top of page

Wat vinden ouders en jarigen van mijn thuisfeestjes?

Wil je weten wat andere ouders en, vooral niet te vergeten, de jarige met vriendjes en vriendinnetjes van mijn kinderfeestjes vinden? Benieuwd naar hoe zij het organiseren van het feestje en het vieren van het thuisfeestje ervaren hebben? Dat lees je hier! Ouders laten mij namelijk regelmatig weten hoe het feestje is gegaan, superfijn!

Reactie van ouders na het vieren van een kinderfeestje thuis met draaiboek of feestpakket

Alle reacties en foto's die ik per mail of via (persoonlijke) berichten op Sociale media ontvang, kan je hieronder lezen. En met alle reacties bedoek ik dus echt alles, van positief tot tips of opmerkingen. Ben je benieuwd naar nog meer foto's van klanten? Kijk dan op mijn Facebookpagina of Google waar ouders soms naast een review, ook foto's van het feestje hebben geplaatst. Ook probeerden een aantal bloggers mijn feestpakketten uit. De reviews daarvan vind je niet in deze reviews, maar op mijn blog.

Voor reviews over mijn pakjesavondspel kun je bij het spel kijken. 

Reviews kinderfeestje

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

“Echt fijn dat echt alles in de doos zat” Marleen 13-01-2023

Het unicornfeestje was geslaagd. De meiden vonden het heel leuk. De tijd vloog voorbij. Bij de speurtocht had ik er wel 2 activiteiten bij gedaan. Want vond 2 activiteiten een beetje weinig. Dus we hadden uit eenhoorntje prik en eenhoornstaart happen uit het draaiboek onderweg gedaan. Het was echt fijn dat echt alles in de doos erbij zat. Hoefde niet meer op pad om boodschappen te doen.”

"Super leuk en relaxed feestje" Olga 31-12-2022

Gisteren hebben wij het challengefeestje gevierd. Met behulp van jouw fijne draaiboek, maar ook de te gekke tips op jouw blog is het een super leuk en relaxed feestje voor de meiden, maar ook voor ons geworden😉 We hebben de challenges gecombineerd, met een freak-cupcake (in plaats van een freakshake), bingo, film en gourmetten. De film gaf ons de gelegenheid om de gourmet klaar te zetten en op te ruimen, ideaal. Mede dankzij al jouw super leuke ideetjes hebben we weer een mooie herinnering gemaakt! Ook dit draaiboek is weer een aanrader! Tot volgend jaar😉"

"Het spekhappen was hilarisch" Fleur 19-12-2022

Het unicornfeest was een heel leuk feest. We hebben niet alles kunnen doen. De meiden waren een uur met het masker aan het knutselen en toen waren ze nog niet af. Dus toen toch maar naar buiten voor de speurtocht. We hadden een pinata opgehangen met de zakjes manna erin. Superleuk. Het spekhappen was ook hilarisch. De zout en stoepkrijt truc hebben we wel gedaan. Dat was echt heel erg leuk. Wel buiten gedaan, dus we hoefden niet te strooien van t weekend. De kleurplaten hadden we meegegeven, want daar hadden we ook geen tijd meer voor. Het cadeauspel is altijd een succes! En natuurlijk disco aan het einde."

"Het feestje was erg geslaagd" Heidi 19-12-2022

"Het feestje was erg geslaagd, iedereen heeft fanatiek meegedaan. Alle proefjes gingen goed, ik merkte richting het einde wel dat ze tussendoor even moesten uitrazen. Gingen ze na het proefje even buiten spelen en kon ik alles opruimen en de volgende benodigdheden klaarzetten. De cola fontijn deed het niet goed, waarschijnlijk omdat het buiten vroor en de cola dus te koud was. Ik had hem vooraf wel bij de verwarming gezet, maar dat was toch niet genoeg. Alle kinderen hebben thuis veel proefjes nog eens voorgedaan."

"Volgend jaar weer!" Jorien 13-12-2022

"Wat een kei gaaf feestje was het! Jarige zei na afloop meteen dit feestje doe ik volgend jaar weer! Er zitten zoveel leuke proefjes bij het professorfeest. We hebben niet eens alles kunnen doen. Ook fijn dat het pakket al compleet was. Ik heb wel eens vaker ergens anders een kant en klaar kinderfeestje besteld, maar dan moest ik nog van alles halen wat je normaak niet in huis hebt. Echt een aanrader! Wij zijn enthousiast!"

 

"Grandioos succes" Patricia 13-12-2022

"Mijn dochter heeft het professor feestje gedaan en dat was een grandioos succes!"

 

"Super compleet" Marije 12-12-2022

"Het professor feestje van onze dochter was echt een enorm succes. De pret begon al met de mooie uitnodigen uitdelen. Wij hadden het gehele pakket besteld wat ik enorm kan aanraden. Het was super compleet. Kortom zowel ouders als feestgangers hebben een top middag gehad."
 

"Heel erg bedankt voor je draaiboek! Malu 08-12-2022

"Heel erg bedankt voor je draaiboek! Zag er goed uit en we hebben een topfeestje gehad met deels spellen en planning uit jouw draaiboek. Dank daarvoor!"

 

"Wat een geweldig draaiboek" Saskia 07-12-2022

"Wat een geweldig draaiboek inclusief printables, knutselideeën en spelletjes! De jarige en 5 vriendjes hebben een toptijd gehad. Complimenten voor de inhoud van dit geweldige Pokémon feestje! Zowel kids als papa/mama hebben genoten."

Pokemonfeest kinderfeest draaiboek
Pokemonfeest kinderfeest draaiboek
Professorfeest proefjes kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjes kinderfeestje thuis

"Het professorfeestje was een grandioos succes!" Margriet 28-11-2022

"De jongens vonden de experimenten ontzettend leuk, vooral het maken van klei en smurfensnot, maar het leukste was natuurlijk de colaproef. Omdat het draaiboek zo volledig was, konden we heel relaxed een feestje vieren. We hadden zelfs nog proeven over. De jongens kregen, naast alles wat ze gemaakt hadden, een ballon en een zakje skittles mee, zodat ze thuis de proeven aan hun ouders konden laten zien. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad. Heel erg bedankt!"

"Ik raad dit feestje 100% aan!" Angelique 26-11-2022

"Als eerst wil ik je bedanken voor dit geweldige feestpakket. Ik dacht altijd 'is meer wat voor jongens als meiden'. Lekkere zooi, maar zoooo leuk! Iedereen heeft dikke pret en vonden alles super leuk. En alle proefjes zijn gelukt. Ik raad dit feestje 100% aan!"

"Was super met je spullen uit het feestpakket!" Veronique 26-11-2022

Het unicornfeestje was super met je spullen uit het feestpakket! Bedankt voor dit te leuke pakket. De dames hebben zich geamuseerd!  

"De meiden vonden het super leuk!" Angelique 24-11-2022

"Gisteren was het parfum feest. De meiden vonden het super leuk. Ik heb het volgende gedaan: eerst lunchen, daarna het ballon spel. Daarna uitleg gegeven over het parfum maken en heeft iedereen hun favo geurtjes in hun parfum roller gedaan. Ik zocht een alternatief voor de speurtocht voor binnen en bedacht een levend ganzenbord. dat hebben we in de woonkamer gespeeld met jouw geurvragen en opdrachten. Daarna had ik nog een half uurtje over en hebben ze een snoep/chips ketting gemaakt en een parfum flesje getekend. Daarna de roze luxe tasjes uitgedeeld. Daar had ik achterop jouw schattige kleine kaartjes een tekst: leuk dat je op mijn parfum feestje was gezet. Vandaag hoorde ik van mijn dochter dat 1 vriendinnetje haar parfum had meegenomen naar school om tussendoor op te doen dus dat is een mooi compliment! Hartelijk dank voor de inspiratie en tot volgend jaar :)"

Unicorn kinderfeestje thuis feestpakket  draaiboek speurtocht
Unicorn kinderfeestje thuis feestpakket  draaiboek speurtocht
IMG_20221123_133409940_HDR.jpg
IMG_20221123_140315086.jpg
IMG_20221123_104449859.jpg

"Het feestje was een groot succes" Floor 24-11-2022

"Het feestje was een groot succes. Ik had nog vuurwerkbrillen, pipetten, mini maatbekers en een zilveren tafelkleed gekocht voor extra lab-effect. Uitnodigingen had ik in een plastic reageerbuis gestopt."

Professorfeest proefjes kinderfeestje thuis draaiboek feestpakket

"Het pakket was perfect verzorgd" Marlies 16-11-2022

We hebben een heel leuk feestje gehad. Het pakket was perfect verzorgd. We hebben lang niet alle proefjes gedaan die ik had gepland, maar we gaan met de feestdagen of in de kerstvakantie nog een moment plannen om de overige te doen."

 

"Kinderen bleven thuis vertellen wat ze allemaal gedaan hadden" Jolien 15-11-2022

"Het feestje is superleuk geweest. Echt een succes. Kinderen die geweest waren bleven thuis vertellen wat ze allemaal gedaan hadden. We hebben niet alle proefjes kunnen doen binnen de tijd dus we kunnen lekker nog een keer aan de slag! Dus bedankt voor het superleuke feestje en superfijn dat het op zo'n korte termijn geregeld kon worden!"

"Dit is het leukste feestje ever" Liset 14-11-2022

"Het feest was super en de meiden hebben genoten. Bij alleen al het speurtocht spel, welke we als eerste hebben gedaan werd al geroepen dit is het leukste feestje ever. De meiden vonden het van begin tot eind leuk. Ik had zelf oude sigaar doosjes gelaserd met hun naam die ze konden versieren i.p.v de kartonnetjes. Tevens Had ik de papiertje van de verpakking gebruikt als een soort van loper. En ik heb nog meer als genoeg olie over om nog zo'n rondje parfum maken te doen ;). De memory vonden ze wel erg lastig. En glazen flesjes zijn niet echt handig gebleken die vielen snel kapot."

