top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Genomineerd voor de webshopverkiezing Hippest Shop 2022!

Bijgewerkt op: 6 jun. 2022

Superblij ben ik! Ik kreeg namelijk een mail van Hippeshops dat ik één van de genomineerden ben voor de Next Hippest Shop 2022. En dat allemaal dankzij jullie positieve reacties na het vieren van één van mijn kinderfeestjes! Jullie enthousiaste reacties, daar doe ik het allemaal voor. En dan ook nog genomineerd daardoor, dat is extra leuk. Best trots op!

Veilig en hip shoppen bij vankaat

Vorig jaar kreeg ik, na een grondige check, het label Hippe Shop. Met andere woorden, toen werd ik officieel door hen gekwalificeerd als een hippe shop. Dat label staat nu, naast het Webwinkel keurmerk, dus op mijn website. Zo kan iedereen zien dat het niet alleen veilig is om bij mij een kinderfeestje te bestellen, maar ook superleuk en hip!


Wat een hippe shop is? Zoals Hippe Shops zelf zegt: “je webshop behoort tot shops die opvallen door hun hippe looks, hun bijzondere assortiment, hun producten met een verhaal en ook vaak hun duurzaamheid. Maar vooral, shops waar je hart direct een vreugdesprongetje van maakt en die je bij je favorieten zet.”


Voor mij staat voorop dat ik met mijn webshop ouders kan helpen makkelijk een superleuk kinderfeestje thuis te organiseren. En dan wel op zo’n manier dat ik zoveel mogelijk uit handen neem. Zoals met het draaiboek met de planning, activiteiten, en uitnodigingen, maar ook door alle feestspullen te regelen met het feestpakket. Daardoor kunnen ouders en de jarige job met weinig voorbereiding thuis een superleuk kinderfeestje vieren!

Genomineerd voor verkiezing hippest shop 2022

Het is een verkiezing, dus dat betekent dat er gestemd moet worden. Er zijn verschillende categorieën waar je op kan stemmen. Mijn webshop kan je vinden in de categorie Kind & baby. Zou echt super zijn als je op mij wilt stemmen! Stemmen dat kan door hier op stemmen te klikken:De hele maand mei kan er gestemd worden. Daarna worden alle stemmen geteld. Maar dat betekent nog niet meten de definitieve uitslag. Deze publieksstemmen staan namelijk voor ‘slechts’ de helft van de uitslag. Er is ook nog een vakjury die alle genomineerde shops gaat bekijken. Die jury kijkt naar hipheid, originaliteit, look & feel en assortiment van de webshops.

Goodiebox winnen

Als je stemt (hopelijk op mij!) maak je kans op een goodiebox. Daarin zitten producten van de genomineerde webshops. Van mij zit daar een tegoedbon in voor een digitaal draaiboek voor een kinderfeestje naar keuze. Dus als je binnenkort een kinderfeestje op de planning hebt, doe vooral mee en wie weet!

Beoordeling vakjury

Bedankt voor alle stemmen, superblij mee! Helaas niet in de prijzen gevallen, maar ik kreeg wel een mooie beoordeling van de vakjury over mijn webshop: “Frisse website. Leuk om op deze manier ouders te helpen met het voorbereiden van een kinderfeestje.’’ ‘’Origineel concept ‘’ ‘’Die draaiboeken zijn echt een uitkomst. Mooi om dat zo in een webshop te bundelen. De blogs en de over Kaat pagina zijn een waardevolle toevoeging. ’’


Superblij mee!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page