top of page

Robot kinderfeestje

Robots, dat betekent een stoer feestje! Natuurlijk hoort daar een robotpak bij. Dus allereerst aan de slag voor een cool robotpak. Daarmee kunnen jullie beter jullie robot 'skills' testen. Jullie gaan de robotloop doen, met grijparmen eten, in robottaal praten en door een web van laserstralen. En dat is nog lang niet alles!

 

Zorg op de feestdag voor genoeg 'energy'. Alleen dan kunnen jullie een hele middag robot zijn.

Robot kinderfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Het feestje duurt volgens de draaiboek planning ongeveer 3,5 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

In het draaiboek staat een complete planning, beschrijving en uitleg van alle activiteiten, teksten om voor te lezen bij de activiteiten, boodschappenlijstje met de benodigdheden voor de activiteiten, tips voor lunch, snack, taart, diner en speurtocht. Daarnaast ontvang je (printbare) uitnodigingen en decoraties in het robotthema, diverse prints welke nodig zijn bij spellen en een link naar de bijbehorende playlist op Spotify. Alles wat je nodig hebt om eenvoudig zelf dit feestje thuis te vieren!

Draaiboek robotvoor een kinderfeestje thuis met uitnodigingen!
Organiseer makkelijk en goedkoop zelf een origineel kinderfeesje thuis met een draaiboek met uitodigingen en printables voor spelletjes: robotfeestje

Kosten robotfeest draaiboek

Het (digitale) draaiboek met bijlagen kost € 17,50. Voor dit feestje is geen feestpakket beschikbaar nu het meeste wat je nodig hebt de printables uit het draaiboek zijn. De paar overige dingen heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis of zijn makkelijk verkrijgbaar.

Review robotheld kinderfeestje

"Het Robotfeestje voor onze zoon was zeer geslaagd. Het super complete pakket (zelfs de chips die met een robothand gegeten kon worden zat in de doos) heeft heel wat zorgen uit handen gehaald. Ik ben nog nooit zo snel klaar geweest met de voorbereidingen. De kinderen vonden de activiteiten ook erg leuk. Zowel de jongens als de meisjes hebben genoten. De kinderen gingen al helemaal op in het maken van het robotpak (de eerste activiteit), waardoor we andere activiteiten hebben laten schieten. Genoeg activiteiten en een zeer handig draaiboek. Het eten van de chips met de robothand en het doolhof van laserstralen, waren zeer favoriet. Maar ook het robotdansje hebben we meerdere keren herhaald. Een aanrader dus!".

 

Kijk voor meer reviews op de reviewpagina of op mijn Facebook. Neem ook een kijkje bij mijn andere kinderfeestjes zoals het professorfeestje of het Legofeestje.

bottom of page