• van Kaat

Meer over mij


Meer over mij tag

Mijn oudste vult de zoveelste “hoe goed ken je ….” app van vriendinnen in. Dat bracht me op het idee om jullie ook iets meer over mezelf te vertellen. Leek me wel leuk en zo netjes met zoveel nieuwe volgers! Dus ben je nieuwsgierig? Lees dan deze ‘meer over mij’ tag die ik maakte.

Burgerlijke stand

Mijn naam is Jessica, oftewel Kaatje, 40 jaar, getrouwd met Martijn en moeder van Julie (11) en Evie (9). Geboren en opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen, maar voor mijn studie verhuisd naar Brabant, naar Tilburg.

Beroep

Na mijn rechtenstudie werkte ik 15 jaar als jurist bij een verzekeraar. Twee jaar geleden maakte ik een carrière switch. Ik begon mijn eigen bedrijf: van Kaat, een webshop voor de leukste kinderfeestjes thuis. Niet zomaar vanuit het niks hoor, ik organiseerde al regelmatig in mijn vrije tijd feestjes voor kids en vrienden. Daarnaast blog ik sinds een jaar. Op mijn eigen website, maar ook voor Citymom.nl, Hiepenhoera en Reistipsmetkids.

Wat vind ik leuk

Natuurlijk hou ik wel van een feestje! Maar vooral van leuke dingen doen met manlief en kids (van bordspellen thuis tot dagjes weg), achtbanen, op vakantie gaan, uitgebreid koken in het weekend, schelpen zoeken op het strand, thrillers en feelgood boeken lezen, brood bakken, fotograferen, in de bossen wandelen, netflixen, naar de bioscoop en met hardlopen moet ik echt weer beginnen…

En wat echt niet leuk

Boodschappen doen, nou ja, eigenlijk het hele huishouden. Door de stromende regen naar een afspraak fietsen vind ik ook niks. Maar waar ik echt niet tegen kan is oneerlijk zijn. Dan word ik boos (en dat ben ik echt niet snel).

Smullen

Kaasfondue met zelfgebakken brood, daar kan ik echt van smullen! Helaas lust de helft in huis geen kaas, dus eten we het bijna nooit. Een goede tweede plek is hachee. Heerlijk om te eten, maar ook die lekkere geur in de keuken als het vlees in de pan staat te pruttelen. Zeeuwse bolussen vind ik echt superlekker. En ik ben verslaafd aan chocoladekoekjes.

Favoriete plekken

Het strand! Weer of geen weer, op het strand is het altijd goed. Heerlijk om te genieten van het zonnetje, schelpen zoeken, wandelen en ook lekker om uit te waaien. En de bergen. Wandelen en klimmen met de mooiste uitzichten. Alleen die gondel omhoog, dat is even een stressmomentje voor mij. Ik heb namelijk hoogtevrees.

Vakantiewens

Lijkt me super om met de kids naar Amerika te gaan. Manlief en ik reisden daar al twee keer rond. Dat was zo gaaf! Die mooie natuurparken (vooral Zion) afgewisseld met de grote steden. Nu eerst naar Valencia in het voorjaar, daar kijk ik ook echt naar uit.

Feest

Feestjes, daar ben ik gek op. Van kinderfeestjes tot grote feesten als een bruiloft. Etentjes met vrienden vind ik ook een feestje. Net als mijn maandelijkse cocktailavondje met vriendinnen. Maar mijn verjaardag, die vier ik dan weer bijna nooit. Als ik jarig ben hoef ik dan ook geen cadeaus. Of toch wel 1 misschien: met een bos roze tulpen ben ik blij! En taart, daar hou ik echt niet van. Doe mij maar iets hartigs.

Een miljoen

De kids hebben de gekste dromen over het winnen van een miljoen. Een mega huis met zwembad, klimmuur en achtbaan in de tuin. Oh ja, en twee honden niet te vergeten. Mijn droom is een eigen kinderboekenwinkel waar kids behalve lezen ook iets lekker kunnen eten en leuke activiteiten kunnen doen. Zo’n You’ve Got Mail (hele oude film) idee dus.

Zo, nu weet je weer een beetje meer over mij! Wil jij ook meer over jezelf vertellen en deze tag invullen? Leuk! Zou fijn zijn als dan een linkje achterlaat in je blogpost dat je deze van mij hebt. Bedankt alvast en veel plezier met invullen.

#tag #meerovermij #voorstellen

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven