top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Cadeautip: L.O.L. Surprise bal

Bijgewerkt op: 28 jun. 2022


Unboxing filmpjes van vloggers, daar kijken mijn kids graag naar. Wat er wordt uitgepakt is niet het belangrijkste. De verrassing, daar draait het allemaal om! Want “OMG, wat zit er in?”. Niet gek eigenlijk, op een kinderfeestje is een van de hoogtepunten immers ook het uitpakken van de cadeautjes.

Unboxing

Dat unboxing gevoel van de vloggers, kan je zelf ook krijgen. Namelijk met een L.O.L. Surprise bal. Een soort van verrassingsei van vroeger, maar dan 100 keer beter. De L.O.L. Surprise bal heeft namelijk niet één, maar meerdere verrassingen! En er zit, volgens mijn kids dan, iets echt leuks in! Die ballen zijn een echte rage bij meiden! Een perfect cadeautje dus om te geven op een kinderfeestje.

Review LOL Surprise bal

L.O.L. Surprise

Superblij was mijn jongste dan ook toen ze een L.O.L Surprise bal cadeau kreeg. Een Pets Surprise bal. Meteen was het de vraag “welke kleur bal zou ik hebben?”. Er zijn namelijk ‘gewone’ ballen en de speciale gouden ballen. Ze kon dan ook niet wachten om de eerste laag er af te scheuren. Nou ja, ritsen eigenlijk. Want elke laag maak je open met een stripje in de vorm van een rits.

Review LOL Surprise bal onboxen

Na de eerste laag vond ze twee stickers met aanwijzingen. De spanning werd daardoor nog hoger; “Twee aanwijzingen, betekent dat ook twee diertjes?”. Toen ze de volgende laag van de bal ritste, bleek dat het een gouden bal was. “Mijn eerste bal en meteen goud, wow!”.

Schattige diertjes

De bal plopte, na een paar laagjes, open en er viel van alles uit. “Wow, wat veel” was de eerste reactie van de meiden. Ze probeerden te voelen in welk zakje het schepje zat. Daarmee kan je namelijk in de kattenbak (met magisch zand) graven naar een accessoire. Een zonnebril zat er verstopt. En in de zakjes twee schattige diertjes, een tasje, een ketting en nog een zonnebril.

Review LOL Surprise bal pet

Denk je dat ze klaar zijn als alles uitgepakt is, dan heb je het mis. Want er moet nog ontdekt worden wat de diertjes kunnen! Van kleur veranderen, plassen, huilen of spugen. Dus gaven mijn kids de dieren een ijskoud bad. “Ja, kijk, de ogen en de haren verkleuren!”.

Review LOL Surprise bal uitpakken

Pets, Pops en Lil Sisters

Elke keer een nieuwe verrassing, dat vonden mijn kids superleuk. En dat wisten de makers van de L.O.L. Surprise bal natuurlijk. Er zijn namelijk heel veel verschillende diertjes te verzamelen. Niet alleen pets trouwens, want mijn dochtertje heeft inmiddels ook een Lil Sister en een Confetti Pop. En ik heb zo’n vermoeden dat er nog meer bij gaan komen….


Een leuk cadeautje voor hippe meiden. Past ook bij het TikTok Challengefeestje, waar alles draait om Tiktok en challenges. Dus ook unboxen hoort daarbij! Kijk voor nog meer cadeau tips voor naar een kinderfeestje in mijn cadeautjesblog en spellenblog.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page