Parfumfeest zelf parfum maken kinderfeestje thuis confett
Parfumfeest zelf parfum maken kinderfeestje thuis geur memorie
Parfumfeest zelf parfum maken kinderfeestje thuis verpakking
Parfumfeest zelf parfum maken kinderfeestje thuis

"Het draaiboek was zeer compleet, super!” Roelie 13-11-2022

“Het Pokemonfeestje was hier een groot succes. Na de cadeautjes en het cakeje versieren zijn we begonnen met het kleuren van de Pokedex en daarna hebben we de speurtocht gedaan. We hadden een route uitgezet van ongeveer een uur. Speuren naar de routekaartjes vonden ze superleuk en de routekaartjes werden een soort van trofeeën J. Daarna in een afgesloten tuin waren de plaatjes van de Pokémons verstopt en probeerde iedereen zo snel mogelijk ‘bingo’ te krijgen (/ alle Pokémon van de Pokedex af te strepen). Onderweg deden we activiteiten uit het draaiboek: ‘doe net als..’ en de Pokemonloop. De kids hebben zich uitstekend vermaakt en het draaiboek was zeer compleet, super!”

Pokemonfeest draaiboek speurtocht
Pokenmon draaiboek speurtocht pokedex

"We hebben genoten" Neeltje 12-11-2022

"Het professorfeest was erg leuk! We hebben genoten. We hebben onze ogen, armen en hersenen gefopt zei een kind. Deze 8 jarigen hadden wel tussen de proefjes veel beweging en vrijheid nodig, dus uiteindelijk een paar proefjes niet gedaan."

professorfeest profjes lab feest kinderfeestje thuis
professorfeest profjes lab feest kinderfeestje thuis
professorfeest profjes lab feest kinderfeestje thuis
professorfeest profjes lab feest kinderfeestje thuis
professorfeest profjes lab feest kinderfeestje thuis

"Geen moment van verveling!" Jolien 05-11-2022

"Bedankt voor het draaiboek van het junglefeest! Net achter de rug en het was zeer geslaagd! Door de vele activiteiten geen moment van verveling!

Safarifeest junglefeest draaiboek speurtocht
Safarifeest junglefeest draaiboek speurtocht

"Zeer uitgebreid draaiboek en superleuk pakket" Greetje 02-11-2022

"Het professorfeestje was een groot succes! Alle kinderen hebben ontzettend genoten 😊Zeer uitgebreid draaiboek en superleuk pakket. Kinderen hadden een geweldig feestje!"

 

"Geslaagd professorfeest" Joost 31-10-2022

"Was een geslaagd professorfeest. Dank!"

"Alle kinderen deden enthousiast mee" Nathalie 20-10-2022

"De jarigen hebben een heel leuk feest gehad. Alle kinderen deden enthousiast mee met alle challenges. We hebben niet alle challenges kunnen doen maar dat geeft niet."

"Bedankt voor de goede service!" Ida 17-10-2022

"Bedankt voor de goede service! De Kids hebben genoten! Ze hadden geen tijd om te spelen, wilden alleen maar proefjes doen!! Geweldig, iedereen moe en voldaan 😉"

Professorfeest proefjes feest kinderfeestje thuis draaiboek feestpakket labjassen

"Hartelijk dank voor het complete pakket!" Stijn 12-10-2022

"Een erg leuk zeemeerminfeestje gehad! Eigenlijk was de eerste tip al een voltreffer: we hadden namen verstopt in confettibalonnen. Een voor een mochten ze die openprikken en het cadeautje overhandigen. Daar waren ze een stuk langer zoet mee dan gedacht. Het zout was bij de meeste dames een groot succes en het zeemeerminzaklopen ook. De quiz was ook onverwacht leuk, we hadden A,B en C 'verstopt', waardoor ze door het huis moesten rennen. Daar waren ze goed fanatiek in! Ze gingen vol ijver aan de slag met de staarten maar omdat er ook lekkers op tafel kwam, ging de vaart er even uit. Pas toen ze zich als zeemeermin, met sok en niet volgekleurde staart mochten aankleden, was de focus er weer 🙂 Hartelijk dank voor het complete pakket!"

"De voorbereidingen waren al een feestje" Marianka 10-10-2022

"Eind augustus bestelde ik het draaiboek voor het reis om de wereld feestje. Gisteren was het dan zover. Door het fijne draaiboek waren de voorbereidingen al een feestje op zich. Samen met mijn dochter hebben we de landen uitgezocht die we gingen bezoeken. Het was een superleuke reis en de meiden hebben genoten! Egypte was favoriet, maar ook het hamburger happen was een succes. Leuke tip: Noordpool quiz na Egypte, het wc-papier wordt dan de sneeuw met een echt sneeuwballengevecht. Muts, sjaal, handschoenen en het feest is compleet! Nogmaals dankjewel! We bestellen vast nog wel een x."

Reis om de wereld feest kinderfeestje thuis draaiboek
Reis om de wereld feest kinderfeestje thuis draaiboek planning
Reis om de wereld feest kinderfeestje thuis draaiboek feestversiering
Reis om de wereld feest kinderfeestje thuis draaiboek

"Voor het eerst zie ik niet op tegen een feestje thuis organiseren" Noortje 09-10-2022

"Bedankt voor de uitgebreide informatie en het prachtige draaiboek! Ik wil gewoon even zeggen dat ik hierdoor voor het eerst niet op zie tegen een feestje thuis organiseren met een hoop meiden! Heerlijk zo uitgewerkt en wat een geweldige invulling van het feestje!"
 

"Je draaiboek is echt super" Myrthe 09-10-2022

"Het professorfeest was echt super. Ik kan dit zelf ook bedenken. En dat doe ik vaak ook. Maar dit was ideaal voor mij op dit moment. Scheelde me heel veel tijd!! En ze vonden het geweldig!!! En je draaiboek is echt super voor iedereen denk ik. Heel duidelijk."

Professorfeest labfeest experimenten kinderfeest proefjesfeest
professorfeest proefjes kinderfeest thuis labfeest experimenten
Professorfeest kinderfeestje thuis organiseren proefjes feest
Professorfeest kinderfeestje thuis proefjes experimenten organiseren draaiboek

"Draaiboek zat leuk in elkaar met leuke ideeën" Roelie 3-10-2022

"We hebben in juni het challengefeestje gehad. Draaiboek zat leuk in elkaar met leuke ideeën. De toppers waren hier de challenge met de memoblaadjes en de not-my-arms challenge. Nu heel benieuwd weer naar je leuke input voor het net bestelde Pokemonfeest."

"Super handige uitgebreide draaiboek" Marilou 2-10-2022

"Feestje was geslaagd bedankt voor de super handige uitgebreide draaiboek. We hebben niet alle challenges uitgevoerd omdat het er zoveel waren. Het was ook fijn om zelf een selectie te kunnen maken tussen de leukste."

 

"Echt tevreden over alles" Dineke 29-09-2022

"Het was een superleuk feestje! Helemaal trots met de parfum. Het draaiboek is superfijn! De speurtocht achterwege gelaten vanwege de regen maar de tijd goed kunnen vullen met andere activiteiten uit het draaiboek. Met de wattenstaafjes zijn ze zelfs poosje mee bezig geweest! De ballonnen met de confetti was ook feest. Echt tevreden over alles."

Parfumfeest kinderfeestje thuis feestpakket
Challenges Tiktok kinderfeestje thuis draaiboek

"Het challengefeestje was top!" Sook 31-08-2022

"Het challengefeestje was top. Bedankt voor het draaiboek! Een perfecte afsluiter van de vakantie."

Challenge kinderfeest thuis organiseren TikTok
Ruimtefeest kinderfeestje thuis draaiboek
Ruimtefeest kinderfeestje thuis draaiboek raketrace
Ruimtefeest kinderfeestje thuis draaiboek ufo maken

"De raketrace was groot succes" Ilse 26-08-2022

"De raketrace was groot succes bij de kinderen! Pluspunt voor mij dat het niet heel ingewikkeld was om voor te bereiden. Ook de ufo’s knutselen vonden ze heel leuk. De feestversieringen van het ruimtefeest zien er heel mooi uit." 

 

"Superveel plezier gehad!" Karla 01-08-2022

"Het safarifeestje is heel goed verlopen, hartelijk dank! Ze hebben superveel plezier gehad!"

"Pokemonspeurtocht met de zelfgemaakte Pokedex" Annemaartje 08-07-2022

"Wij hebben een heel geslaagd Pokemonfeest gehouden voor onze jarige job die 5 werd! Het draaiboek was een mooie basis waar we veel ideeën uit hebben gehaald. Het leukste vond iedereen de Pokemonspeurtocht met de zelfgemaakte Pokedex. Wij kijken terug op een mooie en leuke middag!"

 

"Van begin tot eind geboeid door leuke proefjes" Susan 4-07-2022

"Ze heeft een geweldig kinderfeestje gehad! Het feestpakket was heel volledig en goed verzorgd. Alle kinderen waren van het begin tot het eind geboeid door de leuke proefjes. Erg bedankt!"


 

"Een heel uitgebreid draaiboek" Veronique 4-07-2022

"Vorige maand het Pokémonfeestje besteld, wat een succes, we ontvingen een heel uitgebreid draaiboek met allerlei tips, uitleg, programma en (do it yourself) bijlages. Voor ons een hele fijne basis om te gebruiken voor het feestje, maar je kan het draaiboek ook volledig volgen."

 

"Wij zijn fan van jou feestjes!" Hannah 30-06-2022

De kinderen hebben onwijs genoten. Wat een tof feest is professor feestje! Wat een leuke proefjes! We hadden heel slecht weer op 8 juni, dus jammer genoeg konden we de wat viezere proefjes niet buiten doen. Gelukkig was er ook binnen genoeg te doen en hebben ze heel netjes en geconcentreerd gewerkt. De enige tip die ik kan geven is kleinere labjassen. Verder ga zo door, wij zijn fan van jou feestjes!

"Ik vond het feestje heel leuk met al die experimentjes en al mijn vrienden ook". Carmen 27-06-2022

"Ik vond het feestje heel leuk met al die experimentjes en al mijn vrienden ook". Jurre 8 jaar. Alle aanwezige kinderen hebben thuis ook nog weer proefjes laten zien, hoorden we van hun ouders. Het feestpakket werkt prettig en je krijgt met het draaiboek het echt heel compleet aangeleverd. AANRADER! leeftijd 8-9-10 jaar inzetbaar, jonger zou ik niet doen."

