top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Digitale verlanglijstjes en verjaardagsboxen vol cadeautjes

Bijgewerkt op: 24 jun. 2022


“Wat vind je leuk om te krijgen?” vraag ik meestal meteen aan de jarige die dochterlief een uitnodiging geeft. Want tja, je wilt natuurlijk wel iets geven wat de jarige ook leuk vindt. Hoe kan je als ouders laten weten wat je kind leuk vind om te krijgen? Dat kan op vele manieren: van vrijheid blijheid tot control freak!

Digitaal verlanglijstje cadeautje kopen

Tips

Erg handig is het om een algemene tip te krijgen. Ok, niet te algemeen natuurlijk. Maar met een tip als “ze is nu helemaal gek van tekenen” “ze wilt spulletjes voor haar slaapkamer”, daar kan je iets mee. Samen met mijn meiden op internet ideeën voor het cadeautje zoeken. Om vervolgens gezellig de stad in te kunnen om te shoppen. Zelf iets leuks uitkiezen om de jarige mee te verrassen!

Gezamenlijk cadeau

Vraag om een groot (oftewel duurder) cadeau van alle gasten samen. Erg handig als de jarige alles al heeft of voor iets aan het sparen is. Al een paar keer gaven mijn dochtertje en haar vriendinnetjes een paar grotere cadeaus aan de jarige. Alle genodigden legde een bedrag in. Van dat totaal bedrag kocht 1 van de ouders het cadeau met een kleinigheidje of iets lekkers van het geld wat overbleef.

cadeaubox verlanglijstje cadeautje kopen

Digitaal verlanglijstje

Sommige kids (of hun ouders) bereiden zich heel goed voor op de te krijgen cadeaus. Zij maken online een verlanglijstje. Een digitaal lijstje wat de jarige daarna deelt via mail of social media met de gasten. Van dat lijstje kan je dan iets kiezen. En als je wilt meteen online kopen vanaf je laptop of telefoon. Heb je het gekocht, dan streep je het af op het lijstje. Zo voorkom je wel handig dat je dubbele cadeautjes krijgt.

Verjaardagsbox

En wil je het echt helemaal onder controle hebben, dan laat je je kind een verjaardagsbox of verjaardagskist vullen bij een speelgoedwinkel. Wel handig om rekening te houden met verschillende budgetten. Mensen willen namelijk liever niet tot dure cadeaus verplicht worden! De uitgenodigde kids kunnen vervolgens met hun ouders naar die winkel om iets uit de kist te kiezen.

Digitaal verlanglijstje cadeautje

Verrassing

Zelf vind ik tips krijgen het leukst. Dan ben je zelf vrij om te kiezen wat je koopt. En hoeveel je aan het cadeautje wilt uitgeven. Beste vriendinnen krijgen bij ons namelijk altijd wat meer. Maar wat ik hieraan echt superleuk vind is dat je de jarige echt verrast met het cadeau. En een verrassing, dat hoort toch echt bij een feestje!


Wil je meer weten over het organiseren van een kinderfeestje of over mijn draaiboekn en feestpakketten voor kinderfeestjes thuis? Ga dan naar mijn webshop!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page