top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Leuke inpaktips!

Bijgewerkt op: 14 jun. 2022

Kinderfeestjes regelen, cadeautjes uitzoeken en traktaties maken, dat lukt me allemaal goed. Maar cadeautjes inpakken…. Daar ontbreekt het me altijd aan inspiratie. Terwijl het juist zo leuk is om van het cadeautje ook een feestje te maken! Gelukkig ontdekte ik op instagram mama.veer. Zij heeft echt superleuke inpaktips die ook ik kan maken.

Leuke inpaktips kinderfeestje cadeautje

Geldcadeau

Persoonlijk hou ik er niet van om geld te geven, maar door dit idee van mama.veer wil ik wel een uitzondering maken! Net als mijn jongste dochtertje zijn erg veel meiden fan van L.O.L. Surprise ballen. Die zijn er in erg veel verschillende series. Dus erg handig om dan de jarige geld te geven waarmee ze zelf een bal kunnen kopen in de winkel.

Leuke inpaktips kinderfeestje cadeautje lollie

Lolly

Geef je wel een L.O.L. Surprisebal, dan kan je die ook heel leuk inpakken. Wel lastig zo’n bal vind ik, nu hij rond is en niet handig vierkant zodat je het strak kan inpakken. Maar mama.veer maakte er een snoepje van: een lolly! Gewoon met tissuepapier, een rietje, een lintje en een glittercijfer. Heel simpel, maar wel een erg leuk effect! En de jarige is waarschijnlijk meteen blij als ze de vorm ziet van haar cadeautje!

Leuke inpaktips kinderfeestje cadeautje donut

Pimpen

Wat een kleine toevoeging aan het inpakpapier al niet kan doen. Gewoon simpel kraftpapier leukte mama.veer op met een donutkaart, een vrolijk lintje en een rolletje snoep. Ziet er meteen heel feestelijk uit! Heb je al leuk inpakpapier, net als het donutpapier, dan is een lintje en een snoepje al meer dan genoeg om er iets leuks van te maken.

Leuke inpaktips kinderfeestje cadeautje traktatie dier

Dino

Al vaker zag ik dieren met een pakje op hun rug als traktatietip voorbij komen. Superleuk, maar als traktatie voor een klas met 30 kids best veel werk. Als inpakidee had ik het nog niet gezien. In het doosje op de rug van de dino (of een ander dier wat de jarige leuk vindt natuurlijk) kan je geld, een bon of een ander klein cadeautje doen.

Leuke inpaktips kinderfeestje cadeautje lego

Legofan

Leuk voor bij het Legofeestje: een Lego inpaktip. Plak op het inpakpapier een slinger in de Legokleuren, teken of print Lego oogjes en plak deze op de vlaggetjes. Koop je nog iets extra’s om aan het cadeautje te hangen zoals mama.veer een mini bellenblaas, plak ook daar de oogjes op. Zo heb je een cadeautje helemaal in het thema van het kinderfeestje of het lievelingsspeelgoed van de jarige.


Ik ben echt superblij met deze inpakideeën. Dus mama.veer, bedankt dat ik je ideeën en foto’s mag delen. Vind jij deze ideeën ook leuk? Volg mama.veer dan op instagram!

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page