 

"De kinderen vonden het Pokemonfeest geweldig" Richelle 26-06-2022

"Wauw wat een geslaagd pokemon party hadden wij vandaag! Je draaiboek als handleiding genomen, en zelf onze draai er aangegeven. Zo begonnen we met pikachu cup cake in vorm van donut, hadden we waterballonnen en een houten plaat met team rocket om ze te verslaan, speurtocht met pokedex en daarna met pingpong ballen oefenen om pokemons te vangen. Heerlijk nog pokemonkaarten zelf getekend en gespeeld. De kinderen vonden het geweldig.  Bedankt!"

Susanok.jpg
IMG_3031.JPG
IMG_3032.JPG
IMG_3029.JPG
IMG_3030.JPG
IMG_3033.JPG

"Het was superleuk" Fleur 22-06-2022

Het professorfeestje was superleuk. De labjassen gingen vanwege de warmte wel al snel uit! 

IMG_3010.JPG
Professorfeest kinderfeestje thuis
Professorfeest kinderfeestje thuis
Professorfeest kindProfessorfeest kinderfeestje thuiserfeestje thuis
Professorfeest kinderfeestje thuis
Professorfeest kinderfeestje thuis proefjes

"Heel handig, en vooral heel erg leuk!" Jose 20-06-2022

"Je bezorgde ons alle spullen en een draaiboek voor het professorfeestje van mijn zoontje! Heel handig, en vooral heel erg leuk! Echt een aanrader!"

Professorfeest kinderfeestje thuis
Professorfeest kinderfeestje thuis traktatie

"Het draaiboek is heel fijn en gemakkelijk" Marloes 14-06-2022

"Wij hebben het pokemon feestje gedaan. De kinderen vonden het heel erg leuk. we hadden zelfs niet genoeg tijd om alles te doen. De kinderen vonden het zoeken naar de pokemons erg leuk en ook het pokeball knallen was een succes. Het draaiboek is heel fijn en gemakkelijk. Er staan veel tips in."

"Leuke ideeën!" Marianne en Lianne 31-05-2022

"Het was een fantastisch feestje! De meiden hebben genoten. Elfenstof, vleugels en toverstaf versieren, vliegles en allerlei elfen spelletjes. Ook zijn ze allemaal nog als elfje geschminkt. Kortom, alles wat je als 7 jarig meisje wil! Het was een superfeest :-) Bedankt weer voor de leuke ideeën!"

"Het challengefeest was super geslaagd!" Nancy 16-05-2022

"Afgelopen vrijdag hadden we het Challenge feest. Het draaiboek was heel duidelijk en de meiden vonden het heel leuk, ze waren steeds heel benieuwd naar de volgende challenges. Het was super geslaagd!"

 

"Kids hupten enthousiast door de kamer met hun staart!" Femke 11-05-2022

"Ik wilde je bedanken voor het leuke feestpakket met veel inspiratie! Sarah heeft een heerlijke feestmiddag gehad! De kinderen hebben ook genoten! Vooral het zout kleuren was een groot succes. Het kleuren van de zeemeerminnenstaart kostte veel tijd waardoor ze niet af waren, dat zouden we volgende keer eerder starten en misschien verven ipv met stiften. Het idee is echt superleuk en naderhand appten ouders dat hun kids nog steeds enthousiast door de kamer hupten met hun staart 😉 Wie weet tot volgend jaar!"

"Als uitsmijter de cola fontein." Ditsy 08-05-2022

"Onze zoon heeft het professor feestje gehouden het was erg leuk. De jongens vonden vooral het slijm maken erg leuk. De Skittles waren in trek, zowel het proefje als de Skittles zelf! En als uitsmijter natuurlijk de cola fontein."

 

"Echt aan alles was gedacht!" Esmeralda 28-04-2022

"Wat heeft Boet genoten van zijn professor feestje! En wat was het makkelijk om te organiseren met het complete feestpakket van Kaat. Echt aan alles was gedacht!"

"Great fun" Maria 26-04-2022

"I ordered a Parfume Party package for my daughter's 9th birthday. It was absolutely nice and all girls enjoyed so much making parfume and decorate packaging . The children discovered and opened their sence for aroma. It was so great fun and I highly recommend Van Kaat party ideas."

Kinderfeestje thuis Pokemon feest pokedex maken
Kinderfeestje thuis Pokemon feest speurtocht
Kinderfeestje thuis Pokemon feest speurtocht pokedex
Kinderfeestje thuis Pokemon feest draaiboek
Kinderfeestje thuis Pokemon feest traktatie

"*****" Maike 27-03-2022

"Het Pokemonfeest!"

 

"Origineel en alles tot in de puntjes verzorgd" Laura 23-04-2022

"Het was eerlijk waar een super parfumfeest! Origineel en alles tot in de puntjes verzorgd door jou. De kinderen vonden het erg leuk. Iedereen tevreden en moeders ook happy 🤪 Nogmaals bedankt!

 

"Compleet, totaal ontzorgt" Jet 10-04-2022

"Alweer ontzettend bedankt voor het leuk draaiboek en pakket! Het was een heel leuk feestje, alle kindjes hebben genoten! En de jarige het allermeest. Wat was het weer compleet, totaal ontzorgt. Van moeders kreeg ik berichtjes dat thuis proefjes nagedaan werden en uitvoerig verteld. Nogmaals heel erg bedankt!"

Kinderfeestje thuis Professor proefjes doen feest
Jetok3.JPG
Jetok4.JPG
Jetok2.JPG

"Variatie en mogelijkheden" Mariska 03-04-2022

"Heel hartelijk dank voor het complete safaripakket en het duidelijke draaiboek. De meiden hebben het superleuk gehad en we zijn niet eens aan alles toegekomen. De variatie en mogelijkheden werden zeer gewaardeerd. De jungleknoop was een groot succes evenals de safarihoedjes maken. Ook het jagen/ pijltjes schieten viel in goede aarde. 

 

"*****" op Google reviews Chrissy 01-04-2022

"*****" op Google reviews Sandra 31-03-2022

 

"Het was waanzinnig!" Diantha 30-03-2022

"Vandaag het labfeestje van onze 8 jarige zoon gehad. Het was waanzinnig! Sowieso kwam alles netjes en snel binnen. Alleen het voorbereiden was al een feestje om te doen! De kinderen hebben genoten! Dank je wel!!"

D. Vlasblom ok1.JPG
Kinderfeestje thuis Professor proefjes doen feest feestpakket
Kinderfeestje thuis Professor proefjes doen feest draaiboek
Kinderfeestje thuis Professor proefjes doen feest skittles proef
Kinderfeestje thuis Professor proefjes doen feest proefjes doen

"Leuk compleet pakket, complimenten!" Monica 21-03-2022

"Mijn dochtertje heeft een heel leuk safarifeestje gehad. Het draaiboek is mooi compleet. Doordat ik zelf erg laat was met bestellen, was het een beetje haasten om alles goed door te lezen, zodat je ook weet wat de bedoeling is 😉 Maar echt een leuk compleet pakket, complimenten! Bedankt voor het snelle handelen!"

Dikke pluim voor het draaiboek" Elise 14-03-2022

"Het professorfeest was GEWELDIG! Dikke pluim voor het draaiboek want dat zit echt heel goed in elkaar. We vierden een feestje van 3.5u en daarvoor maakte ik een selectie van 11 proefjes uit het draaiboek. De kinderen vonden sommige proefjes zo leuk dat ze die graag twee of drie keer deden. Met 8 proefjes was de namiddag helemaal gevuld. Er zat een leuke afwisseling in het programma. We deden een aantal proefjes binnen en een aantal buiten (met dank aan de zon!).

 

Het cadeautjesspel met ballonnen prikken deden we voor het derde jaar op rij, gewoon omdat de kinderen dat zo leuk vinden. ook deze keer was het een succes! De skittles proef, het bellen blazen, de kleuren scheiden met water en klei maken met maizena waren de toppers van de middag. Alle proefjes lukten en alle materiaal was voldoende aanwezig. Bij de colafontein gingen we de mist in, ook de tweede poging ging niet goed maar het confettikanon uit het feestpakket zorgde ervoor dat we toch konden afsluiten met een knaller!"

"Weinig moeite!" Lydia 24-02-2022

"Afgelopen week heb ik het Challenge feestje voor mijn dochter gehouden. Het was een succes! Ze hebben genoten van a tot z. Het leuke en fijne is dat er heel veel challenge ideeën in staan. De ene challenge is langer leuk dan de ander en dit kan je zo zelf heel goed inschatten tijdens het feest. Genoeg vulling voor het feestje, met weinig moeite! Dit draaiboek is helemaal geschikt voor bovenbouw leeftijd. Helemaal compleet, duidelijk en genoeg ruimte voor nog eigen inbreng van de jarige en of organisator."

 

"Duidelijk draaiboek, mijn complimenten🙂" Sandra 21-02-2022

"We hebben een super leuk feestje gehad. Onze dochter heeft een aantal spelletjes uitgekozen uit het draaiboek. Ook waren ze helemaal gek op de freakshake! Duidelijk draaiboek, mijn complimenten🙂"

 

"Makkelijk" Cora 19-02-2022

"Het superhelden feestje was geweldig! De jongens hebben genoten en wij kwamen er met alle spelletjes en de doos weer makkelijk vanaf 😊! Super dank! We hebben maar een stuk of 6 dingen gedaan en dus nog super veel alternatieven. Maar als zo’n middag loopt, dan loopt ie. Echt leuk!"

 

"Hartstikke leuke proefjes" Marieke 09-02-2022

"Het professorfeestje was een groot succes. Hartstikke leuke proefjes. Met draaiboek en feestpakket is alles al compleet en hoef je zelf bijna niets te doen, ideaal!"

