top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Creatief cadeautje

Bijgewerkt op: 28 jun. 2022


Geef ’s een kleurplaat cadeau!

Je zal wel denken “een kleurplaat cadeau geven?” Ja, maar dan wel een speciale natuurlijk: een hele grote kleurposter! Een poster die je kan inkleuren, maar waar je ook veel op kan ontdekken.

In een leuk klein boetiekje in Parijs ontdekte ik de kleurposters van OMY. Leek ons leuk om met die poster nog even in de vakantiesfeer te blijven. Dus we kochten de kleurposter van Parijs. Weer thuis pakten de meiden de poster meteen uit. De grote attracties zoals de Eiffeltoren, de Seine en het Louvre zie je meteen. Maar als je aan het kleuren bent, ontdek je nog veel meer. Stokbrood, Centre Pompidou, een chique Franse moidemoiselle.

kleurposter cadeautje

De meiden begonnen enthousiast met kleuren. Met de favoriete felle HEMA stiften natuurlijk! Al snel kwam de vraag of wij mee wilden helpen. “Hij is echt groot hoor”. Was gezellig om samen te doen! Steeds opnieuw hoorde ik “hé, daar zijn wij ook geweest” en “dat was super lekker”. Dus het is niet alleen tekenen, maar ook nog ’s herinneringen ophalen.

Echt verslavend dat tekenen! Wij hebben dus niet alleen de Parijs kleurposter, maar ook een kleinere van Japan van Makii. Manlief zat voor werk regelmatig in Tokyo. Hij vertelt ons daar wel veel over, maar met de kleurplaat ontdekten de meiden zelf vanalles in Japan. Dus bij het bellen werd meteen gevraagd of hij al een tempel, Mount Fuji en sumoworstelaars had gezien.

De kleurposters zijn er van verschillende landen en wereldsteden zoals Italië en Barcelona. Leuk dus om ter voorbereiding op of als herinnering aan de vakantie te geven. En dan zijn er ook nog andere thema’s: oceaan, dino’s, de ruimte, jungle, het museum en meer.

Hoe groot is nou groot? De kleinste is 52 x 38 cm en de mega poster is 100 x 180 cm. Past bij ons net op de tafel! De kleurplaten zijn verkrijgbaar vanaf € 5,95. De stiften van de HEMA voor € 2,00. Binnenkort een jarige die gek is op tekenen of op ontdekken? Dan zijn deze kleurplaten en stiften een aanrader. Voor een leuke prijs heb je een superleuk cadeautje voor op een kinderfeestje!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page