top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

De leukste feestversiering voor een kinderfeestje

Bijgewerkt op: 24 jun. 2022


Geef je een kinderfeestje met een thema? Versier dan ook je huis in die sfeer om de beleving nog echter te maken! Voor alle kinderfeestjes maakte ik uitnodigingen, slingers en vlaggetjes in het thema. Deze krijg je dus al van mij bij het feestje. Als je wilt kan je bij webshop Hieppp helemaal los gaan in het thema: de tafel in stijl aankleden bijvoorbeeld of Photo props, een traktatie of een piñata!

Aaaan tafel!

Taart eten, frietjes eten, op elk feestje zitten de kids wel een paar keer aan tafel. De ideale plek dus om de kids meteen in de juiste sfeer te brengen. Bordjes en bekertjes natuurlijk, maar ook vrolijke decoraties. Jungle dieren of met helium gevulde dierenprint ballonnen als ‘centerpiece’ bij het safarifeestje. Of strooi gele en zwarte of holografische confetti over de tafel bij het professor feestje.


Feestje om nooit te vergeten

Thuisfeestjes blijven speciaal voor kinderen. Later als ze groot zijn zullen ze juist die kinderfeestjes dan ook nog herinneren. Nog leuker om er ook een paar groepsfoto’s van het feestje bij te hebben. In mijn draaiboeken geef ik al tips op welke momenten een groepsfoto leuk is. Maar je kan er natuurlijk ook een activiteit van maken. Laat alle kids regenboog Photo props uitkiezen op het unicornfeestje, een leuke pose bedenken en dan met z’n allen op de foto.

Feestversiering kinderfeestje thuis

Traktaties

Zat ik jaren geleden nog te prutsen met marsepein om er zeesterren en schelpen van te maken, nu koop je die figuurtjes gewoon. Erg handig voor bij het zeemeerminnenfeestje! Je kan die uitstekers natuurlijk gebruiker waar ze voor bedoeld zijn: koekjes bakken. Maar wat ook leuk is, is om plakjes cake of stroopwafels uit te steken. Die figuurtjes dip je even in gesmolten choco of glazuur en bestrooi je met discodip. Leuk en lekker!

Feestversiering kinderfeestje thuis zeemeerminfeest

Piñata

Met een piñata heb je een versiering en een activiteit in één. Maak of koop een piñata in een leuke vorm die bij het thema past. Vul deze met snoepjes of kleine cadeautjes. Laat de kids om de beurt met een stok op de piñata slaan (zorg dat de kids die niet aan de beurt zijn op veilige afstand staan). Uiteindelijk knalt deze open en valt alles eruit. Handig om de kids voor het slaan al een zakje te geven. Daar kunnen ze dan de snoepjes in doen.


Nog meer tips voor feestversiering op een kinderfeestje staan in mijn kinderfeest blogs. Voor elk van mijn kinderfeest thema's schreef ik een blog met tips voor feestversiering, traktaties en eten in het feestthema! Voor het Pokemonfeest bijvoorbeeld.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page