Professorfeest kinderfeestje proefjes labjas
Professorfeest kinderfeestje proefjes feestversiering
Professorfeest kinderfeestje proefjes feest labjas

"Weer een fantastisch feest" Sabine 06-02-2022

"Weer een fantastisch feest besteld: professorfeest. Draaiboek met alle uitleg, tips en printables. Ik heb gekozen voor het kant en klaar pakket met alle benodigdheden erbij. Echt Top! Het feest was een groot succes. De bubbels waren favoriet. "

Professorfeest kinderfeestje proefjes feest thuis labjas
Professorfeest kinderfeestje proefjes draaiboek feest thuis
Professorfeest kinderfeestje proefjes thuisfeest feest
Professorfeest kinderfeestje proefjes feest thuis bubbels
Professorfeest kinderfeestje proefjes feest thuis review
Professorfeest kinderfeestje proefjes

"Veel afwisseling, dat was top!" Anneke 06-02-2022

"We hebben gister haar elfenfeestje alsnog gevierd. Mijn dochtertje en haar vriendinnetjes hebben echt heel erg genoten en raakte er ook niet over uitgepraat hoorde ik van de ouders. Wij vonden het ook heerlijk om iedereen zo te zien genieten. Er was veel afwisseling (tussen wat rustigere en actievere activiteiten) dat was top! En heel fijn voor ons dat alles al was voorbereid zodat de overgang tussen de verschillende activiteiten heel soepel verliep, dankjewel! Ik denk dat we een volgende keer weer een feestje bij je bestellen:)"

Elfenfeest feeenfeest elfenstof elfenvleugels maken
Elfenfeest feeenfeest elfenstof elfenvleugels maken draaiboek
Elfenfeest feeenfeest kinderfeestje thuis elfenstof elfenvleugels maken
Elfenfeest feeenfeest kinderfeestje thuis elfenstof elfenvleugels maken

"in 1 woord GEWELDIG" Mandy 04-02-2022

"Het Harry Potterfeestje was in 1 woord GEWELDIG! Van Cadeau spel met Uilenballonnen, tot aan toverstaf maken/verven, toverdrank borrelen, dilemma vragen, speurtocht en en en en… SUPER!"

"Enthousiaste kinderen, enthousiaste moeder dus!" Dorien 01-02-2022

"Wie kan er beter een review schrijven dan de jarige Jet zelf? Hierbij: 'Ik vond het super leuk😺. En ook de kinderen op mijn feestje vonden het heel leuk. En toen we klaar waren hat een van mijn vriendinnen een heel leuk idee, ze wou een proefjesclub maken. (Maar dat is tot nu toe nog niet gelukt😕. )' Zelf was ik heel blij met het draaiboek. Qua tijd kwam dat mooi uit. Ook alle benodigdheden zaten in het pakket (muv een proefje; de bekertjes of kommetjes als ik me herinner. Dit losten we op door de eigen drinkbekers die ze toch niet meer nodig hadden te gebruiken). De opbouw in de proefjes was ook perfect. De eerste proefjes wat rustiger en schoner. En daarna meer viezigheid. Perfect qua spanningsboog ook! Enthousiaste kinderen, enthousiaste moeder dus!"

Was ideaal" Moniek 27-012-2022

"Het was weer fantastisch het superheldenfeest; de kids hebben enorm genoten en het was fijn dat we volop te doen hadden. Afwisseling tussen binnen/ buiten en actief en wat rustigere activiteiten, was ideaal. Ik zag niet per se op tegen een kinderfeest met 8 mannelijke kleuters, maar was wel nieuwsgierig naar de intensiteit ervan aangezien ik tot op heden vooral meisjesfeestjes gewend was. Nou, dat viel me alles mee en daar heeft het ideale kant en klare draaiboek en superhandige doos met alle benodigde materialen zeker aan bijgedragen. Dank je wel weer en wellicht tot een volgend feestje!"
 

"Een relaxte verjaardag!" Hanna 26-01-2022

"Mijn dochtertje en haar vriendinnetjes hebben het super leuk gehad op het parfumfeest. Was echt een relaxte verjaardag! Ze vroegen zich af waar ik het idee vandaan haalde om parfum te gaan maken:)

Bedankt ook voor de verrassing aan mijn dochtertje. Een moeder bij school kwam speciaal even naar me toe om te zeggen dat haar dochter het zo leuk gehad had en dat ze ook het schriftje aan haar had laten zien met jouw sticker. ‘ Mam, dat wil ik ook met mijn feestje’ dus wie weet."

"Complimenten en bedankt voor alles! Tot volgend jaar." Agetha 25-01-2022

"We hebben een geweldig leuk elfenfeestje gehad, waar we nog van aan het nagenieten zijn. Mijn dochtertje was echt jarig en het was een groot succes! Bij iedere nieuwe activiteit zaten de kinderen met spanning te wachten om het vervolgens met enthousiasme uit te voeren. Complimenten en bedankt voor alles! Tot volgend jaar."

 

"Dank voor het leuke, complete pakket" Linda 25-01-2022

"De kinderen vonden het een geweldig parfumfeest. Het ballonnenspel vonden ze heel spannend en komisch natuurlijk iedere keer een ‘confettidouche’. Geuren memorie en de quiz deden ze allemaal heel fanatiek mee, iedereen ging voor de winst! De geur opdrachten heb ik in de speurtocht verwerkt. Dit was extra spannend omdat het al donker was en ze geblinddoekt  mochten ruiken en voelen. Hartelijk dank voor het leuke, complete pakket en de snelle reactie op m’n vragen!"

parfumfeest kinderfeestje parfum maken
parfumfeest kinderfeestje parfum maken speurtocht uitnodigingen
parfumfeest kinderfeestje parfum maken speurtocht feestpakket
parfumfeest kinderfeestje parfum maken speurtocht
parfumfeest kinderfeestje parfum maken

"Thuis verder met de proefjes!" Linda 24-01-2022

"Het kinderfeestje zit erop en de jarige en zijn vriendjes waren erg enthousiast. Na afloop kregen we verschillende berichten van ouders dat de kinderen thuis al verder gingen met de proefjes en niet stopte met vertellen. Bedankt!"

"Heel erg bedankt!" Patricia 11-01-2022

"We hadden een heel leuk Harry Potter feestje! Onze zoon had zes kinderen uitgenodigd en op één kind na hadden ze allemaal de boeken gelezen en/of de films gezien. Onze dochter van zeven en de jongen die de boeken niet kent hebben zich ook heel erg vermaakt. We hebben het draaiboek gebruikt en zelf wat dingen toegevoegd en soms iets veranderd. Mijn man had bv etiketten geprint voor op de flesjes bij de toverdrankles. We hadden een grote poster gemaakt van de fat lady. Heel erg bedankt!"

Harry Potter kinderfeestje thuis draaiboek toverdrank
Harry Potter kinderfeestje thuis toverles
Harry Potter kinderfeestje thuis draaiboek traktatie
Harry Potter kinderfeestje thuis draaiboek uitnodiging

"Alles was top geregeld" Liza 10-01-2022

"Wat hebben wij een leuk unicorn verjaardagsfeestje gehad. Alles was top geregeld dankzij jullie box. Super fijn dat alles klopte en al op maat was. Ik kan niet anders dan iedereen jullie aanbevelen voor een geslaagd feestje."

"Een topfeestje" Jolet 27-12-202

"Het unicornfeestje was zeker geslaagd en ik was heel blij met het draaiboek en het hele pakket! Mijn dochtertje had een topfeestje en haar vriendjes/vriendinnetjes ook!"

 

"Minimale voorbereiding" Hans 27-12-2021

"Het professorfeestje was zeer geslaagd, de kinderen waren erg geïnteresseerd en vonden de proefjes bovenal leuk om uit te voeren. De vis in de kom, prikballon en Skittles waren favoriet. Het draaiboek zat goed in elkaar en met de minimale voorbereiding (uitsorteren van de 15 proefjes) verliep alles vlekkeloos. Alle kinderen gingen tevreden naar huis met hun zelfgemaakte smurfen snot en vis in de kom. Het was de 1e ervaring met Van Kaat maar waarschijnlijk niet de laatste."

De grootste verhalen" Kim 20-12-2021

"Eerste kinderfeestje. Beetje zenuwachtig maar wat fijn dat het grotendeels voor je geregeld is. Helemaal top. Genoeg proefjes om uit te kiezen. Iedereen vond het geweldig en hebben nog steeds de grootste verhalen. Als afsluiting zelf een goodiebag gemaakt om zelf thuis stuiterballen en bruisbal te maken."

Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis skittles
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis taart
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis skittles proef
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis

"Veel variatie, weinig voorbereiding" Nienke 14-12-2021

"Inmiddels 2 keer bij van Kaat een leuk feestje besteld: pakjesavondspel (draaiboek) en het unicornfeestje (totale pakket) en er komt zeker een volgende keer! Het zit allemaal zo goed in elkaar, het hele pakket maar ook alleen het draaiboek. De spelletjes zin leuk, er is veel variatie, er is weinig voorbereiding nodig en er blijft ruimte voor je eigen inbreng of je eigen twist. Ik vind dat alles klppt. Dikke aanrader!"

 

"Het draaiboek was top, handige tips en nieuwe ideeën" Ilse 29-11-2021

"Het zeemeerminfeestje was een groot succes! Onze jarige job had een hele leuke dag, evenals haar vriendinnetjes. Het draaiboek was top, handige tips en nieuwe ideeën. Veel mogelijkheden in activiteiten, de bellenblaas en snoepschelp hebben we uiteindelijk mee naar huis gegeven. Het cadeauspel met confetti-ballonnen ga ik onthouden!. Geen tips, alleen maar top!"

"Echt magisch!" Sabine 28-11-2021

"De jarige vond het Harry Potter Toverschoolfeest echt magisch! Ze heeft het heel erg leuk gehad. Het was leuk om er zo creatief mee aan de slag te gaan! 

 

"Grote hit was de zoutknutsel" Nicole 26-11-2021

"Het zeemeerminfeestje was een groot succes! Grote hit was de zoutknutsel inclusief heel veel potjes glitter!"

zeemeerminfeest kinderfeestje thuis zeemeerminstaart maken
Harry Potter kinderfeestje thuis speurtocht
Harry Potter kinderfeestje thuis speurtocht  uitnidiging
Harry Potter kinderfeestje thuis speurtocht

"Alles tot in detail beschreven" Silvia 26-11-2021

"Het was een top feestje en meerdere malen hebben we gehoord dat dit het beste partijtje ooit was!😀 de kinderen hebben genoten, kaya ook en wij als ouders dus ook. Ondanks het aanhoudende enthousiaste gebabbel gegiebel en overleg van de meiden 😀. De proefjes werden grondig besproken, met verwondering uitgeschreeuwd en opnieuw onderzocht Het was top! Dank je nog maals voor de snelle reactie op mijn eerste mail en dat alles zo snel opgestuurd kon worden! Alles tot in detail beschreven en ook ons als ouders verrast met de proefjes.”

