top of page

Bestelformulier

Leuk feestje voor je kind gezien? Vul dan het bestelformulier in!

 

Vul je naam- en adresgegevens in en de naam van de jarige en de feestdatum. Kies daarna het thema van het kinderfeestje. Je kan kiezen voor het (digitale) draaiboek met alle printables voor uitnodigingen, decoratie en spelactiviteiten. Of voor het complete feestpakket, wat betekent dat je niet alleen het digitale draaiboek ontvangt, maar ook alle spullen die je nodig hebt voor alle feest activiteiten. Bestel je een feestpakket? Vul dan op het formulier ook het totaal aantal kinderen wat op het kinderfeestje is in.

Bestellen kinderfeestje draaiboek

Na ontvangst van je bestelling van een draaiboek, stuur ik je een e-mail. Dat is een bevestiging van je bestelling en uitleg over de betaling en betaallink. Na ontvangst van je betaling mail ik je meteen het complete draaiboek. Natuurlijk met de bijlagen met decoraties en uitnodiging. Diezelfde dag kan je kind dus de uitnodigingen in het feestthema al rondbrengen of versturen!

 

Bestellen kinderfeestje feestpakket

Na ontvangst van je bestelling van een compleet feestpakket, stuur ik je een e-mail. Dat is een bevestiging van je bestelling en uitleg over de betaling en betaallink. Na ontvangst van je betaling mail ik je meteen het complete draaiboek. Natuurlijk met de bijlagen met decoraties en uitnodiging. Diezelfde dag kan je kind dus de uitnodigingen in het feestthema al versturen! Het feestpakket stuur ik binnen twee werkdagen na ontvangst van je betaling naar je toe. Afhankelijk van drukte bij PostNL ontvang je binnen 3 werkdagen het pakket. Via Track & Trace kan je het pakket volgen. 

Bestellen sinterklaas spel of kerstspel

Na ontvangst van je bestelling van een draaiboek voor het pakjesavondspel of kerstspel, stuur ik je een e-mail. Dat is een bevestiging van je bestelling en uitleg over de betaling en betaallink. Na ontvangst van je betaling mail ik je meteen het complete spellen draaiboek. Natuurlijk met de bijlagen zoals brief van Sinterklaas of de kerstbingo. Diezelfde dag kan je het spel nog printen en gebruiken! 

 

 

Helaas plaatst outlook mijn mail soms in ongewenste e-mail. Check die map als je binnen een dag nog niks hoorde van mij. Ik mail je namelijk altijd snel! 

*Door op ‘Bestel nu!’ te klikken plaats ik een bestelling met betaalplicht en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van vanKaat. 

bottom of page