top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Een challenge feestje, durf jij het te organiseren?


Afgelopen vrijdag zat het huis vol met 16 meiden voor het feestje van mijn oudste, Julie, en haar BFF. Het moest wel een echt tienerfeestje zijn, want ze gaan na de zomervakantie naar de middelbare school. Het werd een challengefeestje voor een TikTok fan. Alle uitdagingen zijn ze aangegaan!

Hoe viezer, hoe beter

Bij het bedenken van de challenges bleek al snel wat de rode draad was: “hoe viezer, hoe beter!”. Julie en haar vriendinnetje bedachten en vonden namelijk allemaal opdrachten waar je echt vies of nat bij wordt. Of waar je vieze dingen moet eten en drinken. Ok, dat betekende dus zeil en heel veel poetsdoekjes kopen.

Tiktok challenge kinderfeestje thuis freakshake

Freakshake challenge

Een freakshake is een over de top milkshake. Een milkshake met heel veel extraatjes. Oreo’s, karamelsaus, donuts, maar ook zure matten en drop. Wie welke ingrediënten krijgt, hangt af van de lootjes die je trekt. Alle meiden mochten tien lootjes trekken. Met die tien ingrediënten maakten ze na de loting een echte freakshake.

Vla challenge

De populairste challenge was de vla challenge. Hoe viezer hoe beter! Gelukkig hadden ze allemaal poncho’s aan, want de vla zat overal!

Tiktok challenge kinderfeestje thuis

Tiktok challenges

En ze deden nog veel meer challenges, zoals beer pong, muziek, chips en dilemma's. Na al die challenges verdienden ze tot echt wel lekker drinken en gewone chips. Daarna ging de volumeknop op maximaal (we hadden de buren gewaarschuwd) en deden ze spontaan nog een dance battle tijdens de disco. Met vla en confetti in hun haren als herinnering aan het feestje ging iedereen weer naar huis. Een zooitje als resultaat, maar wel een supergezellig zooitje!


Challengefeest draaiboek

Omdat ik inmiddels vele verzoeken kreeg voor een compleet draaiboek voor een challengefeestje, heb ik dat gemaakt! Lees mijn challengeblog voor alles over het TikTok challengefeestje.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page