 

"Door het feestpakket was onze voorbereidingstijd minimaal" Dineke 23-11-2021

"Het feestje was heel gezellig en een groot succes. Ze gingen helemaal op in het thema en moedigden elkaar aan tijdens de versierwedstrijd. Alle meiden vonden het geweldig en ze hebben heel mooie dingen gemaakt. Alles liep gesmeerd dankzij een heel duidelijk draaiboek en door het feestpakket was onze voorbereidingstijd minimaal. Dat is heel fijn als je allebei werkt en het feestje in een toch al drukke periode gevierd wordt. Hartelijk bedankt voor de materialen en de duidelijke aanwijzingen. Het was een topfeest!"

"Dank weer voor het leuke draaiboek" Inge 23-11-2021

"Het was een heel leuk Harry Potterfeestje, dank weer voor het leuke draaiboek. De toverspreukles vonden de kinderen ook heel leuk. Ze hadden zelf bedacht dat 1 kind een spreuk deed en de anderen moesten raden welke het was. Misschien nog een leuke toevoeging."

Een heel compleet pakket" Marieke 22-11-2021

"Voor ons was het professorfeestje ons 3e feestje via Kaatje en ook deze is weer ontzettend goed bevallen! Wij hebben lang niet alle proefjes kunnen doen. Fijn dat het weer een heel compleet pakket was. Het is ontzettend leuk om de verbazing en de spanning bij de kinderen te zien wanneer er weer een proefje gelukt is. Wij kregen van ouders terug dat de kinderen thuis het proefje nog een keertje voordeden. Het was een erg geslaagd feestje!"

 

"Genoten van begin tot eind!" Deborah 20-11-2021

Bedankt namens de jarige en haar vriendjes: het wat echt een super tof professor feestje! Genoten van begin tot eind!"

Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis labjas

"Compleet draaiboek" Krista 20-11-2021

"We hebben onwijs genoten. Compleet draaiboek en ook vrij realistisch qua tijds planning. Dank je wel!"

"Een dikke tip" Kirsten 19-11-2021

"Een superleuk Japans feest gehad! Het houden van een Japans feestje op zich vond ik al een dikke tip, waren we zelf niet op gekomen 👌Ik heb de printables gebruikt dus de versiering was top! Heb niet het hele draaiboek gebruikt, maar er wel heel wat ideetjes uit gehaald! De kinderen vonden het heel leuk! Bedankt!"

 

"Het draaiboek ziet er top uit" Sanne 15-11-2021

"Het spionnenfeest draaiboek ziet er top uit en we hebben er al echt veel zin in!! De voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben al veel voorpret."
 

"Geweldig feest!" Anouska 13-11-2021

"Het was een geweldig unicornfeest! Zelf ook meegedaan met het regenboogzout en maskers maken! Dus jarige en moeder hebben een geweldig feest gehad."

eenhoornfeestje unicornfeestje kinderfeestje thuis unicorn eenhoorn speurtocht feest pakket
sushi kinderfeestje thuis japan
sushi kinderfeestje thuis snoepsushi japan
sushi snoepsushi kinderfeestje thuis japan

"De inhoud van de box was ideaal" Astrid 1-11-2021

"Het safarifeestje was erg geslaagd! De tijd vloog voorbij, we hebben zelfs wat spelelementen tijdens het feestje geschrapt, omdat er geen tijd meer voor was. Draaiboek was zeer uitgebreid, genoeg leuks uit kunnen halen en volgen. De inhoud van de box was ideaal, omdat zo goed als alles er al in zat, ideaal! "

"Het zeemeerminfeestje was super!" Linda 9-10-2021

"Het feestje was super! Vooral de zeemeerminstaart en zoutcreatie vielen in de smaak. Kids hebben allemaal genoten!" 

 

Het schieten was erg leuk!" Marije 7-10-2021

"Wij hebben gisteren weer een heel leuk verjaardagsfeest gehad. De kinderen hebben enthousiast gewerkt aan de safarihoedjes en het lukte ze heel knap om uit de lianenknoop te komen. Het maken van de pijltjes vonden de kinderen (6 jaar) nog wel moeilijk, maar het schieten was erg leuk!"

 

"Ons contact liep ook erg goed" Timo 4-10-2021

"Het parfumfeestje was erg geslaagd. Erg laagdrempelig geregeld met uitgebreide draaiboek en complete doos met spulletjes. Helemaal perfect. Nu de lucht nog uit huis krijgen 😉 En ons contact liep ook erg goed vond ik. Heel prettig. Zal je zeker aanraden in mijn omgeving."

Zat allemaal heel goed in elkaar en goed verzorgd." Karin 3-10-2021

"Ontzettend leuk Professorfeestje gehad vandaag! De kids waren helemaal blij! Vooral de skittles, de bubbel en de cola proefjes waren een hit! Dank voor het draaiboek en het pakket, het zat allemaal heel goed in elkaar en goed verzorgd."

Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Safarifeest junglefeest kinderfeestje thuis feest pakket speurtocht

"Geweldig Challengefeestje" Anouska 2-10-2021

"Geweldig Challengefeestje met de tieners, super leuk om te doen!"

Challengefeestje tiktokfeestje challenges tiktok kinderfeestje thuis opdrachten dilemmas
Challenge tiktok kinderfeestje tiktokfeestje thuis opdrachten dilemmas

"Ideaal dat alles erin zat." Jose 30-09-2021

"Wat een enorm feestpakket was het superheldenfeest en wat hebben de kinderen ervan genoten. Ideaal dat alles erin zat. Heel erg bedankt voor het gemak en de goede service!"

 

"Het was weer een succes!" Marlijn 26-09-2021

"Het legofeestje is hartstikke leuk geweest. We hebben niet eens alles kunnen doen van het draaiboek, maar het was zeker weer een succes! Nogmaals hartelijk dank en dit was vast niet de laatste keer dat we een kinderfeestje via jou regelen 🙂"

"Het challangefeest was supertof!" Simone 20-09-2021

"Het was supertof! We hadden een slaapfeestje met als thema Challenges, en de meiden waren super enthousiast, net als wij. Ik had een grote slinger gemaakt met vooraf geselecteerde challenges, die ik via een cryptische omschrijving op een kaartje had geschreven. Niet verwacht maar de dilemma’s waren een heel groot succes, superleuk filosoferend met een aantal 10-jarigen 😃. We hadden er een 10-12 geselecteerd die Pien iig leuk vond. Het Challenge feest was voor ons echt een top rode draad voor een supergezellig feestje! Dank je wel!"

"De kids vonden het Legofeestje heel leuk!" Marjolein 16-09-2021

"De kids vonden het Legofeestje heel leuk🤗! Ik heb je website al aan verschillende medemoeders gestuurd. Dus wie weet😉

 

"Een hele leuke afwisseling" Marije 22-08-2021

"Wij hebben gisteren een heel gaaf challenge feestje gehad. Elk kind vond een ander spel weer het leukst. In totaal hadden we 15 challenges buiten opgehangen en kozen ze elke keer welke we op dat moment gingen doen. Dat was leuk want met de titel wisten ze natuurlijk nog niet precies wat er ging gebeuren. Zelf vond ik de fotochallenge toch wel het mooist om te zien. Bedankt voor het duidelijke draaiboek en bijlagen!"

Safarifeest junglefeest kinderfeestje thuis feest pakket speurtocht

"Dolenthousiast!" Karla 9-08-2021

"Het zeemeerminfeest was een groot succes! Kreeg zelfs nog foto’s door van kinderen die de staart ‘s avonds aanhielden voor tv! Ze waren dolenthousiast! Superbedankt! :-)"

"De bubblegum challenge en post-it challenge vielen in de smaak" Renee 30-07-2021

"We hebben veel plezier gehad van het draaiboek met de challenge opdrachten! Vooral de bubblegum challenge en post-it challenge vielen in de smaak. Dat wilde ik even laten weten. De jarige heeft een super feestje gehad! Bedankt :-)"

"Ze gingen met wilde verhalen naar huis!" Lemke 20-07-2021

Wij hebben afgelopen weekend echt een top professor feestje gehad! Ze hebben echt genoten en gingen met wilde verhalen naar huis!"

 

"Het draaiboek zit fantastisch in elkaar." Sanne 17-07-2021

Het draaiboek voor het elfenfeest zit fantastisch in elkaar. Vol programma, goede afwisseling en opbouw. De kinderen konden steeds niet wachten tot het volgende onderdeel. Ook de groep 3 meiden hebben genoten. Dankjewel ook voor de cadeautjes voor de jarigen. Heel attent Nogmaals dank!"

Elfenfeest elf kinderfeestje thuis elfenstof speurtocht
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis

"Het pakket was zeer volledig" Sanne 16-07-2021

"De meiden hebben een hartstikke leuk professor-feest gehad. Het pakket was zeer volledig en ook het draaiboek was helder beschreven. De labjassen waren wel erg groot. Afknippen aan de onderkant en mouwen oprollen ging wel, maar een maatje kleiner was mogelijk beter geweest. Bedankt voor het goed verzorgde pakket, we hadden een super leuke middag."

"Lachen, gieren en brullen" Wendy 13-07-2021

"Voor de tweede keer een feest bij jou besteld! Wat was het weer een geslaagd feestje! Kids waren allemaal erg enthousiast en eigenlijk hadden we tijd tekort!! Het begon al met lachen, gieren en brullen toen de jassen aan en de haarnetjes opgingen! Het draaiboek is meer dan compleet en met het hele pakket heb je bijna alles al in huis! Kortom een echte aanrader, Kids en ik hebben genoten!!!"

Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis

"Duidelijk en zeer compleet" Jet 6-07-2021

"Onze dochter van 9 jaar heeft een super leuk challenge feest gehad! Alle meiden waren enthousiast. Het draaiboek ik duidelijk en zeer compleet met diverse tips erin!"

 

"Snoepsushi maken was fantastisch en lekker😂" Willeke 5-07-2021

"Super! Voor het Japanse feest van mijn 11 jarige dochter heb ik delen van het draaiboek gebruikt. De meiden vonden de quizzen leuk om te doen, snoepsushi maken was fantastisch en lekker😂. Voor de theeceremonie had ik zelf kimono's voor de meiden gemaakt middels een YouTube filmpje. De kimono's zouden nog een leuke toevoeging zijn aan het draaiboek. Verder echt fantastisch, voor jongere en oudere kinderen een heel geschikt feestje. het is een echte aanrader "

zeemeerminfeest kinderfeestje thuis zeemeerminstaart maken
zeemeerminfeest kinderfeestje thuis zeemeerminstaart maken

"Zo origineel!" Aniek 3-07-2021

"Het feestje was geslaagd. Linde was erg enthousiast. Haar vriendinnen vonden het ook heel leuk. Een van haar vriendinnen heeft zelfs een paar keer gezegd dat ze het zo origineel vond. We hebben lang niet alles gedaan uit het draaiboek, maar dat was geen probleem."

