top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Review: LOL Surprise Hairgoals

Bijgewerkt op: 24 jun. 2022


Wat was mijn jongste blij met het pakketje wat ik toegestuurd kreeg: een LOL Surprise bal Hairgoals om uit te proberen! De nieuwste versie, wat dus nieuwe poppetjes en accessoires betekent. Ze kon niet wachten om ‘m open te maken.

Review: LOL Surprise Hairgoals

Laagje voor laagje

Al giechelend peutert mijn mini assistente de strips van de laagjes los. Grappig om te zien hoe ze er van zit te genieten. Na een paar laagjes en aanwijzingen komt er een haarlakbus tevoorschijn. Ziet er echt leuk uit! In deze bus zit het ‘schattige’ poppetje met echt haar, kleding en accessoires. Een jurkje, zonnebril, flesje, toverspiegel, schoentjes, kam en krulspelden. Die krulspelden zijn trouwens niet voor het poppetje, maar voor jezelf. Die moest ik natuurlijk meteen in mijn dochtertjes haren doen. En het werkt (met vochtig haar) echt.

Review: LOL Surprise Hairgoals unboxen

Spelen

Met haar krullers in, kleedde ze het poppetje Yang Q.T. helemaal aan. Daarna bouwde ze de spuitbus om tot kappersstoel en poppenstandaard. Het blijft dus niet alleen bij een leuk poppetje, maar je kan er hierdoor nu ook echt mee spelen. Je eigen kapsalon met modeshow! Wat mijn dochtertje wel een beetje jammer vindt is dat de haren best hard zijn en daardoor niet te kammen. Die teleurstelling is maar van korte duur, want “die knotjes zijn echt supercute”. Ze vindt het poppetje echt leuk. Maar er zijn nog elf andere leuke poppetjes, vooral Miss Jive en Snow Bunny en …. Dus dat betekent zakgeld sparen en dan naar de speelgoedwinkel!

Review: LOL Surprise Hairgoals poppetjes

Verrassingseffect

Ik blijf me erover verbazen dat de LOL Surprise ballen zo’n verslavend effect hebben op kids. Want door unboxing filmpjes van vloggers weten ze meestal al na 1 laagje te openen wat er in de bal zit. En wat het poppetje allemaal kan en heeft aan spulletjes. Maar toch blijven ze verrast bij het uitpakken en over de inhoud. Perfect cadeautje dus voor op een kinderfeestje zo’n LOL Surprise bal.


Kinderfeestje thuis

Graag help ik je bij het organiseren van een kinderfeestje thuis! Makkelijk en zonder stress en superleuk kinderfeestje voor je kind regelen! Van digitaal draaiboek met speurtocht tot een compleet feestpakket met alles spullen die je nodig hebt voor het feestje. Thuisfeestjes in originele thema's; van professorfeest en Tiktok challenge feest tot zeemeerminfeest en spionnenfeest. Klik hier om naar mijn feestjes te gaan.

118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page