top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Inpaktips voor een geld cadeau en waardebon van MamaVeer

Bijgewerkt op: 13 jun. 2022

Ook al ben ik gek op kinderfeestjes, cadeautjes inpakken is gewoon nog steeds niet mijn ding. Gelukkig ontdekte ik MamaVeer op instagram. Al eerder deelde ik in een blog een paar van haar cadeau inpaktips. Deze keer mag ik leuke tips voor inpakken van geld en waardebonnen van haar delen met jullie!

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje

Simpel, maar vrolijk

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn blijkt maar weer. Pak een waardebon of verjaardagskaart met geld in, in vrolijk inpakpapier. Plak er een taartje op, dat hoort bij een feestje. Het resultaat vind ik echt supervrolijk! Het papier en taartje (een honeycomb) zijn van Hema.

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje envelop

Cijfer

Ook dit idee lijkt mij niet heel moeilijk om te maken. Koop of print een leuke kaart. Snij daar het cijfer van de leeftijd van de jarige uit. Kan natuurlijk ook met een stuk wit knutselkarton wat je met stiften vrolijk versierd. Plak aan de achterkant een geldbriefje met plakband vast.

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje cijfer

Ballonnen

Ballonnen horen bij een kinderfeestje. Die kan je maken van munten met een touwtje eraan geplakt. Plak de ballonnen op een kaart of stuk knutselkarton. Stop deze in een cellofaan zakje met een beetje confetti erbij. Koop een gum of ander soort poppetje erbij voor in het zakje. De Lego gum kocht mamaVeer bij Kruidvat, de LOL Surprise gum bij zeeman. Plak de gum zo vast op de kaart dat het lijkt alsof het poppetje de ballonnen vast heeft.

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje lego
Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje lol surprise

Leeftijd

Deze tip is voor gevorderden denk ik. Er zit naast een gum en ingepakte kaart namelijk ook een uitgeknipt cijfer en origami geld in! Van het briefgeld vouwde mama.Veer namelijk een cadeautje! Ik kan het je niet uitleggen, maar op mijn Pinterestbord met leuke inpaktips vind je vouwinstructies.

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje leeftijd lol surprise

Geldgoudvis

Nog een origami idee, maar zo leuk voor bij het zeemeerminfeestje! Hoe je het visje kan vouwen, staat ook mijn Pinterestbord waar ik het net al over had. De andere visjes zijn minigummen van de Action. Van een cocktailprikker en washitape kan je het bordje maken.

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje vouwen vis

Munten plakken

Dit cijfer idee is dan weer een stuk simpeler! Pak de bon of kaart met geld leuk in en plak er munten op. In het cijfer van de leeftijd van de jarige natuurlijk.

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje cijfer munten plakken

Lekker ingepakt

Leuk om te geven, lekker om te krijgen! In het groen gestreept papieren zakje zit een waardebon. Cadeauzakjes kan je in de stad bij bijvoorbeeld Hema kopen. De ingepakte waardebon zit in een doorzichtig vensterzakje, welke je oa kan kopen bij Action. In het doorzichtige zakje werd ook nog wat confetti en een vrolijke cocktailprikker gedaan. Met een snoepzakje erbij is het een klein feestje zo!

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje snoep

Dieren

Is de jarige fan van iets of heeft hij of zij een lievelingsdier? Dan is deze inpaktip iets! Koop cellofaan zakjes met (bijvoorbeeld) het lievelingsdiers panda op. Deze zakjes zag ik bij Bol.com. Vul het zakje met confetti. Pak de cadeaubon, of kaart met geld, in in matching papier. Plak met dubbelzijdig tape een mini klemmetje of knijpertje op het papier, klem het confetti zakje ertussen en klaar ben je!

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje confetti

Geldpot

Een pot vol geld! Het voorraadpotje kocht mama.Veer bij Zeeman. Met speciale stiften voor porselein, glas en metaal van Action tekende ze er vlaggetjes en een cijfer op. Tip is om het gekleurde wel goed te laten drogen, anders gaat het vlekken. Vul het potje met echte munten en chocolademunten.

Inpaktips geld cadeau waardebon kinderfeestje geld pot

MamaVeer, bedankt voor deze leuke tips!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page