"Fantastisch" Stephanie 2-07-2021

"De jarige en haar vriendjes vonden het fantastisch en konden geen genoeg van de proefjes krijgen! Super bedankt weer voor het hele leuke feestpakket!"

 

"Die verwonderde gezichtjes zijn goud waard" Vera 14-06-2021

"Het feestje was een groot succes! Veel leuke proefjes gedaan, en die verwonderde gezichtjes zijn goud waard natuurlijk"

 

"Goede thema's!" Mariska 13-06-2021

"Het was een goed draaiboek! Maar het was vrij warm op de dag van het feestje, dus ze hebben niet veel gedaan.... Ik had alles voorbereid (wat niet erg veel werk was), maar uiteindelijk hebben ze maar een paar dingen gedaan. Die waren wel leuk! Goede thema's! Oreo's, dilemma's en selfies zijn erg actueel voor deze leeftijd meiden. Dus dat was super!"

"Wat heeft hij genoten van zijn eerste kinderfeestje!" Claudia 13-06-2021

"Vandaag was het Lego-feestje. Wat heeft hij genoten van zijn eerste kinderfeestje! Super veel leuke spelletjes hebben we gedaan en alle jongens hadden het naar hun zin! Bedankt voor het draaiboek en wellicht bestellen we in de toekomst nog eens een ander feestje!"

"Ideaal zo'n draaiboek" Hannah 11-06-2021

"Afgelopen woensdag was het zover het LEGO feestje van onze dochter! Wat hebben wij en zij genoten, heel leuke spel ideeën en zoveel dat we zelfs niet overal aan toe gekomen zijn. Ideaal zo'n draaiboek, het enige wat je hoeft te doen is materiaal verzamelen, benodigdheden printen en voor versiering en versnaperingen zorgen."

"Dit is het leukste feestje ooit" Elmie 7-06-2021

Het was helemaal super, alle meiden hebben ervan genoten en ik hoorde zelfs ‘dit is het leukste feestje ooit’ voorbij komen. Superfijn en de middag vloog voorbij. Ik zou je zeker aan iedereen aanbevelen en wie weet tot volgend jaar!! 

 "Het zeewierweb vonden ze erg leuk" Marianne 3-06-2021

"Het zeemeerminfeestje van mijn jongste dochter was een succes! Vooral het zeewierweb vonden ze erg leuk. Ik had deze onder de eettafel gespannen. Ze waren gelukkig nog klein genoeg om daaronder te passen haha

zeemeerminfeest kinderfeestje thuis zeemeerminstaart maken
Unicornfeestje eenhoornfeestje unicorn eenhoorn kinderfeestje thuis speurtocht feest pakket

"Enorm geslaagd magisch unicornfeest" Jessica 31-05-2021

"Het was een enorm geslaagd magisch unicornfeest zaterdag! Mede dankzij jouw draaiboek Kaat"

 

"Geslaagd spionnenfeest" Renate 30-05-2021

"Zeer geslaagd spionnenfeest gehad"

 

"Fantastisch!" Marlie 28-05-2021

"Het elfenfeestje was fantastisch!"

"Super-enthousiast" Carmen 21-05-2021

"Het feest was een groot succes! Alle kids gingen super-enthousiast naar huis en hebben hun ouders en de volgende dag de juf de oren van het hoofd geklets omdat ze alles wilden vertellen!"

"Weinig voorbereidingstijd" Marieke 19-05-2021

"Het cupcakefeest was te gek! Het kadospel met ballonnen viel heel goed bij de 7-jarige dames in de smaak. Het muts versieren duurde lang, de cupcakecup daar namen ze ook alle tijd voor. De meiden hebben een top middag gehad! Voor ons was het weer ideaal; weinig eigen voorbereidingstijd :) Dankjewel en tot een volgende keer weer!"

Challenge Tiktok Kinderfeestje thuis tiktokfeestje opdrachten dilemmas
Challenge Tiktik kinderfeestje thuis Tiktokfeestje

"Super handig!" Annemieke 01-05-2021

"Het was een leuk en gezellig reis om de wereld feestje! De kinderen vonden het erg leuk om allemaal een eigen paspoort te krijgen. Ook de spelletjes vielen goed in de smaak, waarbij vooral het chips eten met stokjes, spaghettislierten happen en elkaar inpakken als mummie favoriet waren! Het draaiboek was erg duidelijk en compleet."

 

"Weinig voorbereiding" Annemieke 01-05-2021

"We hebben vorige week een superleuk challengefeest gevierd voor onze dochter van 11! Het draaiboek is heel erg compleet en wat ik helemaal fijn vond was dat het weinig voorbereiding kostte! Alles staat heel duidelijk beschreven en aan de hand van de handige boodschappenlijst zie je zo wat je eventueel nog in huis moet halen. Maar de meeste dingen heb je gewoon thuis al liggen. De meiden vonden het ook een erg leuk feestje! Mijn dochter vond het zelf ook een heel leuk en geslaagd feestje! Nou, wie weet tot de volgende keer! Ik moet zeggen dat je draaiboeken tot nu toe erg goed bevallen!"

"Echt een aanrader!" Claudia 1-05-2021

"Vandaag was het dan zover, het Professorfeestje van Sem. Wat hebben we een leuke middag gehad! Alle kids hebben genoten, Sem was zelfs verdrietig dat de dag erop zat. Dankzij het uitgebreide draaiboek en het feestpakket hoefden we niet veel voor te bereiden. We hebben bijna alles wat we op de planning hadden kunnen doen, met als hoogtepunt de colafontein!  Echt een aanrader!"

"Het draaiboek zat goed in elkaar :-)" Joost 30-04-2021

"Freek heeft vorige week vrijdag absoluut een top (Lego) feestje gehad! Het draaiboek met de verschillende activiteiten zat weer goed in elkaar :-) We hadden ook geluk met het weer zodat we een aantal onderdelen buiten in de tuin konden doen!"

"Helemaal naar ons zin!" Lianne 29-04-2021

"Het unicornfeest was super! Enige puntje wat niet werkte was het dubbelzijdige tape wat erbij geleverd was. Dit plakte aan de schaar, viel niet te knippen dus hebben we uiteindelijk met gewone lijm de eenhoorn maskers geplakt. Verder helemaal naar ons zin. Super bedankt!"

"Vooral het unicorn masker was een groot succes!" Leonie 26-04-2021

"We hebben het draaiboek voor het unicornfeestje gebruikt als inspiratie voor Meike's kinderfeestje voor haar 5e verjaardag. De meiden hebben ervan genoten! Vooral het unicorn masker was een groot succes!"

"Pijltjes schieten was favoriet!" Sabine 23-04-2021

"Wij hebben vandaag een geslaagd safarifeestje gehad! De kindjes hebben genoten! Pijltjes schieten was favoriet! Papa van de jarige vond dit ook heel leuk. Dank je wel voor je hulp!"

"Ze vonden het echt geweldig!" Rocha 19-04-2021

Wat een fantstisch draaiboek en topfeest challengefeest hebben wij gehad met onze dochter en 7 meiden. Iedereen wilde elke challenge veel vaker en langer doen. We zijn niet aan alle challenges toegekomen, maar dat maakt niks uit. Ze waren allemaal blij en vonden het echt geweldig! Dat is ook wel te zien op de foto's!  

Challenges Tiktok kinderfeestje Tiktokfeestje opdrachten
Safarifeest junglefeest kinderfeestje thuis feest pakket speurtocht
Unicornfeestje eenhoornfeestje kinderfeestje eenhoorn unicorn speurtocht feest pakket

"Geweldige service en snelle (re)acties". Deborah 19-04-2021

"Geweldige service en snelle (re)acties. alles is goed voorbereid en compleet. We hadden zelfs tijd te kort voor alle activiteiten en de kids hebben het geweldig naar hun zin gehad. Met een paar aanpassingen en eigen draai een TOP cupcakefeestje!"

 

"Het leukste kinderfeestje ooit!" Sjomara 17-04-2021

"De jarig job vond het een super leuk kinderfeestje. Alle kinderen waren enthousiast en deden leuk mee! Na het feestje van een ouder zelf een berichtje gekregen dat haar dochter dit het leukste kinderfeestje ooit vond!"

"Bedankt voor de goede snelle service!" Marjolein 13-04-2021

"Feline heeft een heel leuk feestje gehad😊. Het masker knutselen vonden ze heel leuk! Net als het plankje doorslaan en de boef inpakken met wc-papier. Tip voor de confetti en piepschuimen plankjes: doe dit vooral niet buiten. Binnen is veel makkelijker opruimen en uiteraard beter voor het milieu😉. Bedankt voor de goede snelle service!"

 

"Blije elfjes en een Peter Pan" Stella 12-04-2021

"We hebben genoten van het elfenfeest. Blije elfjes en een Peter Pan. Dank voor de gedetailleerde omschrijvingen en uitgebreide doos met spullen."

"5 ⭐️" Maartje 12-04-2021 

"5⭐️ De kinderen (8-9 jaar) hebben genoten. Na 2,5 uur experimenteren hadden ze er eigenlijk nog geen genoeg van! Alle proefjes waren goed beschreven en de planning in het draaiboek klopte exact. We hadden de complete doos besteld en op de fles cola na, zat alles er ruim voldoende in."

"Echt alles zat in het pakket SUPER!!" Mariska 9-04-2021

"Ben helemaal kapot hahah, Maar het was een feest!!! Zelfs aan proefjes niet toegekomen, dus komen snel om en om maar spelen. Echt alles zat in het pakket SUPER!!"

"De kinderen hebben genoten!" Margorie 7-04-2021

"Was super leuk het zeemeerminfeest. De kinderen hebben genoten! Dank nog voor het snel versturen van het pakket, kwam goed van pas!" 

zeemeerminfeest kinderfeestje thuis zeemeerminstaart maken
Safarifeest junglefeest kinderfeestje thuis feest pakket speurtocht
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis

"Leuk, afwisselend feestje met voor ieder wat wils" Marije 24-03-2021

Het was een geslaagd safarifeestje! Saar gaf het een 10. Dus dat was fijn 😉! Nee het was een leuk, afwisselend feestje met voor ieder wat wils. Alles uit jouw box gedaan. Bedankt! Ik heb je handige boxen aan een aantal moeders doorverteld, dus wie weet!"

