top of page

Bestelformulier

Leuk feestje voor je kind gezien? Vul dan het bestelformulier in!

 

Bestel je een feestpakket? Vul dan ook het totaal aantal kinderen wat op het kinderfeestje is in. Helaas plaatst outlook mijn mail soms in ongewenste e-mail. Check die map als je binnen een dag nog niks hoorde van mij. Ik mail je namelijk altijd snel! 

Bestellen kinderfeestje draaiboek

Na ontvangst van je bestelling van een draaiboek, stuur ik je een e-mail. Dat is een bevestiging van je bestelling en uitleg over de betaling. Na ontvangst van je betaling mail ik je meteen het complete draaiboek. Natuurlijk met de bijlagen met decoraties en uitnodiging. Diezelfde dag kan je kind dus de uitnodigingen in het feestthema al versturen!

 

Bestellen kinderfeestje feestpakket

Na ontvangst van je bestelling van een compleet feestpakket, stuur ik je een e-mail. Dat is een bevestiging van je bestelling en uitleg over de betaling. Na ontvangst van je betaling mail ik je meteen het complete draaiboek. Natuurlijk met de bijlagen met decoraties en uitnodiging. Diezelfde dag kan je kind dus de uitnodigingen in het feestthema al versturen! Het feestpakket stuur ik binnen twee werkdagen na ontvangst van je betaling naar je toe. Afhankelijk van drukte bij PostNL ontvang je binnen 3 werkdagen het pakket. Via Track & Trace kan je het pakket volgen. 

*Door op ‘Bestel nu!’ te klikken plaats ik een bestelling met betaalplicht en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van vanKaat. 

HIPPESHOPSLABEL500.webp
bottom of page