top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

van Kaat kinderfeestjes in de krant NRC

Bijgewerkt op: 14 jun. 2022

Werd ik ineens gebeld door een journaliste van de krant NRC: "of ik als deskundige op het gebied van kinderfeestjes haar meer wilde vertellen over feestjes vieren in Corona tijd". Dat wilde ik natuurlijk wel doen, aangezien thuisfeestjes, dus mijn ding zeg maar, nu de veiligste manier van een feestje vieren is. Omdat mijn motto is "de leukste kinderfeestjes vier je thuis" heb ik dus uitgebreid met de journaliste gesproken. Het resultaat stond op maandag 7 september 2020 in de krant. Best trots op mezelf! Het hele artikel kan je hier lezen.

van Kaat kinderfeestjes in de krant NRC
van Kaat kinderfeestjes in de krant NRC interview

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page