"De olifanten slurf was een enorm succes" AM 20-03-2021

"Het was een heel geslaagd safarifeestje vorige week . -Vooral de safarihoed, het pijltjes schieten en de olifanten slurf waren een enorm succes. Wie weet tot een andere keer weer."

"Makkelijk voor de drukke ouder :)" Nicole 19-03-2021

"Robin heeft heel erg genoten van de middag, samen met 6 vriendjes en vriendinnetjes, van het professorfeestje. super leuk de jassen en mutsjes, ze vonden het allemaal spannend. Vooral het deel dat ze sommige proefjes ook thuis konden doen en dat dan niemand zou weten hoe het werkte maakte veel indruk. Draaiboek was compleet en ook de doos geheel gevuld en wel; makkelijk voor de drukke ouder :) Kortom; zeer tevreden en leuke middag voor de kids."

"Is Kaatje een zeemeermin?' :)" Willemijn 17-03-2021

"Vanmiddag hebben we Ambers zeemeerminfeestje gevierd. Het was superleuk. Heerlijk dat je zo'n vol programma had aangeboden. We konden achter elkaar leuke dingen doen. Ik legde uit dat ik hulp had gehad met het feestje van Kaatje. Amber: 'Is Kaatje een zeemeermin?' :) De fantasie was nog een beetje op hol! het draaiboek en pakket waren super. Ze zei dat dit het leukste feestje was dat ze had gehad."

"Aan alles is gedacht" Inge 15-03-2021

"Mijn dochter heeft afgelopen week haar eerste kinderfeestje gegeven, een heus zeemeerminnenfeest. De meisjes (5 jaar) hebben ervan genoten. We hebben niet eens alle activiteiten kunnen doen, het programma was (dag) vullend en de meiden hebben zich niet verveeld. Alle elementen om een spel te doen, zit bij de printables inbegrepen of in de doos met spullen, aan alles is gedacht. Zeker een aanrader!"

"Heel fijn dat het echt een compleet pakket was" Patricia 11-0.3-2021

"We hebben het eenhoornfeestje gevierd! Ze was erg blij met haar armband cadeau, bedankt daarvoor! Het feestje was een groot succes. Heel fijn dat het echt een compleet pakket was. Vooral het zout kleuren vonden ze erg leuk!!"

"Super service van Kaat" Linda 5-03-2021

"Super service van Kaat, echt een aanrader!!! Mirthe en de meiden hebben genoten van Zeemeerminnen feestje"

 

"Alle kinderen waren mega enthousiast en wij ook" Inge 3-03-2021

Bedankt voor het samenstellen van dit superleuke feestje! Alle kinderen waren mega enthousiast en wij ook 😉

 

"Nam mij een hoop werk uit handen" Laura 24-02-2021

"Vorige week het unicorn feestje gevierd, de kinderen hebben genoten. Het draaiboek zat goed in elkaar, een middag vullend programma, de kinderen hebben zich geen minuut verveeld. Het bijbehorende pakket was echt een uitkomst, aan alles was gedacht en nam mij een hoop werk uit handen. Ik zeg een aanrader!". 

"Jij hebt ons als ouders compleet weten te ontzorgen" Anouk 21-02-2021

"Onze dochter heeft samen met haar vriendinnen echt genoten van het zeemeerminfeest! Met heel veel indrukken en aandenkens gingen ze weer naar huis. We hebben louter positieve reacties gehad. En jij hebt ons als ouders compleet weten te ontzorgen. Met het draaiboek erbij was het een fluitje van een cent om een leuke maar ook relaxte middag te organiseren."

 

"Onze dochter heeft genoten" Marije 15-02-2021

"Het was een geslaagd professorfeestje. Onze dochter heeft genoten en de kinderen waren heel enthousiast, ook na afloop."

 

"Het fluisterspel, dilemma's en fotospel vielen in de smaak!" Danielle 8-02-2021

"Het was een geslaagd feestje! Vooral het fluisterspel, dilemma's en fotospel vielen in de smaak! Dankjewel."

Safarifeest junglefeest kinderfeestje thuis feest pakket speurtocht
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Superheldenfeest kinderfeestje spiderman feest pakket thuis

"Wat heerlijk als je zelf dankzij het draaiboek en het kant-en-klare pakket ook mee kunt genieten" Theresa 03-02-2021

"Wat hebben wij onwijs genoten van het jungle/Safarifeestje. Alle kinderen waren heel enthousiast, en bedachten zelf ook allerlei spelletjes rondom het thema. Superleuk! En wat is het heerlijk als je zelf (dankzij het draaiboek en het kant-en-klare pakket) ook mee kunt genieten omdat je niet meer overal aan hoeft te denken. Bedankt!!"

"Spinnenweb was een groot succes!" Birgit 03-02-2021

"Nou het superheldenfeest zit er op! Super leuk pakket, voor 5 jarige wel lastig en concentratie moeilijk soms. Spinnenweb was een groot succes!"

 

"Mijn dochtertje heeft genoten." Orianda 29-01-2021

"Bedankt voor het leuke unicornfeestje, mijn dochtertje heeft genoten."

"Heb je aangeraden aan andere ouders!" Joyce 18-01-2021

"Mijn zoontje heeft een super leuk professor kinderfeestje gehad. Eigenlijk was alles leuk! Ideaal met het kant en klare pakket! Heb je aangeraden aan andere ouders! Helemaal TOP! Thanks!"

"Jongens van bijna allemaal 11 jaar hebben het erg naar hun zin gehad" Inet 14-01-2021

"Het professorfeest was erg leuk. De doos met spullen ziet er goed uit en ook het draaiboek. De jongens van bijna allemaal 11 jaar hebben het erg naar hun zin gehad. De proefjes die de jongens heel leuk vonden, waren met water op de kop, de skittles, het smurfensnot maken en de chemische reactie."

Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis
Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis

"Pakket is ideaal, aan alles is gedacht!" Carla 10-01-2021

Gisteren het professor feestje gevierd, wat een topper!! De meiden (9/10 jaar) hebben het superleuk en gezellig gehad. Pakket is ideaal, aan alles is gedacht!"

"Alles netjes aangeleverd" Michèl 9-01-2021 

"Vandaag is het professorlab geopend en het was erg leuk. Goed voor elkaar en alles netjes aangeleverd. Zeer enthousiaste kids die graag meerdere keren de proefjes wilden doen."

"Dat scheelde ons een hoop gedoe. Ideaal!" Sanne 06-01-2021

"Het professorfeestje zit erop! Het was een super leuk en geslaagd feestje! De kinderen hebben genoten en ze vonden het erg leuk! Het was voor ons super fijn (zeker nu met alle gesloten winkels) dat we voor een kant en klaar pakket waren gegaan. Dat scheelde ons een hoop gedoe. Ideaal!"

"Super handig om een compleet pakket te hebben, zeker nu in corona tijd." Margot 30-12-2020

"Het unicornfeest was een geslaagd feestje. Alle 8 meiden vonden het leuk en hebben alle spelletjes vol overgave mee gedaan. En super handig om een compleet pakket te hebben, zeker nu alle winkels gesloten waren in corona tijd."

Het feestpakket is een aanrader." Andran 14-12-2020

"Een superleuk professor feestje gevierd met tien 10-jarigen! Het feestpakket is een aanrader."

"Ik vond t chill dat alles uitgedacht was en alle spulletjes (zelfs de kleinste details) bij het pakket zaten" Ann-Roos 17-12-2020

"Het feestje was geslaagd. De kids vonden het erg leuk en ik vond t chill dat alles uitgedacht was en alle spulletjes (zelfs de kleinste details) bij het pakket zaten. Bedankt! O ja, we hadden ook het sinterklaasavond spel gedaan, dat was ook erg geslaagd om wat rustiger de pakjes uit te pakken, heel leuk!"

 

"Echt aan alles is gedacht en dat is heel fijn" Marleen 3-12-2020

"Het feest zit er weer op, maar had zeker langer door kunnen gaan! We hebben niet alle proefjes kunnen doen, Het kant en klare pakket is echt een aanrader! Echt aan alles is gedacht en dat is heel fijn. Het draaiboek is ook heel duidelijk en uitgebreid.  Mijn dochtertje heeft een fantastisch feest gehad en ook de kids die uitgenodigd waren, hebben genoten! Ik begreep dat de labjassen en haar netjes thuis weer vrolijk aangedaan werden! Hartelijk bedankt!"

"Ik zou het iedereen aanraden!" Anja 1-12-2020

"Super leuk kinderfeestje! Mijn dochtertje en haar vriendinnetjes hebben écht genoten. We hadden de speurtocht heel uitgebreid met extra opdrachten en schatzoeken. Zelfs nog drie dingen van het kinderfeestje niet gedaan. Ik zou het iedereen aanraden!"

 

"Het leukste feestje ever!" Marije 30-11-2020

"Wij hebben het Challenge feestje gedaan met 10 meiden van 9/10, wat een succes! Normaal gesproken gaan we eropuit door de covid situatie nu thuis! Ik zag er tegenop maar de meiden vonden het het leukste feestje ever!"

"Alle benodigdheden in het pakket waren super samengesteld!" Lenny 26-11-2020

"We hebben gister echt een TOP kinderfeest gehad! De jarige en de andere kinderen hebben genoten van alle proefjes! Het was wel super fijn om de proefjes in de schuur te doen! Alle benodigdheden in het pakket waren super samengesteld!"

"Ik ga het zeker anderen aanbevelen!!" Anne 22-11-2020

"Dank je wel voor het super leuke feestje wat je hebt mogelijk gemaakt voor Emma! Iedereen heeft zich opperbest vermaakt en de mooiste mutsen en cupcakes gemaakt. Echt geslaagd! Nogmaals dank! Ik ga het zeker anderen aanbevelen!!"

"Een dergelijk feestje is zeker voor herhaling vatbaar!" Monique 26-11-2020 

"Het cupcakekinderfeestje was top. De jarige heeft echt genoten en ook de andere kids hebben het geweldig gehad. Er was voldoende materiaal en voor iedereen genoeg te doen! Een dergelijk feestje is zeker voor herhaling vatbaar!"

