top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Review Rainbocorn - Fairycorn

Mijn dochtertje is echt gek op unboxen. Zij was dan ook superblij dat ik de Fairycorn kreeg van @Speelgoed_van_het_jaar om uit te testen. Dochterlief had hele hoge verwachtingen van de Fairycorn. Hij is namelijk heel groot, een eivorm met vleugels, tiara en een eenhoorn hoorn er op! En dan staat er ook nog op dat er 35 verrassingen in zitten. Ze kon niet wachten om ‘m uit te pakken!

Review Rainbocorn - Fairycorn

Unboxen

Het gele ei ziet er leuk uit: veel felle kleuren, heeft een hoorn, vleugels en een tiara. En natuurlijk staat er een fairycorn op. Maar of die ook in het ei zit, dat is natuurlijk de grote vraag! Rond het grote gele ei zit een plastic sleeve. Daarin zit een ritsje waarmee je het plastic eraf kan halen. Na wat gepulk met het ritsje ging het plastic eraf. Daarna kon ze het ei open maken. Hiervoor moesten we wel even ons best doen, want het was op best lastig.

Review Rainbocorn - Fairycorn unboxen

Pluche knuffel

Gelukkig is het gelukt: het ei plopte open en meteen zagen we de fairycorn! Mijn dochtertje vond het te schattig hoe hij met zijn hoorn half uit het ei stak. Best grote pluchen knuffel met hoorn en grote glitterogen. Ze vond ‘m ook meteen supercute. Gelukkig maar, want het is namelijk een verrassing welke je krijgt. Er zijn zes verschillende dieren die in het ei kunnen zitten. Wij, nou ja, dochterlief dus, hebben de bearcorn gekregen die Gemmie heet.

Review Rainbocorn - Fairycorn unboxen surprise

Verrassingen

Naast een knuffel zitten er ook nog verrassingen in. In ons ei zaten drie verschillende zakjes nog los in het ei. In een van de zakjes zit er een toverstaf en een haarband in waarvan je een tiara kan maken met het kroontje dat op het ei zit, wat helemaal past bij het prinsessen thema. In het volgende zakje dat we open maakten zat een kleine poster met alle fairycorns er op, een stickervelletje met stickers van de fairycorns en een certificaat voor de fairycorn om te bevestigen dat het een echte prinses is. In het laatste zakje zat een elastiek om de vleugels die op het ei zaten ook echt te kunnen dragen, en kralen en een touwtje om een armbandje te kunnen maken. Als laatste zit er ook nog een kleine geheime verrassing vast onder in het ei. Daar zit nog een mini ei in met een kleine mini versie van de fairycorn die je hebt gekregen. Alles past perfect bij het thema.

Review Rainbocorn - Fairycorn knuffel

Maar, er staat dus op het ei dat er 35 verrassingen in het ei zitten. Dus je verwacht eigenlijk ook dat er in totaal 35 dingen moeten worden uitgepakt. Het waren helaas maar 3 zakjes. Daarin zaten, als je alle losse kralen en alle stickertjes op het vel meetelt, inderdaad in totaal 35 dingen. Maar 35 verrassingen zou ik het echt niet willen noemen. Een heleboel kralen met touwtje waar je zelf een armbandje van kan maken, zie ik toch als één verrassing, niet als 15. Dus dat viel wel even tegen, was een beetje jammer. De fairycorn zelf in dat halve ei, die is echt wel ‘heeeeeel schattig’ volgens mijn dochtertje!

Review Rainbocorn - Fairycorn verrassingen

Speelgoed van het jaar verkiezing 2023

Deze Rainbocorn Fairycorn Is één van de winnaars van de speelgoed van het jaar verkiezing 2023. Een jaarlijkse verkiezing van nieuw goed speelgoed. Wil je deze Fairycorn of ander winnend speelgoed winnen, zoals het superleuke spel Kites? Ga dan naar de website van speelgoed van het jaar en stem. Dan kan jij namelijk speelgoed winnen!


Kijk voor nog meer tips voor en reviews van speelgoed, spellen en boeken op mijn blog. En check ook meteen mijn draaiboeken en feestpakketten voor een superleuk kinderfeestje thuis! Een unicornfeestje bijvoorbeeld.Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page