top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Kinderfeestje om nooit te vergeten!

Bijgewerkt op: 23 jun. 2022


“Wat een superleuk eenhoornfeestje was dat vorig jaar. De kids vroegen dit jaar of we weer unicornpoep hadden”. “De kinderen hebben van het professorfeestje genoten en er nog flink over nagepraat!”. Dit zijn een paar reacties van klanten die ik kreeg nadat ze een feestje van mij hadden gevierd. Zo blij ben ik daar mee! Want “feestjes om nooit te vergeten” is mijn slogan.

Kinderfeestje om nooit te vergeten!

“vroeger” kinderfeestje

Voor het eerste kinderfeestje van mijn oudste dochtertje, dacht ik terug aan alle feestjes die mijn ouders voor mij hadden georganiseerd. De herinneringen die boven kwamen, waren allemaal thuisfeestjes. Toen ik foto’s opzocht, zag ik dat ik toch ook echt twee feestjes ergens anders had gehad. En dat waren dan ook nog ’s feestjes in de hoogste klassen van de lagere school! Opmerkelijk dat ik daar niet echt iets van herinnerde.

De Nachtwacht

Wat ik wel herinnerde, was met z’n allen rond de tafel van gips My Little Pony’s maken. Overal gips klodders in de woonkamer! Of het verstopspel ‘de Nachtwacht slaat… uur in onze helemaal donker gemaakte woonkamer. Koekhappen van koek die in de deurpost hing. Mijn ouders die met alles net zo gek meededen als ons. Ze feesten gewoon mee eigenlijk en iedereen vond dat leuk!

Kinderfeestje thuis om nooit te vergeten!

Tafelfriet en cijfertaart

Volgens mij kenden mijn ouders het begrip ‘tafelfriet’ nog niet, maar zij hadden wel een variant daarop: een groot oranje bouwzeil in de woonkamer op de grond en daarop friet, mayo, ketchup, appelmoes enzo. En altijd een Hema taart in de vorm van het cijfer van mijn leeftijd (sorry voor de vage foto, is al wat jaartjes oud vandaar...).

Kinderfeestje om nooit te vergeten! taart

Uitdaging

Dat mijn dochtertje later met leuke herinneringen aan haar kinderfeestje terug denkt, dat stelde ik mezelf als doel! Want dat zou betekenen dat ze het echt een superleuk feestje vond. Daar heb ik echt wel even over zitten nadenken hoe ik dat zou kunnen bereiken. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het om de volgende dingen gaat: feestje met alleen de beste vriendjes en vriendinnetjes erbij (dus niet te veel kids), thuis in je vertrouwde omgeving, samen dingen doen, simpele maar leuke activiteiten, mee feesten als ouder.

Kinderfeestje om nooit te vergeten! vroeger

Gelukt!

Superfijn om te horen dat het niet alleen bij mijn dochtertjes is gelukt met mijn uitdaging. Veel ouders lieten mij namelijk weten dat er nog lang over het kinderfeestje gepraat werd. Dus mijn doel bereikt: kinderfeestjes geven die de jarigen en hun vriendjes en vriendinnetjes blijven herinneren!


Kinderfeestje thuis organiseren

Heb jij ook bijna een jarige in huis? Geen zin, tijd of inspiratie voor dat kinderfeetje? Graag help ik je dan, zodat je makkelijk en zonder stress en superleuk kinderfeestje voor je kind kan regelen! Van digitaal draaiboek met speurtocht tot een compleet feestpakket met alles spullen die je nodig hebt voor het feestje. Thuisfeestjes in originele thema's; van professorfeest en Tiktok challenge feest tot zeemeerminfeest en spionnenfeest. Klik hier om naar mijn feestjes te gaan.

Kinderfeestje thuis proefjes doen professorfeest

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page