"Meer dan compleet pakket met zelfs een geselecteerde playlist, TOP!" Jennifer 26-11-2020

Het was een geslaagd kinderfeestje! Fijn draaiboek met mooie ideeën en een feestpakket met goede producten. Ik had wel verwacht dat de slingers in het feestpakket zouden zitten ipv een printable en dat ik dat zelf nog moest uitprinten. Maar dat kan ook aan mij liggen dat ik dat niet goed begrepen heb. Voor de rest een meer dan compleet pakket met zelfs een geselecteerde playlist voor het feestje. TOP! Wij kwamen tijd tekort... ;-)"

"Het was allemaal magisch:-)" Stephanie 25-11-2020

"Het feest was een enorm succes! De kinderen hebben genoten en wij ook. Alle proefjes die we gedaan hebben vielen eigenlijk in de smaak. Het was allemaal magisch:-). Voor ons als ouders was het ook echt heel fijn. Het draaiboek was heel duidelijk en alle spullen aanwezig. Echt een aanrader! Bedankt"

"Ook wij als ouders hebben een erg leuk feestje gehad" Dineke 23-11-2020

"Nu zit het unicornfeest erop en iedereen heeft genoten! De dames vonden het allemaal heel erg leuk. De speurtocht met spelletjes tussendoor was een welkome afwisseling en een goede manier om wat energie kwijt te raken. Ook wij als ouders hebben een erg leuk feestje gehad. Het draaiboek en feestpakket zijn erg goed bevallen. Dat scheelde veel tijd en stress! Hartelijk bedankt voor het mede mogelijk maken van dit vrolijke verjaardagsfeestje!"

"De jarige job liep helemaal te stralen" Kim 23-11-2020

"Super leuk kinderfeestje gehad: alleen maar vrolijke gezichtjes!!! Nick (de jarige job) liep helemaal te stralen Top feestje dank je wel en waarschijnlijk tot volgend jaar!!!!

"De opbouw van je themafeestjes werken heel prettig" Marieke 20-11-2020

"Mijn dochtertje heeft een super leuk safarifeestje gehad! De opbouw van je themafeestjes werken heel prettig. Fijn dat alles weer zo compleet was in het pakket. De kinderen hebben ontzettend genoten van het thema. Het knutselen van de hoedjes was heerlijk ontspannen. Zelfs de jongens waren lekker bezig en het pijltjes schieten was fantastisch!"

 

"Goede tips in het draaiboek" Simone 19-11-2020

"Het feest was een groot succes, dankzij het draaiboek en de doos met voorbereidingen. Goede tips in het draaiboek.  De spelletjes en activiteiten waren superleuk. Maskers maken, regenboogzand maken en de speurtocht vielen bijzonder goed in de smaak. De meiden hebben genoten en ik ook!"

"Beide feestjes een groot succes" Sanne 19-11-2020

"Vorig jaar ideeën meegenomen uit je blog over het Japans kinderfeestje, dit jaar het draaiboek besteld van het Superhelden feest. Beide feestjes zijn een groot succes geworden!"

Challenge tiktok kinderfeestje thuis opdrachten Tiktokfeestje
Challenge tiktok kinderfeestje thuis opdrachten Tiktokfeestje

"Iedereen was enorm enthousiast, blij en vrolijk" Melissa 14-11-2020

"Wij hebben gister een top challengefeestje gehad! Ik vond je draaiboek heel handig en we hebben hem gebruikt als richtlijn en voor de jarige de leukste spelletjes gebruikt. Iedereen was enorm enthousiast, blij en vrolijk en ging stuiterend weer naar huis. Ondanks alle c maatregelen was dit echt een enorm leuk lichtpuntje. Een lekkere vieze kliederboel."

"Fijn dat ik zelf niet alles aan hoefde te schaffen" Emma 16-11-2020

"Voor de 2e keer een kant-en-klare feest pakket besteld. Fijn dat ik zelf niet alles aan hoefde te schaffen Het cupcakefeest was weer een succes, de meiden hebben genoten. Een klein minpuntje; de uitnodigingen zijn printables, dit vind ik zelf minder mooi/persoonlijk. Een pakje met fysieke uitnodigingen in het pakket zou het pakket voor mij helemaal afmaken."

"De jarige heeft er echt een geweldige ervaring bij!" Veronique 16-11-2020

"Het professorfeestje was geweldig! Het draaiboek super handig. Heel makkelijk om zelf kleine aanpassingen te doen die bij de kids passen. Een paar boodschappen en wat pauze tijd waarin de kinderen lekker buiten konden spelen en het feest was geslaagd. Bedankt!! De jarige heeft er echt een geweldige ervaring bij!"

 

"Het draaiboek was een uitkomst!" Annemarie 14-11-2020

"Hallo! Het was een zeer geslaagd eenhoornfeestje. Het draaiboek was een uitkomst! Bedankt!"
 

"Nieuwsgierig wat ze steeds weer mochten doen!" Ineke 12-11-2020

"Het professorfeestje was een groot succes, alle kinderen vonden de proefjes erg leuk om te doen. Alles zat in de doos, het was helemaal compleet, waardoor ik zelf weinig voorbereiding had. Denk een uurtje met printen, versieren en klaar zetten. Dank voor het leuke feestje en waarschijnlijk tot volgend jaar 😉."

"Zonder corona doen wij een kinderfeestje nooit thuis, maar daar gaat vanaf nu verandering in komen: dit is zoveel leuker!" Anne-Claire 11-11-2020

"Vandaag het eenhoornfeestje gegeven met draaiboek en feestpakket van kaat. Het was meer dan super! Mijn dochter van 7 en haar vriendinnetjes hebben Genoten! Zonder corona doen wij een kinderfeestje nooit thuis, maar daar gaat vanaf nu verandering in komen: dit is zoveel leuker!😍

"Met open mond naar het resultaat kijken" Joyceliene 3-11-2020

"Het professorfeestje was echt ontzettend leuk! De jarige en de kinderen hebben er van genoten. Ze  waren zo serieus met de proefjes bezig. Ze zaten soms met open mond naar het resultaat te kijken😂 Hartelijk bedankt voor het kant en klare pakket. Super makkelijk!"

"Bedankt voor het leuke pakket en draaiboek!" Jodie 31-10-2020

"Het was een geslaagd feestje. Erg leuke proefjes, duidelijk draaiboek. Kinderen vonden het geweldig vooral de skittles, klei maken en de chemische reactie waren een succes. Bedankt voor het leuke pakket en draaiboek!"

"Een luxe en verademing" Anouk 30-10-2020

"Vandaag Yanoahs kinderfeestje gehad met jouw draaiboek en pakket! Het was een groot succes! De labjassen werden thuis weer aangetrokken en de maizena uit de keukenkastjes gevist. Bedankt voor t leuke feest en voor deze moeder die alles altijd zelf bedenkt en regelt, was dit best een luxe en verademing."

"De communicatie verliep erg prettig" Linda 31-10-2020

"Wat hebben de kinderen genoten van het Superheldenfeestje! We hadden het kant-en-klaarpakket besteld, zeker een aanrader voor ouders die nog nooit een thuisfeestje hebben gehouden. Alles zat erin. Ook de communicatie verliep erg prettig, op mijn vragen werd snel en vriendelijk geantwoord."

Professorfeest proefjesfeest proefjes doen kinderfeestje thuis

"Leuk leuk leuk leuk leuk!!!" Hanneke 30-10-2020

"Ik vroeg mijn dochter wat ik je zou doorgeven over hoe het feestje was... Leuk leuk leuk leuk leuk!!! was haar antwoord. Het was een succes! Als je het zo allemaal kant en klaar aangeleverd krijgt, tot in de puntjes verzorgd, dan is dat wel een luxe, hoor! Heel erg bedankt daarvoor!"

"Het was een voltreffer!" Dennise 29-10-2020

"Vandaag hadden we het feestje voor Benjamin. Het was een voltreffer! Bedankt daarvoor! We hebben niet alle proefjes kunnen doen, omdat de kids bij sommige proefjes langer wilden blijven hangen, maar dat was ook helemaal prima :-)"

Spionnenfeest spannend kinderfeestje thuis

"Draaiboek was overcompleet" Marjolein 29-10-2020

Gisteren een supertof spionnenfeest gehad! Ze hebben t heel leuk gehad en kreeg enthousiaste reacties van het thuisfront. De topper was t laser labyrint met de tune van mission impossible werd het extra spannend! Draaiboek was overcompleet met handige tips en makkelijk passend te maken zoals je zelf wilt. Nogmaals bedankt!"

"Tot volgend jaar weer" Anne-Marte 28-10-2020

"We hebben het professorfeest vandaag gevierd en het was fantastisch!!! Dankjewel. Wie weet tot volgend jaar weer!"

"Kaat levert echt alles compleet aan en leuke ideeën genoeg" Nancy 28-10-2020

"Wij hebben voor mijn zoontje zijn 8e verjaardag het professorfeestje uitgekozen. Dat was een goede keuze geweest; 9 kinderen hebben zich heel goed vermaakt. We zijn er niet eens aan toegekomen alle proefjes te doen, sommige wilden ze 2 maal doen. Kaat levert echt alles compleet aan (gehele pakket besteld) en leuke ideeën genoeg in het draaiboek. aanrader!"

 

"Je hoeft bijna nergens meer over na te denken. Ideaal!" Nanda 26-10-2020

"Het was een geweldig feestje zaterdag! We hebben geen tijd gehad om alle proefjes te doen, maar zoals je ergens als tip had staan, David had van tevoren aangegeven welke hij sowieso graag wilde doen, dus dat was helemaal goed! Sowieso was het pakket heel erg compleet, superhandig. We waren heel blij met het draaiboek. Fijn dat er zoveel tips in staan  Wij hadden het complete pakket besteld, en dat neemt je echt heel veel werk uit handen, je hoeft bijna nergens meer over na te denken. Ideaal!"

"Iedereen was ervan onder de indruk!" Marleen 15-10-2020

"Het was een geslaagd kinderfeestje! De jongens hebben genoten! Iedereen was ervan onder de indruk van de proefjes! Na afloop heb ik van diverse ouders nog reacties gekregen. Ik heb je website al diverse keren aangeraden. Bedankt voor het leuke feestje!"