top of page
  • Foto van schrijvervan Kaat

Heb jij de nieuwste rage al in huis?

Bijgewerkt op: 28 jun. 2022


Heb jij ‘m al in huis?

De nieuwste rage voor kids is de fidget spinner hoorden we op het Jeugdjournaal. Al verboden op scholen in Amerika en Engeland. Maar ook een gadget met een rustgevende werking. Dus wij waren erg benieuwd naar die spinner. Jij ook? Lees dan verder!

Een rage betekent natuurlijk ook dat de spinners overal uitverkocht zijn. Dus wat waren de meiden blij ik door Superhelden-Kinderkleding toch een spinner kon laten opsturen. Een oranje met lichtjes viel de volgende dag al in de brievenbus. Meteen uitgepakt en draaien maar.

“Ok, je kan het ding laten ronddraaien, leuk, maar is dat het?” dacht ik. Dat had ik dus echt helemaal mis. Je kan er namelijk allerlei tricks meedoen wisten de meiden me te vertellen. Dus ze zochten meteen op Youtube tricks met spinners op. Op Youtube merk je meteen dat het echt een rage is: gewoon te veel filmpjes met spinner tricks!

Dus het blijft niet alleen bij draaien tussen je vingers, nee je kan ‘m overal op laten draaien. Op je neus, je grote teen of gewoon op de tafel. Grotere uitdaging is het om de spinner van de ene naar de andere hand te gooien. Trick is het dan om de spinner draaiend op te vangen. Gelukkig kan de spinner tegen een stootje, want tja, tricks voor pro's lukken niet natuurlijk meteen de eerste keer.

Ze verzinnen steeds nieuwe tricks. Of ze horen ideetjes op school, want inmiddels hebben al best veel kids op school er ook 1. De grote vraag is dan ook: wanneer komt het spinner verbod op onze school? Tot die tijd vind ik het in ieder geval een leuke cadeautip voor een kinderfeestje. Mijn kids en vriendjes vinden de spinner namelijk verslavend leuk!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page