• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle

Kinderfeestjes om nooit te vergeten!

De leukste kinderfeestjes vier je thuis! Wat dacht je van een professorfeestje, eenhoornfeestje of zeemeerminfeestje? Of ga voor het allernieuwste challengefeest! Geen tijd of inspiratie om zelf een thuisfeestje te organiseren? Maak dan gebruik van de draaiboeken en feestpakketten van Kaatje van vanKaat.  

 

Draaiboeken In mijn draaiboeken staat een volledig programma met tijdsindeling voor een hele middag feest. Alle activiteiten staan uitgebreid beschreven. Met tekst om voor te lezen aan de kids. Je hoeft zelf dus echt niets meer te bedenken of te organiseren.

Feestpaketten Op het laatste moment door de stad rennen op zoek naar dat ene ding. Dat wil je niet, toch? Maak het jezelf super makkelijk en bestel mijn feestpakket waarin alles wat je nodig hebt voor de activiteiten. Scheelt jou veel tijd aan het in huis halen van de juiste spullen en voorbereiding!

 

Samen met van Kaat kan dus echt iedereen zonder stress en zorgen een superleuk kinderfeestje voor zijn kind organiseren.

Thuis makkelijk en goedkoop een kinderfeestje organiseren

Wat vinden klanten van mijn kinderfeestjes?

"Iedereen was ervan onder de indruk!" Marleen 15-10-2020

"Het was een geslaagd kinderfeestje! De jongens hebben genoten! We hebben niet alle proefjes kunnen doen omdat zo'n dag toch altijd anders loopt dan je van tevoren verwacht. Maar de proefjes die we gedaan hebben, vonden ze superleuk. En met als afsluiter de cola-fontijn, was het feestje helemaal een succes! Iedereen was ervan onder de indruk! Na afloop heb ik van diverse ouders nog reacties gekregen. Ik heb je website al diverse keren aangeraden. Bedankt voor het leuke feestje!"

"Beste unicorn-feestje ooit". Maud 8-10-2020

"Nou, dat was ZEKER een geslaagd feestje. Ze hebben mega genoten en het liep dankzij het feestpakket vlekkeloos! Ik kreeg als reactie van 1 van de moeders dat haar dochter had gezegd: "beste unicorn-feestje ooit". Onze dochter vond de speurtocht op zoek naar eenhoorn poep het allerleukste, maar eigenlijk was alles geslaagd. Ik heb je al aangeraden bij de moeders!"

 

"Elf-tastisch feest" Jaqueline 3-10-2020

"Wat een fantastisch elfjes feest hebben we vandaag gehad. Door het draaiboek en feestpakket had ik maximale feestvreugde met zeer weinig voorbereiding. Je draaiboek sloot perfect aan bij de meiden. Echt super! Bedankt voor de voorbereiding van dit elf-tastische feest. Bedankt Kaatje"

"Verschillende activiteiten" Anouk 21-09-2020

"Het was een heel leuk cupcakefeestje! Myrthe heeft er echt van genoten, en de andere meiden ook!! Het draaiboek gaf echt genoeg mogelijkheden om te kiezen uit verschillende activiteiten."

"Ze vonden alles even leuk en dan die sok met die vin, sommigen hebben er 1,5 uur mee rond gehupsd!" Cora 20-09-2020

"Gisteren vierden we het feestje van Lieze. Wij vonden het zelf best spannend om een thuis feestje te geven, vroegen ons af of we iedereen daar nog wel blij mee maakten. Maar wat hebben de meiden genoten! Al zijn ze dan 8 en 9 jaar, zaklopen, knutselen, gekleurd zout maken. Ze vonden alles even leuk! En dan die sok met die vin. Sommigen hebben er 1,5 uur mee rond gehupsd. Trampoline mee gesprongen etc. Het prachtige weer was nog een extra cadeautje! Dank je wel voor weer een super geslaagd feestje!" 

"Een aanrader als je een tof feestje thuis wil" Joyce 30-08-2020

Wat een leuk kinderfeestje heeft Mijntje gehad! Het thema was: CHALLENGES! Een compleet draaiboek inclusief voorbereidingen, activiteiten, planning, boodschappenlijst, versier en eettips! Een aanrader als je een tof feestje thuis wil, maar je geen zin en/of tijd hebt om zelf van alles te bedenken. Geschikt voor verschillende leeftijden en keuze uit meerdere thema’s.

Dit zijn de meest recente reviews die ik van ouders ontving. Wil je er nog meer lezen? Op de pagina reviews vind je nog veel meer reacties van ouders en de jarigen! Ook op Facebook staan reviews, soms zelfs met foto's!