• van Kaat

Jarig in de zomervakantie: leuk of niet leuk?

Bijgewerkt: 8 sep 2019


Begin augustus is het bij ons thuis twee dagen feest. De ene dag is namelijk de jongste jarig, de dag erna de oudste. Kwestie van goede planning... Maar is dat nou leuk, in de zomervakantie jarig zijn? Volgens mijn kids wel! Hele dag vrij Je bent de hele dag vrij op je verjaardag! Dus hoef je niet naar school, te sporten of andere verplichtingen te doen. Hoe leuk is dat! De hele dag doen waar je zin in hebt. Want dat lijkt mijn kids dus echt niks hè, op je verjaardag naar school toe moeten.

Cadeautjes en taart

De cadeautjes die je krijgt, kan je meteen gebruiken. Je hoeft namelijk niet meteen naar school. Dus meteen genieten van de cadeautjes. En natuurlijk ook al ’s ochtends taart eten. Daar hoef je ook niet op te wachten. Meteen lekker smullen dus. Helemaal leuk als er vriendjes en vriendinnetjes mee-eten! Leuke dingen doen Je kan iets leuks doen op je verjaardag. Mijn dochtertjes krijgen van ons dan ook altijd een dagje weg op hun verjaardag. Zo gingen we al ‘s naar Nemo, naar een klimparcours, een middagje shoppen en lunchen, naar het circus en naar de film. Gewoon wat de jarige superleuk vindt.

Veel post

Voor hun verjaardagen krijgen de meiden van allerlei vakantiebestemmingen kaarten. Of leuke foto’s en filmpjes waarin de hele familie zo gek mogelijk doet om op een originele manier de meiden te feliciteren! Ook kregen ze al ‘s een ballon in een doos. Ook erg leuk!

Veel feestjes

Je hebt heel veel dagen feest! Iedereen komt op een andere dag. Daardoor hebben de meiden het idee dat ze keilang jarig zijn. De vakantiedagen worden zo leuk gevuld. Want tja, dan kan je beter meteen maar iets leuks gaan don met je gasten toch! Dus dat betekent veel leuke dates!

Nadelen

Het kinderfeestje en trakteren is pas na de zomervakantie. Dus dat is wel even geduld hebben. En het is raar dat iedereen je feliciteert als je trakteert op school. Want je bent dan allang jarig geweest. Maar ja, het is wel weer een feestje, dus toch wel weer leuk eigenlijk….

#jarig #zomervakantie

39 keer bekeken