen de lievelingsmaaltijd maken en filmavond of logeren

· een fotolijst met foto’s van leuke herinneringen samen

· en tja, slijm zoals Poopsy Slime en Ready2Robot, dat blijft ook nog steeds populair

#cadeautje #tips #kinderfeestje

201 keer bekeken0 reacties