top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Weer twee unbox-verslaafden erbij dankzij ons…

Bijgewerkt op: 24 jun. 2022


“Alvast sorry voor de rommel” appte ik de moeder van de jarigen. Het kan namelijk wel ’s een beetje een zooitje worden met de door mijn dochters uitgekozen cadeautjes…. Je raad het al, iets met slijm. Ook al zijn de meeste ouders allang klaar met slijm, de kids echt nog niet. Vooral niet nu dat slijm gecombineerd wordt met unboxing. Wil je weten wat de meiden gaven aan de jarige job en jetje?

Robots unboxen

Als eerste gaven mijn meiden de jongste, een jongen, zijn cadeaus: Ready2Robots. Met een beetje hulp scheurde hij het plastic laagje eraf. “Ok, een grijze box, wat moet ik daar nou mee???”. Hij kende het nog niet, dus was het leuk om zijn reactie te zien toen hij de box laagje voor laagje opende. Een heleboel zakjes zaten erin.

cadeau: Ready2Robot review

Meteen maakte de jarige alle zakjes open. In elk zakje zat een stukje robot: armen, romp, wapens en meer. De bestuurder van de robot, de piloot zit verstopt in een capsule met slijm. Dus dat was even ‘graven’ in het vieze, plakkerige slijm. Iets wat de jarige helemaal niet erg vond! Na wat gepuzzel bouwde hij de robot in elkaar. Om vervolgens de hele middag met de Robot in zijn hand rond te lopen. Een geslaagd cadeautje dus!

Mijn dochtertjes hadden op het MGA Unboxing Event ook zo’n Robot mogen unboxen. Maar zij gaan voor de roze variant, L.O.L. Surprise. Die twee al uitgepakte robots gaven ze dan ook aan het broertje van de jarige. Het leuke is dat de jongens nu alle robotonderdelen van de 4 robots kunnen mixen met elkaar. Dus dat ze zelf robots kunnen verzinnen en maken. Dat er zelfs een Youtube kanaal van Ready2Robots is, heb ik nog maar even niet verteld;)

Nog meer slijm

Het meisje gaven we een L.O.L Surprise en een Poopsie Slime Surprise. Helemaal blij, want dat was haar eerste L.O.L. bal! Dus ze kon niet wachten om de bal open te maken. Dat snoetje bij elk laagje, geweldig! Dat je net als die bal ook slijm kan unboxen, dat kende ze nog niet. Mijn kids konden het perfect uitleggen, want zij hebben de Poopsie Slime al een paar keer uitgepakt.

LOL Surprise cadeautje

Je begint met het openscheuren van het plastic en het losrollen van de buitenkant. Daarop zitten de eerste vier verrassingen: een magische lepel, een verrassingsgeur, unicorn magic en food. In de box zitten nog meer verrassingen: een potje met deksel, een grappige sleutelhanger, een maatbekertje en als je geluk hebt ook nog unicorn sparkle. En je raadt het al, die zijn er in verschillende uitvoeringen. Dus de kans dat je kind er nog een wilt is erg groot.

In het potje maak je het slijm door het unicorn food met water en geurdruppels te mengen. Nadat je het mengsel goed geschud hebt, komt er een uitdaging: het potje ongeveer 20 minuten laten staan. Na heeeel lang wachten, pimp je het slijm met de magicpoeder. En dan is het klaar om mee te spelen oftewel te slijmen. Wil je even stoppen met spelen? Dan kan je het slijm opbergen in een vrolijke sleutelhanger in de vorm van een drol. En die neem je natuurlijk overal mee naar toe!

Poopsie Slime cadeautje review

Niet alleen van ons kregen de jarigen slijm en ballen. Het jarige Jetje straalde bij elke bal die ze kreeg opnieuw. Mooi om te zien! Zowel de Robots als het slijm en de surprisebal waren een succes. Een aanrader dus om te geven (en te krijgen) op een kinderfeestje. Of voor pakjesavond of onder de boom, dat kan natuurlijk ook.

Kerstballen

Over feestdagen gesproken. Mijn jongste heeft de bling serie van L.O.L. gezien. Die kan je als bal in de kerstboom hangen door de transparante halve bol. Dus voor onze traditie ‘elk jaar een ‘nieuwe kerstbal uitkiezen' weet zij al welke bal ze wilt! Vooral nu die blingbal helemaal voldoet aan mijn kerstboomvereiste: wit, zilver of roze. Knalroze dus!

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page